maladanka 17.10.05, 09:58 Z okazji imienin mocnego wiosła i mocnego męskiego ramienia i nadal entuzjazmu,który nam się udziela - po prostu RADOŚCI dołączam beskidzkie głogi w sobotę sfotografowane img353.imageshack.us/img353/5706/gogi7ig.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goskaa.l Re: Gośkaa.l 17.10.05, 10:59 Danusiu, dzięki serdeczne. Ale moja wiedza amatora biologa kusi mnie, żeby Ci powiedzieć, że moim zdaniem to prawdziwa dzika róża: www.atlas-roslin.pl/gatunki/Rosa_canina.htm głogi wylądają tak: www.atlas-roslin.pl/gatunki/Crataegus_laevigata.htm Co prawda, jest to roślina kwitnąca, ale spójrz na liście. A krzak róży prześliczny... (jaki musi być zapach, kiedy taki wielki krzak kwitnie... Odpowiedz Link
maladanka Re: Gośkaa.l 17.10.05, 11:08 Gosiu - masz rację! W lecie polecę tam sfotografowac kwiatki, a może razem? Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Gośkaa.l 17.10.05, 11:37 Bardzo chętnie, tylko latem już będzie za późno. U nas głóg kwitnie na początku maja, mniej więcej tydzień wcześniej niż róże. Ale za zaproszenie serdecznie dziękuję. A może w zamian Ty wpadniesz na północ? Gośka Odpowiedz Link
natla Re: Gośkaa.l 17.10.05, 11:48 Gosiu, Dzwoneczkowi nie trzeba 2 razy móić )....wypławisz ja trochę w wodzie Odpowiedz Link
tofika Re: Gośkaa.l 17.10.05, 14:44 MALGORZATO "W każdej chwili, zawsze, wszędzie Niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy Wszystkim, o czym tylko marzysz! z pozdrowieniami- Tofika Odpowiedz Link
krista57 Re: Gośkaa.l 18.10.05, 17:33 Wcale dla mnie serca nic a nic nie masz ))) Tyle czytania ...poproszę jakiś skrócik albo skrypcik...mało być miło,łatwo i przyjemnie i na TYLKO takie odczucia nastawiona jeste ja...emerytka. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Gośkaa.l 19.10.05, 21:47 Gosiaczku spokojnie poczekamy na to opracowanie, nie powiem ze mnie nie zzera ciekawosc ))) Odpowiedz Link
regine Re: Gośkaa.l 20.10.05, 15:51 Przesylka dotarla, bardzo dziekuje) Postaram sie o rewanz, jak juz wroce do Polski ,juz ,juz tylko co mnie nie widac... Odpowiedz Link
maladanka Re: Gośkaa.l 16.11.05, 06:52 Jak było w górach? Jak podróż? Podzielisz się wrażeniami? Odpowiedz Link
krista57 Re: Gośkaa.l 16.11.05, 09:28 No wlasnie Gosiu ! a gdzie sprawozdanie,znając Ciebie mialas wiele wrażeń i przeżyć. Odpowiedz Link
natla Re: Gośkaa.l 16.11.05, 09:43 Gośka, długo Cię mamy prosić? Na dywanik ) TYlko sie pracą nie wykręcaj .... Odpowiedz Link
krista57 Re: Gośkaa.l 08.12.05, 14:07 Gosiu bardzo dziekuje za bardzo,bardzo miłą przesyłke. Mam nadzieje ,ze jestes po remoncie ! Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Gośkaa.l 09.12.05, 07:03 Krysiu, remont jeszcze w pełni. Były kłopoty w porozumieniu z Anglikiem; źle zrozumieał nasze oczekiwania. Wczoraj przy pomocy tłumacza wyjaśniliśmy wszystko i praca pójdzie do przodu. Mam nadzieję, że do świąt uda się skończyć. A instalację gazową mogę oficjalnie zacząć kłaść w pomiedziałek. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Gośkaa.l 19.12.05, 07:30 Raczej opaliłam; w godzinie postu Wojtka opalałam farbę z framugi. Odpowiedz Link
dankarol Re: Gośkaa.l 30.12.05, 10:30 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i nie przepracuj się, A przydasiów wyrzuć jak najwięcej. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Gośkaa.l 30.12.05, 11:34 Dziekuję, Danusiu. Myślę, że ten rok będzie u mnie pod znakiem rozliczania się z "duchami przeszłości". A Tobie z rodziną (i Lolkiem) też życzę tego, co najlepsze. Odpowiedz Link
dankarol Re: Gośkaa.l 09.01.06, 19:50 proszę szefowej przeglądnąć druczki, Gosia brała urlop Odpowiedz Link
dankarol Re: Gośkaa.l 16.01.06, 11:47 Witaj Gosiu po urlopowych szaleństwach )) Może teraz po remontach odpoczniesz na forum Odpowiedz Link
krista57 Re: Gośkaa.l 17.01.06, 10:28 Dziekuje za podziemnego linka....poczyta i pooglądam sobie. Jak Ci w pracy?..po tak długiej przerwie Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Gośkaa.l 17.01.06, 10:43 W pracy tak jak zwykle - dużo pracy. Za to za ścianą hałas, bo robią nowe toalety (przez co musimy ganiać na piętro). Pełno pyłu. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gośkaa.l 15.02.06, 17:26 Podobno jak młodym dobry przykład się da, to na starość można doczekać się lepszej trucizny. Zartuję ponuro, ale naprawdę bardzo, bardzo dużo młodych ludzi choruje na serce, może z miłości? Ja jestem stary ,to rozumiem, jednak to przykry widok młodzi i już naznaczeni Odpowiedz Link
lili50 Re: Gośkaa.l 06.03.06, 11:23 Dziękuję Ci za słowa otuchy, w tej chwili, to nawet się dobrze czuję, ponieważ biorę leki. Ale zanim wykryto u mnie tą chorobę, to przechodziłam koszmar. W pracy bardzo często popełniałam błędy, ból głowy był okropny, traciłam przytomność.Żadne tabletki przeciw bólowe mi nie pomagały, z pracy odwozili mnie do domu. Lekarze zwalali to na migrenę, ponieważ bóle były, typu migrenowego,(przez kilka dni i wymioty).Dopiero jak się znalazłam w szpitalu(z powodu kręgosłupa) to po dokładnych badaniach wykryto tą chorobę.Przeszkadza mi to,ze z pamięcią mam problem, ale już się do tego przyzwyczaiłam,sama staram się nigdze nie wychodzić. Odpowiedz Link
regine Re: Gośkaa.l 09.03.06, 15:39 Gosiu, dzięki, tylko linku nie podałaś. Ale znalazła w wątku Krystynki. To ten sam chyba ? Dziękuję, ciekawy bardzo ) Ja nie za bardzo umiem szperać w necie, boję się przede wszystkim. Bo pewnego pieknego dnia, przyssało mi się coś bardzo dużego i obrzydliwego do komputera. Porządkowali go zięciowe 2 tygodnie. Od tamtej pory, został mi "uraz", do różnego typu niepewnych linków, zwłaszcza od niezbyt znanych osób. Ufam i otwieram od moich znajomych z forum, choć pewnego razu dostałam wiadomość na pocztę, też zainfekowaną. Odpowiedz Link
krista57 Re: Gośkaa.l 14.03.06, 19:02 Gosia ,strasznie mi przykro,ze nic nie udało mi sie zalatwic z Paryżem.Pisalam dwa razy i nie dostalam odpowiedzi.Nie wiem co sie dzieje z dziewczyną ? Być moze napisala bezposrednio do Agnieszki,poniewaz w mailu podałam adres. Odpowiedz Link
regine Re: Gośkaa.l 23.03.06, 11:33 Gasiu, ruszam i kręcę głową... Ale tylko jak widzę, my obie mamy zabawę. Nikt więcej nawet nie próbuje... A szkoda. Nie czytam książek fantastycznych, zupełnie nie umiem się w tym świecie odnależć, ani przekonać do tego typu literatury (filmu także). Dawno już, niektóre pozycje czytałam...Więc wracam, ale coś ciężko mi idzie Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gośkaa.l 23.03.06, 11:56 O to nie prawda, że nikt z wami się nie bawi bo to jestem ja . Z racji wykonywanego zawodu mojej zony, nie biore udziału ponieważ to ona jest chodzącą encyklopedią . Ale bawcie sie prosze ....)) Odpowiedz Link
regine Re: Gośkaa.l 29.03.06, 14:43 Gosiu, życzę jak najmniej śmieci, choć w to nie wierzę. Ale powodzenia w pierwszym spływie kajakowym ))) Tu wkleiłam, bo wpisałam to w wątku "Biorę wolne" Powodzenia!!! No na pewno się uzbiera...Zwłaszcza po zimie, gdy zginął już śnieg. Odsłania wtedy "naszą dbałość o środowisko", widać to na każdym kroku. Śmieci jest wszędzie,i tyle,że wygląda to wszystko ohydnie. Wielki śmietnik, gdzie by oko nie "zawiesić". Potem trawa ukryje trochę tego. Bo jest strasznie...(( Kiedy nauczymy się wyrzucać śmieci, w miejsca do tego przeznaczone ? Chyba nigdy, zawsze wiosną, widać jak dbamy, o "własne podwórko " Odpowiedz Link
malwina52 Re: Gośkaa.l 04.04.06, 08:35 chyba sie dobrze doczytalam Gosiuuuuuuu dlugich lat zycia w szczeciu i zdrowiu oraz nadziei w lepsza przyszlość, realizacji dobrych zamiarow i planow buziaczki Odpowiedz Link
maladanka Re: Gośkaa.l 04.04.06, 09:15 ha! alem w porę chociaż raz! Gosiu - no to za te "pół litra",które jak piszesz się zaczęło! Żeby się rzeki nie kończyły,zebyś płynęła dokąd chcesz i z kim chcesz! I nadal takiej energii,która mi imponuje i dopinguje img45.imageshack.us/img45/5988/kaczece6ji.gif Odpowiedz Link
natla Re: Gośkaa.l 04.04.06, 09:59 Gosieńko kochanka.......kajam sie na całej linii.....mam Cię jak byk, tylko faktycznie po wczorajszej Reginie nie zaglądnełam do terminarza i do tego "z kurami" poszłam spać, a wstałam z leniami ) Lece ogłosić swiatu wydarzenie.) A zyczę Ci moja miła wielu wspaniałych wypraw kajakowaych (i nie tylko), braku trosk i w ogóle wszystkiego najlepszego. img218.imageshack.us/my.php?image=raczerpw4he.jpg Odpowiedz Link
regine Re: Gosiu, życzę urodzionowo !!!!!!!! 04.04.06, 10:08 Zycze Ci szczescia tak wielkiego jak ogrom nieba. Slonca, ktore pomimo zla i okrucienstwa tego swiata Dzien po dniu wstaje i obdarza nas cieplem swoich promieni. Duzo wzlotow i szalenstw, Dobrych madrych i oddanych przyjaciol, Cudownych uczuc ktore zawsze trafiaja w odpowiednie miejsce i do Odpowiednich ludzi. Wytrwalosci by kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego Oraz aby nieosiagalne cele staly sie zdobyczami codziennosci. Wspaniałych spływów kajakowych, i Wszystkiego czego tylko sobie życzysz )) img204.imageshack.us/img204/7296/orchideapurpurata9ck.jpg Odpowiedz Link
emma50 Re: Gośkaa.l 04.04.06, 10:11 Najlepsze życzenia na tą następną połówkę: wspaniałych przygód i tras kajakowych. img228.imageshack.us/img228/4268/barque0nj.gif Kawa po ormiańsku pyszna, torcik czekoladowy popijany ajerkoniakiem też. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Gośkaa.l 04.04.06, 12:13 Heyka Gośka, słyszałem, że Ty jakowaś wioślarka jesteś))) Aaaaa...to dobrze umiesz "pływać" Spoko, taka nie utonie!! I zawsze będzie na wierchu. I zawsze pokona, wzburzone (nawet) fale życia, wszelkie niepogody)) Tak trzymaj! I NIGDY żadnej "bidzie" się nie daj!!! Tego Tobie życzę )) Bo, wiesz my tu wszyscy wierzymy w Ciebie i życzymy Ci tylko pogodnych chwil.... teraz będzie ode mnie - unikaj wody "lania", dobra rada praktyka, bo taki "strażak"... to ma "ciężkie życie" A ja Ci życzę lekkiego, leciutkiego, leciuchnego, le.... lepiej już skończę)) Bo się boję, że tyle co Ci chcę dać... nie udźwigniesz.)))) Pozdro...i wpraszam się, nie wpuścisz? To ja oknem wlezę a i tak kielicha za Twoje zdrówko wypiję)) I całe mnóstwo chabazi, co to mówią - kwiaty są: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dir08hz2zpegs991.html i jednego (samotnego wśród trawek różnych - to ja. Zerknij czasem łaskawym okiem na te bide) ten też dla Ciebie )) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/nzpkqpezprsx9jes.html Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Gośkaa.l 04.04.06, 12:21 Moje gratulacje Gosiu)) Piękny wiek,zycie zaczyna sie po 50-tce!!!!! Samych radosci,sloneczka i zdrówka kochanego,spelnienia marzeń i wszystkiego co sie szczęsciem zwie)) img148.imageshack.us/img148/6523/urtorty2056kz.gif Odpowiedz Link
dankarol Re: Gośkaa.l 04.04.06, 13:42 Gosiu pięknych kajakowych szlaków, żadnych kłopotów, pełen kuferek pieniążków a do tego zdrowia końskiego img96.imageshack.us/img96/8346/gosia9kc.jpg img128.imageshack.us/img128/5200/lolddosi2sc.jpg Odpowiedz Link
krista57 Re: Gośkaa.l 04.04.06, 14:00 Gosiu...zyczę Ci wszystkiego dobrego. Zdrowie masz,przyjaciól wielu również. Spelnienia wszelkich marzeń,długich kajakowych wypraw wyjazdu w góry oraz zakonczenia remontu. img45.imageshack.us/my.php?image=p22606323kw.jpg Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gośkaa.l 04.04.06, 17:00 Wszystkiego najlepszego Gosiu, niech się spełnią Twoje marzenia i niech druga pięćdziesiątka nie zlatuje tak szybko jak pierwsza. Szczęścia gosiu , szczęścia ci życzę.) Odpowiedz Link
lili50 Re: Gośkaa.l 04.04.06, 20:06 www.s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=000398615875525209613926873&act=&gk=laptop Odpowiedz Link
tofika Re: Gośkaa.l 05.04.06, 11:07 Gosienko , skladam Ci moc serdecznych zyczen...duzooooooo zdroweczka i radosci moc codziennych, Twoje ur ,, bede zawsze pamietac bo to dzien ur mego wnusia))(5l) pozdrawiam , wczoraj nie moglam dotrzec ... Odpowiedz Link
maladanka Re: Gośkaa.l 07.04.06, 13:59 u nas od dzis 3dniowy spływ kajakowy - pan ML dowodzi i zaczepiłam Twojego znajomego z Polic - posle Ci fotke - gorący chłop! wszyscy na zimowo, a on golutki do pasa!Byłam obejrzec rodeo - ale woda płytka i brzydka bura,fe! Resztę potem bo lece na film o kajakarzach w Himalajach Odpowiedz Link
maladanka Re: Gośkaa.l 08.04.06, 20:49 Gosiu - a dziś płynęłam tratwą! Mam na to naocznego świadka,który Cie zna i na pewno Ci opowie. Odpowiedz Link
goskaa.l do Malejdanki 10.04.06, 07:26 FDanusiu, świetnie! opisz swoje wrażenia wszystkim! Ja wciąż nie mam czasu na opisanie rzek, którymi płynęłam. W końcu chyba wkleję link do zdjęć i na tym się skończy. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Gośkaa.l 10.04.06, 08:48 ..no, no... ciekawe)) taaaa... kontynuuj Danusiu, może wreszcie się coś bliżej dowiem )) Odpowiedz Link
