bryza102 28.04.06, 01:13 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3309667.html Donosicielstwo,to bardzo brzydka cecha,feeee!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryzar Re: Tropimy kaczki 28.04.06, 01:21 a wiesz, że za to możesz wylądować w kryminale? A warunki będa coraz gorsze, bo przestępców bedzie przybywało. Zamkną forum, a strone to tylko z naszym dziennikiem bedzie można oglądać. Pozdrowienia PS a obrazek jest dobry, a zdradź tajemnicę gdzie robiony Odpowiedz Link
axsa Tropimy kaczki 28.04.06, 08:19 Łomatuchnomojatyjedynanajukochańsza!! No to moje plany wzięły w kuper, n...o w łeb. Koniec mojego klikania ogłaszam, bo muszę się zakrzatnąć koło innej wersji obiadu - miała być czarnina. I za cholerę nie wiem jak godnie pozbyć się zezwłoków ptaszyska, które miały wylądować w garnaku. Macie jakies pomysły, no bo jak ja wyladuje w kryminale z powodu uwłaczania... I wcale nie wstawiam )))) Odpowiedz Link
axsa Porządki 28.04.06, 08:34 Powoli, ale włącza mi sie mózg. Miałam takie piękne plany na dzisiaj, a tu sprzątanie mnie czeka. Wcale nie takie zwyczajne. Ileż to roboty: 1. Wywalić pisanki zrobione na kaczych jajach / gdzie, jaki rodzaj utylizacji jest dopuszczalny?/ 2.powydzierać z książek i spalic /nie wiem czy wolno/ wszystkie kartki, gdzie słowem lub obrazem napomyka się o wiadomym temacie 3. zrewidować i od nowa zaprogramować swój słownik ...a komputer "posprzątać". Gubię się w tym wszystkim. POMÓŻCIE ZROBIĆ LISTĘ tego, czym trzeba sie zając, żeby nie podpaść pod § § § § § § § § § § § §… Zauważcie, że tu tez nie dodaję )))))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Tropimy kaczki 28.04.06, 08:44 Axso - po prostu musisz z godnościa spożywać swoją kaczkę, to jak w kawale o mysliwych: kolega myśliwego pyta się - Co robisz że na twoich kaczkach nie widać postrzału ? Zawsze delikatnie naciskam spust. A ta wiadomość o tym donoszeniu to nie dziennikarska ...kaczka? A jak się będą teraz nazywać te no ....donoszone przez salową ...kaczki? ))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Tropimy kaczki 28.04.06, 09:03 ...może żyrafki co panów podbuduje?))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Tropimy kaczki 28.04.06, 09:35 Gąska , zdecydowanie gąska, też ma długą szyję )))) Odpowiedz Link
axsa Re: Tropimy kaczki 28.04.06, 11:16 No dobra, a jak sie jakiś Gąsiorow... czy inny z nazwiskiem od tego długoszyjego ptaka pojawi??? Odpowiedz Link
dankarol Re: Tropimy kaczki 28.04.06, 13:49 No a jak teraz będzie brzmiał tytuł znanego filmu ,może "czapla zupa" Odpowiedz Link
axsa Re: Tropimy kaczki ;)) 28.04.06, 18:05 i drugi filmowo-tytułowy dylemat. Jak się nazwie fikm "O dwóch takich co ukradli..." czy im ukradziono, w kazdym razie w aferę byli zamieszani. Odpowiedz Link
natla Re: Tropimy kaczki ;)) 28.04.06, 18:20 Eeeee, przesadzacie...ja tam wszystkie kaczki mam w ....nosie...bo ich nie lubię - czy to jedna, czy dwie, czy trzy, a nawet klucz. ) Nie mylić proszę zwierząt z ludźmi. Kaczka, to kaczka....zupełnie nie rozumiem problemu A prokuratorzy nie mają za to czasu na bandytów i złodzieji..........w tym szaleństwie jest metoda? Odpowiedz Link
natla Re: Tropimy kaczki ;)) 28.04.06, 18:24 A poza tym rozumiem, ze nasze władze nie mają pojęcia o pojęciu ()"satyra politylityczna", nie mówiąc juz o poczuciu humoru. Odpowiedz Link
kryzar jestem w rozterce 28.04.06, 18:27 powinnam wkleic do prasówki, ale tu też pasuje gdynia.naszemiasto.pl/wydarzenia/595852.html Odpowiedz Link