p.a.d.a.l.c.o.w.a 03.04.07, 20:00 img254.imageshack.us/img254/2613/wielkanocda5.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria53 Re: Alleluja !!!! 03.04.07, 20:35 Dziękuję za życzenia i piękną akwarelką (chyba?) Domyslam sie, ze to Twoja praca. Odpowiedz Link
filomena1 Re: Alleluja !!!! 03.04.07, 20:38 Apropos Alleluja, Cukrowy baranek ma złociste różki, pilnuje pisanek na łączce z rzerzuszki, a gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i cichutko beczy Święty A....................Spokój... To i ja bukiecik przylaszczek alpejskich, i właśnie spokojnych Świat Alleluja Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Alleluja !!!! 03.04.07, 21:13 Rzerzuszki, okruszki, baranie słodkości O wyższości swej mówią świąta niebylejakie A gdy jeszcze kaczeńcem pędzla padalcowej Małym rysunkiem ruchem jej to dłoni sprawnym Przenieść nas raczy w ten okres wiosenny Ba i kliknięciami kilkoma sprawi że ze słowem Całość zawita na forum wyblakłe Troszkę radością wypełni i w kąciku zalegnie Przyjmując następne serdeczności kolejne Aż prawdziwym zapachem świeżości rozleje się Wołając ALLELUJA! Odpowiedz Link
natla Re: Alleluja !!!! 03.04.07, 23:31 Pod śliczną akwarelą, jak pod chinką kładę dla każdej i każdego z Was kolorowe pisanki z najlepszymi życzeniami. Niechaj te wiosenne Święta przyniosą Wam nową energię i optymizm. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Alleluja !!!! 04.04.07, 16:59 img109.imageshack.us/img109/9192/wesoychwittd6.jpg Zdrowych,radosnych i słoenecznych świąt Wam zyczę Podalcu,gratuluje,Twoja akwarela jest teraz ''moja''dziękuje))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Alleluja !!!! 05.04.07, 19:17 img140.imageshack.us/img140/8611/zotejajacq0.jpg złotych jajek wszelkiej pomyslności! Jajka na moich oczach malowała pani z niewiarygodną wprawą woskiem spadziowym przypalonym /tak mi wyjasniła/ Odpowiedz Link
e-baba Re: Alleluja !!!! 05.04.07, 21:44 Niech Wam, Mili, będzie wiosennie, słonecznie, świątecznie!!! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech w śmigus dyngus, zgodnie z tradycją, niech woda się na Was leje a wielkanocny zając przyniesie spokój, radość i nadzieję. www.marhan.pl/Wielkanoc_06.html Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a dziekuję za pamięć, moi najmilejsi.. 05.04.07, 23:39 ...że w ogóle zauważyliście moje życzenia...bo wyznam szczerze, że nie_raz jest mi przykro, że mój głos,... moje pytania, są głosem li_tylko pytającego "na puszczy".... np. pytam o konkret : "czy są powtórki programu Co z tą Polską ..-- ---zero pdpowiedzi. Pytam: " czy Grażyny maja imieniny także i na jesieni ? ".... - zero odpowidzi. Tak więc wzruszyło mnie, że choćby na moje życzenia świąteczne raczylście się dopisać ) Zważcie na DATĘ założenia wątku p.t. " Alleluja ". Tyłuł wątku był tak dobrany, aby "pasował" wszystkim. Był on utylitarny. Dopisało się w nim TYLKO kilka osób - choć pod "ALLEJA" - tytułem tak OGÓLNYM a zarazem tytułem, który jest tak " na czsie " mogli dopisywać się ( prawie ) wszyscy z naszego Forum. Jednak nie!!!- uczestnicy Forum zakładali nowe wątki na ten sam, dokładnie identyczny, temat. Biorąc pod uwagę powyższe, stwierdzam, że: moje PODZIĘKOWANIA dla Was ( tych, którzy w moim wątku Wielkanocnym zaistniliście ) są głęboko uzasadnione. A więc : ALLEJUJA - sisers, brothers! Dziękuję Wam za życzenia ..i wzjemnie !! I nie dziwcie się ( nie dziw_MY_się ) że Forum nasze zamiera. No i ALLELUJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
capoo Re: Alleluja !!!! 06.04.07, 10:36 Wesołego Alleluja! www.zyczonka.ovh.org/zyczenia-wielkanocne.html Odpowiedz Link
tesunia Re: Alleluja !!!! 06.04.07, 11:27 podpisuje sie pod zyczeniami,dla kazdej po koleji, miejcie sobie naprawde udane Swieta. PS;..no i obrazeczek badzo ladny, masz talent padalcowo. Odpowiedz Link