Dodaj do ulubionych

do MICHSZYB_ ważna informacja

26.05.11, 11:42
jak już ktoś tu napisał :

1. Jarkoni, nie sądzisz, że powinieneś ostro ingerować? Mich robi coś niewyobrażalnie obrzydliwego, naruszając przy tym normy (w tym zasady i aksjologię)prawa karnego oraz ustawy o ochronie danych osobowych. My także bierzemy udział w tym spektaklu, ale nas nikt nie zmusza do czytania, dyskusji itd.

Chciałam Cie poinformować, że złożyłam zawiadomienie na policji o możliwości popełnienia przestępstw przeciwko dziecku przez ciebie.

P.S nie jestem twoja byłą żoną
Obserwuj wątek
    • czlowiek-na-torze Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 11:56
      > Chciałam Cie poinformować, że złożyłam zawiadomienie na policji

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć.

W jakim celu informujesz o powiadomieniu michszyba i uczestników forum? Gdzie tu są znamiona popełnienia przestępstwa? Nikogo z filmu nie da się rozpoznać. Żadne nazwiska nie padły. Dzieciak bredzi coś trzy po trzy naciskany zresztą dość mocno przez rozmówcę.
      • zmeczona100 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 12:18

Michał nie jest anonimową postacią na tym forum, a to, co tu robi, to pomówienia wobec byłej żony. To jest karalne i to baaaardzo.
        Teraz rozumiesz?
        • zmeczona100 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 12:22

prawnikow.pl/porady-prawne/prawo-karne-i-wykroczenia/219308,Pomowienie---przestepstwo-z-art-212-kk.html
        • czlowiek-na-torze Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 13:37
          > Michał nie jest anonimową postacią na tym forum,

Nie wiem jakież to stosunki łączą Cię z jakimś Michałem, ale michszyb to dla mnie literki na ekranie i nic więcej. Mam dystans do tego co można przeczytać w mediach Internetowych.
          • timetotime Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 13:39
            No proszę Cię... smile. Facet jest znany z nazwiska, nieliczni nie wiedzą kto zacz.
          • ekscytujacemaleliterki Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 14:06
            Nie ma lekko, googlarka zawsze prawdę powie...zatem tera i ja wiem jak wygląda mich, jak wygląda jego syn z Anią i jak sama Ania też i nawet Ani brat ( prawdopodobnie bo do Ani podobny). I tyle na temat anonimowości.

I ja się teraz zastanawiam czy czasem komuś do głowy nie wpadnie, żeby nasłać policję na Micha bo zdjęcia syna z gołą pupą w necie zamieszcza?!
            pedofile się takimi zdjęciami wymieniają.
            • timetotime Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 14:28
              To chyba była żona Michszyba z synem Julkiem...
              • ekscytujacemaleliterki Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 14:33
                Jeszcze lepiej. Jeśli była żona to teraz ona może go oskarżyć o upublicznianie jej wizerunku, zamieszczanie zdjęc jej syna i inne takie.

Psycholog wszystkim by się przydał.
              • gazeta_mi_placi Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 22:33
                Nawet niezła z niej dupa, z Michszyba zresztą też, taka ładna para a takie siano we łbie uncertain
                • timetotime Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 22:46
                  No właśnie myślałam, że Michszyb to jakiś maczo z wyglądu będzie, a to taki wymoczek. Zawiodłam się wink.
      • enita2 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 13:54
        To wklep sobie w google" michszyb"a po chwili szukania wyskoczy ci wszystko.Imię nazwisko i pełne CV a także to,że kupił"piękny,czarny Doge Ram 5700 HEMI ,orurowany z halogenami".On się wszędzie tak produkuje że naprawdę nie jest anonimowy.W związku z tym krzywda jaką robi dzieciakom jest niewyobrażalna.
        • enita2 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 14:10
          Jeszcze 20-05-2011 podpisując się pełnym iieniem i nazwiskiem na portalu bezpłatnych porad prawnych opisywał historię swojej ex która, molestuje swoje dzieci.Tam też prosił o radę .Dziś już nie ma imienia i nazwiska a pod postem informacja o usunięcu konta.Albo się przestraszył albo ktoś myślący te dane usunął.I to ma być człowiek który dba o swoje dzieci?Tam kiedyś dojdzie do tragedii.
          • 44bromba Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 14:36
            O, ja też się podpisuję. Kiedyś te dzieci się odpłacą tatusiowi.
        • czlowiek-na-torze Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 27.05.11, 12:43
          Zaraz umieszczę w Internecie stronkę z nickiem czlowiek-na-torze oraz z moim prawdziwym imieniem i nazwiskiem i ze zdjęciami, z których jasno wynika, że jestem drugim polskim kosmonautą. Zdjęcia będą w statku kosmicznym oraz na powierzchni księżyca. CV zamieszczę, i zdjęcie moich pośladków, a jakże!

Nie twierdzę, że to co znaleźliście, to nie są zdjęcia, dane etc. michszyba. Twierdzę, że
          1) utrzymywanie, że "wszyscy znają michszyba" jest nadużyciem, bo ja akurat go nie znam a jego sprawy mam w znacznym stopniu w dupie i mam ciekawsze zajęcia niż prywatne pseudo-śledztwo w Internecie.
          2) przyjmowanie treści z internetu jako pewników jest nierozsądne - vide pierwszy akapit.

Tako rzecze Człowiek-Na-Torze!
          • to.ja.kas Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 27.05.11, 12:47
            MI do głowy nie wpadło googlanie Michszyba póki nie napisano o tym na forum. Mnie szczerze mówiąc tez mało interesuje to kim on jest i nie poczuwam sie do znajomości z nim ani z nikim z jego familii.
            • 44bromba Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 27.05.11, 12:55
              Kurna, ale to nie o wasze zainetresowanie chodzi, tylko o dzieci Micha. W kosmosie nie mieszkają tylko wśród ludzi, zapewne różnych, i takich co ich to zlewa i takich co ich nie zlewa.
              • to.ja.kas Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 27.05.11, 12:58
                44bromba napisała:

> Kurna, ale to nie o wasze zainetresowanie chodzi, tylko o dzieci Micha. W kosmo
                > sie nie mieszkają tylko wśród ludzi, zapewne różnych, i takich co ich to zlewa
                > i takich co ich nie zlewa.
                Masz rację.
                I dlatego zamiast z nim bić pianę może po prostu usunąć co trzeba, pokasować, ostrzec, że jeszcze raz to...i być konsekwentnym.
                Bo jak nie Mich to kolejny ktoś chcąc kogos osmieszyć, znieważyć wykorzysta do tego forum. Zwyczajnie osoby które wysługują sie forum do takich celow nie powinny tu bywać.
            • niutka Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 27.05.11, 20:55
              Mam to samo... Mnie ten gosciu "lotto"...
    • maniasza Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 12:43
      Kindquestion, w razie czego, masz moje poparcie jak w banku. Myślę że wiele innych osób jeszcze się odezwie.
      Chciałam się dopisać do tekstu Kaspra, wyprzedziłaś mnie.

Michszyb nie zdajesz sobie sprawy, jaką krzywdę czynisz swoim dzieciom , o byłej żonie nie mówiąc. Jak niszczysz i pustoszysz wszystko wokół.
      To po prostu niedopuszczalne. Tak nie może być.

Michszyb, to co ty wyprawiasz, to już nie tylko karygodne, to jest parszywa manipulacja (wiele tu takich było, na tym forum), ale też w twoim przypadku - znęcasz się nad byłą żoną i manipulujesz dziećmi. Powinieneś albo siedzieć, albo być zamkniętym w psychiatryku dożywotnio.

W każdym razie ja nie jestem w stanie tego tak zostawić.

ps. Też nie jestem twoją byłą żoną.

• obrazo-burca Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 13:18
        Gwoli ścisłości, ona nie jest lepsza.

Po drugie chyba się nie znęca tylko ją stalkinguje. Tak mi się wydaje.
        • ladyhawke12 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 13:24
          Oboje i to jest pewne znecają sie psychicznie nad dziećmi, a to jest karalne. Mnie oni oboje sa zupełnie obojetni ale dzieciaka mi zal, i trzesie mna jak widze co wyprawiaja, niektórzy nie powinni miec dzieci nigdy.
          • to.ja.kas Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 15:55
            lady i słusznie.
            Jedno warte drugiego. Żadno nei umie ustąpic. Obrzydliwe kreatury i tyle.
            • ladyhawke12 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 20:53
              jakos tak jest ze dorosłych mi nie zawsze jest żal, moge miec zdanie takie czy inne moge dowalic lub poglaskac, ale jedno mam ze jak widze jak ktos krzywdzi dziecko, fizycznie psychicznie to sie gotuje, nie umie nie reagowac. To mna wstrzasnelo, dzieciak jest bezbronny, jego psychika wrażliwa, i pewne straty sa nie doodrobienia, można czasem ciezko pracując zminimalizowac spustoszenie, pełnego szczesliwego dziecinstwa nie da sie odzyskać. To jest moje zdanie poparte doswiadczeniem.
    • mayenna Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 20:40
      Proponuję powiadomić izbę lekarską bo postepowanie Michszyba jakoś mi nie przystaje także do etyki, jaką wykonujący ten zawód powinien się kierować.
      Rzecznika Praw Dziecka także można. Chyba czas coś zrobić bo tez jestem zdania, że ten konflikt za chwilę skończy się czyms strasznym...
      • enita2 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 20:58
        A może TVN, oni mają wejścia i sposoby żeby sprawę wyjaśnić.To nie powinno trwać. Wiemy o tej patologi i nic z tym nie robimy.Żeby w końcu nie doszło do tego że będziemy mieć na sumieniu te dzieciaki.
        • errormix Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 21:14
          Zawsze pozostaje też Al Jazirra.
          • ladyhawke12 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 21:22
            Nie error, zawsze powinien zostawać zdrowy rozsądek
            • to.ja.kas Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 21:26
              A ja myślę, że wszystkim piszącym w tym i wątku obok odbiło na obraz i podobieństwo Michszyba i jego żony.
              Ludzie, nakręcacie się sami a radzicie innym by wyluzowali.
              Wy nie umiecie przejść bez emocji obok tego co pisze Mich a jemu radzicie zachowywac spokój ....heh niezłe big_grin

Mi też już tylko ironiczne posty na tą histerię się pod palce wciskają.
              • enita2 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 21:44
                Kas, to nie nam odbiło.Jeśli tu komuś odbiło to rodzicom.Znasz może metodę na uleczenie tego patu? Ja nie.
                • to.ja.kas Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 21:51
                  Nie, nie znam. O sytuacji wiedzą sądy, prokuratura, policja, rodki.
                  Nakręcacie się, bluzganiem, reakcją na jego wpisy tak naprawdę eskalujecie jego zachowanie.
                  I nie irytowałoby to i nie bawiło gdybyście w znakomitej większości nie dawali mu jednej rady "zachowaj spokój". Ludzie, jak się pisze komuś "spokojnie" to samemu nie zachowuje się histerycznie....zwłaszcza że wy nie umiecie się opanowac czytając posty obcego, obojetnego faceta a radzicie komuś kto walczy mniej lub lepiej o prawa do widzeń i kontaktów z synami.
                  Gdybyście go "zlali" to dawno przestały zasypywac nas tu tymi swoimi powtarzającymi się wątkami. A ja mam wrażenie, że ciagle te same osoby nawołują Micha do spokoju w mało cenzuralnych słowach.
                  Hipokryzja?
              • tricolour Ja bym tego tak nie nazwał... 26.05.11, 21:46
                ... że wszystkim odbiło.

Rok temu pisałem jak będzie wyglądała sprawa Micha. W niczym się nie pomyliłem, bo napisałem, że dzieci Mich nie dostanie, kasy mu zabraknie na kredyt+alimenty+nowa kobieta+nowe dziecko, we własnym domu mieszkał nie bedzie i bedzie klepał biedę (kasy na życie już brakuje). Zwymyślał mnie za taką przepowiednię. Pisałem także o stresie, który będzie toczył całą czeredę i pisałem to tylko na podstawie jego agresji i chęci wygrania z byłą żoną.
                Za wszelką cenę.

Wektor zmian jest czytelny: im jego czyny są mniej skuteczne tym większy kaliber: wczoraj były filmy z dziećmi. Partacke (jak wszystko) ale były. Mich doskonali narzędzia przemocy.
                • to.ja.kas Re: Ja bym tego tak nie nazwał... 26.05.11, 21:53
                  Przestań robic z siebie proroka. Pisałeś. Wielokrotnie Tri. Medal Ci dac czy jak?
                  Już nie wiem czy bardziej pieni się Mich czy ci kórzy pienią się nieustannie w jego wątkach pisząc iż Mich to pieniacz.
                  Nie znudziło wam się?
                  • sinsi Re: Ja bym tego tak nie nazwał... 26.05.11, 22:02
                    świetne i przewidywalne smile)))))))) jakoś tobie się nie znudziło smile)))))))))
                    • to.ja.kas Re: Ja bym tego tak nie nazwał... 26.05.11, 22:07
                      Zrób sobie statystki jak często tu jestem i ile moich wpisów w wątkach Micha. Do Micha już mi się gadac nie chce, bo to gadanie po próżnicy. Bez sensu. On nie słucha bo słuchanie nie jest jego celem. On chce was zwyczajnie wkurzyć i świetnie mu sie to udaje. Serio tego nie widzicie ? O ile Mich i jego familia w postaci żon byłych i obecnych to sprawa beznadziejna, to może wy wyluzujecie? smile
                      • sinsi Re: Ja bym tego tak nie nazwał... 26.05.11, 22:10
                        filozofia Kas. : "WY nic nie widzicie, WY się ekscytujecie bo jaaa to tu tylko przechodziłam...z tragarzami przechodziłam!"

świstak siedzi i zawija.
                        • to.ja.kas Re: Ja bym tego tak nie nazwał... 26.05.11, 22:13
                          Dobra, nie chce mi sie gadać z Tobą. Bo to jak gadanie do Michszyba.
                          • sinsi Re: Ja bym tego tak nie nazwał... 26.05.11, 22:15
                            a nie jak do obrazu?
      • gazeta_mi_placi Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 26.05.11, 22:32
        To może jeszcze i kuratorium...
        • ladyhawke12 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 27.05.11, 07:28
          Tym razem zgadzam sie z Kaś, nakrecanie powoduje jeszcze wieksza szkodę dzieciakom. Trzeba sobie uswiadomic, ze dzieciaki teraz sa rozpoznawalne w całej Polsce, znamy nazwisko, to raz, dwa jesli dzieciaki uczeszczaja do przedszkola to może sie zdazyc ze rodzice innych dzieciaków tez to wszystko czytaja. Pisałam powyzej zdrowy rozsadek czas włączyć.
          • scibor3 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 27.05.11, 13:58
            No tak, cała Polska nie ma co robić tylko śledzi to forum. Zastanów się co mówisz. Napisanie tego tutaj rodzi mniejsze skutki niż podzielenie się ze znajomym. Nawet dalekim. Co do wątkotwórczyni, myślę, ze oszalałaś. Jeżeli można oskarżyć Michszyba, to i można prawie każdego na tym forum. Przy pewnym zaangażowaniu można wyciągnąć każdego dane personalne. Twoje też.
            • piekielnica2 Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 27.05.11, 15:08
              Człowieku, czy Ty jesteś normalny ?
              Cała trójka z tego filmu ma zawody zaufania publicznego. Czy Ty chciałbyś nauczycielkę dla swojego dziecka, która jest oskarżana o taki kaliber ?
              Przecież tej kobiecie za samo pomówienie może grozić ostracyzm społeczny, zwolnienie z pracy i masa innych rzeczy. Czy naprawdę sądzisz że to jest w porządku ?

A nasza lekarska gwiazda naprawdę przeszła siebie.
              On też sobie koncertowo zrujnował opinię. Jest niestabilny psychicznie i założę się o wszystko że otoczenie ma go dosyć. Nie wiem, co robiłabym na miejscu tej kobiety. Dlatego dziwią mnie negatywne opinie pod jej adresem.
    • haalszka Re: do MICHSZYB_ ważna informacja 28.05.11, 06:33
      szkoda tego dziecka...... maleństwo jeszcze, a już tak skrzywdzone przez rodziców.
      Popieram złożenie zawiadomienia, choć jak widac z wyzszych watków, nie jestesmy społeczeństwem gotowym na ochronę dzieci krzywdzonych przez rodziców.
      Mam nadzieję ze ktoś tym ludziom pomoze, aby mogli jeszcze dac synowi "bezpieczeństwo".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka