Dodaj do ulubionych

prawda naga

02.07.06, 07:42
Bylo sobie takie fajne forum i zniklo. I teraz dusze pogubione lataja w
netowej gehennie - jak zombi-kombi i rozrabiaja. Czy samozaglade tez w
planach x letnich planujecie? Bo tez wyglada tutaj na znudzona sekte ten
paradis 50 bardzo w plus niz minus.
Obserwuj wątek
    • banitka51 Re: prawda naga 02.07.06, 08:24
      rebbezin - człowiek albo sam jest nudny, albo ulega nastrojowi innych. A
      inteligentny nigdy się ponoć nie nudzi. Czy Tobie od '50' nuda wieje, czy tak
      bardzo tęskno Ci za forum, które zniknęło? Nic dwa razy się nie zdarza, tu z
      pewnością jest inaczej.
      Nie siedź w kącie i nie narzekaj. Zakasaj rękawy i buduj interesujące wątki.
      Ktoś musi je zacząć. Dlaczego nie TY?
    • kryzar do rebbezin 02.07.06, 08:27
      ale tu się przychodzi dobrowolnie. Dziewczyno nudzi cię to towarzystwo szukaj szczęścia gdzie indziej, a jak chcesz zostać to podrzuć ciekawy temat i wszystkich rozruszaj. Więcej pogody ducha i uśmiechu i życzliwości ci życzę.
      • ira.mak Re: do rebbezin 02.07.06, 09:22
        Swięta prawda -człowiek uśmiechnięty mniej się nudzi bo otym nie myśli,tak to
        chyba funkcjonuje[pomyślec ile to zależy od skurczu mięśni twarzy]Czasem tez
        dopada mnie wisielczy nastrój,wtedy nagadam sama sobie i próbuję się zająć tym
        co lubię.A każdy ma coś takiego,w tej chwili klikam tu,albo poszukam sobie
        innego tematu.Uważam ze na tym forum można cos dla siebie znależć.A jak mi się
        znudzi to wezmę książkę albo wreszcie wyciągnę pędzle i wykorzystam te blejtramy
        co już nabrały mocy urzędowej.Nude to mamy chyba na własne życzenie
        • del.wa.57 Re: do rebbezin 02.07.06, 13:06
          To Ty sama Rebbezin jesteś zagubioną duszczyczką,biegasz,szukasz,ale zaglądasz
          do nas,cos skrobniesz,chyba nas kokietujesz co?ja tez pisałam na FS i tutaj
          teraz zagladam do +/-60,posąsiedzku i wcale sie nie nudzę,Ty jednak nas trochę
          lubiszsmile)
          • e-baba Re: do rebbezin 02.07.06, 14:30
            Gdzie, kurczę, ta naga prawda jest?
            Szukam i szukam, ale czy ślepa jestem czy co, nigdzie tej nagości nie widzę.

Ps. A wątek o duszyczkach, pozowlę sobie stwierdzić - nadaje się do już
            wcześniej załozonego a dotyczącego zdarzeń o północy.

• rebbezin Re: do rebbezin 02.07.06, 15:52
              A co to za uwagi prosze archiwum. Jeszcze mi jaka falszywa teczke przepraszam
              watek podsuniesz i co? Tylko nowe jest zdrowe.
              • e-baba Re: do rebbezin 02.07.06, 15:58
                Pozwolę sobie nie zgodzić z z Twoją wypowiedzią. Nowa jest np. żywność
                transgeniczna. Ale czy ona jest zdrowa?
                • rebbezin Re: do rebbezin 02.07.06, 16:00
                  Ona(zywnosc) nie jest nowa babo ona jest nowoczesna tzn zmodyfikowana. Ale
                  jestem we wsi korzonkami to mozem i glupio mysle.
                  • e-baba Re: do rebbezin 02.07.06, 16:05
                    Ale że po modyfikacji - to jest nowa. Bo była taka kiedyś? I dalej twierdz e,
                    że wolę pomidory o smaku pomidorów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka