Dodaj do ulubionych

Oprogramowanie do zamówień publicznych

30.05.15, 09:44
Dzień dobry. Obecnie pracuję w branży zamówień publicznych i zaczęłam korzystać z oprogramowania e-publiczny doradca. Kończy mi się wersja testowa i zastanawiam się, czy warto inwestować w pełną wersję. Czy ktoś z Was pracował na tej platformie? Osobiście dobrze mi się pracuje na tym oprogramowaniu ale chciałabym poznać zdanie kogoś, kto miał dłuższą styczność. Dziękuję i pozdrawiam,
Jagoda Piątek
Obserwuj wątek
    • bartkowska_anna Re: Oprogramowanie do zamówień publicznych 02.06.15, 11:00
      Witam, tak - ja korzystam i nie wyobrażam sobie zrezygnować. E-publiczny doradca to niezawodne narzędzie, które znacznie przyspiesza i ułatwia pracę. Pełna wersja jest niedroga i zdecydowanie jest to świetna inwestycja. Polecam.
      • bernisj Re: Oprogramowanie do zamówień publicznych 02.06.15, 11:57
        Ja też już trochę siedzę w zamówieniach publicznych i nie ukrywam, że czekełam, aż coś ktoś wymyśli, aby nam ułatwić tę niekiedy mrówczą pracę. Dlatego jak pojawił sie e-publiczny doradca, to bardzo się ucieszyłem i nie omieszkałem przetestować program. Teraz jesteśmy na etapie zamówienia go do naszej firmy, bo jest bardzo dużym ułatwieniem w pracy.
    • macko.1982 Re: Oprogramowanie do zamówień publicznych 19.06.15, 11:23
      Jeśli nadal się zastanawiasz: polecam e-publicznego doradce. Duża oszczędność czasu.
      • bartkowiaknata Re: Oprogramowanie do zamówień publicznych 20.08.15, 14:56
        nasz UG właśnie wykupił mi dostęp do e-publicznego doradcy na kolejny rok. fajne narzedzie, co wazne bezawaryjne i na nasza ilosc przetargow (łącznie z podprogowymi) sprawdza sie na maxa.
    • renata_um Re: Oprogramowanie do zamówień publicznych 29.12.15, 12:41
      U nas w urzędzie również sprezentowali nam to oprogramowanie! Rewelacja! Teraz to można pracować:) No i jeszcze ten moduł do planowania budżetu i uzyskiwania raportów z wydatkowanych pieniążków.. teram mam nad wszystkim pełną kontrolę, no i szefowie też :) jestem bardzo zadowolona.
    • marcinpzpzmiany Re: Oprogramowanie do zamówień publicznych 07.07.17, 17:51
      Nasza organizacja korzysta z platformy smartpzp i jesteśmy jak na razie zadowoleni. Mają świetne zaplecze wsparcia technicznego i sama obsługa systemu jest na prawdę prosta. Może warto sprawdzić to

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka