monikson 08.01.05, 23:24 A jeśli tak to z jakim skutkiem? Przyszło mi to do głowy, bo jestem pod wrażeniem jak moi znajomi o mnie dbają, na wyścigi chcą mi znaleźć faceta )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: Bywaliście swatani? ;))) 08.01.05, 23:27 ja dwa razy raz w gdansku przez rodzinke - z niejakim tapierem badz stolarzem do swatania nie doszlo, bo powiedzialam,ze nie jestem zdesperowana, okropna, zapuszczona baba po 40tce drugi swat - bardzo mile spotkanie w listopadzie we wloszech)) Odpowiedz Link
monikson Re: Bywaliście swatani? ;))) 08.01.05, 23:31 O, właśnie, szukam pozytywnych przykładów Na szczęście znajomi lepiej niż rodzinka wiedzą kto mógłby nam przypaść do gustu) Odpowiedz Link
anula001 Re: Bywaliście swatani? ;))) 08.01.05, 23:34 tak, ten drugi przypadek to zdecydowanie dzielo przyjaciol) a jak u Ciebie? Odpowiedz Link
monikson Re: Bywaliście swatani? ;))) 08.01.05, 23:39 Ja obecnie mam dwóch kandydatów, z czego jeden wziął moj numer i od miesiąca boi sie zadzwonić, więc już chyba się nie zdecyduje A drugi był mi swatan w ostatni weekend, ciekawa jestem czy się odezwie Więc na razie wiele hałasu o nic A do tego najlepsze jest to że moja przyjaciółka swata mi swojego chlopaka Odpowiedz Link
anula001 Re: Bywaliście swatani? ;))) 08.01.05, 23:42 haha, ale historia z ta przyjaciolka a co do tego, ktory sie boi zadzwonic - takich co sie boja zegnam ozieble. Nie potrzebuje niezdecydowanej sierotki Bozej tylko faceta!! Odpowiedz Link
monikson Re: Bywaliście swatani? ;))) 08.01.05, 23:44 Tez tak uwazam, sama jestem wystarczająco mało zdecydowana, nie potrzeba mi kolejnej sieroty.. I przypomniało mi się, że szefowa też swata mnie z kim popadnie A najchętniej z młodszymi ode mnie o 5-6 lat kolesiami Odpowiedz Link
anisua Re: Bywaliście swatani? ;))) 08.01.05, 23:35 ja mam raczej negatywne skojarzenia zwłaszcza związane z rodzinką... ale trwało to krótko bo zdecydowanie powiedziałam,ze sobie nie zyczę) Odpowiedz Link
monikson Re: Bywaliście swatani? ;))) 08.01.05, 23:41 A jednak rodzina się zupełnie nie spisuje w tej roli.... Odpowiedz Link
jumar1 Re: Bywaliście swatani? ;))) 09.01.05, 00:26 Nie byłem nigdy swatany ...ale najgorsze w tych całych "podchodach" jest to..kiedy już wiesz że kbieta ma na Ciebie chrapke...a Ty jeszcze nie...mnie naprzykład takie coś meczy i czuje się pod presja...wtedy uciekam...i szukam innej! Odpowiedz Link
jumar1 Re: Bywaliście swatani? ;))) 09.01.05, 00:27 czyzbys chciała mi cos wyznac...ze mam sie pakowac i szukac innej? Odpowiedz Link