goskaa.l do Tadeusz(k)a 10.04.06, 11:07 A ładnie to tak podglądać cudzą korespondencję? Odpowiedz Link
maladanka Re: cafło sie 10.04.06, 17:00 Gosiu,cosik sie mi cafło do zadu czyli wróciło ale ponowiłam może dojdzie jak nie to cos wymyslę. Jeju az mnie roznosi od wrażen a tu pan od komputra dzwoni do drzwi i nie wiem kiedy usiąde do klawiaturki Odpowiedz Link
maladanka Re: juz ok- 11.04.06, 08:23 no to fajnie,ze doszło, opis wrzuciłam do wątku "podróże" Odpowiedz Link
dankarol Re: Gośkaa.l 25.05.06, 19:38 Gosiu proszę oto zdjęcie img128.imageshack.us/img128/4955/5870dp.jpg znalazłam już trochę dzięki Reni. Jest to odmiana mandavillii chyba dobrze napisałam. Pnącze lubiące słońce, które się przycina na zimę i zabiera do domu. Odpowiedz Link
regine Re: Gośkaa.l 30.05.06, 09:12 Przeczytałam. Miło mi. Adres zapisałam. Prześlę )) Odpowiedz Link
regine Re: Gośkaa.l 30.05.06, 15:25 $ części Gosiu. Czyli jeszcze 2 powinne dojść. Dziękuję Odpowiedz Link
regine Re: Gośkaa.l 30.05.06, 15:33 No to śmiesznie jakoś, bo masz część I i ostatnią, ale poszły wszystkie. Poczekaj. Bo dostałam potwierdzenie, że zostały wysłane. Odpowiedz Link
regine Re: Gośkaa.l 30.05.06, 23:38 Gosiu ! Nie wiem co z tą pocztą się dzieje Jutro wysłam jeszcze raz wszystkie. Wykasujesz te co dostaniesz podwójnie. Bo mam spisane wszystkie, ale nie pamiętam, jakie Ci wysłałam w tycjh dwóch listach. Czyli te osoby też tak samo dostały jak i Ty... Ale potwierdzenie, że wysłane, otrzymałam i wykasowałam, pewna, że dotarło. Odpowiedz Link
night_breeze Re: Gośkaa.l 04.06.06, 20:16 Nie pływałam jeszcze z wnukiem,acz poczyniłam pewne kroki...resztę w liście/bryza102 to ja / Odpowiedz Link
maladanka Re:wizytówka 18.07.06, 08:32 Gosiu - jakoś nie moge dojrzeć do wizytówki - może pod jesień,razem z gruszkami Odpowiedz Link
graga211 jajka 19.07.06, 14:48 Tak, jak napisalam - wrzucasz całe jajo i szybko mieszasz, wtedy pieni się i nie ma czasu ściąć. Tylko rób to po 1 jaju, bo przy 2 naraz otrzymasz kawałki ściętego białka. Odpowiedz Link
tofika Re: Gośkaa.l 11.09.06, 08:15 Witaj ,Gosiu wybacz, ale juz naprawde mija sie z sensem , powracanie do tego co juz napisalysmy, ile osob przeczytalo ..tyle roznych moga miec odczuc..analizuja, po swojemu odbieraja... a przy okazjii--polemizujac w watku ..duzo wiecej wiemy o sobie.. czasem nieopatrznie cos wyrwie komus zupelnie ..niegrzecznie.. to juz zalezy od taktu, kultury..umiejetnosci szacunku do drugich osob jestem jaka jestem --mi jest z tym dobrze.. Wiem , ze nie czytalas moich ..Bazgrolek...a wypowiadasz na ich temat... To dopiero dziwne, jak to robisz? Tam jest wiele liryzmu..odczuc..tesknota.. zycie poprostu zycie.. takie obrazy moze miec.. tylko trzeba sie wczytac.. a ja nikogo nie zmuszam ..do ich czytania... a kilka osob przyczepilo do mnie z tego powodu jak "rzep do psiego ogona " idac sladem wrednej,, ktora mnie a ja ja juz dawno przeprosilysmy,i kwita.. a ze ludzie mysla podobnie na nasze wpisy czy inaczej na watku i jeszcze tu i tam na forum ..tez duzo napisane,--WSZYSTKO czytalam..na biezaco.. szanuje ludzi i moge na chwilke miec cos tam ale szybko mi mija .. .. owszem ciern zostaje.. tyci..bo odzywki niektorych osobek naprawde sa ... ale to tylko o nich swiadczy...autor postu odpowiada sam za siebie.. Pozdrawiam ..ok ,juz nie chce wracac.. bylo minelo Odpowiedz Link
regine Re: Gośkaa.l 28.09.06, 14:44 Ale gdzie umieścić i jak zatytułować. Bo już to mogę zrobić. Podaj na pocztę gdzie i już robię . Pozdrawiam Odpowiedz Link
natla Re: Gośkaa.l 17.10.06, 09:59 Małgorzatko, życzę Ci z okazji imienin wielu udanych spływów, zdrowia i kasy! Odpowiedz Link
krista57 Re: Gośkaa.l 17.10.06, 10:58 Bukiet koleusow w jesiennej szacie specjalnie dla Ciebie. Wszystkiego najlepszego,radosci,miłosci,piniędzy . Odpowiedz Link
krista57 Re: Gośkaa.l 17.10.06, 10:59 img213.imageshack.us/img213/4080/p10200062gt7.jpg Odpowiedz Link
maladanka Re: Gośkaa.l 17.10.06, 11:11 img219.imageshack.us/img219/720/obrazek3mvnf8.jpg Wszystkiego naj...naj! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Gośkaa.l 17.10.06, 13:02 Wszystkiego naj..naj..Gosiu zdrówka,humoru i kasiory))) img135.imageshack.us/img135/4793/sw034695nh6.gif Odpowiedz Link
filomena1 Bukiet Zyczen 18.10.06, 17:27 dolaczam i ja , stopy wody pod wioslem, powodzenia i zdrowia. najlepszego; kielch w gore .Filomena Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Gośkaa.l 23.10.06, 13:39 Odwzajemniam sie informacją, zapraszam do skrzynki. Odpowiedz Link
natla Urodzinowo :) 04.04.07, 02:18 Niechaj Ci się lekko żyje i kajak po wodzie lekko płynie img503.imageshack.us/img503/7434/dlagositk8.jpg Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Urodzinowo :) 04.04.07, 07:33 img341.imageshack.us/img341/2289/anturiumwq7.png Wszelkiej pomyślności, radości no i obowiązkowe życzenia ....udanych spływów! Odpowiedz Link
krista57 Re: Urodzinowo :) 04.04.07, 10:42 Gosiu..raz jeszcze radosci i miłosci oraz więcej czasu! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Urodzinowo :) 04.04.07, 16:09 Życzę Ci wody pod dnem Twego statku Którym przemierzasz nieznane jeziora I chwil cudownych gdy swoje wiosło Zanurzasz w srebrnej nitce promieni złocistych Wiatru ciepłego snującego baje I szepczącego do ucha melodie W kącikach ust usmiechu miłego Na wargach kropelek Zycia niestrudzonych Zdjetych przez tego który z Tobą idzie Kwiatami bym chciał cie obsypać Gosiu Wiec proszę przyjmij w zamian słow moich zebranie Niech szczęście Ci przyniosą i pomyslność Tego Ci życzę wioslarko niestrudzona Pejzarzy wspaniałych i wód cichych Po których czas spokoju nastepuje przecież Tęsknotą rozświetlając domowe zacisze . Wszystkiego Najlepszego Gosiu )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Urodzinowo :) 04.04.07, 16:52 Spełnienia marzeń,radości dnia codziennego oraz wszystkiego naj,naj Gosiu) img512.imageshack.us/img512/9405/tavaszivirag112nj6.jpg Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Urodzinowo :) 04.04.07, 22:25 Gosiu. Wszystkiego najlepszego Ci życzę i żebyś zawsze miała wyjście z kłopotów. Dobre wyjście! A najlepiej, żebys ich nie miała wcale! )) Odpowiedz Link
e-baba Re: Urodzinowo :) 04.04.07, 22:50 Ode mnie również, Gosiu, przyjmij najlepsze życzenia: www.poezjaani.republika.pl/Zyczenia.8.htm Odpowiedz Link
regine Re: Urodzinowo :) 04.04.07, 23:21 Serdeczne życzenia przyjmij i ode mnie Może kiedyś spotkamy się na tych kajakach. Wszystko jeszcze przed nami. Czego sobie i Tobie życzę Odpowiedz Link
dankarol Re: Urodzinowo :) 04.04.07, 23:41 Gosiu 100 lat na kajaku życzę. img239.imageshack.us/img239/5056/r380r3803dj5.jpg Odpowiedz Link
tofika ReGosiu?:) 11.10.07, 09:36 powiedz co to za link umiescilas? na moj temat w watku do ceglastego HH? nie wiem? zapraszasz mnie do zalozenia mojej wizytowki? mam juz zdjecie, tylko nie wiem jak tam wpisywac,, sie musi dojrzec" jak ja to mowie,, ten umysl 55l mi taki jakis Odpowiedz Link
tofika Re: ReGosiu?:) 11.10.07, 12:12 Gosiu,,ok zabralam sie odrazu za zalozenie wizytoweczki.. napracowalam ,bo staralam sie bardzo z sensem dane wpisac.. i nie zauwazylam -dane zapisz, poszlam do zdjecia. rozkazalam zdjecie- zapisz... komp zaczal stekac.. chrupac i takie tam.. nie pozwalal mi sie juz wcale zalogowac,, no tak, to ja tylko potrafie!pomyslalam wylaczylam wszystko ,, a wizytoweczki niet, nie to nie,, nie lubi mnie komputer Odpowiedz Link
malwina52 Re: Gośkaa.l 16.10.07, 07:11 www.marhan.pl/Imieniny_08.html w moim kalendarzu dzisiaj jest Malgorzaty wiec zycze duzo zdrowka, wielu przygod na wodzie i ladzie i usmiechu od niedzieli do soboty Odpowiedz Link
inka-1 Re: Gośkaa.l u mnie nic nie ma.. 29.10.07, 15:30 znow poczta szfankuje.Wybierasz sie moze w te strony..napisze na poczte pa Odpowiedz Link
inka-1 Re:prawie tydzien bylam odcieta od komputera... 17.11.07, 16:13 zmarla moja podopieczna i na dodatek nie moglam odbierac poczty,pisac i na forum tez(podobno taki problem mialo wiecej osob) szkoda ,mialam ochote na ,,wspolny wypad po Stolicy)wczorej po nocy wloczylam sie z corka z braku towarzystwa starszego.. Odpowiedz Link
inka-1 Re:jakos nie wpadlam na ... 19.11.07, 12:22 pomysl by dzwonic do Ciebie do domu ,coz ,,umysl przytepiony juz chyba'ale jak to mowia co sie odwlecze to nieuciecze..wszystko przed nami Odpowiedz Link
regine Re:Gosiu, a tu masz drzewo do wglądu. ...:) 11.04.08, 00:35 Zrobione z tarasu, z 7 piętra. Rosło na pasażu handlowym, w centrum Tel Avivu. img182.imageshack.us/img182/2930/copyofdrzewonr6.jpg Jest przepiękne, choć zdjęcie sprzed 3 lat... Odpowiedz Link
milata2 Re:Gosiu, a tu masz drzewo do wglądu. ...:) 05.07.08, 10:22 goskaa.l napisała: > Jak dotąd nie spotykałam. Pisałam, że kiedyś był taki gotowiec i > właśnie takie coś jak Milatek użuwa miałam na myśli. Niestety, u > mnie nie występuje. > A może podasz producenta? Gosiu, jest to podpiwek kujawski Delecty, dostępny w sklepach PSS Na opakowaniu jeszcze było to: Rieber Foods Polska S.A. Ul. Prymasa S. Wyszyńskiego 14, 87-800 Włocławek Odpowiedz Link
