malwina52 28.02.06, 08:24 co to moze oznaczac?, mozna pofantazjowac i dac upust slowom Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: P i S 28.02.06, 08:26 PUSTKA i SLOWA powiedzialabym obiecanki cacanki a glupiemu radosc Odpowiedz Link
malwina52 Re: P i S 28.02.06, 08:30 PRASA i SUMIENIE to papierowe sumienie politykow, sa w Polsce wolne media czy juz ich nie ma???? Odpowiedz Link
kryzar Re: P i S 28.02.06, 09:34 mogłoby być tak, lecz słowa wypowiadne są groźne a w dodatku wprowadzane w czyn. W NIE naszego premiera nazwano Cacankiewiczem. Sądząc po obiecanych mieszkaniach to nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link
kryzar Re: P i S i incydenty 28.02.06, 09:42 zaczyna się od incydentów, a potem jakoś poleci i zmian będzie więcej wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3186951.html Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: P i S 28.02.06, 15:45 A tam za ścianą stoi sobie komputer a przy nim pan na czarno ubrany i klika, drukudrukudrukudrukudrukuszops.Ktoś jeszcze chętny ? Dla kogo zamówić jeszcze troszkę cebulki. Dodam , że została już sama mała i lekko nadgniła.Natla trzy zdrowaśki na grochu, malwina leżenie plackiem na marmurzew Sejmie, delwa piesza wędrówka z workiem moniaków 10 km, kryzar przepłynięcie kraulem basenu portowego w marcu, drukudrukudrukudrukudrukuszops- jeszcze ktoś chętny???? Odpowiedz Link
kryzar Re: P i S i pan w kapeluszu i w czarnych okularach 28.02.06, 15:54 siedzi i notuje. Ziobrorator pozamienia różne klitki na więzienia i będzie niespodziewany zjazd forumowiczów w odległej popegerowskiej wsi. Oby wypuszcali na świeże powietrze. No to do zobaczenia Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: P i S i pan w kapeluszu i w czarnych okularac 28.02.06, 16:51 A pisarczyk siedzi i zawija w te sreberka?? kurka co piszę? i zapisuje;kto?ile? jak? Sarcophagusie jaden do roboty!!!!!a nie tylko /krewkę spijać/)))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: P i S i pan w kapeluszu i w czarnych okularac 28.02.06, 17:13 Nie mogie , mgli mnie na widok rymu...) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: P i S i pan w kapeluszu i w czarnych okularac 28.02.06, 17:41 Tutaj sie nic kochany nie rymuje!!Wyobrażnia pracuje,za to nas nie posadzą???? ))))a jakby co...to paczki będziesz przysyłam nam z cebulą i smalcem co?)) Odpowiedz Link
natla Sagi, dzięki..... 28.02.06, 18:23 ...za tak małą pokutę ))) A tak na marginesie, to my podobno żyjemy w wolnym kraju, a w wolnym kraju mozna wyjść do Hyde Parku, stanąć na skrzyni i bełkotać co się komu podoba...nie? A jak sie komu nie podoba to niech szuka innej skrzyni ))) _____________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagi, dzięki..... 28.02.06, 18:45 Nawet nie można na tego krwiopijce liczyc w pace!!!! ))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagi, dzięki..... 28.02.06, 21:04 Miłe panie ja bym Was tak maltretował w tym więźniu...)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagi, dzięki..... 28.02.06, 21:39 A jakie bys zastosował torturki jakie???te z krwią to znamy))) Odpowiedz Link
natla Re: Hyde Park.. 28.02.06, 21:58 > ale od królowej wara.... ...no to chyba jasne, więc się przymknęłam Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Pieniadze i seks 28.02.06, 19:22 Bo doja kase i p... glupoty ups ******** Aby byc skromnym trzeba miec z czego. ******** Odpowiedz Link
sagittarius954 Udziabał mnie PeieS 28.02.06, 21:19 Szukam peiesa podpalany razowiec pewnie stary bo koło ogona wylniały,z nisko zwieszonym łbem ale za to ze stojącymi uszami,ciągle się łasi a jak mu podać rękę kąsa bez ostrzeżenia,potrafi aportować chociaż czyni to niechętnie, leci błyskawicznie do michy, wchłania błyskawicznie , ochłapów nie lubi, nie toleruje nikogo przy misce, pije a raczej chłepce rozlewając wszystko dookoła, chętnie przebywa na terenach kościelnych oblewając murki, potomstwa z jego genów nie przewiduje się, brak węchu. Ktokolwiek widział proszony jest o podanie miejsca pobytu. Grozi mi naprawdę seria bolesnych zastrzyków. Odpowiedz Link
kryzar Re: P i S 28.02.06, 22:21 Przed chwilą cytowano na TVN24 w szkle kontaktowym któregoś z bliźniaków , który powiedział: "Polska to ja..." jak to znajomo brzmi(Ludwik Słońce i Gomułka). Przepraszam Gomułka mówił artia to ja Odpowiedz Link
malwina52 Re: P i S 26.06.06, 10:42 Niemal co trzeci Polak (31 proc.) zarzucił partii Jarosława Kaczyńskiego, że podejmuje działania wymierzone w inteligencję. Jednak większość badanych (53 proc.) się z tym nie zgadza. Na niekorzyść PiS działa to, że najbardziej krytyczna w ocenach jest sama inteligencja. Niemal połowa (48 proc.) osób z wyższym wykształceniem uważa PiS za partię antyinteligencką. Przeciwników takiej oceny jest wśród osób po studiach mniej (44 proc.). wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=6829 PiS jest gorzej oceniany także przez mieszkańców dużych miast, gdzie największa grupa (46 proc.) uważa, że to ugrupowanie działające na niekorzyść inteligentów. Odpowiedz Link
kryzar PiS działą nie tylko na niekorzyść 26.06.06, 11:33 inteligencji, działą na niekorzyść wszystkich mieszkańców naszego kraju. Odpowiedz Link
natla Re: P i S 26.06.06, 16:52 Czyli rozkłady, procenty, jak przy wyborach....to chyba o czymś świadczy... Odpowiedz Link