sagittarius954 27.02.09, 07:22 Brrrr, zima jeszcze i nie ma co myśleć o krótkich spódnicach, ale czy chodzicie , używacie i myślicie o krótkich , no może nie za bardzo , krótkich spódnicach . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Krótkie spódnice 27.02.09, 23:17 Przykrótka spódniczka przy ładnych nogach nawet w naszym wieku jest pociągająca. Byle bez przesady. Odpowiedz Link
regine Re: Krótkie spódnice 01.03.09, 01:47 Nigdy nie nosiłam mini, więc tym bardziej teraz odpada. Wszystko można pokazać ale ze smakiem. Wiek i wygląd dużo znaczy, zwłaszcza przy mini. Do krótkiej spódniczki trzeba mieć ładna figurę, zgrabne nogi. Ale taka równa z kolanem, lub lekko poza. Czemu nie. ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
natla Re: Krótkie spódnice 01.03.09, 08:42 Powiem więcej. Taka do kolan lub tuż przed nie jest na ogół o niebo estetyczniejsza, niż przydługa, do połowy łydki i nieforemna. Ale oczywiście wszystko zależy od figury i obiektywności lustra. My i tak w większości kochamy spodnie. I tu też jest pewien problem. Nie wiem dlaczego wiele pań nosi tzw "marchewki", które są okropnie "nietwarzowe" i bardzo postarzają. O ileż lepiej wyglądają spodnie klasyczne lub wąskie. Ja czasami kupuję "marchewki" ze względu np.na materiał, ale zaraz lecę do krawcowej i robię rurki... długie lub rybaczki lub do kolan. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Krótkie spódnice 08.03.09, 20:01 Ojejku, kiedy to było....jak weszłam w portki to już mi nikt nie powie załóż spódnicę.O krótkiej nie ma mowy, a długa nie dla mnie, no może jako wieczorowa. Odpowiedz Link