Dodaj do ulubionych

yt bez bik-wpisujcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:21
Obserwuj wątek
    • monia265 Re: yt bez bik-wpisujcie 28.11.06, 12:13

• Gość: Goniu Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.orange.pl 28.11.06, 12:50
        Gotowka czy hipoteczny?
        Gold Finanse

www.goldfinance.pl maja jakas usluge usuwania z biku - moja siotra
        zrobila. Strasnie dlugo to trwalo ale o dziwio udalo sie. I normalnie wziela
        kredyt
    • Gość: ELZA Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:41
      LUKAS BANK ALE POD WARUNKIEM ZE TAM SIĘ KORZYSTAŁO NA RATY NAWET NIEWIELKIE I W
      TERMINIE SIĘ SPŁACIŁO
    • Gość: gdzie Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:43
      gotówkę :-)
      • Gość: ELZA Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:58
        TAK GOTÓWKĘ
        • Gość: Taka Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.orange.pl 12.02.07, 17:44
          To jest naprawde dobrez1!!!
          • Gość: ktos Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 23:42
            nie rozumiem jednej rzeczy Lukas daje pozyczki pod warunkiem ze sie
            korzystało,ze sie spłaciło itd...ale przeciez musi byc ten pierwszy raz kiedys
            wiec jak zostac ich klientem(ten pierwszy raz?)
            • Gość: ELZA Re: yt bez bik-wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 07:48
              Pisząc wczesniej, że się otrzyma gotówke w Lukas po wcześniejszym korzystaniu
              np. na raty, mialam na mysli osoby które maja problemy w innych bankach.
              Taka sytuacja była u mnie.W bankach mi odmawiano,ale ponieważ miałam raty w
              Lukasie terminowo spłacane wcześniej,pożyczke dostałam bez problemu i to bez
              zaswiadczenia, pomimo zakończenia spłaty rat jakies rok temu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka