mada50 18.03.05, 16:16 dostaliście choć raz list-łańcuszek,bo ja tak i teraz mogę się pośmiać: ceti.pl/gralinski/chains/index.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tesunia Re: "duby smalone" w internecie 18.03.05, 17:47 mada50 napisała: > dostaliście choć raz list-łańcuszek,bo ja tak i teraz mogę się pośmiać: > ceti.pl/gralinski/chains/index.html nie lubie czegos takiego dostawac, nieraz sa w nich virusy( Odpowiedz Link
kla-ra Re: "duby smalone" w internecie 18.03.05, 18:36 Tak,dostaje. Ostatnio jakis dowcipnis wyslal mi taki lancuszek na komorke. Cos w rodzaju "gwiazdy szczescia". Mialam gwiazde wyslac do 5 osob i wtedy jakies szczescie mialo mnie spotkac. Odpowiedz Link
natla Re: "duby smalone" w internecie 18.03.05, 20:35 Raz jak byłam nastolatką prędko rozesłałam. Więcej się na to nie dałam nabrać Ostatnio tydzień temu dostałam od mojej przesądnej koleżanki, która wstydziła się do kogoś innego wysłać, a bała się "przekleństwa". Nie wysłałam i żyję. Ale, ale, mnie intryguje, co ktoś kto zapoczatkowuje łańcuszek z tego ma. W bezinteresowność przestałam już dawno wierzyć. )))))))) Odpowiedz Link
tesunia Re: "duby smalone" w internecie 18.03.05, 21:15 a ja z moja "zaloga" zrobilismy sobie internetowe czytanie ksiazek, to jest fajna rzecz,,,,, szkoda tylko,ze mieszkam gdzie mieszkam bo mam troche ograniczone mozliwosci w dostaniu lektury a nieche zamawiac via internet. Odpowiedz Link
pia.ed Internetowe czytanie ksiazek? 18.03.05, 22:17 Co to takiego? I kto nalezy do Twojej "zalogi"? Odpowiedz Link
malwina52 Re: "duby smalone" w internecie 21.03.05, 12:09 musialam sprawdzic te duby))))) obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=90 Odpowiedz Link
malwina52 Re: "duby smalone" w internecie 14.09.05, 07:56 ostatnio przez komunikatory internetowe kraza lancuszki szczescia, zawsze sie zastanawiam czy te grozby jak nie rozesle tego dalej sie spellnia????? Odpowiedz Link
natla Re: "duby smalone" w internecie 14.09.05, 08:37 Nie rozsyłam, bo bhyłoby mi wstyd i jakoś żyję )) Proszę tylko znajomych, żeby mi nie przysyłali. Odpowiedz Link
fleur1 Re: "duby smalone" w internecie 21.12.05, 14:54 Nie lubię łańcuszków, ale jak dostanę coś takiego to kasuję informacje łańcuszkowe, nawet w Power Point i jak tekst jest ładny i obrazki to przesyłam dalej. Odpowiedz Link