gwiazda37 16.01.08, 18:22 Witam wszystkich pod długiej przerwie. Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie....trochę czasu minęło od ostatniego postu.... Przyjmiecie jeszcze raz "marnotrawną córę"? Pozdrawiam wszystkich "starych" i nowych forumowiczów....)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
del.wa.57 Re: Powroty 16.01.08, 19:11 Pamiętamy,pamiętamy Gwiazdko,miło,że ''wróciłaś'' marnotrawna!!! żeby to było ostatni raz,zrozumiano?? ))))))))))))) Fajnie,ze jesteś,opowiadaj gdzie byłaś,co robiłaś? Odpowiedz Link
easy.mamajka Re: Powroty 16.01.08, 19:57 Jasne ,ze witam!.Zwłaszcza ze sama powinnam moze miec nick:"Tam i z powrotem"...(choc zapewne z innych przyczyn). Odpowiedz Link
natla Witaj Gwiazdeczko! 17.01.08, 08:28 No wreszcie przyszłaś do siebie i do nas. Bardzo sie cieszę. Nadrabiaj zaległosci i pisz, dlaczemu nas na tak długo osierociłaś. Odpowiedz Link
gwiazda37 Kochani... 17.01.08, 10:46 Długo można byłoby opowiadać...Wiecie, śmierć mamy...długo dochodziłam i ...niestety jeszcze dochodzę do siebie. Problemy zdrowotne....nowa praca....remont domu a w końcu decyzja o sprzedaży, zamianie....trudno czasami rozstać się z tym prawdziwym rodzinnym domem.... Biję się w pierś - moja wina, że tak długo nie zaglądałam tutaj.... Ale jestem już.....i będę. Witam wszystkie forumowiczki, te bliskie sercu i te mniej znane... Odpowiedz Link
zielona56 Re: Kochani... 17.01.08, 11:52 Ja tez witam i równiez wracam ,mam nadzieję ,że częściej na dobre stare śmieci. Odpowiedz Link