Dodaj do ulubionych

CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA?

19.02.05, 20:11
Czy jest?Z bagażem doświadczeń który jest tu opisywany i dający choć troszkę
ulgi i zapomnienia na chwilę Czekam na odpowiedż i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:13
      Może się nie długo spotkamy i ponarzekamy razem .Nie udało się w Warszawie to
      może Wrocław będzie tym miejscem?
    • goya26 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:33
      czesc jestem z okolic wrocławia, ale we wrocku pracuje. Jestem po rozwodzie od
      pół roku ale formalnie więcej jesli ktoś chce pogadać to zapraszam, chetnie
      wymienie się swoimi doświadczeniami.
      • cool_grazka Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 20:31
        czy mam do Wroclawia pojechac, by pogadac???To jade...nie ma sprawysmile
        • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 23:09
          a skąd jesteś że nie wiesz czym dojechać .Dla Ciebie rozwód to było chyba nie
          złe piekło co?Pozdrawiam
    • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:39
      do Wrocka to ja mam rzut beretem... no w tych warunkach to może dwasmile
      • jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:47
        wow bezecnymen, to Ty wychowany w szklarniowych warunkach...Najcieplejsze
        miejsce w kraju smile)))))))
        • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:50
          i jeszcze w czepku urodzonytongue_out tylko jakis chyba był felerny
      • jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:50
        aaaaaa zapomniałem, że Wrocław zawsze poddaje się ostatni smile))) Pozdrowienia
        dla kocich łbów w centrum i celowego mylenia przyjezdnych gdzie są i jak się z
        centrum wydostać...Przepraszam za zmianę tematu smile))
        • goya26 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:55
          Kochani to może zorganizujemy jakieś spotkanko "rozwodników" skoro mamy wszyscy
          "po drodze" do wrocławia? Podam moje namiary na gg 2055113 pozdrawiam serdecznie.
          • jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:05
            goya a gdzie to po drodze do Wrocławia? Może jakoś niedaleko Łodzi? W sumie od
            Białegostoku to po drodze...smile)))
            • goya26 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:08
              wyberzmy jakieś miasto w centrum polski żeby wszyscy mieli blisko i spotkamy
              sie. Acha dodoatkowo po 3 dni urlopu (niech szanowni szefowie nam to ybaczą
              hihi) Pozdrawiam
    • tricolour Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:08
      no... Jestem z Wrocławia...
      • goya26 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:13
        No to jest nas już 2 smile może byc pozdrawiam
      • jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:26
        no cóż...i bezecnymen i tricolour są aus Breslau? No szok...Heh, to żart z tym
        niemieckim, ale u nas jest Tesco czy inny Geant, a we Wrocławiu jakiś
        Kaufland...jaaaa kaufen Sie, aber mehr und mehr...Wybaczcie idiotyczne poczucie
        humoru,ech to lodowisko na rynku...
        • tricolour Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:28
          Hehe... wiesz, Kauflandu, to chyba nie ma... no ja w każdym razie nie wiem, że
          gdzieś jest...
          Co do lodowiska w Rynku, to jest super! Przyjeżdżają hitlerowcy i oczy
          wypatrują ze zdziwienia, że tak można!
          Myśleli, że tu dzicz jakaś....
          • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:37
            ja to jestem lokalną patriotkąwink)) i nie dam obrażać zachodniej Polskismile),
            niestety taka prawda, że tam jest cieplej, czyściej, ładniej i takie tamsmile)
            echhh łza się w oku kręcisad(( Wrocław, Leszno, Poznańsad((((( i gdzie mnie
            wynuiosło do Łodzi????
            • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:11
              yyyyyyyyyyyyy do Leszna mam..... pół rzutu beretkątongue_out
              • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:29
                to gdzie mieszkasz bezecnymenku????????//smile)))))))))))))
                • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:43
                  Gross Glogautongue_out
                • jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:52
                  villemo, też nie czytasz smile))) blisko Wrocławia mieszka ...
                  • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:54
                    nie mowilem że blisko tylko 2 rzuty beretem
                    • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:57
                      ze mna nie wygracie: jarkoni i bezecnymenku oto prawda:

yyyyyyyyyyyyy do Leszna mam..... pół rzutu beretkątongue_out (autor bezecnymensmile))
                      • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:58
                        dlatego proszęe mi kitu nie wciskać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile)
                      • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:59
                        chyba zapomialem powiedziec że na szosie przy dobrej pogodzie osiągam 50km w
                        tej konkurencji
                        • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 23:04
                          w wciskaniu kitu???????????????????? hihihihismile)))))))))))))
                          • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 23:06
                            w rzucie beretką
            • jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:17
              villemo z Łodzi?? Ech...co jutro robisz? smile)))))))
              • tricolour Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:18
                Bezecny,
                Widzisz? A nie mówiłem?
                Niby portal "rozwodowy" ale miętą pachnie aż miło... smile)))
                • jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:26
                  smile))))))))
                  • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:28
                    jesooo jarkoni Ty to jesteś zamotany, dawno już Tobie pisałam, ze jestem z
                    Łodzi, jesooooo faceci mnie załamują!!!!!!!!!!!!!!!smile))))))))))
                    • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:34
                      to może rozpoczniemy wątek o tym czy ktoś jest z Łodzi?smile)))
                      • thomaspawel Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 00:43
                        ależ owszem...
                        wystarczy przejść się po wokandach łódzkich sądów i można zebrać niezłą grupę.smile
                        ale liczą się tylko rozwiedzeni pozwani...
                    • jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:35
                      villemo, nie zamotany tylko w miarę odpowiedzialny, przyznaję, że to forum mnie
                      zaczyna przerastać, a ja na ile mogę próbuję jakoś panować, zeby nie pojawili
                      się tu nieodpowiedzialni jacyś..Nie zawsze jestem, trochę wyjeżdzam, ale staram
                      się jak mogę...Dziś np panią pt niteczka na którymś z wątków poprosiłem, żeby
                      nie obrażała innych i myślała co pisze...
                      • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:38
                        wink)) ależ doceniam to i nawet muszę Cię pochwalić ładnie zmieniłeś
                        nagłóweksmile))),a ta pochwała to z urzędu smile) nauczycielskiegosmile)) więc na pewno
                        jest coś wartasmile)
                        • jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:50
                          villemo, zmiana nagłówka była ad hoc, bez szczególnego myślenia co i jak piszę,
                          zresztą zawsze piszę szybko i co myślę....Mówiłem o tym, że staram się czytać
                          wszystko co się pojawia na forum, żeby ewentualnie eliminować tych niemiłych,
                          nieuprzejmych, wulgarnych czy też ewidentnie obrażających innych...Ale heh nie
                          mam wiele do roboty, jak Tomaszewski w meczu z Haiti w 1974 smile))))))) Aaaaa
                          dla Twojej wiadomosci : wygralismy 7:0...
                          • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:52
                            oj chyba masz(patrz wątek o uwodzeniusmile))))))))))))))))))))))
                            • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:21
                              Kufland jest weWrocku ,mieszkam blisko niego .Ja poważnie o spotkaniu a Wy
                              sobie dyskusje prawie nie na temat zaczeliście.Pozdrawiam
                              • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:30
                                przepraszam w imieniu własnym i tych łazików aktualnie nieobecnych...
                                wczorajszy wieczór jakis dziwny był, frywolnie się zrobiło i tak jakos
                                pooooszłosmile
                                gdybym był z Wrocławia to juz bysmy sie na jaka kawę umówili i pogadali, ale
                                jak juz wiesz dla mnie to kawałek drogi, więc chyba na jakis większy zjazd bym
                                się wybrał...
                                • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:36
                                  OK to może zorganizujmy to gdzieś gdzie każdy będzie miał w pół drogi do
                                  celu .Czekam na propozycje.
                                • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:38
                                  Bo spotakć było by warto się napewno temat rozwinął by się wokół nowych może
                                  wątków?
                                  • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:50
                                    wygląda na to, że mamy tu 2 centra..Wrocław i Łódź
                                    osobiście wole sytuacje gdy ktos pełni role gospodarza, choćby po to, by
                                    zaklepac stolik
                                    wpół drogi to gdzies w okolicach Ostrowa chyba... może lepiej będzie zjechac
                                    się we Wrocku a jak się nam spodoba, to Łodzianie zrobia rewanz u siebiesmile
                                    • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:56
                                      nie ma problemu ylko chętni muszą się znaleść gorzej z noclegownią ...więc
                                      napiszcie kiedy możecie a stolik gdzieś się zaklepie.Zresztą z ym nie bedzie
                                      problemu u nas miejsc stolikowych dostatek...
                                      • kasiar74 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:01
                                        nie wyszlo w Gliwicach, Waszawie i Łodzi, no może Wrocław sie zrehebilituje.
                                        Ale rozwódki to samotne matki więc albo nie ma z kim dziecka zostawić, albo
                                        chore, albo jedzie na koloniesmile)Swoja droga ja baaardzo lubie Wrocław. No i
                                        teraz wygląda na to że opócz Jarkoniego byłiby jeszcze jacys faceci smile
                                        a jest tu ktoś z górnego śląska???
                                        bo wygląda na to że nie ma
                                        • jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 19:19
                                          zabierać łyżwy kasia? Moze to lodowisko na rynku naprawdę istnieje smile))))))
                                      • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:02
                                        dowolny weekend, a z noclegiem dla mnie nie będzie problemu, bo nie zamierzam
                                        spaćsmilejak nie zdąrze na ostatni pociąg to sobie posiedze na dworcu, poczytam
                                        prasę, pogadam z menelami i jakos do porannego pociągu doczłapiesmile
                                        pozostaje poczekac na deklaracje pozostałych chętnych
                                        • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:14
                                          podtrzymuję i jestem za więc jednoczmy się i spotkajmy w końcu !może za tydzień
                                          w sobotę 26.02 CO WY NA TO?
                                          • kasiar74 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:19
                                            do mnie przyjeżdża mążsmile))
                                            i jakoś się cieszę strasznie i Wrocław odwiedzę innym razem, a byłam tam
                                            bodajże w styczniu. Bawicie się dobrze.
                                        • viillemo zdrada:))) 20.02.05, 10:16
                                          no nie tego to się nie spodziewałam!!!!!!! co to za tekst????? >przepraszam w
                                          imieniu własnym i tych łazików aktualnie nieobecnych...
                                          wczorajszy wieczór jakis dziwny był, frywolnie się zrobiło i tak jakos
                                          pooooszłosmile< Bezecny dziś przepraszasz, a wczoraj to nie można było Cię
                                          uspokoić!!!!!!smile))))))))))
                                          • bezecnymen Re: zdrada:))) 20.02.05, 10:27
                                            Vill zapomnialaś kto probował uspokoić towarzystwo?? przeczytaj początkowe
                                            postytongue_out
                                            a ja podatny na wirusy więc się od was zaraziłemsmile a przepraszałem bo
                                            faktycznie wyluzowalismy deczko za bardzo, ale co tam tongue_out fajnie byłobig_grin
                                            • viillemo Re: zdrada:))) 20.02.05, 10:40
                                              no nie przesadzajwink, chyba, ze podzielasz pogląd, ze jak się ma kłopoty tego
                                              typu (forum rozwód i co dalej) to trzeba się zakopać żywcem i umartwiaćsad(,
                                              uwążam że w tym przypadku śmiech jest jak najbardziej wskazany i biegnę na
                                              wątek "to co w życiu wazne", żeby dopisac śmiech i radośćwink)
                                              • bezecnymen Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:01
                                                nie przesadziłem- wziąłem tylko pod uwagę fakt, że np wczoraj wlazł być może
                                                ktos załamany, w depresji porozwodowej i zamiast na współczujących ludzi
                                                z ''garbem''trafił na grupe wesołków...można sie zadołowac na amenuncertain
                                                • viillemo Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:17
                                                  to, ze wczoraj było wesoło to nie znaczy, ze nie umiemy współczuć...a jesteś
                                                  taki pewien, ze ktoś załamany oczekuje współczucia i poklepywania po ramieniu z
                                                  tekstem, nie martw się strasznie ci współczujemy ale bedzie lepiej...???????
                                                  • viillemo Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:18
                                                    wtedy to bym się załamała sad((bleeee
                                                  • bezecnymen Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:18
                                                    nie mozna takich przypadków wykluczyć,,, nie wszyscy sa silni, zwarci i gotowismile
                                                  • viillemo Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:23
                                                    wiem, ale nie można tez sie umartwiać, współczuć umartwiajac i analizować swoje
                                                    nieszczęcie, przeciez takie postępowanie prowadzi w prostej drodze do
                                                    szaleństwa!!!! a my tutaj na tym forum mam jeden cel...wyjść na prostą...
                                                  • kasiar74 Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:34
                                                    tu sie z toba zgodze
                                                    dopiero jak przestałam się zamartwiac, wyszłam do ludzi, bawię się, robie to co
                                                    lubie to paradoksalnie zaczeło mi sie układac powoli z meżem

viillemo napisała:

> wiem, ale nie można tez sie umartwiać, współczuć umartwiajac i analizować
                                                    swoje
                                                    >
                                                    > nieszczęcie, przeciez takie postępowanie prowadzi w prostej drodze do
                                                    > szaleństwa!!!! a my tutaj na tym forum mam jeden cel...wyjść na prostą...
                                                  • viillemo Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:38
                                                    mam nadzieję, że ułozy się do końca bo chyba tego chcesz?smile))) (tak
                                                    wywnioskowałam z kilku postow))) a tak przy okazji 74 to rocznik? bo ja jestem
                                                    75 smile))
                                                  • bezecnymen Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:45
                                                    o raaany 30tki??? Mareczku!! dupe w troki i w siną dal....
                                                  • viillemo Re: zdrada:))) 20.02.05, 12:47
                                                    hahahahaha, o mój drogi oczekiwałes
                                                    szesnastek????????????????????????????????????????????????? o Ty bezecniku
                                                    hihihismile))
                                                  • bezecnymen Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:43
                                                    no i bardzo dobrzesmile ale powtarzam, nie wszyscy.......a forum jest miejscem
                                                    ogólnodostepnym by nie rzec frywolnie...publicznymtongue_out
                                              • jarkoni Re: zdrada:))) 20.02.05, 19:21
                                                villemo podzielam, było fajnie wczoraj, momentami aż za fajnie, ale generalnie
                                                powtórzmy to hehehehe smile))))))))
                                                • poczta301 Re: zdrada:))) 20.02.05, 19:34
                                                  istnieje naprawdę lodowisko w pięknym wrocławskim rynku zapraszam
                              • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:50
                                poczta301, ale czy to spotaknie ma być śmiertelnie poważne?????smile)) bo jeśli
                                tak to proponuję może jakieś zacnijesze miejsce niż stolik w kawiarnismile))
                                • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:54
                                  ŻADNE POWAŻNE na luziku nie po to się spotkamy żeby przeżyć hooror ,ale żeby
                                  wyluzwoać i zapom,nieć w dobrym znaczeniu tego wątku
                                • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:55
                                  w zakrystii??
                                  • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:55
                                    precz z zakrystią
                                    • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:56
                                      VIILLEMO tak śmiech to co jest najważniejsze żeby nie zwariowac nie prawdaż?
                                      • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:59
                                        prawdażwink))
                                      • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 11:01
                                        ok i co dalej jak tam spotakanie zainteresowana?
                                      • bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 11:03
                                        śmiech przez łzy i łzy ze śmiechu??? popieramsmile
                                        • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 11:04
                                          JA RÓWNIEŻ
                                          • kasiar74 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 11:06
                                            o to chodzi żeby sie wyluzowac
                                            upic się ale nie na smutnosmile
    • ulala.v Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 11:51
      no ładnie...widzę, że silny ośrodek dolnośląski się utworzył na forum...dodam
      tylko, że ja też z Wrocławiasmile
      • viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 12:48
        ulala.v gdzie Ty jesteś???????? napisałam do Ciebie na ggsmile
        • ulala.v Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 12:55
          viillemo nic nie dostałamsad...napisz teraz-jestem
    • poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 14:21
      ULALA.V tomoże my się spotkamy gdzieś moje gg 5344839 pozdrawiam
      • mea.ww Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 20:23
        Wrocław pozdrawia Wrocław i reszte światasmile))
        mój gg 2623231
        • jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 20:35
          mea to Ty też Wrocław? Masz moj mail? Pozdrawiam Cię i to bardzo...
          • mea.ww Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 21.02.05, 09:27
            Też a jak!!!! smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka