Gość: gdzie brałes kred IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:21 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Goniu Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.orange.pl 28.11.06, 12:50 Gotowka czy hipoteczny? Gold Finanse www.goldfinance.pl maja jakas usluge usuwania z biku - moja siotra zrobila. Strasnie dlugo to trwalo ale o dziwio udalo sie. I normalnie wziela kredyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELZA Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:41 LUKAS BANK ALE POD WARUNKIEM ZE TAM SIĘ KORZYSTAŁO NA RATY NAWET NIEWIELKIE I W TERMINIE SIĘ SPŁACIŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:43 gotówkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELZA Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:58 TAK GOTÓWKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.orange.pl 12.02.07, 17:44 To jest naprawde dobrez1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 23:42 nie rozumiem jednej rzeczy Lukas daje pozyczki pod warunkiem ze sie korzystało,ze sie spłaciło itd...ale przeciez musi byc ten pierwszy raz kiedys wiec jak zostac ich klientem(ten pierwszy raz?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELZA Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 07:48 Pisząc wczesniej, że się otrzyma gotówke w Lukas po wcześniejszym korzystaniu np. na raty, mialam na mysli osoby które maja problemy w innych bankach. Taka sytuacja była u mnie.W bankach mi odmawiano,ale ponieważ miałam raty w Lukasie terminowo spłacane wcześniej,pożyczke dostałam bez problemu i to bez zaswiadczenia, pomimo zakończenia spłaty rat jakies rok temu Odpowiedz Link Zgłoś