konrad.80 18.12.07, 09:54 nie moge sie z nia skontaktowac... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: Czy ktos wie, co dzieje sie z Altu?? 18.12.07, 20:01 altu się poobijała.. teraz leci na prochach przeciwzakrzepowych i jakiś-tam i prawie ciągle śpi. oprócz tego szuka pracy, chodzi na kastingi, i ciągle jest poza zasięgiem. ale maile odbiera, jakby co a co się stało?? Odpowiedz Link
konrad.80 Re: Czy ktos wie, co dzieje sie z Altu?? 18.12.07, 20:23 kurcze, dziecko, a cos Ty robila?? a stalo sie, ze nadszeld czas na ta kawe Odpowiedz Link
konrad.80 Re: Czy ktos wie, co dzieje sie z Altu?? 18.12.07, 20:25 maile, moze i odbiera, ale telefonow to juz chyba nie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Czy ktos wie, co dzieje sie z Altu?? 19.12.07, 10:30 to moze dzwoncie i wysylajcie sms'y do meza, w koncu teraz to jednosc ;] Odpowiedz Link
9b9 Re: Czy ktos wie, co dzieje sie z Altu?? 19.12.07, 10:57 Oj, ppw, to tak nie działa... Odpowiedz Link
anula001 Altu 19.12.07, 16:18 miałaś wypadek czy co? PS ja też szukam pracy, w PL. W Twoim mieście, albo w 3M Odpowiedz Link
altu Re: Altu 19.12.07, 18:04 miałam małą przygodę. jestem cała, powoli wracam do siebie. siniaki aktualnie są na etapie zielono-żółte. jak szukasz - to znajdziesz.. w razie co - kanapę możemy udostępnić Ty, ze swoim super-perfekt-engliszem -> to robotę znajdziesz na pewno w razie co @ mam też kłopoty techniczne. posty mi się nie chcą wysyłać. na wszystkie fora gazety. a na te, które są zamknięte - straciłam wjazd.. szok. no, ale coś tam na serwerach grzebią gazetowych Odpowiedz Link