feliciae 13.10.06, 17:28 Która najbardziej Was pociaga, dziewczyny? Ale jedna. Nnno.... dwie Ja stawiam na błyskotliwość i zdecydowanie. Ha, ciężki wybór Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_kropka Re: Męska cecha 13.10.06, 18:33 Mądrość (życiowa) i... również zdecydowanie (konkrety, konkrety!). Odpowiedz Link
anais_ Re: Męska cecha 13.10.06, 19:07 naprawdę uważacie błyskotliwość i mądrość życiową za cechy męskie? a dlaczego nie zwyczajnie ludzkie? Odpowiedz Link
feliciae Re: Męska cecha 13.10.06, 19:12 Ale w życiu!!!D Cechy jak najbardziej ludzkie!!! Żle zrozumiałaś - męska w znaczeniu - cecha u mężczyzny. Albo to ja źle się wyraziłam. Odpowiedz Link
anais_ Re: Męska cecha 13.10.06, 19:18 nieprawda źle się wyraziłaś więc u mężczyzny - dlaczego tylko dwie?! więc ja lubię taki chill out - nie przejmuje się duperelami, chodzi uśmiechnięty i zdecydowanie dziękuję za tamten mejl feliciae Odpowiedz Link
feliciae Re: Męska cecha 13.10.06, 19:24 Dlaczego tylko dwie? Bo przecież gdybyśmy miały wymieniać wszystko, czego my w nich chcemy, co lubimy, czego pragniemy, co nas podnieca, co doprowadza do szaleństwa, co nęci, co intryguje, co sprawia, że czujemy się dobrze i miło....i tak dalej..., to miejsca na inne tematy by nie starczyło Mejl - fajnie, jeśli się spodobał Odpowiedz Link
anais_ Re: Męska cecha 13.10.06, 19:27 ale trudno wybrać te dwie ale jakbyśmy tak wymieniały, to nikt by tego nie czytał piękny był Odpowiedz Link
altu Re: Męska cecha 16.10.06, 11:13 odpowiedzialność i umiejętność podejmowania decyzji (czyli - zdecydowanie) Odpowiedz Link
aleola1 Re: Męska cecha 16.10.06, 12:24 ta szorstkosc meska och tak to mnie najbardziej pociaga Odpowiedz Link
aleola1 to ja tez korekta: 13.04.07, 10:57 pewnosc siebie (nie mylic z brakiem autokrytyki) i zdecydowanie w dazeniu do celu; mrau. Odpowiedz Link
mala_mujer Re: Męska cecha 13.04.07, 12:28 żeby wiedział, czego chce i miał jakieś pasje (czy to się może liczyć za jedną cechę?) i żeby był duży (tzn w porównaniu ze mną Odpowiedz Link
gotyma Re: Męska cecha 13.04.07, 14:48 no dobrze, to cechy osobowosci, popieram... ale jeszcze do tego zapach! nie mylic z meskim smrodkiem Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Męska cecha 13.04.07, 21:23 zdecydowanie poczucie humoru, trochę ironiczne i... co by tu jeszcze wybrać......... odpowiedzialność za siebie, za swoje zycie, za innych Odpowiedz Link
weekenda Re: Męska cecha 13.04.07, 21:28 wyrozumiałość dla naszych, kobiecych cech. akceptacja naszych, kobiecych cech. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Męska cecha 13.04.07, 21:36 noooooooooooooo w jednym słowie zawrzeć tyle treści..... gratulejszynDDD tylko czemu od razu nasuwa mi sie jedno na mysl;P Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam A u kobiet? 13.04.07, 22:10 Od kiedy? Tworzymy sobie model idealny, życie i tak swoją drogą. Odpowiedz Link
koss.ania Re: A u kobiet? 13.04.07, 22:12 Ja nie generalizuje, to byloby nie fair, obiektywizm jest trudny a jestem raczej subiektywna w tym temacie.. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam to ładnie z Twojej strony ;) 13.04.07, 22:23 Napisałam, co cenię. A że ta druga cecha jest nieczęsta... Odpowiedz Link
koss.ania Re: to ładnie z Twojej strony ;) 13.04.07, 22:28 No tez wlasnie o to mi chodzi.. Ja chyba lubie 2-dniowy zarost u faceta, to juz typowo męskie) Odpowiedz Link
koss.ania Re: Męska cecha 13.04.07, 22:50 Dodalabym jeszcze tzw. szybka meska decyzje i umiejetnosc rozrozniania kierunkow, dobra orientacje w przestrzeni..nie uwlaczajac niektorym Paniom, wiem, ze sa takie, a moze nawet jest ich sporo , ktore to potrafia Odpowiedz Link
od_ucha_do_ucha Re: Męska cecha 14.04.07, 06:33 hymmm...ten dwudniowy zarost to juz legenda Moje dwie ulubione: -ten niski głos kiedy mówi ze ma juz wszystkiego dość i niezrecznie przygarnia mnie do swojej klaty -dzikosc na paszczy kiedy przychodzi mi do głowy nowy zestaw pomysłów Kruca-gdybym wiedziała ze są i tacy zdecydowani innego bym upolowała Odpowiedz Link
soho_nyc Re: Męska cecha 17.04.07, 00:03 opiekuńczość. zaraz mnie zakrzyczycie, czemu to męska cecha, a nie ludzka po prostu. ale chodzi o taką męską opiekuńczośc, umiejętność zaopiekowania się kobietą, otoczenia ją silnym ramieniem... eh.. wiecie o co chodzi, nie? Odpowiedz Link