malwina52 02.02.05, 07:13 wczoraj sie dowiedzialam, ze mezczyzni wola blondynki, a na pytanie a to dlaczego? uslyszalam " bo tak jest i juz", moze ktos to wie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: blondynki! 02.02.05, 07:51 cos juz znalazlam! rozrywka.interia.pl/o_tobie/psychotesty?id_ank=1501 Odpowiedz Link
mada50 Re: blondynki! 02.02.05, 18:18 a potem opowiadają kawały o blondynkach generalnie mężczyźni wolą baby głupsze od siebie nie chcą wiedzieć,że farba na włosy,słodkie oczy i drobna manipulacyjka w końcu kto głową a kto szyją wiadomo jak by co to ja czarna. Odpowiedz Link
malwina52 Re: siwizna? 04.02.05, 12:38 to chyba tez odmiana jakiegos blondu, napewno naturalnego www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=226 Odpowiedz Link
lutyo5 Re: siwizna? 04.02.05, 16:39 Jakieś 10 lat temu wlazł, dosłownie, mi w ręce w czasie czesania sztywny badyl. Więc go oglądam, a tu włos biały i 10-krotnie grubszy od innych. Więc wyrwałam skatinę natychniast, zeby nie zaraziła innych i .. spokój. Mam nadzieje , że mam geny po mamie, która lekko od skroni zaczęła siwieć mamjąc 85 lat. Zresztą mama była ewenementem. Naturalne piękne włosy koloru jasnego blondu, lekko złocistego. Przyjaciółki ją podglądały jak myła głowę, czy nie farbuje. Do końca miła śliczne długie włosy, gustownie i artystycznie upięte. Odpowiedz Link
kla-ra Re: siwizna? 04.02.05, 23:18 W naszer rodzinie kobiety siwialy juz po 30-tce.Wszystkie mialy czarne lub koniakowe,krecone wlosy i niebieskie oczy.Zadnej blond. Ja osobiscie lubie blondynki,moze dlatego ze nigdy nia nie bylam i raczej nie bede. Pierwsza dziewczyna mojego syna byla sliczna blondynka.Nastepne niestety juz brunetki.Syn twierdzi,ze woli brunetki.To juz jakies rodzinne zboczenie. Odpowiedz Link
krista57 Re: siwizna? 04.02.05, 23:33 zawsze bylam szatynka o niebieskich oczach...a teraz mam brazowe,rozne odcienie kasztanowych ,wisniowe tzn co mi wyjdzie,bo sama farbuje. Jasne,ze wolalabym byc blondynka i moze kiedys bede/ale te odrosty/. Odpowiedz Link
malwina52 Re: kawal! 05.02.05, 08:24 Notatki blondynki z podróży statkiem przez ocean: Poniedziałek: Przedstawiono mi kapitana statku. Wtorek: Kapitan jest dla mnie bardzo miły. Środa: Kapitan zaprosił mnie na spacer po pokładzie. Czwartek: Kapitan zaprosił mnie na kolację do swojej kajuty. Piątek: Kapitan zagroził, że zatopi statek, jeśli mu się nie oddam. Sobota: Ufff! Uratowałam sześciuset pasażerów Odpowiedz Link
malwina52 Re: kawal! 05.02.05, 08:27 Czym sie róznia dziewczynki w wieku lat 8, 18, 28, 38 i 48 ??? jak widac nie kolorem wlosow! 8: Opowiadasz jej bajki i kładziesz ją do łóżka. 18: Opowiadasz jej bajki, a potem idziesz z nia do lózka. 28: Nie musisz opowiadac zadnych bajek, zeby pójsc z nia do lózka. 38: Opowiada Tobie bajki, by pójsc z toba do lózka. 48+ Opowiadasz bajki, by uniknac pójscia z nia do lózka Odpowiedz Link
axsa Re: blondynki! 05.02.05, 08:42 Trochę to wyjaśnia odpowiedź na pytanie: Jaka jest różnica między potrąconą na drodze blondynką a potrąconym psem? Przed psem są ślady hamowania. )) Anka - blondynka, oczy jak zupa szczawiowa z jajkiem. Odpowiedz Link
malwina52 Re: blondynki! 05.02.05, 08:50 zielonooka blondynko niejeden facet pewnie utonal i ich glebi, zastanawiam sie jakich facetow wola kobiety, ja chyba jednak brunetow Odpowiedz Link
axsa blondynki! 05.02.05, 14:01 Oczy nigdy nie służyły mi do zwracania na siebie uwagi, raczej włosy i niekoniecznie kolor, a długość, zwykle około 80 cm. Nie tak dawno uciachałam ok. 30 cm. Farbowanie takiej ilości runa w całości nie wchodzi w grę. Robię sobie różne fikuśne pasemka - fajny efekt w warkoczu. Odpowiedz Link
natla Re: blondynki! 05.02.05, 14:04 A wiesz, że wyobrażałam sobie Ciebie jako jasną szatynkę z warkoczem??? ))) Odpowiedz Link
natla Re: blondynki! 05.02.05, 14:13 Raczej jasna szatynka, ale od lat wyprawiam różne eksperymenta z kłakami, więc już właściwe nie pamiętam. $0 lat temu (rany jak to brzmi) był rudawo złocisty połysk. Obecnie oczywiście jasne pasemka i właśnie jestem w od roku trakcie zapuszczania włosów. Już mam takie, że zarzucam do tyłu) Próbuję upinać różności, ale jeszcze muszą być dłuższe. Artstyczny, i nie tylko , nieład jest, chwalić partię, modny. ) Odpowiedz Link
axsa blondynki! 05.02.05, 14:15 Zawartość oczodołów i pokrycie czaszki omówione. Teraz kolej na ....uszy? Odpowiedz Link
natla Re: blondynki! 05.02.05, 14:20 Nie urbanowskie, właściwie zawsze ubrane, dawniej w klipsy, potem odważyłam się na dziurki (2) i zaczęłam nosić precjoza rodzinne. Obecnie od kilku miesięcy noszę, nie wyjmując w ogóle, 2 10 cm-owe łańcuszki za 10 zł. I nie mam kiedy (przez Was) zrobic sobie prawdziwych , złotych. Aż wstyd. )) Odpowiedz Link
yoanna Re: blondynki! 25.02.05, 10:19 natla napisała: Obecnie od kilku miesięcy noszę, nie wyjmując w ogóle, 2 10 cm-owe łańcuszki za 10 zł. I nie mam kiedy (przez Was) zrobic sobie prawdziwych , złotych. Aż wstyd. )) Natuś!!!! Jesteś bezwstydna !!!! ))))))))) 210 cm...... ło Boszsze.....)) Odpowiedz Link
axsa kawał! 05.02.05, 08:43 Dwie brunetki i blondynka leżą na porodówce. Pierwsza brunetka mówi: - Bedę miała chlopca, bo podczas poczęcia byłam pod spodem... Druga brunetka: - Ja będe miała dziewczynkę, bo podczas poczęcia byłam na górze... Na to blondynka: - A ja będę miała bliźniaki! Odpowiedz Link
malwina52 Re: mama blondynka napisala do synka..... 06.02.05, 13:01 Kochany Synu Piszę do Ciebie tych kilka linijek żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Więc jeśli otrzymasz ten list to znaczy, że dobrze do Ciebie dotarł. Jeśli go nie otrzymasz to poinformuj mnie o tym, wyślę go jeszcze raz. Ostatnio ojciec przeczytał w pewnej ankiecie że najwięcej wypadków zdarza się kilometr od domu, dlatego zdecydowaliśmy się przeprowadzić dalej. Dom jest wspaniały; jest tu pralka, chociaż nie jestem pewna czy jest sprawna. Wczoraj, włożyłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło, no ale cóż. Pogoda nie jest tu najgorsza. W tamtym tygodniu padało tylko dwa razy. Pierwszy raz padało 3 dni, drugim razem cztery. Jeśli chodzi o tą kurtkę którą chciałeś, wujek Piotr powiedział że jeśli ci ją wyślę z guzikami, które są ciężkie, to będzie drogo kosztowało, więc oderwałam guziki i włożyłam je do kieszeni. Ojciec dostał prace, jest bardzo dumny, ma pod sobą jakieś 500 osób. Kosi trawę na cmentarzu. Twoja siostra Julia, ta która wyszła za swojego męża, wreszcie urodziła, nie znamy jeszcze płci, dlatego ci nie powiem jeszcze czy jesteś wujkiem czy ciocią. Jeśli to dziewczynka twoja siostra chce nazwać ją po mnie, ale to będzie dziwne nazwać swoją córkę "mama". Nie widzieliśmy za to wujka Izydora, tego który umarł w tamtym roku... Gorzej jest z twoim bratem Jasiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki, musiał iść do domu po drugi komplet żeby nas wyciągnąć z auta. Jeśli będziesz się widział z Małgosią pozdrów ją ode mnie, jeśli jej nie będziesz widział nic jej nie mów. Twoja mamusia; Odpowiedz Link
natla Re: i madra i piekna! 15.02.05, 18:26 Spodobała mi się ta odpowiedź: "• rozum i uroda to nie 100%!!!! extreme /dzisiaj 14:04/ bo wierzcie mi i na pewno cześc facetów sie zgodzi że są laski wykształcone i ładne ale ważne jest co wiecej soba reprezentuja. Nauczyc sie, wykuć, zrobić kariere to jedno, ale czasem te piekne madre okazuja sie byc FRANCAMI ZE SKRZYWIONYM CHARAKTEREM!!! Nie potrafiace docenic, zakłamane, nie mające szacunku do nas i zachowujace sie jak modliszki, które całkiem sprawnie potrafia wykorzystać urok i szare komórki aby wykorzystac faceta który akurat z nimi jest. Wiec wykształcenie i uroda w jednym to i tak nie wszystko!! " Samo zycie. Odpowiedz Link
malwina52 Re: farbowane blondynki! 02.12.05, 13:48 ostatnio mi taki super blond wyszedl ze podpadam pod naturalizm, moze ktos sie da nabrac))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Francuzi wolą brunetki 06.12.05, 09:02 Francuzi wolą brunetki 05.12.2005 21:45 Ponad połowa Francuzów - 53 proc. - preferuje pulchne brunetki, spośród których za najatrakcyjniejszą uważa się powszechnie włoską aktorkę Monicę Belucci - wynika z opublikowanego w poniedziałek sondażu. Zaledwie 28 proc. Francuzów twierdzi, że woli blondynki, a 6 proc. - kobiety o rudych włosach. 43 proc. mężczyzn woli kobiety zaokrąglone, a 39 proc. szczupłe. Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: Francuzi wolą brunetki 06.12.05, 09:52 Coś w tym jest........ciemnowłose kobietki są bardziej ogniste.........(tak kiedyś czytałam)........ Ja swoje naturalne włosy miałam koloru ciemniego.........później przeszłam fazę farbowania - od kruczoczarnych poprzez wszystkie odcienie kasztanu do czerwieni meksykańskiej........ siwe też zaliczyłam........ a teraz jestem blondyną........jakoś nie zauważyłam większego zainteresowania ze strony mężczyzn....)) Odpowiedz Link
krista57 Re: Francuzi wolą brunetki 06.12.05, 10:15 Gwiazdeczko to tak jakbym pisala wlasną historie ...to ostatnie stwierdzenie nieco mnie martwi ale tylko nieco... Odpowiedz Link
mira54 Re: Blondynki !!! 06.12.05, 10:36 Za szybko mi sie kliknelo. Od urodzenia jestem blondynka, potem pasemka zeby nie bylo widac siwych a nastepnie znow blondynka. I tak do tej pory, co odrosna to koloryzuje Belcolor 111 - naturalny blond popielaty. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Blondynki !!! 05.05.06, 07:47 popielaty blond to tez moj kolor, wygodny dla siwej glowy, czy wszystkie panie po 50 to blondynki? Odpowiedz Link
malwina52 Re: blondynki! 05.05.06, 07:44 Blondynka pyta się na ulicy: - Przepraszam, która jest godzina? - Za piętnaście siódma - odpowiada zagadnięty mężczyzna. Na to blondynka: - Ja się nie pytam, która będzie za piętnaście minut tylko która jest teraz, baranie!!! Odpowiedz Link
malwina52 Skąd się wzięły blondynki ? 15.05.06, 07:38 Naukowcy spierają się na temat pochodzenia jasnych włosów i niebieskich oczu..... www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=nauka&name=15 Odpowiedz Link
malwina52 Blond... i wszystko jasne... 18.10.06, 07:47 Do jasnowłosych kasjerek ustawiają się dłuższe kolejki. Seksstrony www z blondynkami mają trzykrotnie większe powodzenie niż inne. Blond jokes można liczyć w tysiącach. Poważni naukowcy potrafią zdobywać fundusze na badania fenomenu blondynki przez kolejne 20 lat! kobieta.interia.pl/news?inf=806033 Odpowiedz Link