netandrzej 31.05.09, 19:54 W jakim banku polecacie otworzyć konto, chcę otworzyć konto razem z zoną lecz tyle ich jest ze ciężko się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BzykBzyk Re: konto w banku IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 21:34 Internetowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: konto w banku IP: *.chello.pl 31.05.09, 22:08 zależy do czego jest ci potrzebne... internetowe czy musisz mieć u siebie oddział? przelewy? przelewy w walucie? jakiej? euro? usd? karta kredytowa? kredyt w rachunku? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: konto w banku 31.05.09, 22:37 Najpierw wezcie w peka sa. Po pol roku bedziecie wiedzieli, jakie sa wady i koszty i bedzie wam latwiej wybrac prawdziwe konto pod swoj epotrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placek58 krzysztofsf ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 15:27 Co oni Ci złego zrobili! Czemu chcesz im to zrobić ! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: konto w banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 07:41 Z tym PKO SA to chyba przesadziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: konto w banku IP: *.ver.airbites.pl 06.06.09, 09:01 bo ja wiem... ja mam u nich konto po polaczenie z bph i co chwile jakies oplaty - a to za kody sms, a to podwyzszenie oplaty za prowadzenie konta... itp. itd. nie liczac obnizek oprocentowania i innych podobnych... a na moje zapytanie czy mozna zmienic na ich internetowe to tak - ale to laczy sie ze zmiana rachunku... to ja dziekuje - w ten sposob moge zmienic bank :> Odpowiedz Link Zgłoś