natla Gosiu! Duuuuża imieninowa buźka :) 17.10.08, 09:11 Żeby Ci się najlepiej w życiu działo! By zdrowe zawsze było Twoje ciało! Stopy wody pod "brzuszkiem", Adoratów ustawionych łańcuszkiem )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dzięki, Natlo! 17.10.08, 11:18 Z przyjemnością dziś przybiegam Gnąc się jak najładniej umiem I składając w ręce Twoje Moc słów życzliwych Tobie Więc odkorkuj już szampana Niech bombelki wnet ulecą Lecz niech pamięć pozostanie I trwa przy kieliszku smukłym Zdrowia , szczęścia i radości Wody pod kajakiem lubym Wiosło niech nie sprawia trudu Słońce Twoje oczy głaszcze Los niech drogi Twe wygładza W portfeliku brak kryzysu Odnotuje Twoje konto W sercu wiosnę niech obwieszcza Każdy kto tam zajrzeć zdoła Kończę już tyradę swoją Niech nie nudna Tobie będzie Jeszcze machnę Tobie ręką I zostawię Cię Radosną Z ta nadzieją już wybywam Pa Gosiakuu Badź szczęśliwa Odpowiedz Link
marii51 Re: Gośkaa.l 17.10.08, 14:56 koncercik Życzeń - IMIENINOWYCH pl.youtube.com/watch?v=G091UrQpydY WESOLUTKO MA BYĆ BAWIMY SIE IMIENINOWOGosieńko czwarty raz prawie sie imieninowo załapałam... abyśmy GOSIU- Odpowiedz Link
malwina52 Re: Gośkaa.l 17.10.08, 19:59 samych przyjemnych chwil w zyciu i dobrego wiatru w wiosla zycze Odpowiedz Link
regine Re: Gośkaa.l 17.10.08, 21:00 Wszystkiego Najlepszego Gosiu Ci życzę i serdeczne uściski imieninowe wraz z kwiatami racz przyjąć img505.imageshack.us/my.php?image=garfield2bz3.gif ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
dankarol Re: Gośkaa.l 17.10.08, 23:32 Wspaniałych spływów w pięknych okolicach, zdrowia i niech kryzys nigdy Cię nie dotknie img208.imageshack.us/img208/2849/rozeherbhw4.jpg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Gośkaa.l 19.10.08, 19:45 Gosiu,wybacz spóżnialskiej i przyjmij najlepsze życzenia zdrowia,radości,szalonych przygód,zgranej paczki do wodnych wojaży i wszystkiego co dobre,miłe i szczere Odpowiedz Link
marii51 Re: Gośkaa.l 12.11.08, 07:14 Gosiu- b przepraszam- ze opozniam odpowiedz co do bolu-dzis postaram po wizytach lekarskich napisac- pozdr Odpowiedz Link
marii51 Re: Gośkaau sorrki 13.11.08, 14:49 remontowy mam dom- dojść nie mogę do wszystkich półek z książkami naraz złożonymi z regałów- a wpisu nie mogę znależć- pisałam do humorka ..z dwa latka temu.. Odpowiedz Link
natla Twoje imieniny :) 17.10.09, 09:01 Wszystkiego najlepszego Gosiu i udanego, wesołego, pełnego prezentów dnia Odpowiedz Link
natla Pardon 23.12.09, 07:14 Gosiu, jeszcze śpię, bo dopiero łyk kawy zrobiłam, więc wtrąciłam sie niopatrznie do Twojej sygneturki w wątku Tamaryszka. Myślałam, że to obrazek dla niej. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Gośkaa.l 21.11.08, 18:08 Gosiu,smak przepyszny,musze przyznać,myślałam,ze będe marchewkę czuła w tym torcie,zjadłam chyba dwa kawałki,mój małżonek ''sprzątnął''resztę,ot,słodki chłopak! Gosiu,wiem napewno,że drugi raz nie zrobię polewy czekoladowej,dla mnie za słodkie to było,myślę,ze wystarczy posmarować górę dżemem. Miałam czekoladę w tabliczce(specjalnie do polewy)musiałam rozgrzać w rondelku i nakładałam łyżką,strasznie szybko tężeje ta czekolada a gorącej wlewać nie chciałam,po zatym smakowo naprawdę pyszny. Raz jeszcze bardzo Ci dziękuję Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Gośkaa.l 24.11.08, 19:42 Masz rację, Gosiu,czekoladę miałam pół-słodką,może dlatego było mi za słodko. Następnym razem poszukam gotową polewe czekoladową,widziałam takie,nie we wszystkich sklepach mozna dostać.Mój małzon juz mnie pytał,kiedy robimy torta? Odpowiedz Link