maladanka 13.03.09, 09:04 upoważniona przez Natlę wklejam życzenia od niej - bo Natla się zalała,oj..co ja gadam...Natli się klawiatura zalała Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladanka Re: Krista - Sto lat! 13.03.09, 09:06 a tutaj ja sobie pozwolę bukiecik dołączyć Krysiu - śmigania po górach,tańców do upojenia ! Odpowiedz Link
wiktoria53 [...] 13.03.09, 13:55 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
krista57 Re: Krista - Sto lat! 13.03.09, 15:37 DZiewczyny moje kochane! Serdecznie dziękuję za życzenia i te na forum i mailowe. Wieczorem do gawiarenki zapraszam. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Krista - Sto lat! 13.03.09, 15:54 Kolejnych dni, miesięcy i lat pełnych miłości i radości, ciągłego uśmiechu na twarzy jak również tego, żebyś potrafiła cieszyć się z życia w każdym jego momencie. Aby udało Ci się wszystko, co zaplanowałaś, żeby nie opuszczała Cię wytrwałość w dążeniu do celu i pogoda ducha na co dzień. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Krista - Sto lat! 13.03.09, 16:05 Krysiu! i ja Cię mocno ściskam, bądż szczęśliwa Odpowiedz Link
regine Re: Krista - Sto lat! 13.03.09, 21:02 W dniu Twych imienin życzę Ci aby każdy dzień był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia. Aby zdrowie szło pod rękę z kasą By nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KRYSTYNKO ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
malwina52 Re: Krista - Sto lat! 14.03.09, 08:45 dużo słońce w sercu i nad głową i wszystkiego co z nim związane Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Krista - Sto lat! 14.03.09, 17:35 Drogiej szczeciniance Spóźniony bardzo Sagi Próbuje się ukłonić Lecz wiem że na twym licu Uśmiech rozpościera się miły Dlatego do niego i ja się uśmiecham Zaglądając Ci w oczy Składam życzenia zdrowia w szczególności Dalej chęci wędrówek przez życie Z sercem pełnym serdeczności i miłości do ludzi Bądź miła Krystyno Szczęśliwa A my tu na forum wspominając Ciebie Nieba spróbujemy przybliżyć Zasobnego portfela i dni bez żadnych Przykrości Spokoju i słońca przez dni drogi jaką wędrujesz Sobie rozdając swoje istnienie wszystkim Którzy pragną Cie poznać Wszystkiego dobrego Sagi. Odpowiedz Link