wiktoria53 13.02.06, 22:19 Polecam zainteresowanym link, który podała Skrzydlate: www.enneagram.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toskania8 Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 13.02.06, 22:44 test zrobiłam, ciekwe Odpowiedz Link
fanka8 Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 13.02.06, 23:01 też zrobiłam... w moim przypadku chyba nawet trafne? Odpowiedz Link
czarny.humor Wyszło mi: 6w5 13.02.06, 23:24 Szóstka antyfobiczna. Ogólnie mógłbym się zgodzić z drobnymi poprawkami - to jednak wielki skrót. Ostatnie dwa zdania charakterystyki 6w5 - absolutnie nie do mnie - ale one dotyczą szóstki fobicznej, więc może i by się zgadzało. Z naszej znajomości na forum, podobnie byście mnie osądzili?? )) Odpowiedz Link
maladanka Re: Wyszło mi: 13.02.06, 23:31 po jednej stronie Edith Piaf,po drugiej Szopen, och - ale się dowartościowałam ) Odpowiedz Link
kesaira Re: Wyszło mi: 14.02.06, 00:15 Danusiu, ja też znalazłam sie w gronie i Szopena i Piaf, a także Prince`a ) Odpowiedz Link
natla Re: Wyszło mi: 6w7 13.02.06, 23:49 mój typ to 6w7 I to tyle w tej chwili jeśli chodzi o opis mojej osoby ) Poza końcówką prawie sie zgadza. Odpowiedz Link
natla Re: Wyszło mi: 6w5 13.02.06, 23:52 Czy ja wiem......ja bym Ci domieszała trochę z mojego ))) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Wyszło mi: 6w5 14.02.06, 00:37 Lubię wszystkie Twoje słynne "6w7". )) Ja bym Ci nic nie mieszał - pasujesz mi w tej siódemce, a że szóstkę ogólnie mamy wspólną, to też chyba jest zgodne z moim wyobrażeniem. Dobrze, że nie wyszło nam "6na9" )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Wyszło mi: 6w5 14.02.06, 05:04 A mnie 1w9, ale myślę, że to ta wczesna pora... Odpowiedz Link
august2 Re: Wyszło mi: 4w5 14.02.06, 05:33 Czwórka ze skrzydłem pieć: 4w5 - "Włóczęga" Słynne czwórki ze skrzydłem pięć: Vincent van Gogh, Kurt Cobain, Edgar Ellen Poe, Johnny Depp, Bob Dylan, Ingmar Bergman. Van Gough- zgadza sie, jeden z ulubionych malarzy E. A. Poe - lubilem jego opowiadania J. Depp- jeden z ulubionych aktorow I. Bergman- lubie tego rezysera a jego Tam gdzie rosna pozimki- uwielbiam Dylan i Kobain - znam ale nie za bardzo sie nimi zachwycam Czyzby test byl prawdziwy? Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 14.02.06, 07:10 Wyszło 2w1. Chyba blisko prawdy, tyle że w wielu przypadkach zaznaczyłam pole środkowe, jako że odpowiedzi nie do końca odpowiadały mojemu zachowaniu. Odpowiedz Link
leciwa Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 14.02.06, 07:54 Mnie wyszło 4 w 5. ?????????Bo ja wiem??? Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 14.02.06, 08:27 Mój wynik: 1w9 Odpowiedz Link
maladanka Re: Scharakteryzuj ..Auguście blisko Ciebie..... 14.02.06, 08:39 blisko Ciebie jestem 4w3 Odpowiedz Link
halina501 Re: Scharakteryzuj ..Auguście blisko Ciebie..... 14.02.06, 09:15 Ja podobnie - "4w5" Włóczęga )) Odpowiedz Link
tofika Re: Scharakteryzuj ..Auguście blisko Ciebie..... 14.02.06, 10:03 i nie mam czasu przeczytac bo mam 9w1? Odpowiedz Link
margo.pf wiekszosci dwa ostatnie zdania nie pasuja 14.02.06, 11:06 i mi tez nie. Mam 5w4 i towarzystwo calkiem mi odpowiada: Agatha Christie, Albert Einstein, George Lucas, David Lynch, Samuel Beckett, Stanley Kubrick, Stephen King i Freidrich Nietzsche.) Wiele rzeczy zgadza sie i tylko dwa ostatnie zdania nie sa zgodne z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link
tofika Re: 6w5 14.02.06, 17:04 ja nadal nic nie wiem? i jeszcze ten profesjonalizm,,musialam za szybko test ukonczyc ...bo do profesjonalizmu mi tak jak stad do nieba...ech mowie ze nie wim gdzie czytac co mi wyszlo)))))))))))) Odpowiedz Link
goskaa.l 1w9 dla Tofiki 15.02.06, 08:38 Jedynka ze skrzydłem dziewięć: 1w9 - "Idealista" Jedynka z tym skrzydłem ma podobną do dziewiątki aurę spokoju, choć nadal możliwe są u niej wybuchy gniewu. Często jest introwertyczna i sprawia wrażenie nieobecnej zupełnie jak piątka. Ma tendencję do tworzenia zasad, które rzadko zadowalają innych, ale to też jest jej siła. Gdy jedynka jest zdrowa, może obiektywnie patrzeć na świat, jest spokojna i pościągliwa w swoich ocenach. W ubiorze często jest bardzo tradycyjna i konserwatywna. Wiele jedynek z tym skrzydłem preferuje ubranie funkcjonalne i odpowiednie do okazji, ale niczym się nie wyróżniające. Gdy jest w stresie, może mieć zbyt wysokie oczekiwania, wymagać od innych rzeczy, które nie są możliwe do realizacji przez przeciętną osobę. Może okazywać polityczne i socjalne opinie, które są logiczne ale bardzo rygorystyczne i całkowicie pozbawione współczucia lub jakichkolwiek innych ludzkich emocji. Najważniejsze stają się zasady, nie zależnie jakim kosztem. Jedynka może być bezlitosna i nieświadomie okrutna. Słynne jedynki ze skrzydłem dziewięć: Harisson Ford, Gorge Bernard Shaw, Michael Dukakis, Katherine Odpowiedz Link
tofika Re: 1w9 dla Tofiki 15.02.06, 12:46 Gosienko)))))))) bbbCi dziekuje .juz mi Jasniej..kochana jestes ,ja nic nie moglam dopatrzec ale cos niecos juz zgadza juz mi jasniej i ok)))) o co do okrutnosci,wiesz... jestem niedobra ,,bbb cierpliwa klatami ,,ale jak mi ktos przyszpili,,ile mozna darowac? mam racje?)))))niestety taka jest prawda)))))))))))))dobrze Ze WAS to nie dotyczy))))))))))))))))) Odpowiedz Link
krista57 Re: 7 w 8 "realista" 14.02.06, 17:14 wiele rzeczy się zgadza nieodpowiada mi zbyt towarzystwo )) Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 15.02.06, 08:27 leciwa, to ty moj typ jestes, nie znam cie ale uwielbiam, wszyscy wmoim zyciu, z ktorymi mi sie cudowanie uklada to 4 w 5 )))))))))))))))) Odpowiedz Link
beika Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 14.02.06, 23:10 Jutro sobie zrobie ten test jeszcze raz, bo teraz się nie zgadzam z tym wynikiem. Odpowiedz Link
regine Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 14.02.06, 23:24 Się "przetestowałam" : Słynne dziewiątki ze skrzydłem jeden: Dalai Lama, Mahatma Gandhi, Audrey Hepburn, Martin Sheen, Jim Henson, Walt Disney. Zgadza się co do joty...)) Zwłaszcza to: -jeśli chcesz abym coś zrobiła, musisz o to zapytać w odpowiedni sposób. Nie lubię zbytnich oczekiwań lub nacisków -lubię słuchać i pomagać, ale nie staraj się tego zbytnio wykorzystywać gdy mówię, poczekaj aż skończę, nawet jeżeli czasami się zatrzymuję by pomyśleć daj mi czas do namysłu zanim podejmę decyzję. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 15.02.06, 08:25 8 w 7, czyli dysydent, płomwszystko sie zgadza za wyjątkiem tych nałogów, radze sobei z nimi, rozsadzająca wszystko energia... i poczucie celu w zyciu.. az parzy..... to ja...... Odpowiedz Link
kla-ra Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 15.02.06, 18:28 Bardzo,bardzo blisko 7w8 Odpowiedz Link
tofika Re: Tofika do Gosi:)))) 15.02.06, 18:48 Gosienko no i narobilo troszke ,,bo TY mi odczytalas 1 w 9 a ja mam 9w1....... olala.. to nic sama poczytalam o 9 ,wreszcie mialam czas spokojnie rozgladnac o co tu szlo9w1 hm..dobrze tak o sobie poczytac dobrze.... Odpowiedz Link
fanka8 Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 15.02.06, 20:18 to duzo nas, tych 9w1 ) Odpowiedz Link
wloba07 Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 15.02.06, 20:20 zawsze to w kupie raźniej... no nie??? Odpowiedz Link
fanka8 Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 15.02.06, 22:31 zwłaszcza jeśli ta kupa taka miła, jak nasza!! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Scharakteryzuj swoją osobowość .......... 15.02.06, 22:50 ja sie tu zle wpasowalam mialam 7w8 Odpowiedz Link
skrzydlate kla-ra 16.02.06, 08:46 moja corka -tak jak ty, bardzo podobne temperamenty, dwa ognie ktore sie znakomicie rozumieja a od czasu do czasu robia sobie male wzajemne trzesienia ziemi w domu )) Odpowiedz Link
august2 Re: w czy jest tu jaki szalony dysydent 8 w 7 ??? 17.02.06, 02:55 Ja bylem nim 25 lat temu..... a teraz jestem "wloczega".. Odpowiedz Link