Dodaj do ulubionych

Gdzie on się podział?

06.08.09, 10:05
Coś dawno sagiego nie było. Nie wiecie co z nim się dzieje? Jakoś tak pusto bez niego i nikt nie trujesmile
Obserwuj wątek
    • natla Re: Gdzie on się podział? 06.08.09, 10:14
      No właśnie! Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
      • tamaryszek44 Re: Gdzie on się podział? 06.08.09, 10:18
        Uuuuuu uuuuu jesteś tam?
        • natla Re: Gdzie on się podział? 06.08.09, 10:20
          Jak go znam, to o tej porze smacznie chrapie....leniuch jeden wink
          • tamaryszek44 Re: Gdzie on się podział? 06.08.09, 10:26
            A to niedźwiedź jeden. Tu się tyle dzieje, a jego nie ma. Przecież jego obecność tutaj jest prawie obowiązkowa. Prawda?
            • natla Re: Gdzie on się podział? 06.08.09, 11:13
              Prawda. Ale wiesz, każdemu koniowi pociągowemu należy sie urlop.
              Tylko o tym należy poinformować podwładnych, aby "myszy mogły
              harcować" big_grin
              • del.wa.57 Re: Gdzie on się podział? 06.08.09, 16:37
                Pewnie na działkę się wyprowadził a niech go trochę komary pogryzą,nie będzie
                trułbig_grin big_grin big_grin
                • natla Re: Gdzie on się podział? 06.08.09, 17:20
                  ....i wróci ze zwieszoną głową DO NAS, bo my nie kąsamy big_grin
                  (chyba, że co poniektóre czasem big_grin)
                  • wadera1953 Re: Tamaryszek 06.08.09, 20:50
                    Co jest z Twoja sygnaturką?
                    • tamaryszek44 Re: Tamaryszek 07.08.09, 11:02
                      Natla....pewnie o mnie ci chodzi co? za te...
                      - bo cię pogryzęsmilesmilesmile
                      • wadera1953 Re: Tamaryszek 07.08.09, 20:58
                        Bardzo nie lubię jak się kogoś grzecznie o coś pytam a ktoś mnie o l e w a!
                        • natla Wadero 07.08.09, 22:30
                          Tamaryszek Cię wcale nie olewa, tylko nie wie, ze nie widzisz
                          sygneturki. Ja zresztą też. To jest mój problem od zawsze. Juz mi
                          dziewczyny kazały różne programy ściagnać, ale nic nie działa. Widzę
                          czerwony krzyżyk i link.
                          • wiga2008 Re: Wadero 07.08.09, 23:01
                            Dobra wiadomość, że i Wy nie widzicie sygnaturki Tamaryszka.
                            Myślałam, że to ze mnie taka trąba. Kiedyś było i zniknęło.big_grin
                            A Sagi zaginął? Może miał dosyć - w domu babiniec, na forum
                            również, więc może zaszalał w męskim towarzystwie?big_grin
                            • natla Saaaagiiiii! 08.08.09, 07:25
                              Tamaryszek usycha!
                              • bona0601 Re: Saaaagiiiii! 08.08.09, 07:55
                                Witajcie! A prawda jest taka,ze Sagiego , o ile nie mylę się , nie ma już kilka
                                dni. A może chory ?
                            • natla Re: Wadero 08.08.09, 14:45
                              Czyżbyś należała do klanu u......wców, czy tylko czytać nie
                              potrafisz ze zrozumieniem wink;D I Wiga i ja mamy to samo, a
                              Tamaryszki od zadania Twojego pytania nie było na forum, więc nie
                              wyzywaj jej od ......... wink big_grin
    • wadera1953 Re: Gdzie on się podział? 08.08.09, 08:35
      Kiedy ja widzę tylko nie mogę otworzyć.To jest sygnaturka krzaczka.Pytałam trzy
      razy więcej nie będę. Tak czy inaczej ale się odpowiada, bo to nazywa się
      ........ .
      wstaw.org/d/91e
      • regine Re: Gdzie on się podział? 08.08.09, 09:47
        Zawsze do nas wracał, myślę że zrobi to i teraz. Narzekał, jak
        gdzieś doczytałam, że na problemy z komputerem.
        Może faktycznie nie ma dostępu do Internetu. Ubiegłego roku
        przesiadział całe lato na działce a potem wrócił do nas smile Może być
        tak i tym razem. Odpukać chorobę w niemalowane, oby tylko to nie
        była choroba.
        Lubi czasami znikać na długo i niespodzianie wracać.
        Wszyscy czasami robią sobie przerwy, z różnego powodu...
        Ale niech wraca, bo smutnawo trochę bez Admina sad
        • natla Re: Gdzie on się podział? 08.08.09, 14:46
          Wróci, wróci smile Gdzież go tyle bab tak będzie rozpieszczać....no
          gdzie? big_grin
          • misia007 Re: Gdzie on się podział? 08.08.09, 16:44
            Sagi nie wraca, ranki,wieczory
            we łzach go czekamy i trwodze......

proszę sięgnęłam nawet po literaturę najwyższego lotu.
            • tamaryszek44 Re: Gdzie on się podział? 08.08.09, 21:21
              Jestem dziewczyny, ale mnie długo nie było. Pytanie Wadery .....przegapiłam że do mnie się zwracała po prostu, a nie olałam jej. Bynjmniej.
              Nie wiem co z nią, od jakiegoę czsu się nie wyświetla i to kidyś syn mi wstawiał, a ja jestem noga w tym. Miże wy wiecie jak to naprawić? a t nowa to awatar, mąż mi wstawił.
              • tamaryszek44 Re: Gdzie on się podział? 08.08.09, 21:23
                I jeszcze ....na innym forum się wyświetlała a na innych nie. Nie wiem co z nią.
              • natla Re: Gdzie on się podział? 08.08.09, 23:34
                Obie są niecZytelne. Mam z tymi linkami kłopot od początku.
                Pewnie brak jakiegoś programu.
                A Ty sobie wejdź w ustawienia, skasuj oba linki i wpisz mądrą myśl big_grin
                Mam nadzieję, ze nie weźmiesz tego za pouczanie wink
                • tamaryszek44 Re: Gdzie on się podział? 09.08.09, 12:27
                  Wzięłam za dobrą radę.
                  • del.wa.57 Jest!! znalazł się!!:-) 10.08.09, 15:44
                    Teraz zacznie sie truciebig_grin big_grin
                    Wrócił nasz Sagi,schował się na parę dni,pewnie zerkał na nas zza firanki,ten typ tak mabig_grin big_grin
                    Fajnie,że jesteś Adminiesmile
                    • sagittarius954 Re: Jest!! znalazł się!!:-) 10.08.09, 15:58
                      Acha , truję taaak smile
                      No dobra ....dobra smile
                      Wbrew pozorom , brak dostępu do internetu , upc twierdzi ,że jak dzwoni się
                      powiadamiając o braku sygnału to nie jest to reklamacja , no i dopiero jak dziś
                      zareklamowałem dowiedziawszy się co i jak, to sobie sam zrobiłem ten sygnał bez
                      ich łachy smileNo i jestem choć nie wiem czy powinienem być, bo sobie dobrze
                      radzicie bez admina smile
                      • misia007 Re: Jest!! znalazł się!!:-) 10.08.09, 16:13
                        To niby jak trzeba reklamować.Pytam bo znajoma telefon sobie do UPC przeniosła,
                        dostała jakiś dekoder iiiii NIC.Zero sygnału.Dzwoni codziennie ode mnie,że Nic
                        no ale skoro to nie reklamacja to CO nią Jest????
                        • sagittarius954 Re: Jest!! znalazł się!!:-) 10.08.09, 16:33
                          trzeba zacząć tak :
                          To jest reklamacja .... i dalej wyłuszczyć big_grin A smieję się bo te młotki z upc
                          wcale nie wiedzą co to jest reklamacja , w dodatku każdy telefon choć jest
                          rejestrowany to nikt się tym nie interesuje , stąd trzeba bez przerwy siedzieć
                          im na karku codziennie smile
                          • izis52 Re: Jest!! znalazł się!!:-) 10.08.09, 18:57
                            Miło, że się odnalazłeś Adminie i skończyły się kłopoty z
                            komunikacją.
                            Powiem, że nic mnie tak nie wkurza jak motto TPSA: twój świat cały
                            świat, czy coś w tym stylu, gdy dzwonisz drugą godzinę na błękitną
                            linię, bo zawiesiły się w biurze wszystkie telefony, a oni
                            powtarzają mantrę i przełączają na kolejny numer i przekazują
                            zlecenie np. z Poznania do Warszawy, a stąd do Krakowa. Na miejscu
                            wykasowali telefony do dodzwonienia się i odręcznego załatwienia
                            sprawy. Niestety nie mogę się rozstać z TPSA z powodu terminowej
                            umowy o neostradę i złośliwych posunięć przy rezygnacji. W domu
                            przełączenie na Netię skutkowało miesiącem głuchego telefonu.
                          • misia007 Re: Jest!! znalazł się!!:-) 10.08.09, 19:10
                            Codziennie to ja im siedziałam na karku jakiś czas temu jak mężowi się zachciało
                            elektronicznej faktury.Przestali w ogóle przesyłać.Dzwoniłam, tłumaczyłam ale
                            tam przecież za każdym razem inny palant.Po 2 miesiącach przychodzi ponaglenie,
                            czemu nie płacę No żebyscie mnie wtedy usłyszeli.Było co rejestrować.A i im
                            kazałam na taśmach posłuchać ile razy wydzwaniałam.Wreszcie pojęli,widać łacina
                            to nie martwy język.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka