Dodaj do ulubionych

Alutko :))))

23.07.05, 13:39
gubie oddech,
impreza za impreza,
nie moge nic dogonic,
gdzie ten slup??????
Obserwuj wątek
    • malwina52 Re: Alutko :)))) 29.07.05, 07:09
      zbliza sie weekend,
      jakies imprezy beda smile)))
      pytam zebym znow nie przegapila
      • zlapalamoddech Re: Alutko :)))) 22.10.05, 10:51
        Dzięki linkom Natli do prywatnych wątków dopiero teraz odkryłam, że i ja
        dorobiłam się na "piędziesięciolatkach to my" swojego prywatnego wątku. Czuję
        się zaszczycona. Przepraszam Malwinkę, że nie zauważyłam tego wątku w
        odpowiednim czasie. Na usprawiedliwienie podaję, że na tym forum tyle się
        dzieje, że nie nadążam wszystkiego czytać a wątki nieużywane bardzo szybko
        spadają.
        Dla Malwinki ogromny bukiet kwiatów
        @)---->-------->----------
        • natla Re: Alutko :)))) 22.10.05, 12:44
          Witaj "córko marnotrawna" wink)
          Linki wymyśliła Tesunia, ja tylko wykonałam wink))
          • zlapalamoddech Re: Alutko :)))) 22.10.05, 13:14
            Tesunia miała dobry pomysł. Wśród tylu wątków ciężko jest znaleźć ten właściwy.
            A tak, to jak po sznurku.
            smile
            • tesunia Re: Alutko :)))) 22.10.05, 14:37
              cieszy dziewczatka,jak cos praktycznego przypadlo do gustuwink))
              a szefowa chciala zrealizowacsmiledzieki Jej za tosmile)
              pozdrawiam cieplutko.
              • zlapalamoddech Witam! :)))) 05.02.06, 09:38
                Długo mnie tutaj nie było. Potrzeba dużo czasu żeby przeczytać co napisaliście.
                Lecicie jak odrzutowiec.
                Ja od ponad dwu miesięcy pracuję na pełny zegar. Dlatego już nie mam siły w
                domu usiąść przed kompem.
                W takim okresie zaczynam tęsknić za emeryturą. Ale jeszcze muszę popracować.

Serdecznie pozdrawiam wszystkie znajome foremki i wszystkich znajomych
                forumowiczów.
                Nowym przedstawiam się. Jestem Alutka smile
                • natla Re: Witam! :)))) 05.02.06, 10:00
                  Dodam, Alutka z Krakowa, adminka forum krakowskiego i świetna kobitka. wink))
                  Nie pracuj tyle, bo garb Ci urosnie. Czytaj i nadrabiaj. Całuski. smile
                  • del.wa.57 Re: Witam! :)))) 05.02.06, 16:10
                    Dorze Ci radzi nasza Natla,nie pracuj tyle!!!!
                    Witam i pozdrawiam Alutkosmile)
                    • zlapalamoddech Re: Witam! :)))) 06.02.06, 19:11
                      Witam!
                      Dziękuję za dobre słowo. Pracować jeszcze muszę. Wiek trzeba osiągnąć.
                      Ale faktycznie trochę za dużo mam tej pracy. Po prostu ci co pracują mają pracy
                      za dużo, tak dużo że dla bezrobotnych nie starcza.
                      Z początkiem marca będę chciała urwać się na jakiś urlop. Gdzieś w ciepłych
                      krajach. Potrzebuję odpoczynku.
                      Pozdrawiam
                      • zlapalamoddech Re: Witam! :)))) 17.06.06, 18:22
                        Podnoszę swój wątek, otrzepuję go z kurzu, trochę rozprostowuję....
                        Strasznie był biedaczek zadeptany wink
                        • natla Re: Witam! :)))) 17.06.06, 18:31
                          No....był, ale z czyjej to winy ??? wink)))....no! żeby mi sie to już nie
                          powtórzyło....jasne?
                          • zlapalamoddech Re: Witam! :)))) 17.06.06, 18:33
                            W piersi się biję,
                            ale nie za mocno wink
                            • zlapalamoddech Re: Witam! :)))) 17.06.06, 18:42
                              żeby sobie krzywdy nie zrobić wink
                              • regine Re: Witam! :)))) 17.06.06, 20:26
                                Kto pyta, ten nie bladzi smile) Witaj, dawno "niewidziana", Zlapalamoddech !!!
                                Ano jestem u dzieci w Kijowie, od 4 czerwca. Bede do 3 sierpnia. Pobytow bedzie
                                jeszcze kilka , bo ziec na kontrakcie az do 2008 roku. Kiedy pojade na Krym,
                                nie wiem, bo troszke "rodzinnych spraw", mamy, tu na miejscu do rozwiklania
                                (zdrowotne corki). Jesli bedzie wszystko ok, to moze wiosna w przyszlym roku,
                                teraz nie damy rady, choc apetytu narobilam sobie na Krym teraz.
                                Ale Ukraina rozlegly kraj, jest co zwiedzac, gdzie jechac, tylko "czasowo",
                                zalezni jestesmy od ziecia. Zwiedzamy, wtedy, kiedy on nie pracuje. Dzis,
                                sobota, niedziela, planowalismy wyjazd. Ale moja choroba pokrzyzowala
                                plany...To tyle celem wyjasnienia.
                                Pozdrawiam i witam smile))Dobrze, ze Zlapalasoddech smile))
                                • zlapalamoddech Re: Witam! :)))) 17.06.06, 21:16
                                  Reginko dziekuję za wyjaśnienia!
                                  Kijów podobno jest ładny. Czy to prawda?
                                  Masz dwa miesiące na zaznajomienie się.
                                  Mam nadzieję że te kłopoty zdrowotne nie są zbyt poważne.
                                  Życzę Tobie i córce zdrowia.
                                  • regine Re: Witam! :)))) 17.06.06, 21:58
                                    Kijow jest przepiekny smile Ja gdzies sie przeziebilam, ale juz jest lepiej. Z
                                    corka to inna sprawa, troszke powazniejsza. Jestem tu jako turystka, matka ,
                                    babcia i tesciowa. Musze pomoc corce i zieciowi. Odwdzieczaja mi sie za
                                    wszystko z nawiazka. Nie moglabym usiedziec w Polsce. Coz taka juz moja natura,
                                    lubie "byc na bierzaco", w roznych sprawach. Miejmy nadzieje, ze i z corka
                                    bedzie dobrze.Zwiedzalam juz troszke Kijowa, odbierajac wnuczke z przedszkola,
                                    przechodze przez samo centrum. Jest przepiekny. Zdjec nie umieszczam z powodu
                                    limitu internetowego, ktory tu wszyscy maja(nie tak jak u nas). Wszystko
                                    dokladnie spisuje, co , gdzie i kiedy. Po powrocie po 3 sierpnia opisze juz z
                                    domu. Pozdrawiam Alutko i dziekuje serdecznie smile)
                                    • regine Re: Witam! :)))) 17.06.06, 21:59
                                      Na "biezaco", sorry, za ortografie smile
                                      • del.wa.57 Re: Witam! :)))) 18.06.06, 20:07
                                        Alutko,ratunku!!! dlaczego mi zniknął Twój wpis po tym jak wpisałam
                                        podziękowanie dla dziewcząt? kurcze,coś żle zrobiłam?
                                        • zlapalamoddech Re: Witam! :)))) 18.06.06, 21:32
                                          Spokojnie!
                                          Nic nie zniknęło. Sprawdziłam, nadal jestem. Tylko jestem zepchnięta przez nowe
                                          wpisy. Na dole strony jest "więcej". Kliknij tam i otworzy się lista wpisów. Na
                                          pierwszej stronie wizytówki mieszczą się tylko dwa wpisy i bodajże osiem
                                          wizytówek przyjaciół.
                                          Pozdrowienia
                                          • del.wa.57 Re: Witam! :)))) 18.06.06, 21:58
                                            Dziękuję wybawczyni Ty moja,sprawdziłam,masz rację,buziaczkismile)))
                                            • zlapalamoddech Re: Witam! :)))) 19.06.06, 18:46
                                              smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka