Dodaj do ulubionych

GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007

02.04.07, 20:01
Przyszłam posiedziec chwile w gawiarence,zaczełam pichcenie i własnie
obgotowuje kapuste na gołąbki u nas swieta zaczynaja sie juz w piątek.
Kundziuuu!! Herbatke poproszę bez cukru,dzieki jestes niezastąpiona Kundziusmile)
Obserwuj wątek
    • wiktoria53 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 02.04.07, 20:05
      A Ty wiesz, ze ja w sobotę robiłam gołąbki? Zrobiłam 20 dość dużych gołabków.
      Dziewięć zamroziłam razem z sosem.Pyszne były mniam smile
      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 02.04.07, 20:09
        Ano,własnie mam takiego''smaka''na gołąbki,ze musze zrobić dzisiaj i chyba
        jeszcze popróbować bo nie zasnę hi..hi..hi..
        Biegne do kuchni,ale zajrze tu jeszcze smile)
        • maladanka Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 03.04.07, 12:01
          Witam - u mnie gołąbki to jedzenie zimowe- teraz to sama nie wiem co jeść.mam
          zapotrzebowanie na jarzyny i duzo jem mrożonek - albo kluski z białego sera
          tzw.leniwe
          • krista57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 06.04.07, 11:19
            A gawiarenka zakurzona bez tulipanow
            -i żonkili,które teraz pięknie wyglądaja na naszych stolach.
            Zaparzylam kawę i odkroilam parę kawalkow świątecznego ciasta
            oczywiście tulipana i bardzo udanego ciasta pod nazwą snikers.
            Proszę częstujcie się!
            Czy powinnam wkleic zdjęcia...nie.
            ----------------------------------
            • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 06.04.07, 17:28
              Dajcie jakąś nowelkę, bo trzeźwieję......prawie nie przesadzam.....a było tak:
              pobudka skoro świt 8:00, kawa, tłumaczenie "babie" żeby zauważony flek na
              drzwiach przechodzac też przejechała szmatą, wizyta sąsiadów, kawa, rozmówki z
              odkurzaczem i szmatą w tle. Dalej pies spacerek, jazda do Auchana....cholera
              wie po co, tylko humor zepsuty bezmyślnie snującym sie tłumem, powrót, sąsiedzi
              i po światecnym piwku, potem winku pysznym. Znów rajd po sklepach, już
              owocniejszy, spotkanie ze znajomą i lądowisko na śledzika u mnie. Kolejne
              akohole, ale ja oszczędnie, bo auto jeszcze pod domem.....i tak zrobiła się
              5-ta, a miałam mazurki upiec. Poodwoziłam ludzi i samochodód do noclegowni
              i ....zamiast do roboty, to do kompa wink
              Ok, ale teraz juz poważnie idę do mazurków ....no tanecznym trochę krokiem, bo
              nadrobiłam zaległosci wink)
              Pa, pa.
              • czarny.humor Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 06.04.07, 19:23
                Wypita odwoziłaś??!!

A Ty wiesz, że szkieły (zapomniane określenie nie?) mają dziś od 14.00 akcję?
                Masz szczęście, że Cię nie wyhaltowaki!

Ale grzecha to maaasz!
                Jak stąd do Chorzowa!!

smile))
                • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 06.04.07, 19:57
                  No mam grzecha, może aż po Zakopane, ale:
                  1. musiałam odwieźć, bo ledwo na nogach stało wink
                  2. miało ciężkie pinkle
                  3. garaż i zamieszkanie owego to ok. 150 m
                  No i udało się, a grzech nie widziany, to nie grzech wink))
                  • czarny.humor Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 06.04.07, 20:18
                    Aaaaa!!
                    No to nie ODWOZIŁŚ, tylko niosłas pomoc człowiekowi w potrzebie!

To jest dozwolone!
                    Ale tym mazurkom to już lepiej daj dzisiaj spokój. One - złośliwce - nie udadzą się już. Mogę się założyć, że w te święta i tak będziecie jeść mazurki kupione w cukierni. smile))

smile))
                    • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 06.04.07, 22:29
                      W życiu Karola bym kupnych nie jadła!
                      Są już, 3, choć jeszcze golutkie....niechaj soboe spokojnie na golasa nockę
                      prześpią, a ubiorę je srana wink)
                      • maladanka Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 08.04.07, 13:47
                        Wesoły nam dziś dzień nastał! Wesołego Alleluja! u nas jeszcze dodaja niektórzy
                        Christos Woskries!-
                        Jak tam? jaja zjedzone,chrzanik piecze? - podskakuję z radości,że internet
                        mam,pewno wszyscy przy stołach siedzą i dlatego "prąd silniejszy"
                        Sernik przyniosłam smaczny ale na wysokość 1.5 cm - chyba - więc nie trzeba sie
                        rozdziawiać aby ugryźć.
                        A teraz kawa i stos pisemek, które sobie przytargałam z wypożyczalni.
                        Zimno jak w zimie więc bez wyrzutów sumienia siedze w domku.
                        • tesunia Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 08.04.07, 16:51
                          Wesolych Swiat maladanusko i reszta Zalogi,
                          powiem,ze tu tez zimno +3 stopnie i jeszcze zaczelo deszczyc,na szczescie
                          zaliczylam jarmark w Åhus-nad morzem,odbywa sie dwa razy do roku,czekam na
                          jesieny,
                          mialysmy w planie pojezdzic po trasach wielkanocnych sztuk pieknych,co roku
                          artysci wystawiaja swoje dziela:malarskie/rzezbiarskie/hafciarskie/cikiernicze,
                          niestety pogoda nas zatrzymala wrocilismy do domciu.

wesolych swiat.
                          a na serniczek sie rzucamsmile)))))))mniam..mniammmmmmmmmmm
        • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 13.04.07, 18:45
          del.wa.57 napisała:

> Ano,własnie mam takiego''smaka''na gołąbki,ze musze zrobić dzisiaj i chyba
          > jeszcze popróbować bo nie zasnę hi..hi..hi..
          > Biegne do kuchni,ale zajrze tu jeszcze smile)

Z jakiej kapusty,o tej porze roku robicie gołąbki?
          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 13.04.07, 19:19
            Filarku u mnie w sklepach kapusty na gołąbki pod dostatkiem,podesłac Ci trochę?
            smile))
            • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 13.04.07, 21:07
              del.wa.57 napisała:

> Filarku u mnie w sklepach kapusty na gołąbki pod dostatkiem,podesłac Ci trochę?
              > smile))

Nie o to mi chodziło,że nie ma kapusty na gołąbki,tylko'Biała" kapusta jest już
              o tej porze twardawa,a "Włoska "ma swój smaczek/który nie koniecznie mi odpowiada/
              • wiktoria53 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 13.04.07, 21:26
                Ja ostatnio zrobiłam 20 gołabków, a uzyłam włoskiej kapusty. Dla mnie i moich
                samych swoichwink smakowały. Połowę zamroziłam.
                • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 13.04.07, 21:32
                  wiktoria53 napisała:

> Ja ostatnio zrobiłam 20 gołabków, a uzyłam włoskiej kapusty. Dla mnie i moich
                  > samych swoichwink smakowały. Połowę zamroziłam.

Zawsze tak robię ,że połowę zamrażam.Narobiłyście mi takiej chętki ,że ślinką
                  zachlapuję klawiaturę.Jutro też zrobię w sosie grzybowym to trochę złagodzi smak
                  kap.włoskiej
                  • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 10:26
                    Kawa, pachnąca kawa, może ktoś ma ochotę. Niestety ciasto jeszcze w proszku, ale
                    za jakąś godzinkę będzie.
                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 15:25
                      Dzięki Danutka za kawę,czekam na ciasto tylko nie podawaj wszystkiego
                      gosciom,zostaw cos dla nassmile)))
                      • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 16:15
                        Ja zaraz podrzucam lody,jakie smaki lubicie?
                        • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 16:41
                          Lubie truskawkowe i waniliowe z orzechami mnammmm,mniammmmmmm dawaj te lody
                          Filarku bo sie zaslinięsmile))))
                          • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 16:42
                            Już podaję w ładnych pucharkach
                            • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 17:17
                              Dziękuje Ci Filarkowa,lody pyszne i pięknie podane.
    • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 08.04.07, 19:52
      Święta , święta, radosny czas. Przytargałam do gawiarenki mazurka orzechowego z
      polewą i świąteczną dekoracją, lepiej Was poczęstuję, bo jak nie, to zostanie
      szybko zjedzony przez domowników
      • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 08.04.07, 22:55
        No to ja sie rzucam na na tego mazurka, bo jak braknie, bedę żałowała. wink
        Wsuwam, mimo obżarstwa całodziennego.
        Danuśka, co myślisz o neutralizaćji brzuszka jakąś porząną lekturką?
        Dziś jestem na etapie początkowych rozdziałów "Metaxy" jakiegoś greckiego
        autora. Popatrz, otwieram 2 rozdział.....i co Ty na to? A może się inni węchwm
        pkierują? wink)
        Vogino, ty zdrajco....żeby w drewutni nie było krobli "drewutnianki"?????
        Wracaj już do nas. Martwimy sie o Ciebie.
        • tesunia Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007-smingusowo 09.04.07, 09:06
          witam dyngusowo,
          tu niema tej tradycjii.
          a tak pozatem to z nieba nas oblewa,duzo cieplej sie zrobilo i moze miedzy
          kropelkami deszczu bedzie mozna spacerek popelnicsmile)

zycze przyjemnych kontynuacji swiatecznych.
          • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007-smingusowo 09.04.07, 10:13
            Czujesz się oblana Tesuniu? Bo właśnie to zrobołam wink
            Pomóż mi przymocować ten karabin maszynowy wypełniony wodą....o tak.....jeszcze
            go na drzwi skieruje i niechaj tylko ktoś wejdzie, to dyżrny na spust
            naciśnie.....i makijaże oraz fryzury dziś nie są ważne wink)
            Zasiadam więc w pobliżu maszyny i piję kawę....żeby tylko ktoś tu zaglądął ....
            • tesunia Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007-smingusowo 09.04.07, 10:20
              to ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              proszcze nie strzelacwink)chce miec suchy podkoszulekwink)
              chcialam troszke w kawiarence pobuszowacsmile,donioslam nastepny wodny pistolet
              dzieciecia,byla tu kiedys taka moda wsrod mlodziezy do uprawiania "wojen
              wodnych",zostala pozniej zakazana,powod,strumienie wody uszkadzaly oczysad(

wesolych swiat z mazurkiem w lapce zyczesmile
              • maladanka Re: miss mokrego podkoszulka :) 09.04.07, 12:30
                he,he dzieki Natli zostałam w/w miss.Ale czemu to szefowa wodę leje, a nie
                chłopy?
                Zimno i spacer nie pociąga, a pieska nie mam,a sernik mam...smile
              • vogino55 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007-smingusowo 09.04.07, 12:46
                Natla zaraz tam zdrada,,,,,(wink))ryczki się nie chciało przystawić do regału w
                drewutni???przeca tam już trochę leżakują flaszeczki a w nich"SPIRIT OF DREWUTNIA"
                kto szuka ten znajdzie(wink))a w święta to ja tylko 'Tokaje'UWIELBIAM tak więc Cyk
                i Cyk
                Wojciech
                • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007-smingusowo 09.04.07, 13:21
                  Rany! Tokaj! Czy mogę się załapać? A porządny jakiś? Bo ja mam takiego, co to
                  niby super, ale jakiś taki....słodki i na zimno obleci.
                  Chciałam zauważyc, ze ryczkę schowałeś pod regał i nawet jej widać nie było.
                  A w ogóle to czemu ja się mam fatygować....to Twoja robota! To Ty masz nas
                  uszczęśliwiać "SPIRIT OF DREWUTNIA".
                  No nie! Nie dość, ze się gdzieś wałkonisz, to jeszcze nam ryczki każesz
                  szukać.....nie przesadzasz? Ogrodniku jeden? wink))
                  Danuśka, masz rację, tylko Kowalski to złota rączka smile
                  A w ogóle to coście tacy "sushi".....i wodą po oczach, i po włosach , eeeee co
                  se będe żałowała......Po niebieskiej bluzeczce Maleństwa i po białej koszuli
                  Wojtka......ale fajnie.
                  Oberwałam juz dziś dwa razy. Raz eleganko od sąsiada, a drugi mocno na spacerze
                  ze psem.....sama też nie byłam dłużna smile
                  • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 12.04.07, 12:30
                    Mam dobrą CYTRYNÓWKĘ , czy ma ktoś ochotę się ze mną napic . Dobre ciasteczka
                    mile widziane. Zapraszam na 18 , bo jeszcze troche musze pojeżdzić .
                    Pozdrawiam , jestem tu nowa i chciałabym jakoś sie wkupić. Zielona
                    • maladanka Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 12.04.07, 12:49
                      No ,Zielona, widzę właściwe podejście do sprawysmile
                      Cytrynówka nader chętnie widziana.
                      A w ogóle to kurz zdmuchnęłam,dobrze,że zwierzaki sobie radzą same albo na
                      przechowanie poszły.
                      W moich stronach nareszcie prawdziwa wiosna - pranko sobie na balkonie
                      powiewa..a ja kawę popijam
                      • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 12.04.07, 19:43
                        No i co z tą cytrynówką, czy już można ją poczytać.
                        • wiktoria53 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 12.04.07, 19:46
                          Ja też sie piszę na czytanie ksiażeczek, no może być nowelkawink
                          • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 12.04.07, 19:51
                            Cytrynówka już polana , zapraszam . Smak przedni , sama robiłam to wiem co bedę
                            sączyć .Ciasteczek tylko nie widać.
                            • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 13.04.07, 14:12
                              img257.imageshack.us/img257/62/ciasteczkaow1.jpg
                              Za oknami słoneczko,zwierzaki wybiegane, ciasteczka upieczone i mam nadzieję, że
                              Kundzia kawę zaparzy.
                              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 13.04.07, 15:02
                                Dawno mnie tu nie było i na cytrynówke sie nie załapalam buuuuuuu,ale jest kawa
                                i ciasteczka,Danutka sama piekłaś? pychotka mniammmm,mniammmm o rany!miałam nie
                                jeść słodyczysmile)
                                • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 13.04.07, 15:15
                                  Nikt do mnie wczoraj na cytrynówke nie wpadł.
                                  Może ktos wpadnie jak się lepiej poznamy .
                                  I tak Was wszystkich pozdrawiam. Zielona
                                  • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 13.04.07, 18:08
                                    Zielona, poczytaj ja wczoraj Twoją cytrynówkę podpiłam, ale niestety dopiero
                                    dzisiaj ciasteczka przyniosłam.
                                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 13.04.07, 18:09
                                      I pewnie wszystko wychlałas Danutka co? a ciasteczek juz niema żeżarłamsmile)))))
                                      • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 13.04.07, 18:17
                                        ale jaka dobra była. PYCHOTKA, Zielona masz jeszcze tą cytrynówkę?
                                        • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007poświątecznie 13.04.07, 18:31
                                          Wiem , że PYCHOTA , niestety wszystko wypite . Zrobie i po niedzieli zapraszam
                                          tylko ciastka przynieście smile
    • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 19:15
      Hej przyniosłam kawałek ciasta. Miała być jeszcze polewa, ale wyjęłam z pieca,
      postawiłam do wystygnięcia i poszłam na spacer, a po powrocie było już tylko pół.
      img143.imageshack.us/img143/4455/serniczekah0.jpg
      za to Lolek serwuje lody i lekturkę
      img374.imageshack.us/img374/2366/aa1aawt0.jpg
      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 21:45
        Danutka,ale apetycznie wyglada To ciasto i jakie pyszne!!!Dziękuje Lolkowi za
        kwiaty,lody i bardzo interesującą lekturkęsmile))
        • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 22:06
          To to winko nazywa się lekturką ,czy znowu nie założyłam oczu do okularów?
          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 22:21
            Dobrze widzisz Filakru,bardzo dobrze widziszwink)))
            My tutaj bardzo zaczytani jesteśmy i kochamy czytać jest jeszcze drewutnia
            gdzie przetrzymywane są zapasy lekturek co ja mówię? znaczy ,no,tego drwa do
            kominka,ale klucze od drewutni są u naszego Vogino(Wojtusia),który to coś
            ostatnio bardzo zabiegany i nie ma czasu zajrzec do nas.
            • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 22:41
              del.wa.57 napisała:

> Dobrze widzisz Filakru,bardzo dobrze widziszwink)))
              > My tutaj bardzo zaczytani jesteśmy i kochamy czytać jest jeszcze drewutnia
              > gdzie przetrzymywane są zapasy lekturek co ja mówię? znaczy ,no,tego drwa do
              > kominka,ale klucze od drewutni są u naszego Vogino(Wojtusia),który to coś
              > ostatnio bardzo zabiegany i nie ma czasu zajrzec do nas.

Czym go można zwabić,aby natychmiast przyszedł???????
              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 22:48
                Nie da sie zwabić,sam przyjdzie jak zatrzyma sie chwilę w gonitwie,która zyciem
                się nazywasmile)
                • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 22:50
                  del.wa.57 napisała:

> Nie da sie zwabić,sam przyjdzie jak zatrzyma sie chwilę w gonitwie,która zyciem
                  >
                  > się nazywasmile)

Może tak i dobrze????????????
            • vogino55 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 15.04.07, 22:21
              del.wa.57 napisała:

> Dobrze widzisz Filakru,bardzo dobrze widziszwink)))
              > My tutaj bardzo zaczytani jesteśmy i kochamy czytać jest jeszcze drewutnia
              > gdzie przetrzymywane są zapasy lekturek co ja mówię? znaczy ,no,tego drwa do
              > kominka,ale klucze od drewutni są u naszego Vogino(Wojtusia),który to coś
              > ostatnio bardzo zabiegany i nie ma czasu zajrzec do nas.

Ty mi tu Helenko blubrów nie opowiadaj,,,,,klucze zawsze leżą pod tym szmatem co
              udaje wycieraczkę(wink)))))))a Ty wiesz jak cihaczem wejść do drewutni hihihihihihhi
              Wojciech rozweselony(wink)))))))))))
              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 15.04.07, 22:33
                Ale fajnie ujrzec Ciebie Wojtuśsmile)))
                Sprowokowalam Ciebie he..he..jasne,ze wiem gdzie klucz i jak bez klucza
                wejsc,ale nie mogłam zdradzic tego ''nowym''wiesz co by to było,ło matko!!!!
                smile))
                Pozdrówka Wojtussmile
                • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 16.04.07, 09:07
                  Zwierzaki wybiegane, kawa zaparzona i świeże bułeczki na stole. Idę z kawą
                  posiedzieć pod brzozami na hamaku
                  • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 16.04.07, 09:42
                    Jak ja Ci zazdroszcze . Kawe pod sosnami wypije dopiero jak pojedziemy na
                    działke.Teraz owszem piję kawe , ale ogladając z wnuczką Tele Tubisie .
                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 16.04.07, 11:00
                      Danutka jeszcze tam jesteś? przysiade z kawą przy Tobie na chwile i zaraz
                      biegne do kuchni.
                      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 16.04.07, 18:58
                        Czy ma ktos ochotę na sok z pomarańczy,świeżo zmiksowany i chłodny,bardzo
                        proszęsmile)
                        img180.imageshack.us/img180/7752/omafia5cc4.gif
                        Herbatka tez jest.
                        img256.imageshack.us/img256/1518/4181006322c2a0f06d4b271zo7.gif
                        • wiktoria53 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 16.04.07, 19:53
                          Ty to wiesz czego ludziom potrzeba...soczek pomarańczowy mniam mniam smile
                          • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 16.04.07, 21:04
                            Dzięki Halutka za soczek, ale ja wolę hertbatkę, no a taką dobrą herbatkę, to
                            mogę pić cały czas.
                            • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 16.04.07, 22:23
                              a ja do tego soczku dorzucę jeszcze taki.
                              img62.imageshack.us/img62/4859/naoch322od281dg4.jpg
                              • vogino55 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 16.04.07, 22:27
                                dankarol napisała:

> a ja do tego soczku dorzucę jeszcze taki.
                                > img62.imageshack.us/img62/4859/naoch322od281dg4.jpg

"Zaproście mnie do stołu , zróbcie mi miejsce,,,,,,,,,,,lalalalalala
                                Wojciech
                                • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 16.04.07, 22:34
                                  Rany, jak ja sie chętni napiję tego kolorowego kielicha.....
                                  Hejm cześć Vogino, widzę, ze powoli, bardzo powoli, ale wracasz do nas. Czyżby
                                  to te dwie nowe dziewczyny? wink))))
                                  • vogino55 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 16.04.07, 23:05
                                    natla napisała:

> Rany, jak ja sie chętni napiję tego kolorowego kielicha.....
                                    > Hejm cześć Vogino, widzę, ze powoli, bardzo powoli, ale wracasz do nas. Czyżby
                                    > to te dwie nowe dziewczyny? wink))))
                                    Jak mówią nasze .osły,,,,"nie potwierdzam i nie zaprzeczam" hihihihihi
                                    Wojciech z ukłonem szacownym
                                    a tym kolorowym kielichem CYK iCYK(smile)))
      • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 23:00
        dankarol cudny ten Twoj Lolek.
        • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 14.04.07, 23:52
          Dzięki Zielona Lolek to takie domowe futerko (kolankowiec).
          No dziewczyny przed snem jakaś lekturka by sie przydała
          • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 15.04.07, 10:29
            Hej śpioszki, kawa.Czas wstawać i po kawce w plener. Zabieram zwierzaki i
            wybywam na słoneczko posłuchać ptaków.
            • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 15.04.07, 17:30
              Uff,przysiadłam wreszcie.Dobra kawka i nogi na żyrandolu/tak mnie bolą/Wstałam
              jak głupia/w niedzielę,gdzie można pospać / o 6.30 i pojechałam na Stadion.
              Zakupy ciuchowe się udały.Podszykowałam obiad i poszliśmy na baaaaaaaaaaaardzo
              długi spacer z psinką/Ona też padła/Spacer bardzo udany i nie żałuję
              zmęczenia.Świat jest taki piękny zwłaszcza wiosną
              • krista57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 15.04.07, 19:05
                Swiat jest naprawdę piękny.Jak zwykle sie pochwale..dzisiaj przejechalam 35 km
                po gorkach,bruku,wertepach...dotarlam nad jeziorko a tam rozpalone ognisko więc
                i pieczenie kiełbasek musialo sie odbyć.Powrót jeszcze piękniejszy bo tylko z gory.
                W sumie 5 godzin pedalowanie.Oh!jak cudownie polezec z nogami do gory.
                • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 15.04.07, 22:05
                  To prawda Krysiu,swiat jest piękny,my dzisiaj tez mamy około 30km w nogach
                  i ........ale było cudownie,bezchmurne niebo,słoneczko i jak tu siedzieć w
                  domku.
    • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 17.04.07, 21:47
      Hej, dostałam dzisiaj zwrot z urzędu, więc podrzucam tomik do czytania.
      img233.imageshack.us/img233/8081/635prvyl7.jpg
      może i centuś, ale z gestem
      • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 17.04.07, 23:52
        Zawsze mówię, że dobra z Ciebie dziewczyna smile
        Tomik jeszcze zalakowany.......hmmmm.....ale chyba mogę odpieczętować i jak
        mniemam w samotności trochę poczytać?
        Ale pycha!
        • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 18.04.07, 09:52
          Kundziu, gdzie ty sie podziewasz, ja już zwierzaki wybiegałam w piekarni byłam,
          a ty jeszcze nie zdążyłaś kawy zaparzyć. Może chociaż podaj talerz na drożdżówki.
          img220.imageshack.us/img220/3162/plecionkazbudyniembqp0.jpg
          Chciałam przynieść dzisiaj kołacz z mojej piekarni, ale nawet na stronie
          piekarni nie ma zdjęcia, ( a ten co przyniosłam do domu szybko został napoczęty
          i nie nadawał się do fotografowania)
        • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 18.04.07, 09:57
          Hej, hej.....juz pobudka była, a Gawiarenka pusta.
          No to robię kawę i zostawiam w ekspresie, a sama idę z naszymi zaniedbanymi
          kundlami na spacer. Pozbieram trochę stokrotek......ładnie będą wyglądały małe
          bukieciki w Gawiarence. A na środku postawie duży bukiet "złotego deszczu". smile
          Kundziu! panie Witku.....pora przygotować hamaki, leżaki, parasole, no i trawę
          skosić. smile
    • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 18.04.07, 17:55
      Ale zmarzłam! Pogoda w W-wie typowo kwietniowa; słoneczko,deszcz,grad,burza co
      prawda z jednym, ale piorunem.Teraz niebo trochę się rozpogodziło,ale jest
      strasznie zimno.Wpadłam na jakąś herbatkę z rumem,albo chociaż z sokiem
      malinowym,czy ktoś sobie życzy?
      • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 18.04.07, 18:01
        Ja tam wolę poczytać nowelkę wink, fakt, zimne wietrzysko, ale cudne słońce.
        • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 18.04.07, 18:30
          Herbatki z sokiem chętnie się napije,no....może być z rumemsmile)))
          • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 18.04.07, 18:58
            Ja też z rumem poprosze .smile)
            • regine Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 19.04.07, 08:21
              Dawno nie było mnie tutaj. Więc otwieram okna, zwierzaki już hasają, stawiam
              dzban gorącej, aromatycznej kawy. Sama już pół filiżanki wypiłam. Zapraszam
              chętnych smile Śmietanka i cukier też są, jeśli ktoś lubi. Na tarasie uwijają się
              p. Kundzia z p. Witkiem. Wynoszą hamaki, stoliki i inne letnie gadżety. Ma być
              letnia pogoda. Po niedzieli nawet do +27. Więc i troszkę opalenizny moża będzie
              złapać. Oczywiście gdy leżaków wystarczy, bo słońca chyba nie zabraknie.
              • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 19.04.07, 08:48
                Reniu dzięki za pyszną kawę, biorę kawę i pędzę zająć miejsce na hamaku ( potem
                może braknąć) Miłego dnia.
                • krista57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 19.04.07, 08:59
                  Witam starych bywalcow!Wygodny lezak zajęty /okulary i ksiązka/ a ja skocze za róg
                  dokupic rogaliki z wisniami.Starsznie miło Was widziec..trzeba by conieco
                  uzgodnic w sprawie wrzesniasmile))
                  • regine Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 19.04.07, 09:20
                    Krystynko, zostaw ten sklepik z rogalikami w spokoju. Usiądź wygodnie, zamknij
                    oczy i zacznij planować. Bo nadajesz się do tego. Może akurat coś z tego znowu
                    wyjdzie....smile Oby się udało smile)
                    • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 19.04.07, 09:38
                      Przysiąde i ja moge na schodku. Jeżeli jeszcze troche tej pysznej kawy ze
                      śmietanką zostało to chetnie też bym się napiła.
                      Dzień zapowiada się słoneczny .
                      Miłego dnia! zielona
                      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 19.04.07, 16:21
                        Przyszłam na popołudniowa kawę,głowa mi pęka dzisiaj,chyba od wiatru.Kundziu
                        mocna kawe poproszę z mleczkiem p.Witku przejrzał pan hamaki,lezaki? wystarczy
                        dla wszystkich? moze coś naprawic trzeba,do roboty,do roboty a nie wylegiwac
                        sie tylko nnnnoooo!!!
                        smile))
                        • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 19.04.07, 16:26
                          Też już jestem po południowej kawie i nic mnie nie otrzeżwiła.Głowa mi się chyba
                          urwie i potoczy.Jak ją znajdziecie to postawcie na jakiejś półeczce,póżniej
                          odbiorę.Reszta chyba pójdzie w pozycję horyzontalną ,chociaż na godzinkę.Buziaczki.
                          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 19.04.07, 16:46
                            Wiesz co Filaru,juz mnie chyba mniej boli mózgownica,witaj w klubie ''balących
                            głów''odrazu mi rażniejsmile))
                            • regine Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 19.04.07, 17:38
                              Właśnie wróciłam, tak jak i Dwa Filary z pozycji horyzontalnej. Ani kawa, ani
                              pozycja, bólu głowy nie zabrałasad Boję się cobym po wczorajszym zmarznięciu w
                              tej naszej W-wce coś się nie przyplątało, bo padało co chciało, grzmiało, i
                              wiało strasznie. Wróciłam do domu niczym sopel lodu. Nawet rum z herbatą
                              niewiele wczoraj pomagał. Dziś śniadanie i aspiryna. Zobaczymy co bedzie jutro.
                              Rozbita jestem jak gar gliniany. Ale chwytam za 2 gołąbki, bo tu gołąbki, tam
                              wódziankasmile) Nie wiadomo za co chwytać. Wódzianki nie jadłam, ale gołąbki
                              uwielbiam z sosem pomidorowym. Dzięki smile
                          • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 19.04.07, 18:16
                            Właśnie się obudziłam,nie wiem jak się nazywam ,bo zgubiłam gdzieś głowę,ale
                            przynajmniej nie boli.O tam leży,już ją mam.Potrzeba mi było tego snu,czuję się
                            jak młody byczek Fernando.
                      • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 19.04.07, 16:22
                        Obiad podany ! Dziś u mnie gołąbki w sosie pomidorowym . Zapraszam .
                        (tak mnie jakoś najszło na gołąbki)
                        • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 20.04.07, 21:20
                          i19.tinypic.com/2nbc39j.jpg" border="0" alt="i19.tinypic.com/2nbc39j.jpg">
                          Ponieważ wieczór bardzo zimny , ogrzejmy sie przy kominku.
                          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 21.04.07, 17:23
                            Zapowiada sie zimna noc,chociaz teraz jest pieknie na dworze.Twój kominek
                            przyda sie Zielona na wieczor,teraz biore zwierzaki na spacer a kawa robi sie w
                            expresie,potem posiedzę na zewnatrz chwilę i dalej do pracy.
    • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 23.04.07, 10:17
      Coś tu tak cicho i smutno. Otwieram okna, bo słoneczko piękne, stawiam bukiet
      konwalii na stole, Kundzia już parzy kawę, a ja biorę zwierzaki na spacer.
      Hi hi p.Witek jakiś dzisiaj radosny, pobiegł po bułeczki
      • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 23.04.07, 10:40
        Jestem ciekawa co moj Labek robi za drewutnią .Kota nie pogonił ? Umie sie
        psina zachować.
        Miłego dnia życzę .
    • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 23.04.07, 20:49
      • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 23.04.07, 20:56
        To wyżej to mi uciekło,przepraszam.Przyszłam sobie tak troszkę
        przycupnąć.Nareszcie trochę się odprężyłam i juz będę czynnym uczestnikiem
        forum.Wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę kolorowych snów.
        • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 23.04.07, 21:40
          Hej Filarku, a nie ma tu jakiejś kawy, no może być nowelka, bo przydałoby mi sie
          coś na podniesienie ciśnienia
          • vogino55 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 23.04.07, 23:34
            Sam już nie wiem ,czytać forum czy nowelki jakoweś????
            napiszę cóś to zara rekord jakiś pobiję!
            to wypadało by cóś cyknąć,,,Renia podesłała DżIN no to bez tonicu(smile)))
            Cyk i Cyk
            o matko wychodzę z wprawy chuuuuuuuuuuuuu
            Wojciech
            • regine Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 23.04.07, 23:44
              Dawno Cię tu Wojciechu nie było, stąd zanik wprawy smile Mi też brakuje, tylko
              herbatka z cytryna i też ledwo, ledwo idzie. No to po malutkim łyczku smile))
              • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 23.04.07, 23:53
                Reniu po malutkim łyczku herbatki czy ginu? To ja już wolę to drugie
                • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 24.04.07, 00:01
                  No nie Solenizancie!! Czy to tak ładnie???? Nic z drewutni nie przywlekłeś?
                  A ja tu przyszłam Twoje zdrowie wypić.....no W Y P I Ć, dziś oficjalnie, a nie
                  czytać po kryjomu.....więc jak bedzie???
    • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 25.04.07, 07:56
      Nie mogłam Was dobudzić więc sama wszystko przygotowałam.Z okazji moich urodzin
      przygotowałam stół.Jest tam tort orzechowy i cała biblioteczka ,kawa i herbata
      zaparzona w termosach.Bawcie się dobrze ,bo ja już muszę lecieć.Do miłego!
      • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 25.04.07, 09:11
        Rany, Filary mają urodziny!!! Lecę po kwiaty......ale wyżerka będzie smile)
        • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 25.04.07, 09:36
          Filarku ! cytrynówke przynisłam ,bo wiem , że Ci smakowała .
      • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 25.04.07, 09:45
        Uffff, to teraz mogę spokojnie zasiąść przy urodzinowej, rannej kawie.
        Biblioteczkę zamykam na kłódkę....bo Was znam.....otworzę po 13-tej. smile
        • krista57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 25.04.07, 10:03
          Juz myslalam ,ze na cytrynowkę tylko ja mam patent.
          Poranna kawa z tortem smakują wybornie.
          Czy można więcej jak jeden kawalek?
          • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 25.04.07, 10:29
            krista , ciekawa jestem jak Ty robisz cytrynówke , bo moja jest z całych cytryn
            i robiona na gorąco
            • regine Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 25.04.07, 11:13
              Z kawą poranną przybiegłam, bo tylko patrzeć a 13:00 wybije i
              szefowa "biblioteczkę " raczy otworzyć smile A cytrynówka Krysi przeszła mi koło
              nosa już raz, ale może weźmie piersiówkę we wrześniu do Zakopanego. Niech teraz
              stoi i mocy nabiera smile
              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 09:02
                Kawa zaparzona,zwierzaki biegają w ogrodzie pan Witek zamiata taras a Kundzia
                kwiaty w ogródku podlewa.Posiedzę chwilę z kawą i do pracy.
                • regine Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 09:16
                  Dopijam poranną kawę, dzięki Helenko smile I bieg po zdrowie uskuteczniam, może
                  uda się trochę "załapać" w biegu...smile)
                  • wiktoria53 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 09:27
                    Tak, tak, dzis ok.10 z minutami bedzie 2 lata na tym forum.Teraz lecę do
                    obowiazków i w drodze powrotnej kupię tort bezowy oraz dobrą księgę i zagrychę!
                    Na razie papa.
                    • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 09:51

Upikłam wczoraj wieczorem mufinki z waszego przepisu .Przyznam się , że forme
                      mialam już kilka lat , ale zupełnie o niej zapomniałam
                      Przyniosłam tu żeby Was poczęstować . Zrobiłam zdjęcie , ale jest dośc duze , a
                      ja "zielona" i nie wiem jak go zmniejszyc żeby było bobrze .
                      Uwierzcie mi na słowo , są całkiem dobre i prosze sobie brać do kawy.
                      Wieczorem wycisne troche cytrynówki to jeszcze raz wpadne.

• del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 16:46
                        Też juz piekłam mufinki naszj Wiktorii,zawsze się udają a pomniejszac zdjęcia
                        możesz w tym programie gdzie robimy linki do fotek ImageShack-Hosting.
                        Twoje są pyszne Zielona,juz próbowałam a masz wiecej? nie wiele juz zostało jak
                        ja sie dorwałamwink)))
                        • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 17:04
                          Gdzie mogę poszukać tego programu?
                          • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 17:11
                            Znaczy się czy jest gdzieś tu -na forum ,czy mam szukać na piechotę przez google
                            • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 17:12
                              imageshack.us/
                    • natla Rany, Wiktorio!!! 27.04.07, 23:56
                      Ale masz adminkę do kitu. Nie zauważyłam wczoraj Twojej rocznicy. Gratuluję i
                      cieszę się, ze jesteś z nami tak długo
                      Przegapiłam Twoje 2 lata jak i swój 20 000 liścik, ale co tam, bylebyśmy tylko
                      zdrowe były. wink
                      A ubaw straciłam rzeczywiście dawno tu juz nie widziany. Super.
    • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 09:38
      Wpadłam na chwilkę na kawę,mogę wypić tę resztkę co jest w dzbanku? Pycha
      kawka.Miłego dnia wszystkim życzę.Róbmy tylko to na co mamy ochotę!!!!!!!!!!!!!
      • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 17:41
        [URL=imageshack.us]img404.imageshack.us/img404/4236/dscf9042uq1.jpg" border="0" alt=" img404.imageshack.us/img404/4236/dscf9042uq1.jpg">[/URL]
        Częstujcie się , mam jeszcze drugie tyle . Cytrynówka bedzie około 20
        • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 17:46
          [url=imageshack.us]
          [img=img404.imageshack.us/img404/4236/dscf9042uq1
          może tym razem się udalo
          • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 17:48
            Przykro mi , ale nie na darmo jestem zielona .
            • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 17:58
              Hej Zielona,wkleiłam link,zobacz nizej,nie przejmuj sie ,wiesz jaka ja bylam
              zielona na początku ło,matko!!!! Do gawiarenki nie umiałam wejsć,dzisiaj sie z
              tego smiejesmile)))))))))))
              I tak jeszcze wszystkiego nie umiem.
            • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 17:59

src="img408.imageshack.us/img408/9192/dscf9042xq1.th.jpg" border="0"
              alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a>
              ostatnia próba
              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:10
                imageshack.us/
                Masz tutaj i nie męcz sie wiecej Zielonasmile)))))))
                • tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:15
                  Himg481.imageshack.us/my.php?image=01ranu23hwha392bi3.jpg
                  Helenko pierwszy raz probuje.. odwagi nabieram, chce wstawic kwiaty .. smile
                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:17
                    Marylko kopiujesz ostatni link pod obrazkiem.
                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:19
                      Tak jak ja teraz zrobiłamwink)))
                      img177.imageshack.us/img177/8013/vak28qc6.jpg
                • wiktoria53 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:22
                  Moi drodzy, proszę sie częstować, czym chcecie. Jest tort bezowy z masa kawową,
                  próbowałam pychotka, kawusia, na deser winko Martini. Troszke później zapraszam
                  na czytanie grubszych ksiażek.Jest Sobieski i Absolwent ale myślę, ze te to dla
                  panów. Dla pań stoi i czeka naleweczka z wisni, amaretto likier, advocaat
                  gdański. Wieczorem będzie ognisko i kiełbaski i piwko. Może pośpiewamy
                  biesiadne piosenki....smile zapraszam.
                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:26
                    Ale uczta Wiktorio! Skubnę torcika z kawą,no może lampke winka? i poczekam na
                    kiełbaski prosto z ognia i piwko a pewnie,że pośpiewamy kochana nasza
                    Wikciusmile)))
                    • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:33
                      a póżniej będziemy wyglądać tak:/próbuję wkleić link

limg460.imageshack.us/my.php?image=b281dziekacpx3.jpg
                      • tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:38
                        ja do ucztowania pierwsza, o nie, przeciez to wszystko takie pyszne..smilemniam..
                        druga moja proba wklejenia
                        img354.imageshack.us/img354/7408/817eb1.jpg
                        juz lece po biesiadne piosenki ..

• wiktoria53 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 19:12
                          img64.imageshack.us/img64/6412/collageve5.jpg

Proszę nalewać sobie trunki.

img106.imageshack.us/img106/9742/absolwentwk3.png
                          img106.imageshack.us/img106/183/trunkiqc3.png
                          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 19:18
                            Pycha,pycha pyfko jak śmietanka do tego kiełbaska i grzybki,ale wyżerka
                            Wiktorio,mocniejsze trunki dla panów,maja mocniejsze głowy ja po takim
                            leżałabym rzeczywiście jak ten kotekwink)))
                            • wiktoria53 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 19:24
                              Bardzo się cieszę, ze Wam wszystko tu smakuje, torcik pyszny, ja uwielbiam
                              bezowe z kawową masą. W trunkach też chyba duży wybór.? Nataszczyłam się tych
                              butli, aż sąsiedzi sie przygladali słysząc brzęk szkła wink)) smile
                              • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 19:30
                                Wiktorio , pyszności ! Ja sobie piwko schłodzone wezmę bo taki upalny dzień był.
                    • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:36
                      Czy to jakaś okazja? a już wiem dwa lata na forum? tak?Moje gratulacje!!!!!!!!
                    • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:41
                      a póżniej będziemy wyglądać tak:/próbuję wkleić link

img460.imageshack.us/my.php?image=b281dziekacpx3.jpg
                  • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:46
                    Pewnie ,że przybędę,?Ja chyba zdążę dopiero na ognisko,bo jeszcze mam zajęcie,
                    Bawcie się dobrze.Czy naleweczka własnej roboty??
                    • tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:53
                      Wiktorio, przepyszne, ja tyci tylko, tak niezauwazalnie
                      (biegne do sklepiku, bo sie skrecam z takiej ochotki na cosik
                      smile))))))))))
                      dwa filarki hihihi , lezonko takie? po / wszystkim kotku to wypada a nam?co by
                      ludzie powiedzielismileuhahasmile
                      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 18:59
                        Brawo,brawo dziewczyny ,swietnie Wam poszłowink)))
                        Bedziemy tak wygladac Filarku? kto wie,kto wie po tych smakołykach i
                        lekturkachsmile))))))
                      • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 19:04
                        Ja już wycisnełam cytrynówke i przyniosłam .
                        O rany ile sie tego dobra nazbierało !
                        Pośpiewam biesiadnie z wielką przyjemnością.
                        A , mam jeszcze grzybki marynowane to podrzucam ,do kielbaski jak znalazł.
                        Wiktorio gratuluje dwóch lat smile
                        • tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 19:16
                          zielona,przybede ..dziekuje za zaproszeniesmile
                          zostawiam relaksujacej muzyczki troszke..do pozniej..WAM!

www.nardonardo.it/swf/disco_elefante.html
                          • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 20:00
                            No już jestem,ale gwarno.Czy kawałek kiełbaski z ogniska mogę poprosić,co prawda
                            jeszcze mnie mdli po słodkościach dzisiejszego dnia,ale się skusze.Piwko zimne
                            tez smakuje jak nigdy.W dobrym towarzystwie jest cudownie.Muzyka też
                            cudowna.Sąsiadów moze jutro przeprosimy.
                            • regine Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 20:07
                              No to i ja wreszcie przybyłam na tą cytrynową nalewkę. Kurcze blade , nie
                              mogłam wcześniej, bo "trawiłam" wyniki badań i potem coś serwer gazety nie
                              pozwolił mi wejść nigdzie. Ale sorry, to nie na temat smile))
                              • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 20:13
                                Mam nadzieje że wyniki dobre .Reginko , zdrówka życzę.
                                Kiedy zaczynamy śpiewy biesiadne ?
                                Bo mnie już najszło ,chyba zadużo wypiłam .smile
                                • regine Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 20:20
                                  Nic z tego Zielona, niestety b. złe. Ale dam radę smile Czyli prawie jak zawsze smile
                                  • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 20:30
                                    Same wyniki nie muszą jeszcze o niczym świadczyć. Morfologia zawsze wychodziła
                                    mi super,a ja nosem się podtrzymywałam,ale jako chemik wiedziałam ,że papierosy
                                    bardzo fałszowały wyniki.Jestem z siebie dumna - nie palę 2lata i 8 miesięcy.
                                  • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 20:30
                                    To mnie zmartwiłaś Reginko.
                            • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 20:11
                              Przy grillu zostawiłam kiełbasę,musztardę , ketchup i żeberka w
                              marynacie.Panowie zróbcie coś z tego.
                              • regine Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 20:18
                                Dziewczyny, zapraszam na kiełbaski, pieczone przy ognisku smile
                                Ja jem po raz ostatni ale Wy sobie nie żałujcie smile))
                                himg339.imageshack.us/img339/6699/108kieht1.jpg
                                Zobaczcie ile osób już podpieka...Prędko, bo nie zdążycie smile
                                • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 20:29
                                  No dużo nas .
                                  ....płonie ognisko i szumią kinieje.......
                                  • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 20:33
                                    Stokrotka rosła polna.........a póżniej hej,hej sokoły....,a póżniej
                                    góraaaaaaaaaaalu,czy Ci nie żal.........Kochani serdecznie dziękuję za
                                    wszystko,było wspaniale,ale muszę jeszcze do domu dojechać .Buziaczki.
                                    • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 21:31
                                      Góralu czy ci nie żal......... oj żal sie z Wami rozstawać .Jeżeli tam jeszcze
                                      jesteście to bawcie sie dobrze . Ja lece bo mi ostatni autobus ucieknie .
                                      • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 21:36
                                        Jutro wpadnę ,pomogę sprzątać
                                        • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 21:42
                                          Też wpadnę żeby pomóc w sprzątaniu.
                                        • tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 21:45
                                          jaki ksiezycowy nastroj, zaraz? czyzby swierszcze... wslucham
                                          ach p Witek chwycil mandoline Kundzia w siodmym niebie
                                          ACH TA PIEKNA PRZYRODA WIOSENNA CZYNI CUDA ,CUDENKA
                                          "swiat niejest taki zly,
                                          ---------''------------,
                                          NIECH NAM TYLKO ZAKWITNA JABLONIE..smile
                                          a wiec za dwulatke Wiktorie, i stazystki nasze najmlodsze Abysmy w komitywie
                                          zyli ze zdrowkiem jak najlepszym..
                                          • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 21:55
                                            Tofika , bo się wróce ! Skoro p Witek wziął mandoline to romanse będą grane .I
                                            naprawde "świat wcale niejest zły" tylko niektórzy ludzie okropni.
                                            • wiktoria53 Zaśpiewajmy : gdybym miał gitarę.... 26.04.07, 22:01
                                              Gdybym mial gitare,

To bym na niej gral,
                                              Opowiedzialbym o swej milosci, |
                                              Ktora przezylem sam. | bis

A wszystko te czarne oczy.
                                              Gdybym ja je mial,
                                              Za te czarne cudne oczeta |
                                              Serce, dusze bym dal. | bis

Fajki ja nie pale,
                                              Wodki nie pije,
                                              Ale sam z zalu, zalu wielkiego |
                                              Ledwie co zyje. | bis

A wszystko te czarne oczy...

Ludzie mowia - glupi,
                                              Po co on ja bral,
                                              Po co to dziewcze czarne, figlarne |
                                              Mocno pokochal. | bis

A wszystko te czarne oczy ...
                                              • wiktoria53 A teraz :Przepijemy naszej babci domek caly 26.04.07, 22:03
                                                Przepijemy naszej babci domek caly,

Domek caly, domek caly,
                                                I kalosze, i bambosze, i sandaly
                                                Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis.

Przepijemy naszej babci majty w krate,
                                                Majty w krate, majty w krate,
                                                Takie duze flanelowe i wlochate

Przepijemy naszej babci pieska, kotka,
                                                Pieska, kotka, pieska, kotka.
                                                Pozostanie naszej babci tylko cnotka

Przepijemy naszej babci zlote zeby,
                                                Zlote zeby, zlote zeby
                                                I zrobimy naszej babci dupe z geby

Przepijemy naszej babci wszystko w domu,
                                                Wszystko w domu, wszystko w domu.
                                                Przepijemy nasza babcie po kryjomu

Przepijemy naszej babci domek sliczny,
                                                Domek sliczny, domek sliczny
                                                I zrobimy z tego domku dom publiczny
                                            • tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 22:02
                                              Grazynko... nasza czwartasmile

znalazlam ze to tez biesiadnasmile))
                                              "A JA MAM DWIE LEWE RĘCE

1. Wielu ludzi ma interes,

dobrze im się kręci.

Mają duże już pieniądze,

jeszcze większe chęci.

Ref. A ja mam dwie lewe ręce,

ale dobrze nimi kręcę,

kręcę nimi w obie strony,

bo się bardzo boję żony.

2. Każdy robi dziś swój biznes,

kręci w różne strony.

Ja choć kręcę na dwie ręce,

nie starcza dla żony.

3. Chciałem robić wielkie rzeczy,

ale mi nie wyszło.

Dużo szmalu w tym straciłem

i rzuciłem wszystko.

okrzyki ogniskowe czy cos?smile))
                                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~o hohoho...

A B C

Powiedz „A”, a zaraz zacznie się

Powiedz „B” - będziemy bawić się

Powiedz „C” - co dalej cicho sza

A B C - niech ta zabawa trwa. "

• tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 22:04
                                                uwielbiam spiewac altem wiec poprosze o sopran ..moj alt jest mocny poradzi z
                                                kilkoma soprenikamismile))))
                                                " Gdybym mial gitare... lalala...
                                                • wiktoria53 A może przyśpiewki weselne? :)))) 26.04.07, 22:09
                                                  Łoj dana, łoj dana, łoj dana.....

asp.sztab.boczek.wrzuta.pl/audio/zmlU5MtETv/wszystkie_piosenki_-_biesiadne_przyspiewki_weselne
                                                  • tofika Re: A może przyśpiewki weselne? :)))) 26.04.07, 22:12
                                                    Dobrze, super cel Wiktorio na 11 maqja weselne mi przydadza,, o pieknie!
                                                    a teraz "Obozowe tango"smile)))))
                                                    www.ewa.bicom.pl/biesiada/bsd26.htm
                                                  • del.wa.57 Re: A może przyśpiewki weselne? :)))) 26.04.07, 22:20
                                                    Wow,balety na 100 fajerek,przypomniałas mi Wiktorio wspaniale piosenki i
                                                    ulubiona ''gdybym miał gitarę'' mojego ojca,ktory bardzo ją lubił a teraz mnie
                                                    bedzie siedziec w głowie,no to po kropelce i śpiewamy,och te czarne oczy!!!!
                                              • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 22:22
                                                Co mi tam autobus , niech sobie jedzie bezemnie .
                                                Tofika tej o lewych rękach nie znałam , ale śpiewam . Mam tylko nadzieję , że
                                                dobrą muzyke dobrałam smile
                                                • wiktoria53 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 22:37
                                                  Dobranoc, Wam mówię, dobranoc...smile

tekst piosenki Dobranoc Panowie - Agnieszka Osiecka

Dobranoc Panowie

Już cienie się włóczą wśród jeżyn,
                                                  wyglądają legendy spod pierzyn,
                                                  już noc, już noc, już noc...

Możesz zamknąć swój dzienny teatrzyk,
                                                  nikt na ciebie nie patrzy, nie patrzy,

Dobranoc panowie, dobranoc,
                                                  obrączki na szczęście, pchły na noc,
                                                  dobranoc panowie, dobranoc,
                                                  ta noc niech wam pójdzie na zdrowie!

Do pudełka poukładaj żołnierzy,
                                                  przestań szarpać nerwowo kołnierzyk,

Helikopter swój wstaw do garażu,
                                                  zdrowej ręki już dziś nie bandażuj,

Fotografia jak byłeś mały,
                                                  i te panie, co cię całowały
                                                  i historie jak grałbyś Hamleta,
                                                  i ta jedna, jedyna kobieta!

Udawanie się zacznie od jutra,
                                                  a na razie odpłyńmy na kutrach,
                                                  w tę noc, w tę noc, w tę noc...

Jutro znowu się tobą zachwycę,
                                                  zbudzisz we mnie kochankę i lwicę,
                                                  a dziś, a dziś jest noc

Kobiety waszego życia idą spać,
                                                  nie trzeba ich kochać wcale, ale...
                                                  nie trzeba, nie trzeba ich kochać wcale,
                                                  ale, ale...
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 22:44
                                                    Dziękuję Wiktorio za wspaniałe przyjęcie,opiłam sie jak......pysznosci
                                                    pojadłam,może trafie do łazienki? może tutaj sie prześpie?
                                                    Następnych latek Wiktorio w zdrowiu i radości Ci zyczę,raz jeszcze
                                                    dziękuję,przyjecie było bardzo udane cmok,cmok,cmok..
                                                • tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 22:42
                                                  zieloniutka.. autobus czerwony przez ulice mego miasta mknie.. mija//lalala..
                                                  usmiecham i usmiecham , bo ta piesienka o lewych rekach zupelnie z innych
                                                  terytoriow, dlatego intuicja Twoja nic a nic Ciebie nie zawiodla spiewamy na
                                                  swoja melodie ..tak tak ,pieknie bylo slicznie odspiewane..
                                                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                                  "przygasa ognisko ,
                                                  otula je zmrok ,
                                                  swierszcz na swych skrzypeczkach
                                                  piekny koncert gra,
                                                  a wiec zaspiewajmy zawturujmy mu,
                                                  dobranoc ,dobranoc pogodnego snu..

i... zatoczmy kregiem wkolo ,
                                                  rzucmy czar w ognisko,
                                                  niech sie spelnia nam marzenia,
                                                  niech sie spelni wszystko,

zeby jutro bylo slonce
                                                  ptak do gniazda wrocil zeby
                                                  wierzba nie plakala
                                                  zeby wierzba nie plakala
                                                  przestala sie smucic ..."
                                                  papatki ide do lozia,...albo pod loziosmile

• zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 26.04.07, 23:03
                                                    Wiktorio , bardzo miłe przyjęcie . Nie wiem czy jutro bede mogła mówić bo tak
                                                    głośno śpiewałam . Było przesympatycznie . Pa , pa , pa
                                                  • wiktoria53 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 06:12
                                                    Dziękuję Wam dziewczyny: Delwo, Zielona, Dwa filary, Tofiko, że zaszczyciłyście
                                                    to przyjecie rocznicowe swoja obecnością. Było bardzo przyjemnie spotkac się
                                                    przy ognisku i wspólnym śpiewaniu.
                                                  • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 07:35
                                                    Wiktorio , jeszcze raz dziekuję za fajną zabawę. Gardło na śpiewaniu zdarłam smile
                                                    Mam nadzieję , że z posprzątaniem poczekasz na nas , Wpadniemy z filarkiem to
                                                    szybciutko pojdzie. Teraz biegnę do wnusi . PAsmile
                                                  • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 08:20
                                                    Już byłam i posprzątałam,ale pustych butelek było, hahahaha.Póżniej wpadnę na
                                                    kawkę.Dziękuję za bardzo miły wieczór,szkoda ,że byłam tak krótko.Buziaczki
                                                  • tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 12:59
                                                    podaje cos wzmacniajacego, po wczorajszych.. wygibasachsmile
                                                    slonko mocno przygrzewa, ratunku ..pic sie chce
                                                    img187.imageshack.us/img187/687/437kubeczkiad5.jpg
                                                    ale to nic, to nic,, co to za klopotysmile
    • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 18:52
      Nareszcie mogę usiąść,chyba pęknie mi kręgosłup.Od rana na nogach,Jak ja
      zazdroszczę tym co wyjeżdżają na długi weekend.Ja niestety pracuję nawet w wolne
      dni/choć krócej/Przyniosłam z sobą zimne piwo,może ktoś ma ochotę?Posiedzę
      troszeczkę.
      • regine Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 19:17
        Filarku, za piwko dziękuję, ale kieliszek czerwonego wina chętnie z Tobą wypiję
        i posiedzę z Tobą. Ja już nie pracuję, więc mogę i nie odpoczywać smile
        Choć czasami i za jednym i drugim tęskno smile
        • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 19:31
          Filarku , a masz dla mnie zimne piwko . Chętnie się napiję . Dzień był taki
          upalny . Zajęć z wnusią miałam bez liku, piaskownica i huśtawki i różne inne
          zabawy . Padam ze zmęczenia , ale musze się pakować bo jade na działke z samego
          rana , mąż i pies już tam na mnie czekają. Jednak posiedze tu jeszcze chwile.

