Dodaj do ulubionych

szukam pomocy

06.02.13, 16:45
witajcie mieszkam w województwie zachodniopomorskim. mąż prowadzi firmę budowlaną .... i trochę go poniosło. mamy długów powyżej uszu przez jego łatwowierność i zbyt wielkie zaufanie do ludzi. każdy jeździ po nim jak chce i niestety przerosło nas już to. zaciągnięty kredyt nie dla nas tylko dla kogoś plus niepłacenie inwestorów za wykonane usługi spowodował, że nie mamy za co żyć. jeśli ktoś był w podobnej sytuacji i poradził sobie proszę o pomoc. chcę mieć jakiś punkt odniesienia od czego najlepiej zacząć aby wyjść z tych tarapatów i jakoś normalnie funkcjonować. proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: szukam pomocy 06.02.13, 16:51
      Myślę, że pomocy powinnaś szukać na jakimś forum psychologicznym, bo tu jest raczej o podatkach, kantorach i techniczno finansowych sprawach
      • elucha11 Re: szukam pomocy 06.02.13, 17:09
        według mnie długi to też technicznie finansowa sprawa i szukam pomocy gdzie się da
    • tasiemczyk Re: szukam pomocy 20.02.13, 22:53
      Ja bym zaczął szukać dodatkowej pracy a nadto pomocy prawnej do ścigania niewypłacalnych klientów
    • bigtrack Re: szukam pomocy 28.02.13, 22:56
      Cześć Elucha :) głowa do góry, bo nic nie jest stracone.. pierwszym krokiem? rozmowa z bankiem - bank to też ludzie :), dobrym wyjściem jest konsolidacja kredytów. najgorszym pomyslem? brac kolejny kredyt!! a tak na przyszłość to wybieraj te banki, które są przyjazne jak kasy stefczyka czy powiedzmy nasz tradycyjny pko.. przede wszytskim rozmawiaj z bankiem!
    • Gość: ewa Re: szukam pomocy IP: 213.92.176.* 21.05.13, 22:05
      prosze pomozcie jestem po rozwodzie nie mialam pracy popadlal w dlugi moge stracic mieszkanieporadzcie co zrobic bo stracilam sens zycia
      • Gość: sumienie Re: szukam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 22:20
        A ilucalową masz "plazmę"? Urlop w Tunezji się udał? Dlaczego to niby masz stracić mieszkanie po rozwodzie? Czy czujesz się pokrzywdzona przez życie-los? Pomyśl chwilę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka