mam_zielone_oczy 19.01.12, 00:19 zło czai się za cyckami cycki zazwyczaj są duże i tego zła czasem od razu nie widać to dlatego kobiety z małymi cyckami nie mają powodzenia, bo każdy facet od razu widzi ich zło więc sprawa wyjaśniona w przypadku singielek z małymi cyckami)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wajego Re: wydało się:)) 19.01.12, 08:24 Gdyby to było takie proste.... Ogólnie rzecz ujmując: cycki muszą być. Ale niekoniecznie od razu air bagi Odpowiedz Link
sb.slav Re: wydało się:)) 20.01.12, 22:37 Masz zielono w głowie, ten koncept ubawił mnie setnie Odpowiedz Link
red-fox Re: wydało się:)) 02.04.12, 21:22 Co za dużo to nie zdrowo, we wszystkim jest dobry umiar Odpowiedz Link
torado a co z singielkami z większymi cyckami? ;) 02.04.12, 23:13 jaka jest teoria na temat ich samotności? Odpowiedz Link
red-fox Re: a co z singielkami z większymi cyckami? ;) 03.04.12, 06:32 Jej po prostu nie ma. Nie kocha się kogoś za wielkość piersi jeśli już to za ich piękno a ono nie ma nic wspólnego z wielkością Odpowiedz Link
torado Re: a co z singielkami z większymi cyckami? ;) 03.04.12, 17:57 red-fox napisał: > Jej po prostu nie ma. > Nie kocha się kogoś za wielkość piersi jeśli już to za ich piękno a ono nie ma > nic wspólnego z wielkością ojjjj........to dobrze Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: wydało się:)) 03.04.12, 01:44 jako mezczyzna patrzacy dlugoterminowo i szukajacy partnerki na dlugo zdecydowanie preferuje cycki male. O duze w pewnym wieku upomni sie grawitacja, a zarzucanie ich na plecy moze nie wygladac zbyt....porywajaco?... Male sa o wiele bardziej praktyczne, zarowno z punktu widzenia nosicielki jak tez docelowego uzytkownika Odpowiedz Link
krokodylek1307 Re: wydało się:)) 19.09.12, 21:48 Nie zawsze cycki są ważne Pozdrowienia Odpowiedz Link
noajdde Re: wydało się:)) 19.09.12, 22:55 Akurat mi źle się kojarzą duże cycki. Małe są w porządku. Odpowiedz Link
wiem_i_powiem Re: wydało się:)) 20.09.12, 10:24 cóż za ciekawa teoria ... ale to chyba nie do końca prawda, nie tylko rozmiar się liczy Odpowiedz Link