Dodaj do ulubionych

Fajne forum

24.04.05, 14:53
Fajne forum- normalnesmile Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • malwina52 Re: Fajne forum 24.04.05, 15:03
      odpozdrawiamy cieplutko!
      moze zagoscisz jesli lubisz normalnosc,
      wlasnie zaczynam sie zastanawiac co tez
      pod ta normalnoscia mozna rozumiec?
      • kla-ra Re: Fajne forum 24.04.05, 15:12
        Fajnie,ze wpadles/las
        a forum masz racje jest fajne.
        Pozdrawiam serdecznie,no i do uslyszenia.
    • natla Re: Fajne forum 24.04.05, 15:23
      Bimbomku , witaj i zostań. Masz bardzo fajne psudo wink))
      Jak się nie łapiesz na lata, to też nie szkodzi.
      Daj głos, bo miło się zaczęło.smile))))))))))
      • regine Re: Fajne forum 24.04.05, 17:28
        >Fajne forum - bo fajne towarzycho!!!
        >Witaj i zostań,lub wpadaj!!!
        >Wiemy dużo,bo już trochę,
        >Przeszliśmy,ale lata ,
        >Nie mają nic wspólnego ,
        >Do tego, żeby było miło .
        >Więc pisz,lub zaśpiewaj,
        >Coś na powitanie ,będzie miło i wesoło,
        >Zapewniam!!!!

• bimbom Dziękuję.... 24.04.05, 22:07
        .....za miłe odpowiedzi i zaproszenia do pozostania na tym forum. Chyba tu
        pozostanę (chociaż powinnam "spaść" kilka forów niżejwink).Tylko jak się tu
        dostać, jak znikniecie z głónej strony GW? Jak szykać tego forum?
        Pozdrawiam serdeczniesmile
        • malwina52 Re: Dziękuję.... 24.04.05, 22:13
          na zdrowko,
          najprosciej to wrzuc sobie to forum do ulubionych,
          a tak to szukaj fora prywatne a w nich rowiesnikow
          a tam to juz trafisz do nas szybko
          • bimbom Re: Dziękuję.... 24.04.05, 22:22
            Dziękismile pa
            • regine Re: Zapraszamy ...na fajne forum..!!!! 31.05.05, 16:13
              Gdzie się podziewasz ,jak takie fajne Forum ????
              Wpadł(a),wypadł(a),tak jak "Korka"....
              Poprawiłam ,swój styl pisania...
              Ani słowa pochwały...Może dalej zgrzytasz jeszcze ????
              Podoba Ci się teraz ,czy nie????
              Jak ja nie lubię "ANONIMÓW"...
              • korrka Re: Zapraszamy ...na fajne forum..!!!! 31.05.05, 17:34
                regine napisała:
                > Wpadł(a),wypadł(a),tak jak "Korka"....

Regine jestem Ci bardzo wdzięczna. Dziękuję. przepraszam, jeśli byłam zbyt
                obcesowa w moim "osobistym" pytaniu smile

spróbuję troszkę spłacić dług i coś więcej napisać o sobie. jestem z forum obok
                od dawna, ale czytam Was na bieżąco. niech to będzie odpowiedzią czemu moje
                uczestnictwo tutaj jest takie trochę pasywne. czytam Was jednak dosyć często, a
                wynika to z mojej sympatii.

nicka "korrka" używam tylko tutaj, bo zależy mi na zachowaniu jakieś
                neutralności i nie ukrywam - w pewien sposób chciałabym utrzymać dystans między
                jednym a drugim forum.

• regine Re: Zapraszamy ...na fajne forum..!!!! 31.05.05, 21:30
                  Cieszę się ,że jesteś obok, bardzosmile))
                  A to ,wpadł(a) i wypadł(a),dotyczyło i Bimbom,
                  Ale miło będzie ,jak jeszcze coś o sobie ,czy od siebie,napiszesz.
                  Przeglądałam nasze forum ,nigdzie Cię nie widziałam,
                  A lubię klarowne sytuacje smile)))
                  Więc dziękuję za odpowiedz,czekam na jakiś wpisik!!!
                  Pozdrawiam.Miłego wieczoru!!!
                  • korrka Re: Zapraszamy ...na fajne forum..!!!! 01.06.05, 14:22
                    regine napisała: > Przeglądałam nasze forum ,nigdzie Cię nie widziałam,

ależ ja tu już bywałam. w przeciwnym razie aż tak bym się nie ośmieliła ze
                    swoją prośbą smile
                    • trolle.do.domu do korrki i o korrce 01.06.05, 18:12
                      Ja tez jestem z forum obok i tez zalozylem sobie nowe konto, ale nie tak jak ty.
                      Mnie nie zalezy zeby się forumy oddzielaly. Ja cie rozpoznaje KORNIKUNO i wiem
                      po co tu przylazlas.
                      Wiele osob wie,ze latasz po forach tylko dlatego zeby to tu to tam komus
                      przkrosc zrobic. Tu juz komus przywalilas??? Czy dopiero sie czaisz???
                      Dziwne,ze masz sie tu za swojache skoro splodzilas dopiero okolo 40 postow.
                      A wy uwazajcie ,jesli jeszce nikt od niej nie ucierpial to w najblizszym czasie
                      da komus popalic.
                      Toby bylo na tyle. Bede obserwowal, w razie czego znowu zawitam.
                      • regine Re:O Korrce ,do TROLLE......??????? 01.06.05, 19:03
                        Jak to miło ,że Cię znają i szukają....
                        Ale dlaczego akurat na Ciebie Korrko ,się uwzięli ????
                        Czy to faktycznie prawda???Co tu jest napisane przez TROLLE...????
                        A ,że prawda, wiem ,coś niecoś(dotyczy to mnie osobiście -"mi przywaliłaś").
                        Proszę wytłumacz jaki to ma sens..."przywalić komuś"????
                        Na tym forum -nie "przywalamy sobie","nie dogryzamy" ,
                        Więc o co Ci ,czy piszącemu chodzi???
                        Lepiej pisz książkę,może pochlebniejsze opinie zbierzesz...
                        A tak tu było spokojnie, cicho...i trafiło to akurat na mniesad((
                        • korrka Re:O Korrce ,do TROLLE......??????? 01.06.05, 20:57
                          regine napisała:
                          > Ale dlaczego akurat na Ciebie Korrko ,się uwzięli ????

Nie wiem kto się na mnie uwziął ???

Regine: chyba poprzedni post jest pisany przez trolla i dałaś się podpuścić.

Nie jestem żadnym trollem, ani też osobą o nicku Kornikuna, która rzeczywiście
                          bywa na f.40+, ale uważam, że jest osobą sympatyczną.

Czyż naprawdę tak ci dowaliłam, jak to sama określiłaś ? Opinię o oznakowaniach
                          >>> wyraziłam już jakiś czas temu a wczoraj chciałam Ci tylko za to
                          podziękować, że zaniechałaś ich stosować przy swoich wypowiedziach. Nie
                          musiałaś się przecież do tego zastosować. Myślałam, że sobie to wyjaśniłyśmy.
                          Przynajmniej tak to jeszcze wczoraj wyglądało. Dziękując Ci, równocześnie
                          zdobyłam się na jakąś szczerość o sobie wyjaśniając - czemu mój udział bardziej
                          polega na czytaniu niż pisaniu i jakie są powody, że na potrzeby tego forum
                          używam nicku Korrka. Mam już pewne doświadczenie na forach, i okazuje się, że
                          to była słuszna decyzja.

Trolle rzeczywiście potrafią robić dużo zamieszania crying(((

Przepraszam.
                          Nie moją intencją jest zrobienie komuś przykrości. Nie można
                          traktować wyrażenie przez kogoś opinii jako złośliwość. Taki jest przecież
                          profil forum.

To jest koniec moich wyjaśnień. Więcej do tego tematu już nie wrócę.
                          Na trolle jest tylko jeden skuteczny sposób - należy ich ignorować.

Pozdrawiam Ciebie Regino. Wciąż mam taką nadzieję, że swoją informacją o
                          oznaczeniach cytatów w sieci nie mogłam Ciebie przecież urazić.

W takim razie chyba musimy odpocząć od siebie na jakiś czas.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników tego forum (bez trolli) smile
                          • trolle.do.domu Nie ma co udawac. 01.06.05, 21:26
                            Korrko ,pocoudajesz,ze nie rozumiesz o co idzie i jeszcze robisz z siebie
                            menczenice??Moj nik ma wyrazac rade dla ciebie. nie jestem trollem, jestem
                            facetetem i mam doswiadczenia z toba.Do wszystkich z tego forum pisze, zeby sie
                            nie dali zlapac na twoje plewy.Och, "odpoczac od siebie", napracowalas sie tu
                            strasznie ty wielka bywalczyni forum. Gdyby tak bylo to wiedzialabys ,ze nie
                            zwraca sie uwagi innym uzytkownikom, szczegolnie po kilku marnych postach
                            wpisanych na jakims forum.Boisz sie ,ze sie wyda jakto z toba jest naprawde i
                            uciekasz gdzie pieprz rosnie, ale dobrze, bo moze chociaz tu nie namieszasz.
                            poswojemu. To jest rzeczywiscie interesujace forum i taki troll jak ty to DO
                            DOMU!!
                            • takanietaka Re: Nie ma co udawac. 01.06.05, 21:52
                              OJ nawołuje do powsciagliwosci ,ale sama nie moge sie powstrzymac od
                              komentarza.Ten troll to chyba jakiś wzgardzony wielbiciel-tyle ognia w jego
                              wypowiedziach!No ,no wzbudzic tyle emocji w facecie nie kazda potrafi! .
                              Zawiszcze z całego serca! smile))
                              • regine Re: Nie ma co udawac. 01.06.05, 22:05
                                Ja też ,ale jak szybko znalazł i wiedział gdzie!!!
                                Może wpadnie do nas,do gawiarenki na lampkę wina!!!
                                Fajny facet ,nie popuści,coś w tym musi być !!!
                                Zaczęło się niewinnie od ">",a jak to się skończy???
                                Miejmy nadzieję że dobrze...
                                Przybyli oboje z +40,na 50 -może tu im bliżej...wiekowo...
                                Będzie weselej, "Fajne to forum"- NASZE -nikt chyba nie zaprzeczysmile))
                                • natla Re: Czy mogę bardzo serdecznie............... 01.06.05, 23:25
                                  ...............poprosić i gości i forumowiczki o zakończenie tej dyskusji?
                                  Korrka powiedziała swoje, troll też, my też i ok.
                                  Powtarzam, to sa naprawdę duperele......chyba, że..........założę watek np.
                                  pt "Wyładowywacz złych humorów", albo "pokłóćmy się, zawór bezpieczeństwa"
                                  albo.... wink)))))))))))))))))))
                                  • takanietaka Re: Czy mogę bardzo serdecznie............... 01.06.05, 23:49
                                    ROZKAZ!!!
                                    <<nigdy nic nie wiadomosmile)>>
                                    • regine Re: Czy mogę bardzo serdecznie............... 01.06.05, 23:58
                                      Przyjęłam do wiadomości !!!
                                      • pia.ed Re: Czy mogę bardzo serdecznie............... 02.06.05, 14:01
                                        Mala sprzeczka na forum tylko orzezwia atmosfere, ale wypowiedz "trolla" byla
                                        osobistym napaden na uczestniczke o nicku korrka, przy tym pelna insynuacji.

Na innych prywatnych forach moderator wykasowalby post "trolla", bo takie
                                        wypowiedzi sa niedozwolone.
                                  • b_ska56 Re: Czy mogę bardzo serdecznie............... 20.11.05, 14:22
                                    Do Natli!
                                    Uprzejmie proszę o założenie wątku pt."Wyładowywacz złych humorów".
                                    Prośbę swą motywuję tym, że czasami mam bardzo zły humor(tzw.wstanie lewą nogą),
                                    a ponieważ pojawia się on bez konkretnej przyczyny,na nikim nie mogę się
                                    "wyładować".
                                    Powstanie takiego wątku pozwoliłoby mi na odreagowanie bez konfliktów z domownikami.
                                    Pragnę zaznaczyć, iż nie zamiarzam kierować mojej złości,przeciwko
                                    któremukolwiek z uczestników naszego forum.
                                    Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy.
                                    Z poważaniem.B.smile))))))))))))))).
                                    • waratu Re: Czy mogę bardzo serdecznie............... 20.11.05, 14:26
                                      Ja sądzę, że jak chcesz mieć taki watek to możesz go sama założyć.
                                      • malwina52 Re: Czy mogę bardzo serdecznie............... 20.11.05, 14:51
                                        Basienko tu kazdy robi na co ma ochote,
                                        natla tylko pilnuje zeby za mocno nie rozrabiac
                                        i za dlugo nie spac,
                                        a wiesz, ze taki watek i mnie by sie przydal
                                    • regine Re: Czy mogę bardzo serdecznie............... 20.11.05, 15:29
                                      Zaraz Ci go podrzucę, grzebałam właśnie i trafił mi się taki, który może
                                      pasowaćsmile) Taki na złe humory i humorki...
                                    • natla Re: Czy mogę bardzo serdecznie............... 20.11.05, 17:14
                                      A zaklnij sobie , kurna chata, Basieńko, a zaklnij, a wywrzeszcz sie ile
                                      chcesz smile
                                      A zakładaj wątki, ale sprawdź czy podobnych niet...wink)
                                      A do mnie nie pisz na Berdyczów, tylko "Do Natli" prywatnie i do adminki Natli
                                      służbowo. wink)
                                      • b_ska56 Re: Czy mogę bardzo serdecznie............... 21.11.05, 14:35

Pomysł wątku był Twój Natlo,
                                        więc nie śmiałam go sobie przywłaszczyć...
                                        Ale skoro mam pozwolenie to zakładam ten wątek...a niech tam...smile

• malwina52 Re: Fajne forum 18.07.05, 11:28
      winda do gory!
      • natla Re: Fajne forum 18.07.05, 16:18
        ........ale czy ktoś tu trafi objazdami????
        • regine Re: Fajne forum 18.07.05, 17:57
          Na to Fajne Forum właśnie zajrzałam, bo prawie tygodniowym niebyciesmile)))
          • natla Re: Fajne forum 18.07.05, 18:01
            No i Twoje szczęście............................na groch!!!!!!!!!!!! smile))))))
    • malwina52 Re: Fajne forum 22.08.05, 13:49
      to troche mi przypomina nasze forum,
      moze kiedys ktos i o nas tak napisze smile))))
      www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=326
      "Aż tu dnia pewnego trafiłam na jedno forum. Fakt, że nieco po znajomości.
      Patrzę, czytam, wgłębiam się i nadziwić się nie mogę, jaka to sympatyczna i
      pokojowa, wręcz sielska enklawa w dżungli Internetu. Ludzie na tym forum są dla
      siebie mili, przyjaźni, zwracają się do siebie z szacunkiem, a nawet pomagają
      sobie rozwiązywać codzienne mniejsze i większe sprawy. Dzielą się przeżyciami,
      komentują bieżące wydarzenia. Widać, że więzi między użytkownikami tego forum
      są silne i autentyczne. Przysiadłam się ja do nich po cichutku, nie odzywam się
      i obserwuję: że są ludzie na poziomie, że panuje kultura i szacunek dla
      odmienności. Demokracja amerykańska w idealnym wydaniu. Nie znaczy to
      bynajmniej, że panuje jednomyślność. Ile ludzi, tyle opinii. Ale nikt nikogo na
      swoją modłę nie urabia, nie szufladkuje, ani nie obraża inaczej myślących, nie
      prowadzi przeciwko nim krucjaty. "

• tesunia Re: Fajne forum 22.08.05, 21:54
        w necie jest wiele takich cieplych miejsc,
        sama uczestnicze w jednym,jest nas pare osob
        i zapewniam,ze mamy bardzo cudna atmosrere.
      • malwina52 Re: Fajne forum 17.11.05, 08:06
        cos dla kontrastu nowakowejsmile
        • vogino55 Re: Fajne forum 20.11.05, 20:50
          malwina52 napisała:

> cos dla kontrastu nowakowejsmile
          może by musiała cóś u Goździkowej kupic(wink)))))))))
          Wojciech
          • axsa Re: Fajne forum 21.11.05, 14:47
            E tam, u Goździkowej to ino tabletki i nsze likarstwa chorobowe.
            A ja tak bym sie napiła czegoś z %%.
            Idziemu do drewutni??? E... znaczy ...kawiarenki??
            • malwina52 Re: Fajne forum 21.11.05, 14:49
              jaks cicha zmowa sie szykuje na fajnym forumsmile
              • malwina52 Re: Fajne forum 21.11.05, 14:50
                czy masz zamiar sie upic
                • axsa Fajne forum 21.11.05, 14:53
                  Aż tak nie, ale chyba zaraz "walnę' dwa razy po pół sety.
                  Tak, bez specjalnego powodu ...
                  ...no tak mnie jakos w kosciach łamie... wink))
                  • malwina52 Re: Fajne forum 21.11.05, 15:08
                    lepiej sie posmaruj ta woda,
                    skutek bedzie pewny smile
                    • natla Re: Fajne forum 21.11.05, 15:14
                      Pijastwa, to poproszę mi w drewutni lub Gawiarence urządzać, ktoś zobaczy taki
                      wątek, pomyśli sprawdzę bo fajne, a tu się okaże, że ......no fajne, ale
                      inaczej wink)
                      Idziemy, też mnie w tamte okolice cos dziś ciagnie wink)
                      • b_ska56 Re: Fajne forum 22.11.05, 11:15
                        ..jedzą,piją,lulki palą,
                        tańce, hulanki ,swawole.
                        Ledwie Drewutni nie rozwalą...a potem narzekają na kaca ,tak?????.
                        ha, ha ha !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka