anoagata 23.04.09, 23:58 Chyba tu jest szef nie szefowa mieszczę sie w granicach forum to tyle o mnie czy mogę tu.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Do szefa! 24.04.09, 09:30 Ależ możesz, możesz, nie przypominam sobie by na tym forum zamykano przed kimkolwiek drzwi . Pisz acanka do woli, pozdrawiam Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Do szefa! 24.04.09, 09:36 Jak to na Ciebie woła ten cortyzol,już wiem. Cześć niebieska. Odpowiedz Link
anoagata Re: Do szefa! 24.04.09, 09:51 Jak milo!dziekuję za przyjęcie mnie tu,obiecuje że nie narozrabiam.pozdrawiam wszystkich ze slonecznych Mazur. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do szefa! 24.04.09, 09:55 Słoneczna Warszawa macha łapami Ach te obietnice Odpowiedz Link
anoagata Re: Do szefa! 24.04.09, 10:25 szukajcie a znajdziecie, pukajcie a wam otworzą czekajcie a sie doczekacie. Odpowiedz Link
regine Re: Do Szefa! 10.08.09, 19:36 Jak już jesteś tu na forum, to mam prośbę. Weź się do roboty i skróć wątek "Polskie Serce ". Dziękuję ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Szefa! 10.08.09, 19:45 Uch , mam okazję być jak w w tej komórce .... Drogi forumowiczu uprzejmie zawiadamiam ,że z przyczyn organizacyjnych admin przyjmuje w innym pokoju a tenże jest wykorzystywany jako szept donosiciela . O ile zechcesz drogi forumowiczu jeszcze raz pokazać się w pokoiku do tego przeznaczonym podsuniemy ci umowę do nieodrzucenia . Twój admin forumowiczu Acha a tak naprawde to się skróci, oczywiście że się skróci , a jakże że się skróci , w końcu skracanie najlepiej nam wychodzi Reniu ,ale Ty umiesz to wszystko robić ? Przecież Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Do Szefa! 10.08.09, 20:08 No proszę, ledwo wrócił, a już się miga od roboty. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Szefa! 10.08.09, 20:10 Wigo , powiedz sama - który szef się nie miga Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Do Szefa! 10.08.09, 20:17 Trafiają się też tacy, którzy uważają, że sami najlepiej wszystko potrafią. Oj, jak ja lubię takich. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Szefa! 10.08.09, 20:20 Przyznam się bez bicia ,że na tym stanowisku najlepiej sprawdziła by się kobieta , oj miała by tu co robić , robota papierowa. A może sekretarki poszukać co ? Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Do Szefa! 10.08.09, 20:37 Zarządź casting. Tylko kryteria muszą być doooooobre. Odpowiedz Link
anoagata Re: Do Szefa! 12.08.09, 11:02 Nie zawsze czytam wszystkie wątki i wszystkie posty to być może przegapiłam zwróconą mi uwagę,dziś jako że mam dzień wolny to t6roche poczytałam i doczytałam się że ja tu *śmiecę* ale mi się zrobiło przykro,bo jeżeli gdzieś zastawiłam *śmiecia* to można było mi o tym napisać.Moja prowincja do stolicy jednak nie pasuje,za wszystkie śmieci przepraszam więcej nie będę. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Szefa! 12.08.09, 21:00 To już nie wiem gdzie mam pisać?? Do biura,kurcze,czy do Szefa? Odpowiedz Link
regine Re: Do Szefa! 12.08.09, 21:30 Rano był, nie posprzątał dokładnie tylko po łebkach. Potem zajął się obiadem, byle jakim zresztą, a teraz znikł. Oj, trzeba się Szefie do roboty przykładać. Nie tylko ze szczotką ale i z mopem polatać, bo faktycznie brudnawo u Bony w saloniku. ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
bona0601 Re: Do Szefa! 13.08.09, 07:02 Proszę o wytłumaczenie , co u mnie z tymi śmieciami , bo mi inteligencja chyba się cofnęła. Ale gdyby to była moja wina , to przepraszam. Może to ten 13-ty .......mi padł na umysł? Odpowiedz Link