Dodaj do ulubionych

kredyt hipoteczny

07.07.08, 21:41
witam
Mieszkamy i pracujemy w Irlandii od 3 lat Chcemy zaciagnac ja i moj narzeczony kredyt hipoteczny na 25lat 150 000 zl na mieszkanie.Skladalismy wniosek do dombanku,dokumenty byly kompletne(skladali doradcy 24 Oni tez spartolili robote bo nie otrzymalismy kredytu poniewaz co sie okazalo osoby nie byly kompetentne i dokumentow brakowalo...)okazalo sie ze nie moga wyznaczyc wlasnosci???pomozcie nam.Pragniemy kupic mieszkanie.
Obserwuj wątek
    • taliaeasy Re: kredyt hipoteczny 08.07.08, 21:36
      Witam,
      Trochę mało informacji. Chętnie zobaczę co da się zrobić, ale potrzebuje info.
      Mam dostęp do kilkunastu ofert banków. Noja pomoc jest oczywiście bezpłatna.
      Proszę o kontakt natalia.romanska@finamo.pl

Doradca ds Kredytów Hipotecznych i Inwestycji 667 017 828
      • monika13570 Re: kredyt hipoteczny 08.07.08, 21:48
        Witam.Odmowa brzmiala:Na decyzje jest polozenie nieruchomosci i jej typ.nie wiemy co mieli na mysli i nikt nam tego nie wytlumaczyl chociaz mamy doradce osobistego...mieszkanie jest za 150000zl miejscowosc Miechowo(kolo kluczborka)Opolskie.Zarabiamy 7000zlokolo na 2osoby.
    • melon32 Re: kredyt hipoteczny 14.07.08, 23:52
      cześć, odpowiadam na twoje pytanie na forum, proponuje rozejrzeć sie na stronce
      jest fajna bo sa niższe prowizje a sam tez składałam stamtąd wniosek i brałem kredyt

kredyty-pozyczki.eu

jeżeli chcesz znać bliższe informacje to możesz pod każdym produktem wysłać
      wniosek, a przedstawiciel sie z tobą skontaktuje, za to nie płacisz ,ślij tyle
      az sie na któryś zdecydujesz, tam masz praktycznie każdy
      bank wiec wszystko w jednym miejscu.
      Pozdrawiam i powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka