sagittarius954 16.08.09, 17:47 Przed siebie Jak wrócę to dam znać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
del.wa.57 Re: To idę na spacer 16.08.09, 18:03 Miłego spaceru a fotek trochę napstrykaj Sagi Odpowiedz Link
misia007 Re: To idę na spacer 16.08.09, 18:25 Miłego spacerku a tak z ciekawości , czemu nie na rowerek.Mój mąż właśnie hula po puszczy.Ja jeszcze się po operacji boję ale właśnie skończyłam drugą już dziś przejażdżkę na stacjonarnym. Odpowiedz Link
misia007 Re: To idę na spacer 16.08.09, 19:49 Nasz szacowny admin rower przepił????No, no!!!! Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: To idę na spacer 16.08.09, 20:08 Patrz na zieleń i daj oczom odpocząc. Zapomnij o tym co w domu i marz.....o śiętym spokoju? Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Jak myślicie? 16.08.09, 20:40 Ja też tak myślę. To chyba ma być długi spacer. Ściemnia się. Ciekawe, czy zabrał latarkę. )) Odpowiedz Link
regine Re: Jak myślicie? 16.08.09, 20:58 A idę też, ale na drugie osiedle, dokarmić sąsiadce kotka ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Jak myślicie? 16.08.09, 21:16 Renia,Ty sie kotem nie zasłaniaj,nie zapomnij o latarce,no! Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Jak myślicie? 16.08.09, 21:21 Latarka jest niezbędna Reniu! I piasek do kuwety! )) Odpowiedz Link
regine Re: Jak myślicie? 16.08.09, 21:35 Latarki nie brałam, bo osiedla nasze oświetlone jak wczoraj lotnisko na Bemowie, gdzie koncertowała diva popu. A kotek ma żwirek i wyczekuje mnie od tygodnia pod drzwiami, miauczy jak oszalały, gdy usłuszy, że brzęczę kluczami. Jutro w nocy wracają właściciele. Tęskni biedak. ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Jak myślicie? 16.08.09, 21:51 Uff! No to nas uspokoiłaś. Ale wiesz - światła mogą zgasnąć w kryzysie, więc latarka musi być. Absolutnie! )) A kociaka szkoda. Dla niego, to były kiepskie wakacje, nie?! Odpowiedz Link
regine Re: Jak myślicie? 16.08.09, 21:57 Latarki nawet nie mam, ino świece różnej maści Muszę pomyśleć o zakupie. Przedwczoraj i wczoraj nie miałam wody, to i światła lada moment może zabraknąć. Masz rację Andrzeju. Przezorny zawsze ubezpieczony, oby nie w PZU ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
izis52 Re: Jak myślicie? 16.08.09, 22:07 Ledwie Admin odetchnąć świeżym powietrzem wyszedł, a tu myszy w tany poszły. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Jak myślicie? 16.08.09, 22:15 Jak spotkał Zenka to wróci za parę godzin,ale jak koleżankę Zenka spotkał to....wróci dopiero po...śniadaniu No co? przecie latarki nie ma a nocka ciemna,choć oko wykol! Izis jakie tany,my tu wszyscy bardzo sie martwimy o naszego Admina Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Jak myślicie? 16.08.09, 22:26 No właśnie! Zwłaszcza, że to Zenek z wojska! Z kolegami z wojska, zawsze wspomnienia są najbardziej ckliwe. Wróci wypity i zapłakany. I na pewno Zenka przyprowadzi!! Trzeba będzie sprawdzić lodówkę w Gawiarence i trochę drewutnię ogarnąć! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Ech jeszcze go nie ma! Trzeba się już denerwować? 16.08.09, 21:25 Ciekawe, czy poszedł w tę stronę, gdzie jest bar piwny. Tam nietrudno spotkać kumpla z wojska. )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Ech jeszcze go nie ma! Trzeba się już denerwo 16.08.09, 21:32 Czy tam gdzie Renia tego no...kota karmić będzie? Obojetnie w którą strone poszedł,martwię się o Sagiego,latarki nie wziął! a tu noc nadchodzi Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Ech jeszcze go nie ma! Trzeba się już denerwo 16.08.09, 21:56 No właśnie! Wyszedł, jak jeszcze było jasno! Niechybnie spotkał Zenka z wojska. Może faktycznie Renia go znajdzie, ale żeby on doszedł do Reni, to chyba musiałby wyjść wczoraj rano. )) Odpowiedz Link
czarny.humor Sagi! Niech droga Cię prowadzi tak, żeby noga,... 16.08.09, 22:44 zsuwając się z klapka, nie natrafiła na przykład na szyszkę, a ruchy miej roztropne, abyś uderzając się w łokieć nie natrafił na to miejsce, które czyni prąd!! )) Odpowiedz Link
an.ta Re: Sagi! Niech droga Cię prowadzi tak, żeby noga 17.08.09, 00:50 Nie jest dobrze! Już po północy i co?? I nic. Admina nie ma! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Wróciłem! 17.08.09, 06:50 Wróciłem , zdążyłem przed sniadaniem i powrotem żony z działki Uff szedłem drogą poznańską do Ożarowa , później odbiłem Na Babice, nie mylić z babami,skąd udałem się do Puszczy Kampinowskiej , nie zdążyłem złapać za koszulkę jednego kolarza , to pewnie był mąż misi uciekał przede mna jak nie wiem , wreszcie zrobiło się tak ciemno że tylko pojedyncze gwiazdy widziałem między konarami drzew , nawet rogalik księżyca gdzieś się schował , okazało się że zasięg w moim telefonie gdzieś zanikł po drodze , z tego powodu żadnej straży pożarnej , policji ani pogotowia ratunkowego wezwać na pomoc nie mogłem . Postanowiłem poszukac zasięgu , ale jak wykopyrtnąłem sie na jakimś rowie to dałem spokój . Postanowiłem przesiedzieć pod drzewem noc w puszczy , zastanawiałem się czy przypadkiem jakiś domorosły hodowca lampartów nie wypuścił swojego na spacer , albo z terrarium nie wylazła komuś naja naja , z duszą na ramieniu wdrapałem sie na drzewo . za długo tam nie przesiedziałem , bo piło gorzej jak gumka w majtkach . No i indianinem nie zostanę już . Wykopyrtnałem sie jeszcze z dwa razy szukając zasięgu . wylazłem na jakąś drogę nawet ubitą . I złapałem zasięg . Obudziłem córkę . I grzecznie poprosiłem o przyjechanie po tatę . Córka ze zdziwieniem przyjęła zlecenie dotarcia do taty na odgłos telefonu . Pi razy drzwi orientowałem sie gdzie jestem , po trzygodzinnych poszukiwaniach dotarła do mnie . Jak to dobrze mieć dzieci , a szkoda że to jedynaczka . Mogłem jak marynarz w każdej dzielnicy zostawić kiedyś ziarno to teraz szukała by mnie armia . No i jestem . Czarny humor miał rację, Reniu ty noś do tego kota latarke a jak zbłądzisz jak ja ? Najważniejsze że już na posterunku , tyle tylko że może odeśpię troszku eskapadę . Acha , Misiu Ty powiedz mężowi żeby na drugi raz zatrzymał się bo to admin z forum pięcdziesięciolatków biegł do niego z kijem , ale nie żeby mu dołożyć tylko się spytac gdzież żesz się zgubiłem . Odpowiedz Link
izis52 Re: Z babińca do Babińca 17.08.09, 09:03 chciał się ewakuować. Patrzcie jaki cfffany, a strachliwy przy tym. Nieumyty w dżungli z kijem bez komórki i gps-a da radę żyć i skórę lamparcią własnoręcznie zdartą okrywa dolną część pleców, a nasz Admin po nocy córcię na pomoc wzywa. Oj odbrązowiłes się dzisiejszej nocy. Odpowiedz Link
czarny.humor No proszę! I poszedł spać!! 17.08.09, 09:06 I nic nie wytłumaczył! NIC!! Po tym tłumaczeniu, to tylko jwszcze więcej wątpliwości i nerwów jest. Nocą po drzewach łaził, żeby przed pumą się schronić?! Cieeeekaaawe. Każdy wie, że puma w nocy widzi tak, jak w dzień i po drzewach łazi lepiej od niego. Nawet poluje na drzewach! Wszystko to jest mocno podejrzane! I jeszcze po TAKIEJ nocy w ciemnym borze, poszedł spać bez kąpieli??! Niewiarygodne!! : ))) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: No proszę! I poszedł spać!! 17.08.09, 09:38 Ojej przecież puma to kot, a oczkami dobrze świeci to i latarki nie były potrzebne. Dajmy mu ochłonąć, może zmieni zeznania Odpowiedz Link
bona0601 Re: No proszę! I poszedł spać!! 17.08.09, 16:12 Najważniejsze ,że wrócił i już po południu w całkiem dobrej kondycji fora nadzoruje !!!!! Sagi , Ty już ludzi nie strasz i na spacer zabieraj z sobą komputerek . Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: No proszę! I poszedł spać!! 17.08.09, 16:39 Właśnie atakuje mnie era , za jedyne 30 zetełów 50MB w mojej komórce , ale wiecie jak jest , jak zasięgu nie będę miał , albo co Ech odpowiedź napisałem ,ale oczywiście gdzieś chochlik zeżarł , czekajcie jak on miał na imię Odpowiedz Link
misia007 Re: No proszę! I poszedł spać!! 17.08.09, 17:08 Ja nie wiedziałam,ze spacery mogą być takie niebezpieczne.Tak mi się w świetle wywodów admina wydaje,że najlepiej tak chodzić żeby domu z oczu nie trać chyba ,że się jest jak mój sąsiad wielodzietnym rodzicem(10).Sagi to nie mojego męża widziałeś bo on ma przykazane przed zmrokiem się w domu meldować i raczej się tego trzyma. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: No proszę! I poszedł spać!! 17.08.09, 17:40 To na pewno był Zenek z wojska! Już miał dość piwa i chciał wiać, a Sagi leciał za nim, bo jeszcze chciał pogadać. Hm, hm - pogadać! Ha, ha! : ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: No proszę! I poszedł spać!! 17.08.09, 18:42 Znalazła się nasz zguba!! Ale sie natłumaczył,biedaczek i tak ci nie wierzę Sagi Przyznaj się,chciałeś zaszaleć przed powrotem żony,ale żeby brudnym iśc spać? skandal Sagi,skandal Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: No proszę! I poszedł spać!! 17.08.09, 18:50 od czasu do czasu nie powiem, cos mi tam i świta w głowie , dlatego na spacery sie udaję W nieznane , te najszybciej głupotki z głowy wybijają zaraz skandal , za to teraz jestem świeżutki O! Odpowiedz Link
misia007 Re: No proszę! I poszedł spać!! 17.08.09, 20:03 Przy kłopotach z orientacją w terenie kompas pozwolę sobie doradzić. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: No proszę! I poszedł spać!! 17.08.09, 17:36 sagittarius954 napisał: > Ech odpowiedź napisałem ,ale oczywiście gdzieś chochlik zeżarł , czekajcie jak > on miał na imię > Oooo nie! To na pewno nie byłem ja! : ))) Odpowiedz Link