wiktoria53 25.05.05, 07:43 Az boję się myśleć gdyby to on miał zostać prezydentem. serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2729179.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: Stan powraca - Tymiński 25.05.05, 08:58 tez sie boje, ze nie bedzie kogo wybierac i Stan moze wykorzystac desperacje spoleczenstwa majacego dosc "samych swoich" Odpowiedz Link
malwina52 Re: Stan powraca - Tymiński 25.05.05, 11:47 facet.interia.pl/news?inf=627189 Odpowiedz Link
regine Re: Stan powraca - Tymiński 25.05.05, 12:53 Niech wraca-narobi szumu,wokół swojej osoby, tak jak poprzednio-może znowu ma jakąś czarną teczkę??? Mnie już nie jest w stanie nic zadziwić. Tym bardziej jeśli chodzi o politykę i polityków. Ciekawa tylko jestem,gdzie był do tej pory ,ten co się zwie "patriotą i Polakiem"??? Odpowiedz Link
regine Re: Stan powraca - Tymiński 10.06.05, 12:32 polityka.onet.pl/162,1232154,1,0,artykul.html Odpowiedz Link
natla Re: Stan powraca - Tymiński 10.06.05, 22:08 Właśnie oglądnęłam p. T. W programie Lisa "Co z tą Polska" i zastanawiam się czy demokracja naprawdę miedzy innymi polega na możliwości dopuszczenia do polityki takiego człowieka. Lis oczywiście tak prowadził krótką zresztą rozmowę, że jeżli ktoś miał złudzenia co do pana T. to wyzbył się ich na pewno. Brak mi słów .......... prymityw to mało. Nawet już nie rozśmiesza, wkurza ignorancją i bezczelnością, a najgorsze, ze są ludzie gotowi na niego głosować. Odpowiedz Link
regine Re: Stan powraca - Tymiński 10.06.05, 22:25 Miły wieczór miałaś z programem-"Co z tą Polską", Niesiołowski,Tymiński))).Telewizor jeszcze włączony masz????? Czy masz dość ich obydwu i tą całą resztę???? Odpowiedz Link
natla Re: Stan powraca - Tymiński 10.06.05, 22:27 Nawet założyłam kłódkę i zamknęłam drzwi na klucz .))))))))))))Koszmary mi sie będą śniły. Odpowiedz Link
danurn Re: Stan powraca - Tymiński 11.06.05, 14:10 Jeśli o mnie chodzi to jestem spokojna - 16 lat robi swoje. Nie można powrównywać Polaków teraz i 16 lat temu. Ale z drugiej strony desperacja w narodzie jest ciągle duża. Powiększa się liczba wykluczonych oraz rozwarstwienie społeczne. Badani aspołeczne nie dają Tymińskiemu realnych szans. Na szczęście. Co do bezrobocia to jestem dużą optymistką. Na wrzesień sam rząd zapowiada spadek do 17 %. Moim zdaniem będzie następował powolny, ale stały spadek bezrobocia. Odpowiedz Link
malgos22 Re: Stan powraca - Tymiński 02.07.05, 09:45 Tylko jak z bezrobociem będą walczyć Ci sami co je stworzyli to wynik tej walki będzie ten sam jak dotychczas - bezrobocie będzie coraz większe, a oni będą nażarci z pełnymi kontami ukradzionej kasy. Ja już wolę ucziwego i konkretnego człowieka. 80.49.254.9/prezydent/1_inicjatywa_ustawodawcza_ST.htm Odpowiedz Link
malwina52 Re: Stan powraca - Tymiński 13.06.05, 10:34 dobryhumor.pl/index.php?news_id=388 CO TAM PANIE W GRODZIE PIASTA Miś Uszatek nie spał w domu, Bo z wystawy zwiał w piżamie, Do kieszeni wskoczył komuś I z nim kimał – ja nie kłamię! Różne rzeczy się zdarzają, Które zdarzyć się nie miały – Lwy nam z klatek wyfruwają, Bo zwolnienia otrzymały... Michaś – prezes futbolowy – Lśniący anioł w czartów gronie, Łapówkarstwa gnie podkowy I w splendorze wiecznym tonie. A do tego Stasiu wrócił, Chce znów udział wziąć w wyborach, Amerykę znów porzucił, Bo nadeszła jego pora. Czy to horror, czy komedia? Jakże dziwny polski światek, Skoro się spotkali w mediach Lew, Staś, Michaś i Uszatek... Tekst: Piotr Pyzik Ilustracja: Szczepan Sadurski Odpowiedz Link