07.10.06, 09:57
Słuchacie, brakuje nam jeszcze 404 wypowiedzi.
W poniedziałek przypada 2 rocznica powstania forum.
Kierujmy tak swoimi wpisami, aby stutysięczny wpis padł właśnie
w poniedziałek. No i najlepiej by było gdyby to się stało pod wieczór, bo
wtedy jest szansa, że nas wiecej będzie przy kompie.
Ważne jednak aby to było 9.10.
Swoja drogą świetnie nam się to złożyło. smile
Obserwuj wątek
    • e-baba Re: 100 000 07.10.06, 10:00
      Pomysł przedni. Byłoby super!!!
      Wchodzę w to. Obawiam się tylko, abysmy nie przekroczyli, bo jakby to
      powiedzieć - jakoś tak więcej czasu mam w ten weekend.
    • regine Re: 100 000 07.10.06, 10:00
      Spokojnie na 100% w poniedziałek padnie rekrd. Tylko podaj jeszcze godzinę.
      Tak świetnie by było. Takie małe nic a cieszy. Masz rację smile)
      • natla Re: 100 000 07.10.06, 10:04
        Trudno godzinę podać, bo 400 lisścików to przy naszym gadulstwie betka.
        Dlatego mówię o kierowaniu ilością przez te 3 dni.
        Starajmy się nie wysyłać wypowiedzi typu "tak, masz racje", albo w odpowiednim
        momencie zamilknąć.
        Mozemy wstępnie ustalić godz. 20:30. To nawet Sagi zdąży. smile
        • e-baba Re: 100 000 07.10.06, 10:13
          A ja mam jescze jedną propozycję. Tylko Ty, Natla, w tym temacie milcz, ale
          muszę napisać w tym watku, bo podejrzewam, że do niego zajrzy dzis najwięcej
          ludzi. Proponuję bowiem - i rzecz jest chyba do zrobienia - aby ten piekny
          numerek podarować Natli. Rozumiem, że wspaniale jest zdobyć tak krągły numerek,
          ale niech on bedzie dla Tej, dzięki ktorej to miejsce istnieje.
          Gdyby sie udało byloby wspaniale - takie dwie piękne cyfry i do teg w
          fantastycznym zbiegu.
          Co Wy na to?
          • malwina52 Re: 100 000 07.10.06, 10:24
            jestem za i obiecuje ze sie przyloze smile solidnie
            • tofika Re: 100 000 07.10.06, 10:30
              no to do dziela....
              jesli uda mi sie jak wczoraj statysyk podsumowal . to ohohoho...
              nie potrafie lezec , jak lekarz podal... wiec nozka w gore i bede rombac gdzie
              tylkosmile))) czy komus podoba czy niesmile)))poleze i poklikam i tak w kolko
              Maciejusmile))
          • krista57 Re: 100 000 07.10.06, 10:30
            Babo oczywiscie / jak kazda Twoja / propozycja wspaniala!
            Współczuje jedynie Natli,ze bedzie musiała warowac przy kompie 2,5 doby.
            Znając gadane niektórych tu osob to są w stanie dziennie podbić licznik
            50 wpisow na dobę,czyli srednio...no bardzo srednio razem będzie 100 do
            poniedziałku.Kontynuując..jak sie rozgada takich 4 ...to co ma robić reszta.
            Reasumując...mam dzisiaj znowu wolne!
            • e-baba Re: 100 000 07.10.06, 10:40
              Krysta, jakie wolne? Jakie wolne? Pisz, kochana, pisz, bo mało Ciebie tutaj.
              Największe gaduły (m.in. ja w weekendy) wezmą po prostu w poniedziałek na
              wstrzymanie i dotrwamy jakoś.
              Ale Ty pisz, pisz i nie szukaj żadnej wymówki.
              • natla Re: 100 000 07.10.06, 11:30
                Zara, zara, ja się zakneblować nie dam.
                Kurcze, wyjść spokojnie z kundlem nie mogę, bo zaraz tu jakieś babsko
                narozrabia.
                Bardzo mi miło, ze pomyslałaś o mnie, ale pamiętaj, że ja tu tylko sprzątam
                i jestem takim samym współtwórcą forum jak każdy z nas. Tak więc nie widzę
                powodu do wyróżnienia. Będę "walczyć" jak wszyscy wink)) i może uda sie wyłapać
                osobę, która napisze ten 100 000-ny liscik, a jak nie to jeszcze lepiej, bo
                współtwórcami cyferki będą wszyscy w oststnich minutach klikający. I to jest
                sprawiedliwe. Jasne? wink)
                • e-baba Re: 100 000 07.10.06, 11:44
                  Ty, Natla, skromna jesteś, ale choć Ty tu rządzisz, to prawa do myślenia i
                  określonych zachowań oraz podżegania innych do różnych rzeczy zabronić nikomu
                  nie możesz. Jasne?smile))))
                  Pewno, że musisz walczyć o ten wielki numer, lekko nie ma i nie wypada nawet,
                  aby Derekcja na laurach spoczywała w takiej wielkiej chwili, jak reszta
                  zastygnie w blokach startowych, w oczekiwaniu na wielki moment. Ja w każdym
                  razie serdecznie Ci powodzenia w walce życzę.
                  • natla Re: 100 000 07.10.06, 12:09
                    o to będzie problem, bo co będzie jak ja zastygnę? wink)
                    Nie, nie, puśćmy to na żywioł. Jasne?!!!!!!!!!!!!!!!!! he, he, he,
                    • e-baba Re: 100 000 07.10.06, 12:19
                      Oj, będzie się działo, będzie.
        • sagittarius954 Re: 100 000 07.10.06, 12:30
          Zdąży, zdąży , jam tylko st. szeregowy a nie chorąży, ale zdąży smile))Tylko dwa
          wpisy od sagiego do poniedziłku , oczywiście statystyczne . Pozdrawiam i już
          lecę spowrotem w pola dąbrówkowskie smile)
          • kryzar Re: 100 000 07.10.06, 12:37
            jak tak wszyscy zabiorą głos na tym wątku to "setka" stuknie jeszcze dziś
            • muraszka1 Re: 100 000 07.10.06, 13:18
              pewnie do poniedzialku juz dopiszemy 100 000smile
              • natla Re: 100 000 07.10.06, 13:21
                Do poniedziałku, to na mur, beton. Ja sie martwie, żeby nam nie wyszło
                wcześniej.
                • wiktoria53 Brakuje 343 :) oj, myślę że będzie to w niedzielę. 07.10.06, 13:53

• tofika Re: 100 000 07.10.06, 14:12
      Wiktorio.. a byc moze, byc moze,bo nad ranem w niedzielesmile)
      • natla Ale właśnie o to chodzi, żeby było w poniedziałek 07.10.06, 14:19
        100 000 w drugą rocznicę. Czytajcie dokładnie smile
      • del.wa.57 Re: 100 000 07.10.06, 14:22
        Wpadłam na chwilkę,podoba mi się pomysł Baby ten numerek naszej Dyrechtórce
        siem należysmile))
        Jak tak dalej pójdzie to ten rekord bedzie szybciej,kochanismile))
        Czy musi to być koniecznie poniedziałek i określona godzina? trudno
        tak ''wyłapać ''czas.
        Jasne,że to byłoby pięknie na rocznice forum,ach!! ja będę klikać jak mi czas
        pozwolismile)))
        • muraszka1 Re: 100 000 07.10.06, 15:33
          to dopisuje cyferki,moze"gole"ale serdecznesmile
          • muraszka1 Re: 100 000 07.10.06, 15:34
            la,la la...
            • natla Muraszka, kurcze..... 07.10.06, 15:37
              .....nie goń tak, bo urodzimy wcześniaka wink))
              • wiktoria53 Więc opóźniamy, żeby trafić w 2 rocznicę OK ! 07.10.06, 18:16
                Wszystko zrozumiałam. Zresztą w weekend będę mniej aktywna z różnych powodów.
                Ale chciałabym byc obecna przy trafianiu tak pięknej, okrąglutkiej liczby smile
                • natla Możemy równie dobrze się pospieszyć... 07.10.06, 19:09
                  ...i kliknać właściwy post zaraz po 12-tej w nocy.
                  Zobaczymy jak nam wyjdzie. wink)
                  • del.wa.57 Re: Możemy równie dobrze się pospieszyć... 08.10.06, 00:23
                    No to do góry z tym wątkiem,trzeba go pilnować coby nam do piwnicy nie
                    wleciałsmile)))
                    • regine Re: Możemy równie dobrze się pospieszyć... 08.10.06, 00:29
                      Dziś już powiedziałam "Dobranoc". Ale jutro to sobie poklikam, za cały
                      dzisiejszy dzień. Na poniedziałek niewiele zostanie. Postaram się smile
                      Wlecieć nie wleci. Szefowa trzyma rękę na pulsie smile)
                      • tofika Re: Możemy równie dobrze się pospieszyć... 08.10.06, 22:24
                        wczoraj o 14.12 chiba wpisalam sie tu i ...
                        potem przestalam ,bo byl zakaz czy cos...
                        a dzis tez jakas konsternacja.. tez nie klikac????????????
                        • natla Re: Możemy równie dobrze się pospieszyć... 08.10.06, 22:26
                          Klikać Tofciu, klikać....no moze z umiarem. smile
                          • vogino55 Re:Poczekam do północy(;)))))))))))) 08.10.06, 22:33
                            a moze dłużej,,,,,,,,
                            Wojciech
                            • natla Re:Poczekam do północy(;)))))))))))) 08.10.06, 22:37
                              Do jakiej północy, leserze?
                              Mamy układ, że jutro ok. 20:30 spotykamy się na bicie wink)
                              • vogino55 Re:Poczekam do północy(;)))))))))))) 08.10.06, 22:42
                                natla napisała:

> Do jakiej północy, leserze?
                                > Mamy układ, że jutro ok. 20:30 spotykamy się na bicie wink)

Kogo będziemy bić??? Prześwietną Adminkę hehehehehehehe
                                Wojciech
                                • natla Re:Poczekam do północy(;)))))))))))) 08.10.06, 22:53
                                  Jutro nawet na to pozwolę, ale o 20:30 wink)
                            • natla Mam jeszcze jedną propozycję.... 08.10.06, 22:42
                              .....jutro od 99960 meldujemy się w tym wątku (oczywiście raz tylko), wpisując
                              w nagłówku jestem....nawet nie wpisując bo pędzie "Re". W ten sposón=b
                              wszystkie zameldowane osoby będą współtwórcami setki. Bo jak nas znam i tak nie
                              da sie wyłowić ze "słowotoku" osoby, która popełni rekord smile)
                              A wiec umówione?
                              • e-baba Re: Mam jeszcze jedną propozycję.... 08.10.06, 23:01
                                No wiedziałam, wiedziałam, że jubel bez baby sie obędzie. Dobrze, że sobie ot,
                                tak, zerknęłam. Przecież 99960 to będzie jutro rano, no, najwyżej w południe -
                                czyli o porze, kiedy "lud pracujący" ciężko na emeryturę pracuje.
                                No, cóż, przeczytam sobie wieczorkiem, kto był na uroczystości i co na stół
                                podali.
                                Ale może ktoś tam o właściwej porze za mnie sie odliczy, bo też jakowyś - choć
                                malutki udział -w "wielkim numerze" mi się marzy.
                                Może Derekcja, którą niniejszym publicznie tu upoważniam - odliczy się za mnie?
                                • ania091951 Re: Mam jeszcze jedną propozycję.... 08.10.06, 23:18
                                  Tez zostawiam upowaznienie ,chyba ze zaczniecie odliczanie od polnocy
                                • natla Re: Mam jeszcze jedną propozycję.... 08.10.06, 23:19
                                  Głucha, ślepa i ......no przeciez napisałam, że o 20:30.
                                  40 postów można pisać i tydzień. Znam takie fora. My też pocwiczymy. wink)
                                  • e-baba Re: Mam jeszcze jedną propozycję.... 08.10.06, 23:28
                                    No, to spokojniejsza udaję się do alkowy. O takiej porze to spokojniutko sie
                                    odliczę, choć czuwać będe juz odrobinę wcześniej.
                                    Przyodziewek na wielka uroczystość gotowy, inne czynności podnoszące urodę -
                                    wykonane, słowa odpowiednie na takie święto - to już na gorąco pójdą. Ale
                                    będzie gadania....
                                    Czyli - do jutra.
                                    Piękne dzięki składam tym wszystkim, którzy zechcą poczekać...
                                    I juz naprawdę znikam.
                                    • regine Re: Mam jeszcze pytanie....? 08.10.06, 23:42
                                      Tak już w piżamie stojąc, jeszcze się dopytam, co do jutrzejszego święta ?
                                      Czy strój wieczorowy obowiązuje ? Bo żebym gafy jakowejś nie popełniła, na
                                      dwulecie i 100000 wpis w tej księdze. Jeśli to ma być wszystko na sztywno, to
                                      może do fryzjera z rana polecieć ? No i jeszcze jeden mam dylemat. Z kwiatami
                                      czy z szampanem mam się stawić. A może z jednym i drugim ? Bo nie wiadomo, czy
                                      pan, czy pani wpadnie na metę. Pani chyba wypada wręczyć kwiaty, a szampana
                                      pan, no któryś obecny otworzy i wypijemy chyba razem... smile) Czy tak ma być ????
