Dodaj do ulubionych

Północ wybiła...

23.02.06, 00:03
CZas ruszyć na żer.....
Obserwuj wątek
    • herezja Re: Północ wybiła... 23.02.06, 11:39
      wampir, czy pączkożerca? smile
      • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 21:31
        hehehe smile raczej Lykan...
        • anisua Re: Północ wybiła... 23.02.06, 21:38
          ???
          • vatazhka Re: Północ wybiła... 23.02.06, 21:46
            Likantrop?
        • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 21:41
          spey napisał:

> hehehe smile raczej Lykan...

Hehe, widzę że też oglądałeś Kate Beckinsale w miłym dla oka wdzianku? wink
          • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:10
            film do luftu sad ale efekty specjalne palce lizać smile a Kate.....grzech byłoby
            nie zobaczyć smile
            • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:20
              Toż o dziewczynie piszę... wink)) Zdecydowanie najbardziej godna zapamiętania z całej tej historii.

A film - jak ktoś lubi takie klimaty, to czemu nie. Są gorsze sposoby spędzania wolnego czasu (np. bezproduktywne wysiadywanie całymi wieczorami na forach w Necie ;-P )
              • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:23
                jakos nie zauwazylam,zebys calymi wieczorami na forach wysiadywaltongue_out
                • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:25
                  anula001 napisała:

> jakos nie zauwazylam,zebys calymi wieczorami na forach wysiadywaltongue_out

Za rzadko wieczorami bywasz u mnie w domu ;-P
                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:28
                    skromnie zauwaze, ze w ogole nie bywamtongue_out
                    • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:32
                      No właśnie!
                      A potem robisz publicznie sceny, że w mnie nie widujesz wieczorami na forach... Jak masz widywać, jak nie bywasz tam, gdzie mogłabyś widywać? wink)
                      Ech te kobiety... ;-P
                      • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:34
                        tak! tak! najpierw beee ,a potem pretensje do garbatego żyda że ma dieci
                        proste smile
                      • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:45
                        trudne to wszystko, poprosze kolo ratunkowe, wskazowki jakies, lub telefon do
                        przyjacielawink
                        • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:47
                          ... a sesemes od dziewczyny? .... smile
              • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:24
                tak właśnie smile szkoda że nie ma kin, w których wyśfietlano by
                filmy ,,gatunkowo" smile w jednym horrory, w innym sf, jeszcze w innym romansidła
                itp smile
                • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:26
                  W Multikinie dość regularnie są organizowane maratony tematyczne - w ramach jednego wieczoru lecą trzy filmy z klucza, z reguły gatunkowego właśnie.
                  • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:29
                    nieeee... maraton to masakra..przynajmniej dla mnie sad raz byłem na trzech
                    filmach pod rząd, tyle co zdązyłem z kina do kina przejechać i taki kociokwik
                    miałem w głowie , że nie pamietałem ,który bfilm o czym był sad
                    • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:33
                      kurde, na samo wspomnienie składnia mi się lekko pochrzaniła smile
                      • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:41
                        Hehe, posttraumatic stress disorder wink)

Ja też jakoś niechętnie do takiego oglądania na siłę podchodzę. Dwa filmy w krótkich odstępach czasu to max tego, co mogę wytrzymać w kinie, otoczony smrodem popcornu, szelestem foliowych opakowań i odgłosami siorbania z kartonowych kubków.
                        Za to spróbuję pójść na kolejna "Noc reklamożerców". Kumpela była na ostatniej i wyszła zmacerowana wielogodzinnym wysiadywaniem w fotelu, ale zachwycona pomysłami, jakie miewają twórcy telewizyjnych i kinowych reklamówek.
                        • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 22:44
                          Noooo smile niektóre reklamki są naprawdę pomysłowe smile ale żeby je ogladać przez
                          np.półtorej godziny....? eeee....chyba jednak nieeee ....
                          • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:11
                            Półtorej godziny?
                            Hehehe, "Noc reklamożerców" to bodajże cztery półtoragodzinne bloki.
                            Rozrywka dla prawdziwych twardzieli. wink
                            • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:12
                              phi, ja wytrzymalam na maratonie filmowym 9-godzinnymsmile
                              • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:14
                                Jak to zniosła Twoja ...errr ...alternatywna strona? wink
                                • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:15
                                  a dobrze, poduszeczke wzielamtongue_out

wink
                                  • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:17
                                    hehehe sprytne : chociaż spać wolę we własnym lóżku.nie muszę wtedy kupować
                                    biletu smile
                                    • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:18
                                      poduszczke wzielam,zeby na tej i owej czesci cialka nie dostac odsiedzintongue_out
                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:17
                                    Przezorna Zawsze Zabezpieczona... wink
                                    • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:19
                                      smile
                                      I cola sie przydajesmile
                                      • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:20
                                        anula001 napisała:

> smile
                                        > I cola sie przydajesmile

Jako zabezpieczenie odwrotności Twojej osoby?
                                        Nie rozumiem...
                                        ;-PPP
                                        • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:22
                                          zeby nie zasnac;P
                                          • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:24
                                            Moja wyobraźnia nie będzie próżnowała tej nocy... ;-PP
                                            • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:26
                                              przez cole??:p
                                              • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:27
                                                anula001 napisała:

> przez cole??:p

Poniekąd. Zaintrygowały mnie rozliczne możliwe zastosowania coli w czasie kinowych maratonów. Zwłaszcza w kontekście niezasypiania i dbałości o niewymowną część ciała... wink)
                                                • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:28
                                                  Masz strasznie bogata wyobrazniewink
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:31
                                                    anula001 napisała:

> Masz strasznie bogata wyobrazniewink

O, jaka miła odmiana. Do tej pory zawsze słyszałem, że mam wyobraźnię chorą względnie spaczoną... wink))
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:32
                                                    bo to zle kobiety bylytongue_out
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:34
                                                    anula001 napisała:

> bo to zle kobiety bylytongue_out

Innych nie ma... ;-P
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:35
                                                    stereotyptongue_out
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:43
                                                    anula001 napisała:

> stereotyptongue_out

To odważna teza. Poproszę o potwierdzone przez uznane autorytety naukowe wyniki badań, które by ją potwierdzały. ;-P
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:47
                                                    nie wiem czy ja tam az taka znana jestemtongue_out
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:49
                                                    anula001 napisała:

> nie wiem czy ja tam az taka znana jestemtongue_out

Znana jesteś, ale z tym naukowym autorytetem troszkę gorzej... ;-P
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:50
                                                    o Tyyytongue_out
                                                    Ja sie po prostu w praktyce specjalizujewink)
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:52
                                                    Praktykantka? wink
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:53
                                                    Stazystkatongue_out
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:55
                                                    anula001 napisała:

> Stazystkatongue_out

A z jakim stażem? ;-P
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:56
                                                    z matmy zawsze bylam slabawink
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:57
                                                    Za to z zajęć praktycznych dobra? wink
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:57
                                                    tak, z ZPTsmile)))
                              • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:14
                                wymiękammmmmmm!!!!po czymś takim nie wiedziałbym jak się nazywam smile
                                • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:15
                                  ja wiedzialam-anula001smile)
                                  Filmy byly 4, znakomite zreszta, atmosfera tez fajna.
                                • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:16
                                  W tego typu sytuacjach pomaga plakietka z nazwiskiem ;-P
                                  Mamy takie w pracy - pod koniec dnia człowiek patrzy na ten kawałeczek plastiku i przypomina sobie wszystko: imie, nazwisko i wygląd wink
                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:17
                                    numerek bucika tez macie tam napisany?tongue_out
                                    • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:18
                                      ot, jaka dociekliwa smile może z milicji? smile
                                      • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:18
                                        nie, z sasiedztwa:p
                                    • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:19
                                      anula001 napisała:

> numerek bucika tez macie tam napisany?tongue_out

Niestety nie. Najwyraźniej twórcy koncepcji plakietek wyszli z założenia, że z numerkiem bucika jest mniejszy problem - zawsze można zajrzeć sobie pod podeszwę... wink)
                                      • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:21
                                        chyba że ktoś ma zdarte....
                                      • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:21
                                        no tak, jakie to ramantyczne-przychodze, szukam wzrokiem Twej plakietki, co w
                                        praktyce oznacza obserwacje meskich klatek piersiowych, upewniam sie,ze to Ty,
                                        nastepnie klade sie na podloge celem obejrzenia Twych butow i namierzenia
                                        numeruwink)) buta rzecz jasnawink

hahaham wyobrazilam sobie to i spadlam z krzeslawink
                                        • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:23
                                          anula001 napisała:

> no tak, jakie to ramantyczne-przychodze, szukam wzrokiem Twej plakietki, co w
                                          > praktyce oznacza obserwacje meskich klatek piersiowych, upewniam sie,ze to Ty,
                                          > nastepnie klade sie na podloge celem obejrzenia Twych butow i namierzenia
                                          > numeruwink)) buta rzecz jasnawink

Masz osobliwe hobby... ;-P
                                          • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:24
                                            a wiesz, lubie wiedziec z kim piszewink)))))))
                                            • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:26
                                              anula001 napisała:

> a wiesz, lubie wiedziec z kim piszewink)))))))

Nie trzeba schodzić do parteru. Wystarczy zapytać. Ja z numeru obuwia tajemnicy nie robię... wink
                                              • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:27
                                                tak? no to sluchamtongue_out
                                                • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:29
                                                  Tak przy wszystkich? Zaczynam się trochę wstydzić...
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:29
                                                    numeru buta? przeciez nie prosze o numer komorkitongue_out

Nie rob scentongue_out
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:33
                                                    anula001 napisała:

> numeru buta? przeciez nie prosze o numer komorkitongue_out

Zacznie się od numeru buta a kto wie, na czym się moze skończyć...
                                                    Mam lęki.

> Nie rob scentongue_out

Nic nie poradzę, że mam pewną nieuleczalną skłonność do teatralności ;-
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:34
                                                    no jak to na czym sie skonczy? na numerze kontatongue_out
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:38
                                                    anula001 napisała:

> no jak to na czym sie skonczy? na numerze kontatongue_out

I tu mój - do niedawna tak żywy - ideał miłości czystej i bezinteresownej pękł był z gromkim hukiem... sad
                                                    Chyba wstąpię do zakonu. Mogą być Redemptoryści - jeden z nich, Twój sąsiad, całkiem nieźle sobie radzi w życiu... wink
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:40
                                                    przeciez sam stwierdziles, ze kobiety sa zle, wiec Ci praktyke dorabiam do teoriitongue_out

PS to moj daleki sasiad i raczej powod do wstyduuncertain
                                                  • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:32
                                                    mort_subite napisał:

> Tak przy wszystkich? Zaczynam się trochę wstydzić...
                                                    >
                                                    nie wstydż się Mort smile ja już spadam smile zostawiam Was samych smile Dobranoc i
                                                    miłej zabawy smile
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:36
                                                    spey napisał:

> nie wstydż się Mort smile ja już spadam smile zostawiam Was samych smile Dobranoc i
                                                    > miłej zabawy smile

No nie wiem. Juz doszliśmy do mumeru konta. Z tym się pewne ryzyko wiąże - w moim wieku powinienem takich długich numerów unikać... ;-PP
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:37
                                                    mort_subite napisał:

>
                                                    > No nie wiem. Juz doszliśmy do mumeru konta. Z tym się pewne ryzyko wiąże - w mo
                                                    > im wieku powinienem takich długich numerów unikać... ;-PP
                                                    >

Tym razem ugryze sie w jezor, bo juz chcialam cos napisactongue_out
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:40
                                                    anula001 napisała:

> Tym razem ugryze sie w jezor, bo juz chcialam cos napisactongue_out

Nie gryź się w żadną część ciała, moje dziecko. Dziadek Mort chętnie Cię wysłucha. A ja będziesz grzeczna, to dostaniesz Werther's Original... wink
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:41
                                                    z innymi czesciami ciala moglby byc juz nieco gorzejtongue_out

Wole Toffifismile))
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:45
                                                    anula001 napisała:

> z innymi czesciami ciala moglby byc juz nieco gorzejtongue_out

Podobno joga pozwala na ugryzienie się w bardzo odlegle części ciała wink

> Wole Toffifismile))

Nic z tego. Gęsty karmel sklejał dziadkowi porcelanki. Są tylko Werther's Original. wink
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:46
                                                    mort_subite napisał:

>
                                                    > Podobno joga pozwala na ugryzienie się w bardzo odlegle części ciała wink

Probowales?tongue_out

>
                                                    > > Wole Toffifismile))
                                                    >
                                                    > Nic z tego. Gęsty karmel sklejał dziadkowi porcelanki. Są tylko Werther's Origi
                                                    > nal. wink

Dla gosci moglyby byc Toffifi, dla Ciebie Wertersy. Przemysl towink)))))

>
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:51
                                                    Uciekasz od meritum sprawy.
                                                    Wyznaj, cóż Cię skłoniło do ugryzienia się w język, co z kolei w tajemniczy sposób powstrzymało Twoje palce przed przelaniem jakiejś myśli (kosmatej, jak Cię znam) na klawiaturę/ekran... wink)
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:53
                                                    konwenanse mnie sklonilytongue_out

Kosmate, jak mnie znasz. A ja taka grzeczna i niewinna;D
                                                  • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:56
                                                    anula001 napisała:

> konwenanse mnie sklonilytongue_out

Stosujesz się do perswazji jakichś dziwnych osób ;-P

> Kosmate, jak mnie znasz. A ja taka grzeczna i niewinna;D

Chyba odrobinę za bardzo się sama oszukujesz... ;-PP
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:59
                                                    mort_subite napisał:

>
                                                    > Stosujesz się do perswazji jakichś dziwnych osób ;-P

Nie, nie, tu akurat zadzialaly moje konwenansewink

>
                                                    > Chyba odrobinę za bardzo się sama oszukujesz... ;-PP

Ponoc kazda kobieta robi to codziennie rano nakladajac makijaz, wiec trzymam sie
                                                    ramwink))

• mort_subite Re: Północ wybiła... 24.02.06, 00:04
                                                    anula001 napisała:

> Nie, nie, tu akurat zadzialaly moje konwenansewink

No to powiedz im ode mnie "dobranoc"... wink
                                                    Najwyższy czas pośnić trochę o kinie i tej Twojej butelce coli... ;-P
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 24.02.06, 00:05
                                                    powiemsmile
                                                    dobranocsmile
                                        • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:23
                                          ooooo sad i następna pod stołem sad
                                          • mort_subite Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:24
                                            Nie pod stołem, tylko do nóg pada... ;-P
                                            • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:25
                                              no notongue_outP
                                            • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:26
                                              daj ci Boże Mort ,ale obawiam się że to chyba nie na tym forum sad
                                              • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:27
                                                w sensie ze tu do nog nie padaja??
                                                • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:28
                                                  w takim właśnie....
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:29
                                                    ale to chyba dobrze, prawda?
                                                  • spey Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:31
                                                    oczywiściesmilete co do nóg padają to albo zdesperowane, albo ....zakochane bez
                                                    granic smile
                                                  • anula001 Re: Północ wybiła... 23.02.06, 23:32
                                                    no wlasnie.
                                                    Zdesperowaniu mowimy nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka