natla 19.04.08, 08:37 Opalona, odmłodzona, odchudzona i dowartościowana )) Startów miałam tyle ile lądowań, a to w końcu też ważne. C.d. jak się wyśpię i rozpakuję Zara, zara.....a gdzie orkiestra na przywitanie?) Dobrze, że choć wierszyk Humorka był ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.humor No coś takiego?!! :))) 19.04.08, 08:54 A obiecywałaś, że znikasz na dłużej!! )) Hi, hi! Witaj!! Z tą satyrką o Jnku i Nelly, to po prostu Cię wyczułem!! No po prostu wyczułem!! )) )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: No coś takiego?!! :))) 19.04.08, 09:41 A bazookę mi odsprzedasz?) Witaj i leć spać , tylko po wyspaniu nie wyladuj na podłodze) Odpowiedz Link
maladanka Re: No coś takiego?!! :))) 19.04.08, 10:15 o szyby deszcz dzwoni,deszcz dzwoni wiosenny....to taki zimny prysznic pozwalający złapać równowagę po szaleństwach Odpowiedz Link
natla Re: No coś takiego?!! :))) 19.04.08, 10:25 Jak wiesz, ja na zimno nie narzekam, więc nie cierpię. Tym bardziej, że tam był przez 3/4 zimny wiatr i nawet co niektóre zdechlaki ubierały jakieś futra w postaci bluzek z długimi rękawami czy pożal się Boże, jakieś sweterki. Ja dziś na wyjście z psem ubrałam przykrótkie spodnie, żeby było widać nogi opalone i kurtki nie dopiełam pod szyję, a nawet rękawy nieco zawinęłam. ) Wiele znajomych "przyjaciół" nie zauważało mojej opalenizny, więc teraz już wiem, że jestem czarna )))) Byłam w cudownym, romantycznym miejscu i mogę w każdej chwili dać Wam namiary. Odpowiedz Link
dankarol Re: No coś takiego?!! :))) 19.04.08, 11:30 Witaj, witaj i pokazuj te piękne romantyczne miejsca. Odpowiedz Link
easy.mamajka Re: Jestem! 19.04.08, 11:41 Hurrra!Swietnie ze jestes.Wyspij sie a potem opowiadaj! Odpowiedz Link
fleur1 Fajnie, że już jesteś Natlo! 19.04.08, 15:29 Teraz będziesz kipiała energią, wygrzana, wypoczęta, wylatana. Witam Ciebie znów w naszym forumowym grajdołku. Odpowiedz Link
graga211 Re: Fajnie, że już jesteś Natlo! 19.04.08, 17:13 Nie dawniej jak przed godzina bedac na marszrucie z Milaczkiem oraz psem, powiedzialam ot, tak sobie: "No, jutro Natla powinna juz wrocic. Na forum zrobi sie ruch i bedzie tez o czym czytac i co ogladac". "Taaak? A gdzie wybyla?". "Do Arabow, kotenku, do Arabow". No wiec witaj w domowych pieleszach! ) Odpowiedz Link
milata2 Re: Fajnie, że już jesteś Natlo! 19.04.08, 18:13 Graga, Ty masz Gragaczka, nie Milaczka, chyba, że zdążyłaś zmienić) Ja też się cieszę, że Natla w domu, teraz czekam na relacje))) Odpowiedz Link
natla Na relacje i zdjęcia.......... 19.04.08, 18:19 ............... chyba będziecie musiały poczekać troszkę, bo mam potęznego wirusa, a nawet chyba 4 i komputer nie może tego "zdzierżyć", więc się na mnie odgrywa. Odpowiedz Link
regine Re: Witaj :)) 19.04.08, 18:23 Pięknie tryskasz energią po tym pobycie " w raju na ziemi" Pozbywaj się wirusów i opowiadaj i pokazuj te cudeńka, które widziały Twoje oczy No i pokazuj, pokazuj, opalenizny też możesz troszkę podrzucić ) Witam serdecznie Odpowiedz Link
natla Re: Witaj :)) 19.04.08, 18:33 Obnoszę się z tą opalinizną na czym korzysta Top, bo już na 4 spacerkach był )) Najgorzej, że tego raju nie da się sprzedać dosłownie ani przez opowiadanie ani przez zdjęcia. No moze tylko przybliżyć. Pracuje więc nad tym Ale wiesz jak to z chłopami....a zależna jestem od dwóch - komputera i informatyka Właśnie przed chwilą opowiadałam jedenj z Was, że po 48 h bez snu pierwsze co wczoraj zrobiłam, to po przywitaniu sie ze psem otworzyłam forum.....jesteście jak narkotyk....mam nadzieje, że nie tak szkodliwy jak marycha np. )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Witaj :)) 19.04.08, 22:17 Witaj w domu Natlo!! Wypoczęta,szczęśliwa i pełna wrażeń,przegoń tego ślimaka z kompa i pokazuj nam co widziałaś. Miło widzieć Ciebie znowu na forum) Odpowiedz Link