annal74 04.01.06, 00:22 Moje, kochane wyjaśnijcie w jaki sposób dołączyć zdjęcie do postu , który chcę wysłać . Jestem zielona chociaż pisuję troszkę z Wami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dankarol Re: Potrzebna pomoc 04.01.06, 00:32 www.imageshack.us/ wklejam program przez który można umieścić zdjęcie. najpierw szukasz zdjęcia (przeglądaj), potem host cośtam i kopiujesz ostatni i wklejasz. Chyba coś niejasno piszę. Odpowiedz Link
yoanna Re: Potrzebna pomoc 04.01.06, 00:49 Bardzo na skróty to wygląda tak: *Wybierz fotkę,która ma być eksponowana w Twoim poście, *zapamiętaj jej lokalizację na swoim komputerze, *kliknij w link przytoczony poniżej: www.imageshack.us/ zobaczysz taką planszę: img351.imageshack.us/my.php?image=zrzut7ev.jpg *Teraz po kliknięciu w pozycję "przeglądaj" wskaż swoje zdjęcie w zapamiętanej wcześniej lokalizacji.(w okienku pojawi się ściezka dostępu) *pozostaje Ci kliknąc w przycisk "host it" i czekasz na transfer fotografii *Po "załadowanego" się zdjęcia zobaczysz je na panelu... , żeby poprawić jego czytelność możesz kliknąć w fotografię...wtedy otrzymasz ją w bardziej czytelnym formacie. *kopiujesz adres fotografii z paska zadań i wklejsz go w swój post. *aaa po wklejeniu po oststnim znaku zrób spację....żeby otrzymac aktywny adres.. Troszkę bałaganiarsko ale chyba z grubsza wszystko... Powodzenia Opis całej procedury był już chyba, w którym wątku na forum. Odpowiedz Link
annal74 Re: Potrzebna pomoc 04.01.06, 16:09 Jesteście wielkie , dziękuję bardzo ogromnie , buziaczkuję - annal74 Odpowiedz Link