sagittarius954 07.06.09, 07:33 Gadatliwych uprasza się o zachowanie milczenia. Gadać o tym na kogo głosować nie można , ale o tym czy już szliście w ten deszcz można...byliście ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria53 Re: Cicho! 07.06.09, 09:01 Własnie się zbieram do wyjścia. Przy jednym wyjściu załatwię aż 4 rzeczy. Odpowiedz Link
super222 Re: Cicho! 07.06.09, 10:04 Przy jednym wyjściu... załatwisz aż 4 sprawy. Załatwiamy - sprawy. Posiadamy - rzeczy. A jeszcze - gdyby jedną z tych *rzeczy* było wstąpienie na mszę, wszakże dzisiaj niedziela - to ... po prostu rozpacz. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Cicho! 07.06.09, 14:31 Co ty masz, super, z tą mszą, dzwony kościelne ci przeszkadzają ? A ja mam nadzieję ,że Wiktoria wstąpiła na mszę, tak samo i ja zaraz to uczynię , nie rozumiem tych zaczepek, chyba że nie zrozumiałem twojego postu .Jestem tolerancyjny, ale ostrzegam, nie będę tolerował kłótni i niewybrednych przytyków na tym forum. Odpowiedz Link
super222 Re: Cicho! 07.06.09, 15:14 Zwróciłam uwagę koleżance, że nie *załatwia się rzeczy*, ale *załatwia się sprawy*. Powtórzę: *rzeczy się posiada*. Nawiązałam do postu, w którym napisano, że *wybiera się na wybory i przy okazji *załatwi 4 rzeczy*. Sagitariusie, ostrzeżenie przyjęłam serio, jednakże serduszko moje odrobinę boli, bo gdy członkinie twojego haremu napisały bym się przykuła w sali sejmowej...już nie pamietam do czego - to zmilczałeś. Czyli ... jak zawsze, dla swoichmiękkiś jak płatek róży, a dla obcych twardyś jak kolec. --- PS. Dzwony kościelne dla mnie biją w kazdą niedzielę. I mi nie przeszkadzają gdy dzwonią dla innych. Natomiast cholernie nie lubie kaleczenia naszego polskiego języka. Rzeczy się nie załatwia, rzeczy się ma... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Cicho! 07.06.09, 15:58 Już trochę wpisujesz posty na forum i sama musiałaś zauważyć, że z byle czego niektóre sprawy urastają do rangi problemu . Dla ciebie też jestem miękki , jak dla każdego postu napisanego przez kogokolwiek .Podpisałem się pod twoim postem z nadzieją, że i inni też go czytają . Co jakiś czas ostrzegam, bardziej profilaktycznie, niż z nadzieją że odbiorca weźmie go sobie do serca . Dodałem również pod tym postem o możliwości niezrozumienia go, więc uważam że nie ma sprawy . Ale niech cię serduszko nie boli , sagittarius nie taki straszny i potrafi wbrew pozorom przyznać się do błędu .Dlatego jeśli twe serce uraziłem schylę się nisko z nadzieją , i wycofam karnie w ukłonie dla ciebie . Trudno zmieniać przyzwyczajenia nabyte w pisaniu latami Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Cicho! 07.06.09, 16:59 wypowiedź na forum,to nie jest dyktando ani praca maturalna, treść jest ważniejsza Super Odpowiedz Link
anoagata Re: Cicho! 07.06.09, 23:37 Cicho i spokojnie a tu raptem jak coś nie pi.... prosze mnie poprawić jestem na forum dyskusyjnym czy edykacyjnym?? Odpowiedz Link
wiga2008 Harem Sagittariusa 08.06.09, 20:37 Gdzieś wyżej padło sformułowanie cyt. >członkinie twojego haremu< . Rozbawiło mnie ogromnie.Niezłe Natychmiast pojawił mi się obraz Sagiego w turbanie, spoczywającego w niedbałej pozie. Pod baldachimem oczywiście, a wokół pląsający tłumek podstarzałych odalisek, odzianych w zwiewne szatki. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Harem Sagittariusa 08.06.09, 20:41 Dodaj : z brzuchem . OOOObooowiązkoooowoooooo, już za Araba byłem kiedyś brany Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Harem Sagittariusa 08.06.09, 20:50 Prawidłowo chyba, bo kto, jak nie Arab jest właścicielem haremu? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Harem Sagittariusa 08.06.09, 20:54 Jakoś trzeba te branki wziąć , do tego haremu No i ze dwóch eunuchów by się przydało . Odpowiedz Link