--------------------------------------------------------------------
          ...i widzę to wreszcie , to moje miejsce to zostać chcę........
          B.E.T.H
          • tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 19:41
            zielona, biegne predziutko
            juz podaje.. prosze schlodzonesmilepifffko
            img261.imageshack.us/img261/4551/piana130juptg4.jpg
            • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 19:58
              Tofika , pyszne . Życie mi na wieczór ratujesz

------------------------------------------
              ...i widzę to wreszcie , to moje miejsce to zostać chcę....
              B.E.T.H
              • tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 20:09
                zielona, przecie....
                trzeba weekend dlugasny zaczac z ..
                moze ktos jeszcze zerknie na taras gawiarenki.. prosze tfa piffka z pianka.. ja
                tez pije smakuje, upal mocny dzis mialam..milego pobytu na dzialeczce, ja tez
                bede pobywac na mojej.. no to abysmysmilepiekne jestesmy, bogate jestesmy wiec
                zdrowe i nic wiecejsmile

img261.imageshack.us/img261/4551/piana130juptg4.jpg
                • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 20:14
                  aby nam się działo.Zdrufko
                • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 20:16
                  I tak 3mać .Na działeczce jak zawsze będzie wesoło i bardzo towarzysko .
                  Też baw sie fajnie .
                  • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 20:43
                    zielona56 napisała:

> I tak 3mać .Na działeczce jak zawsze będzie wesoło i bardzo towarzysko .
                    > Też baw sie fajnie .

Ucałuj od nas całe towarzycho!!! Wypoczywaj---zdrowo
                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 28.04.07, 11:48
                      Kawa swieża zaparzona,napoje chłodza sie w lodówce,zwierzaki na
                      powietrzu,p.Witek dba o nasze kwiaty,pieknie kwitną i pachną,siadam pod
                      parasolką i delektuje sie druga kawą,potem wypadam na rowersmile)
                      • maladanka Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 28.04.07, 17:37
                        Forumostwo kochane! Objechałam dzis swoje urodziny z daleka! na tandemie,tyle
                        kwiatów wokoło nigdy nie miałam - całe łąki, drzewa!
                        Na razie stawiam skrzynkę szampana, skrzynkę piwa, skrzynkę soków owocowych -
                        sernik,piernik, kruche ciastka -
                        kanapeczki itp...częstujcie się proszę.
                        A ja kończyny górne,dolne i dekolt mam w kolorze purpury! Cudnie obejdę ze
                        skóry.
                        Zapraszam do altanki
                        img209.imageshack.us/img209/392/2220pipwk4.jpg
                        • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 28.04.07, 18:42
                          Tany, jak tu ślicznie w tej altance. To cóż, nie ma nikogo, nie wspomnę o
                          solenizantkach (jedna pewnie gości hołubi, a druga bykiem ....dosłownie i w
                          przenośni....leży wink). Tak więc biorę piwko i w ciemiu altanki popluję kontem
                          wiosne.
                          • regine Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 28.04.07, 19:54
                            Późno trochę wpadłam do altanki, ale szefowa jeszcze nie wszystko "zużyła", co
                            Danusia dostarczyła smile))
                            Chwytam za "zakazane " piwko i siadam, może słowika usłyszę...Maj tuż, tuż ...smile
                            Oby tylko nie zaczęło padać...
                            • krista57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 28.04.07, 22:34
                              Na pifkto chyba juz za póżno.
                              Niestety dopiero wróciłam.Korzystam ze słoneczka póki jest.
                              Sto lat Danuski!
                              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 28.04.07, 22:42
                                Danuś ,cudnie w Twojej altance,ide tam posiedziec z pyfkiem oczywisciewink)
        • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 27.04.07, 20:12
          Ja już od 20 lat na rencie/Wypadek w pracy/,a pracuję jako prywatna opiekunka
          starszej osoby,więc albo zastępstwo,albo sama,bo kto by chciał w tak długi
          weekend pracować???.
    • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 29.04.07, 17:57
      Wróciliśmy zmarznięci/chyba w zimę tak nie zmarzłam/Nad wodą było lodowato,wiatr
      bardzo silny i zimny.Trzeba coś wypić na rozgrzewkę,bo sie
      poprzeziębiamy.Serwuję winko grzane,czy ktoś ma ochotę? Wpadłam do Gawiarenki a
      tu pusto!!!!
      • tofika Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 29.04.07, 21:18
        hm..z popielnika kominkowego iskiereczka mruga.. a do kogo ?
        dwa filarki pod kocykiem w foteli ba ..lampeczka po winie pusta..
        weszlam cichutko ..niech spi Elusia ..niech nabiera sil do jutrzeszej pracy..bo
        dzis ponoc wialo i mrozilo i nad morzem i nad Wisla pod Warszawa...
        to nic... ciiii
        ale niedlugo maj i"slowiki spac nie dadza...smile
        • dwa-filary Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 08:46
          Ojej,obudziłam się/ nie wiem o której /zdrętwiała,kominek wygasł i zimno się
          zrobiło,ale biegusiem poleciałam do domu pod ciepła kołderkę i właśnie z pod nie
          się wynurzyłam.Na dworzu znów zimno,ale słoneczko coraz wyżej to się
          ociepli.Miłego dnia
          • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 09:27
            Wpadłam z ciepłą kawiusią ! Komu nalać ? Filiznaki juz naszykowałam .
            • krista57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 09:36
              Poproszę i to nawet ze dwie,zeby sie dobudzić!
              Mialam dzisiaj wyjątkowo długą noc całą przespaną.
              Miłego dnia.
              • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 10:47
                Ja też, ja też proszę kawę. Po długim spacerze miło posiedzieć i wypić pachnącą
                kawę.
                • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 11:32
                  Mam nadzieje , że się obsłuzyłyście .Wszystko było naszykowane , a ja musiałam
                  wyskoczyć na chwile.Przepraszam .
                  • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 11:34
                    Noe przejmuj sie,kawa była taka dobra, że możesz zrobić następną smile))
                    • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 11:47
                      Już robie , właśnie się woda dogotowywuje .
                      • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 11:55
                        To ja też się załapię na kawę, a zasłużyłam sobie po kilimetrze na basenie. smile
                        • zielona56 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 12:06
                          No to natelko jesteś zuch , już podaję .Smietanka stoi na stoliku.
                          • natla Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 15:05
                            Dzięki, a czy teraz dostane drugą? Przeleciałam sprintem Auchana i ledwo żyję.
                            No dobra, juz sobie sama wezmę wink)))
                            • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 22:13
                              przyszłam pooglądać półki w gawiarence, bo przecież trzeba za zdrowie maleństwa
                              coś poczytać
                              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 22:50
                                Danutka i znalazłaś cos ciekawego do czytania? tez bym poczytała wink)))
                                • dankarol Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 23:06
                                  znalazłam
                                  img476.imageshack.us/img476/6349/23550168295947e098mlr7.jpg
                                  trochę napoczęłam, ale dla Ciebie zostawiłam
                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA-KWIECIEŃ 2007 30.04.07, 23:13
                                    Dzieki Danutka,takie jakie lubie,jestes nie zastapionawink))
                                    Zdrowie młodej mamusi,i maluszka i babci Reni i ziecia oczywiście bez niego nie
                                    było tej radoscismile)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka