jumar1 27.03.05, 14:15 Kiedys to czekało sie na -Milionerów- a teraz? nie ma na co czekac pzdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_maks Re: Teleturniej 27.03.05, 14:24 jak to? a czarująca Kazia Szczuka? hahahahahahahha Odpowiedz Link
jumar1 Re: Teleturniej 27.03.05, 14:29 Wporzadku...sama formuła teleturnieju jest do przyjęcia. ale uwagi prowadzacej nic nie wnosza..poza marnym show rywlizacja powinna byc rywalizacja i opierac sie na wiedzy jesli to teleturniej wiedzowy na umiejetnosciach jesli teleturniej manualny na umiejetnosci adaptacji jesli reality show rynsztok Odpowiedz Link
mr_maks Re: Teleturniej 27.03.05, 14:30 no moze i tak, ale gdy mam za niskie ciśnienie lubię sobie na p.Kazię popatrzeć PP Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Teleturniej 27.03.05, 14:44 jak dla mnie komentarze prowadzacej sa w pelni zgodne z nazwa teleturnieju - jak sie kogos pojedzie tak jak ona to robi zaczyna poprostu sie denerwowac i udziela blednych odpowiedzi - chodzi o to zeby nie dac sie sprowokowac lub zdenerwowac Odpowiedz Link
jumar1 Re: Teleturniej 27.03.05, 14:55 niedługo bedzie tak,że jak sie kogos bedzie przypalac żelazkiem to wszystko sobie przypomni łacznie z tym jaka oranzade pił na swojej komunii Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
suza Re: Teleturniej 27.03.05, 16:32 Dawno dawno temu czekalo sie na Koło Fortuny i pania Magde Mann z Materna w Za chwile dalszy ciag programu sparodiowali ten teleturniej nazywajac go Róg Obfitości Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Teleturniej 27.03.05, 17:03 aaaa cholera juz prawie zapomnialem o tym programie, to co prawda nie byl teleturniej, raczej tłokszoł, ale i tak byl zajebisty - MdM i obowiazkowo pajacyki przy okazji panow Manna i Materny mi sie przypomnialo Odpowiedz Link