wadera1953 25.08.09, 08:28 Na dobry początek dnia dla Ciebie Sagi. A ja do pracy. www.youtube.com/watch?v=tT7EJCqwfKU&eurl=http%3A%2F Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izis52 Re: Dla Sagusia pracusia 25.08.09, 08:46 Waderko, ładne twoje słoneczniki i na dzisiejszy dzień w sam raz. Mimo, że tylko dla Sagiego - obejrzałam i wysłuchałam. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla Sagusia pracusia 25.08.09, 12:45 Coś takiego! DZIĘKUJĘ. Aleś mnie zaskoczyła . Naprawdę . Gapiłem się na ten post i gapiłem I nie wierzyłem własnym "okom" Ale kto to wychodzi do pracy o 9.00 , albo u siebie pracujesz albo handlem się parasz Ale to nie istotne . Ta piosenka Trubadurów nie jest zbyt rozpowszechniona , dawno jej nie słyszałem , zresztą do Trubadurów nie wracam za często , tym bardziej patrzę na Ciebie innym spojrzeniem , dzięki Wilku Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dla Sagusia pracusia 25.08.09, 17:11 Ja też obejrzałam cudne słoneczniki,które przypominają o nadchodzącej,cudnej jesieni. I ja ci dziękuję Wilku Odpowiedz Link