sagittarius954 15.04.09, 16:57 może pora już i trzeba wyciągnąć z piwnicy hamaki , leżaki , namioty ogrodowe i cały sprzęt letni . I powoli oddać się promykom i słodyczy błogiego lenistwa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Ciepło , cieplutko 16.04.09, 13:00 Już dawno nie szedłem tak powoli i z błogim uśmiechem oglądałem się za wiosennymi paniami , naprawdę super ... Odpowiedz Link
natla Re: Ciepło , cieplutko 16.04.09, 14:42 Ty się przestań za babami innymi oglądać......tu dopilnowuj "towaru" ....jasne? No! Teraz jest moje lato. Śliczne słońce i chłodny wiatr. Cudo. Już mi zdąrzyła skóra z nosa zleźć , a facjatę mam już brązową....naturalnie Odpowiedz Link
bona0601 Re: Ciepło , cieplutko 17.04.09, 18:55 A dlaczego ma się Sagi nie oglądać za babami ? A niech się ogląda , a tu rzeczywiście niech pilnuje. Tyle tylko ,że może to być ciut niebezpieczne. Wiem to po sobie , ale może to tylko ja jestem wyjątkową ofiarą losu - obejrzałam się - i padłam jak długa zaczepiwszy się obcasem o wystający kamień. Tego oczywiście nikomu nie życzę , ale niebezpieczeństwo istnieje. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ciepło , cieplutko 17.04.09, 19:07 O własnie Bono bardzo mi odpowiada Twoje rozumowanie, dodam tylko że faceci nigdy sie nie przewracają oglądając za siebie Po prostu wprawa czyni mistrza.... a może trening czyni mistrza Odpowiedz Link