krust7 11.03.05, 22:10 Idzie wiosna. Ociężale. Ale idzie. Zwiastunem są Krystyny, te z 13 marca. WSZYSTKIEGO DOBREGO W DNIU WASZYCH IMIENIN !!! "Zdrowie Wasze, gardło nasze" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tesunia Re: Do forumek i forumów. 11.03.05, 22:16 hmmmmmmmmmmm..nieznam zadnej krysi a moze pod jakims nikiem sie chowa, wiec G R T U L A C J E takie przedwczesne z tulipamkiem w lapce) Odpowiedz Link
natla Re: Do forumek i forumów. 11.03.05, 22:27 Witaj Krust, coś się wyrychliłeś i teraz masz jeszcze przez 27,5 godz powtarzać życzenia. Ale się Krysiom udało. )) Wstąp do naszej świeżo otwartej GAWIARENKI i załap się na jedzonko, które dziś Krista przygotowała z okazji pojutrzjszego swojego święta. Krust, tyś chłop??? )) To czekamy, musimy Cię poznać, bo obcych na terytorium GAWIARENKI nie wpuszczamy ))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Mój Kochany Braciszek... 12.03.05, 21:04 Staś ,znalazł nasze forum i zrobił mi niespodziankę składając internetowe zyczenia dziękuje wirtualnie wolę jednak to realu ale żołdkowej gorzkiej sie opił i będzie miał kaca. Odpowiedz Link
natla Re: Mój Kochany Braciszek... 12.03.05, 22:22 No toś miała niespodziankę> ))))))Ma Stasiu poczucie humoru! A czy Ci składał od przedwczoraj życzenia przynajmniej co godzinę.?? )))))) I jeszcze powinien przez 2. Odpowiedz Link
tesunia Re: Mój Kochany Braciszek... 12.03.05, 22:35 to masz fajnie krista z braciszkiem.... tez bym chciala by moja siostra pisywala na necie, nie musialybysmy wisiec na telefonie tyle) zachcec Go by z nami zostal) a dlaciebie same usciski imieninowe) Odpowiedz Link
krista57 Re: Mój Kochany Braciszek... 12.03.05, 22:51 Mam takich dwoch braci,jednego pod bokiem drugiego na brudnym Ślasku obaj komputerowcy....jeden zaczynał od krótkofalarstwa potem od zawsze praca na kompie /rodzinny ekspert/ i kiedy tylko chcę mam Go na gg. Za przedwczesne uściski bardzo dziękuje. Odpowiedz Link
pia.ed Nie zapomnijcie o Bozenie................ 12.03.05, 23:40 ...tez ma imieniny 13 marca... A wiosne to raczej zaczyna GRZEGORZ, wg przyslowia "Na swietego Grzegorza ida rzeki do morza." Odpowiedz Link
kla-ra Re: Nie zapomnijcie o Bozenie................ 13.03.05, 18:57 U mnie od 1 marca zaczyna sie okres urodzin i imienin. Wczoraj uroczystosc u Bozeny,dzisiaj u Krystyny. Krysiu, Zycze Ci szczescia,duzo radosci, To,czego pragniesz,by sie spelnilo, A to,co kochasz,by Twoim bylo. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do forumek i forumów. 09.12.05, 09:16 to chyba tutaj podpatrzylam ta pisownie oczywiscie wszystkich pozdrawiam i zycze milego weekendu Odpowiedz Link
malwina52 Re: Widziałam też: 09.12.05, 09:49 a kupilam sobie w promocji przedswiatecznej foremki do ciastek, takie wspolczesniejsze kasztalty, moja mama ma jeszcze przedwojenne chyba gwiazdke ksiezyc i serduszko, bede robic piernikowe ciasteczka ale zabawa fajna prawda Odpowiedz Link