                                      • maladanka Re:a może Klara....? 08.10.06, 23:48
                                        chyba pierwsza zrobiła wpis na forum, może akurat zrobi i setkę? ja zrobiłam
                                        ćwiartkę czyli 25000 i na razie się wstrzymuję
                                        • august2 Re:a może .. 09.10.06, 00:16
                                          a jak nie Klara to moze Mira54 albo Tesunia..??
                                          • muraszka1 Re:a może .. 09.10.06, 06:58
                                            o to warto sie dolozyc do tej "100" smile
                                            • basiader Re:a może .. 09.10.06, 12:13
                                              Ja wprawdzie z nie swojego kompa (zlapal jakiegos wirusa i czeka na speca)ale
                                              tez przlaczam sie do tej 100.Jestem rzadko bo ciagle walczymy z dzialka ale jak
                                              tylko dorwie sie do maszyny natychmiast czytam wszystko co dzieje sie na
                                              forum.Chyba nawal pracy i obowiazkow mnie przerasta. Ech gdzie ta wymarzona
                                              emeryturka i odpoczywanko???????
                                              • natla Re:a może .. 09.10.06, 12:37
                                                Basieńko, grunt, że jesteś z nami. Fajnie by było, gdybyś mogła być wieczorem,
                                                choć chwilke. Pozdrówka i kichnij wreszcie na tę działkę.
                                                Baśka, Ty jesteś na emeryturze!!! wink)
    • malwina52 tuz tuz:)))) 09.10.06, 07:25
      nawet nie przypuszczalam, ze tak szybko
      • krista57 Re: tuz tuz:)))) 09.10.06, 12:38
        Fajnie byloby ustrzelic setke tak okolo 20.30smile))
        • natla Re: tuz tuz:)))) 09.10.06, 13:07
          Staramy się, jeszcze trochę, a założę liste obecności przed 100 000 smile
          • del.wa.57 Re: tuz tuz:)))) 09.10.06, 13:29
            Rany!!! Ręce mi sie trzęsą!!!
            Zakładaj Natla,zakładaj to juz tuż..tuż..
            smile)
            • maladanka Re: tuz tuz:)))) 09.10.06, 14:25
              jedną z aktywniejszych forumek była Klara - chyba pierwsze wpisy były jej,
              myslałam,że się pojawi dzisiaj, niestety - ma smutne dni teraz, ale czekamy na
              nią znowu -
              • yoanna Re: tuz tuz:)))) 09.10.06, 14:29
                Jaki piękny wynik na licznikuwink
                Już teraz gratuluję Wszystkim chęci i intensywności kontaktówwink)
                • dankarol Re: tuz tuz:)))) 09.10.06, 14:31
                  Lecę na spacer i liczę, że po powrocie już będzie WIELKIE ŚWIĘTO. Sprójuję
                  jeszcze raz się dostać do Was.
                  • yoanna Re: tuz tuz:)))) 09.10.06, 14:34
                    DObrze,że przeczytałam kilka ostatnich wpisów...bo jeszcze przez przypadek
                    wbiłabym tę setkę - na szybkowink
                    • jana2706 Re: tuz tuz:)))) 09.10.06, 14:44
                      niedaleko smile
                      • dankarol Re: tuz tuz:)))) 09.10.06, 15:51
                        Życzę miłego świętowania wieczorem. Wszystkim piszącym i zaglądającym samych
                        radosnych chwil na forum i wspaniałych spotkań w realu. No i żeby komputery
                        sprawne były, a paluszki po klawiaturach szybko biegały.
                        • august2 Re: niech sie swieci.. 09.10.06, 16:41
                          Niech sie swieci 100 000 !!!
                          Przyjemnego swietowania dziewczyny i chlopaki!!

Niestety musze juz leciec..zona mnie pogania
                          ze juz gotowa do wyjazdu..
                          • muraszka1 Re: niech sie swieci.. 09.10.06, 18:14
                            ciekawe kto ustrzeli same dziewiatki
                            • natla Jestem 09.10.06, 19:00
                              Proszę, wpisujcie się - wszyscy obecni, od teraz aż do "po setce", bo juz sie
                              nie zmieścimy.
                              • wiktoria53 Ja też jestem:))))) 09.10.06, 19:03
                                Cieszę się, że zdażyłam.
                                • yoanna Re: Ja też jestem:))))) 09.10.06, 19:13
                                  Ja tez jestem, na momentwink
                                  • maladanka Re: UFF! NO TO SZAMPANA I DO GAWIARENKI!!!!! 09.10.06, 19:15
                                  • kryzar Re: Ja też jestem:))))) 09.10.06, 19:15
                                    też jestem tylko bałam się odezwać do setki
                                    • regine Re: Ja też jestem:))))) 09.10.06, 19:26
                                      Też jestem smile) Siedziałam cichutko, czekając na umówioną godzinę....
                                      Falstart Wiktorii troszkę mnie zdezorientował.
                                      • e-baba Re: Ja też jestem:))))) 09.10.06, 19:28
                                        Ja tez jestem, ale nie odzywałam się, czekając bliżej 20.30. Jak mogloby mnie
                                        nie być?
                                      • krista57 Re: Ja też jestem:))))) 09.10.06, 19:29
                                        Tez czekalam przyczajona...że Natla uroczyscie wejdzie na salony.
                                        No cóż szkodasmile))
                                        • muraszka1 Re: Ja też jestem:))))) 09.10.06, 19:31
                                          Swieto,to jest Swieto!!!!!
                                          • ania091951 Re: Ja też jestem:))))) 09.10.06, 22:16
                                            Ja tez jestem
                                            • sagittarius954 A mnie nie ma:))))) 09.10.06, 23:30
                                              Moja pamięć forumowa jest krótka , może to i dobrze , bo przynajmniej nie
                                              zmieniam faktów smile)zatrzymywałem się tu i tam wśród mądrych i mniej mądrych
                                              postów i okazałych forach ,aż wreszcie kliknąłem na tę jedyną w swoim rodzaju .
                                              Miało być krótko a wychodzi więcej niż tych którzy tutaj są od początkusmile Tak
                                              najkrócej , to znalazłem nieznanych , niewidocznych , przyjaciół. I niech tak
                                              pozostanie , dopóki nie znudzę się towarzystwu .smile)
                                              • natla Re: A mnie nie ma:))))) 10.10.06, 09:23
                                                Sagi, skąd ta melancholia. Ty przecież jesteś naszym poetą i statystykiem. To 2
                                                bardzo charakterystyczne dla forum punkty.
                                                A to, że się spóźniłeś z wejsciem na forum?......no cóż, dobrze, ze w ogóle
                                                trafiłeś wink)
                                                • b_ska56 Re: A mnie nie ma:))))) 10.10.06, 13:46
                                                  Kurczę, nie wchodziłam wczoraj do komputera,a szkoda!
                                                  Natlo, może daty Ci sie pomyliły i jeszcze mamy szansę???smile))
                                                  • maladanka Re: obchody trwają! 10.10.06, 13:54
                                                    Póki nie ustrzelimy 500 000 to świętujemy setkę, kto nie zdążył wczoraj,zdązy
                                                    jutro,pojutrze, nie ma sprawy smile
                                                  • kryzar Re: obchody trwają! 13.10.06, 09:25
                                                    forum.gazeta.pl/forum/1,59000,3674026.html
                                                    my też przyczyniliśmy się do tej ilości wpisów
                                                  • natla Re: obchody trwają! 13.10.06, 10:04
                                                    I nawet jeden nasz wątek jest cytowany. smile
                                                  • natla Wyszło mi 0,2...... 13.10.06, 10:06
                                                    .....z 50 000 000.....to nasz udział.
                                                  • sagittarius954 Re: obchody trwają! 13.10.06, 14:11
                                                    Gdzie ? Jak , kiedy , po co ?????
                                                    "wątek jest cytowany. smile"
    • czarny.humor Re: 100 000 13.10.06, 10:45
      O kurtka!!
      To ja wróciłem na forum dzień po setce i dopiero teraz to do mnie dotarło??

Ale fujara ze mnie!! smile)) Dawno nie myślałem tak o sobie, a tu proszę! smile))

No to bez względu na wzgląd i wczesną porę 100 lat Wam życzę na tym forumie!!
      No to cyk!!

smile))
      • czarny.humor Re: 100 000 13.10.06, 11:08
        Miałem rację. To mój pierwszy wpis:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=25934585&a=30220693
        Mój powrót na forum nastąpił dokładnie w rocznicę pierwszego wpisu!!
        Fajny przypadek.

smile))
        • muraszka1 Re: 100 000 13.10.06, 14:54
          to miales Humorku prawie podwojna rocznice smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka