anoagata 27.07.09, 10:55 Życzę wszystkiego na na na Natalio naj naj najlepszego czyli tego co sobie życzysz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cieplanata Re: Przecierz dzis jest Natalii!!!! 27.07.09, 11:18 Ja też Natli składam serdeczne zyczenia Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Dla Natli, Ciepłej i wszystkim Nataliom 27.07.09, 13:07 100 lat w szczęściu, zdrowiu, pomyślności i dostatku! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla Natli, Ciepłej i wszystkim Nataliom 27.07.09, 13:23 Ależ ładnie Wam te życzenia wychodzą Wpadnę i ja dziś wieczorem do gawiarenki na małego, ostatecznie może nasza nasza Natla cosik postawi , a nie będzie taka, że oczy w słup Ale najspokojniej w świecie jakoś tak później obchodzi imieniny , co zresztą łatwo sprawdzić jak wejdzie się do jej osobistego wątku i tam sprawdzi kiedy to forumowicze składali jej życzenia To miłego popołudnia przy okazji życzę Odpowiedz Link
super222 Re: Dla Natli, Ciepłej i wszystkim Nataliom 27.07.09, 14:27 Rany!!! Od rana czytałam *pacierz* naszej Natli*. Życzenie na popołudnie przyjęte i wzajemnie Wpadnij może jeszcze do innego salonu, bo w gawiarence zapewne dla mnie miejsca zabraknie. Mam - i ja - taką intencję, by złożyć podziękowania ...zrobię to bardzo dyskretnie, jeszcze nie wiem jak, ale myślę, myślę, myślę... Odpowiedz Link
natla Re: Dla Natli, Ciepłej i wszystkim Nataliom 27.07.09, 15:10 To o mnie chodzi? Dzięki najserdeczniesze Chętnie przyjmuję dobre życzenia codziennie i cały rok A czy to data ważna? Sagi, nie bedę taka, że oczy w slup i postawię w Gawiarence. Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Dla Natli, Ciepłej i wszystkim Nataliom 27.07.09, 15:23 Dużo szczęścia! Odpowiedz Link
bona0601 Re: Dla Natli, Ciepłej i wszystkim Nataliom 27.07.09, 17:21 Miła Natalko! Może Ty nie dziś imieniny obchodzisz , skoro się tak zdziwiłaś? Napisz , wobec tego , kiedy , to będziemy Ci składać życzenia nieustanne ! Ale jak dziś? To najserdeczniejsze życzenia Ci się należą: za urok , dobre słowa , uśmiech wirtualny i pewnie nie tylko. Zyj kochana sto lat! Odpowiedz Link
misia007 Re: Dla Natli, Ciepłej i wszystkim Nataliom 27.07.09, 17:47 Wszystkiego najlepszego dla dużych i małych Natalii!!!!!! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla Natli , Ciepłej i wszystkim Nataliom 27.07.09, 17:53 Dużo zdrowia i radości I pogody ducha Portfelika zasobnego I chłopaka dziarskiego Odpowiedz Link
cieplanata Re: Dla Natli , Ciepłej i wszystkim Nataliom 27.07.09, 18:25 Ja dziękuję serdecznie, podłączam się do Waszej Natli zawsze jak się człowiek do kogoś znanego uczepi to dalej pojedzie Odpowiedz Link
natla Re: Dla Natli , Ciepłej i wszystkim Nataliom 27.07.09, 18:47 Hi hi, ZNANEGO........no nie żartuj, bo zdechne ze śmiechu. To ja zostałam podczepiona do Ciebie. Naprawdę Natalia, to ja mam na drugie. Odpowiedz Link
izis52 Re: Dla Natli , Ciepłej i wszystkim Nataliom 28.07.09, 18:25 Wszystkim Nataliom, co na pierwsze, czy drugie - takie imię noszą niech wszystkie dni zdrówko, szczęście i kasę przynoszą P.S. Spóźnione lecz szczere. Odpowiedz Link
natla Re: Dla Natli , Ciepłej i wszystkim Nataliom 28.07.09, 18:54 Dzięki, dzięki........i doniosę Wam, ze mam jeszcze trzecie imię Odpowiedz Link
filip505 Re: Dla Natli , Ciepłej i wszystkim Nataliom 28.07.09, 19:39 Jak najwiecej radosci w zyciu, spelnienia 90% mazen zycze. Odpowiedz Link