floema 20.05.09, 12:06 Mam taki mały problem. Może mi ktoś pomoże. Jak zaznaczyć na zdjęciu w kompie interesujący nas szczegół. np. w tym przypadku odrost zielonej gałązki. Czy to wilk,czy pozostawić to ,tak na marginesie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Fotografia 20.05.09, 12:10 Podbijam Twój wątek do góry , żeby przez jakiś czas był na czele niech go więcej osób przeczyta Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Teoretycznie jestem dobry 20.05.09, 12:20 Przenieś obrazek do własnego printa , powiększ tą część o którą Ci chodzi , wklej do normalnego obrazka , zapisz i po kłopocie , no.... Chyba.... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Fotografia 20.05.09, 16:56 Niby o to a jednak .... To co masz zaznaczone wytnij , i wstaw do obrazka o normalnym rozmiarze , mówiłem że w teorii jestem dobry I jeśli to o ten szczegół chodziło Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Fotografia 20.05.09, 18:48 wiesz,ja tylko spróbowałam, wykasowałam już zdjęcie z mojego kompusia i nie chce mi się dalej próbować ...ba, właśnie , czy to tem szczegół ??? Odpowiedz Link
floema Re: Fotografia 20.05.09, 21:19 No nie tak żeby każde zdjęcie drukować zaznaczać itd.Mnie chodzi jak np. właśnie już w komputerze obrysować jakiś liść ,chorobę liścia itp. Odpowiedz Link
natla Re: Fotografia 20.05.09, 23:50 Czy o coś takiego Ci chodzi? img32.imageshack.us/my.php?image=2ch5g0313.jpg _____________________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
floema Re: Fotografia 21.05.09, 09:22 No właśnie.To jest jakiś program jak np TinyPic ? Odpowiedz Link
natla Re: Fotografia 21.05.09, 10:02 To jest po prostu "paint". Szukasz go tak: Start-> programy-> akcesoria-> paint Przeciągasz zdjecie np. z pulpitu do okienka paint'a i wybierasz sobie po lewej stronie odpowiednią opcje.....ja użyłam elipsy. Popróbuj i pobaw sie, a wszystko Ci sie wyjaśni. Odpowiedz Link
floema Re: Fotografia 21.05.09, 10:43 Dzięki. Przy okazji to znalazłam program bardzo fajny.Podaje link. www.sciagnij.pl/programy/p/FastStone_Image_Viewer/2236 Odpowiedz Link