kryzar 22.05.06, 08:30 zdjęcia nie są moje ale ładne calvika.w.interia.pl/foto_oliwa.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: Park Oliwski 22.05.06, 08:34 dzieki Krysiu, no Ty to jestes szpec od lineczkow )))) urwe sie z pracy na wagary do tego linku Odpowiedz Link
kryzar Re: Park Oliwski 22.05.06, 08:40 szkoda, że to jesień. W maju i czerwcu jest pięknie. U mnie jest zwyczaj na 1 /lub tuż po/czerwca do parku i ja jeździłam z rodzicami potem tylko z ojcem, potem z małym dzieckiem ,a teraz staramy się jeździc rodzinnie z już całkiem dorosłym dzieckiem. Są to chwile bardzo miłe i rodzinne. Odpowiedz Link
dankarol Re: Park Oliwski 22.05.06, 10:48 Przepiękny jest ten park, szkoda, że tak daleko. Odpowiedz Link
sioma1 Re: Park Oliwski 22.05.06, 11:53 Patrząc na te fotki, rozumiem teraz dlaczego moja dziewczyna wyjeżdżając do Trójmiasta, już do mnie nie wróciła. Ja też bym się zakochał / bo kochliwy jestem /. Ale to było 34 lata temu. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Park Oliwski 22.05.06, 12:44 Park jest piękny,byliśmy z męzem w zeszłym roku w Gdańsku i równiez odwiedziliśmy/między innymi/Oliwski Park,te alejki spacerowe a ile kwiecia tam było,też mam parę fotek z tego pobytu. Dzięki Kryzar za wspaniały spacer. Odpowiedz Link
bryza102 Re: Park Oliwski 22.05.06, 18:09 Oj,rozmarzyłam się!Piękne dzięki.Znam tam każdą ścieżkę,a kiedyś znałam też nazwy wszystkich roślin występujących w parku i ogrodzie botanicznym.Z przyrody byłam najlepsza! )) Odpowiedz Link