poczta301 19.02.05, 20:11 Czy jest?Z bagażem doświadczeń który jest tu opisywany i dający choć troszkę ulgi i zapomnienia na chwilę Czekam na odpowiedż i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:13 Może się nie długo spotkamy i ponarzekamy razem .Nie udało się w Warszawie to może Wrocław będzie tym miejscem? Odpowiedz Link
goya26 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:33 czesc jestem z okolic wrocławia, ale we wrocku pracuje. Jestem po rozwodzie od pół roku ale formalnie więcej jesli ktoś chce pogadać to zapraszam, chetnie wymienie się swoimi doświadczeniami. Odpowiedz Link
cool_grazka Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 20:31 czy mam do Wroclawia pojechac, by pogadac???To jade...nie ma sprawy Odpowiedz Link
poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 23:09 a skąd jesteś że nie wiesz czym dojechać .Dla Ciebie rozwód to było chyba nie złe piekło co?Pozdrawiam Odpowiedz Link
bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:39 do Wrocka to ja mam rzut beretem... no w tych warunkach to może dwa Odpowiedz Link
jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:47 wow bezecnymen, to Ty wychowany w szklarniowych warunkach...Najcieplejsze miejsce w kraju ))))))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:50 i jeszcze w czepku urodzony tylko jakis chyba był felerny Odpowiedz Link
jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:50 aaaaaa zapomniałem, że Wrocław zawsze poddaje się ostatni ))) Pozdrowienia dla kocich łbów w centrum i celowego mylenia przyjezdnych gdzie są i jak się z centrum wydostać...Przepraszam za zmianę tematu )) Odpowiedz Link
goya26 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 20:55 Kochani to może zorganizujemy jakieś spotkanko "rozwodników" skoro mamy wszyscy "po drodze" do wrocławia? Podam moje namiary na gg 2055113 pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:05 goya a gdzie to po drodze do Wrocławia? Może jakoś niedaleko Łodzi? W sumie od Białegostoku to po drodze...))) Odpowiedz Link
goya26 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:08 wyberzmy jakieś miasto w centrum polski żeby wszyscy mieli blisko i spotkamy sie. Acha dodoatkowo po 3 dni urlopu (niech szanowni szefowie nam to ybaczą hihi) Pozdrawiam Odpowiedz Link
tricolour Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:08 no... Jestem z Wrocławia... Odpowiedz Link
goya26 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:13 No to jest nas już 2 może byc pozdrawiam Odpowiedz Link
jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:26 no cóż...i bezecnymen i tricolour są aus Breslau? No szok...Heh, to żart z tym niemieckim, ale u nas jest Tesco czy inny Geant, a we Wrocławiu jakiś Kaufland...jaaaa kaufen Sie, aber mehr und mehr...Wybaczcie idiotyczne poczucie humoru,ech to lodowisko na rynku... Odpowiedz Link
tricolour Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:28 Hehe... wiesz, Kauflandu, to chyba nie ma... no ja w każdym razie nie wiem, że gdzieś jest... Co do lodowiska w Rynku, to jest super! Przyjeżdżają hitlerowcy i oczy wypatrują ze zdziwienia, że tak można! Myśleli, że tu dzicz jakaś.... Odpowiedz Link
viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 21:37 ja to jestem lokalną patriotką)) i nie dam obrażać zachodniej Polski), niestety taka prawda, że tam jest cieplej, czyściej, ładniej i takie tam) echhh łza się w oku kręci(( Wrocław, Leszno, Poznań((((( i gdzie mnie wynuiosło do Łodzi???? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:11 yyyyyyyyyyyyy do Leszna mam..... pół rzutu beretką Odpowiedz Link
viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:29 to gdzie mieszkasz bezecnymenku????????//))))))))))))) Odpowiedz Link
jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:52 villemo, też nie czytasz ))) blisko Wrocławia mieszka ... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:54 nie mowilem że blisko tylko 2 rzuty beretem Odpowiedz Link
viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:57 ze mna nie wygracie: jarkoni i bezecnymenku oto prawda: yyyyyyyyyyyyy do Leszna mam..... pół rzutu beretką (autor bezecnymen)) Odpowiedz Link
viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:58 dlatego proszęe mi kitu nie wciskać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:59 chyba zapomialem powiedziec że na szosie przy dobrej pogodzie osiągam 50km w tej konkurencji Odpowiedz Link
viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 23:04 w wciskaniu kitu???????????????????? hihihihi))))))))))))) Odpowiedz Link
jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:17 villemo z Łodzi?? Ech...co jutro robisz? ))))))) Odpowiedz Link
tricolour Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:18 Bezecny, Widzisz? A nie mówiłem? Niby portal "rozwodowy" ale miętą pachnie aż miło... ))) Odpowiedz Link
viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:28 jesooo jarkoni Ty to jesteś zamotany, dawno już Tobie pisałam, ze jestem z Łodzi, jesooooo faceci mnie załamują!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))) Odpowiedz Link
viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:34 to może rozpoczniemy wątek o tym czy ktoś jest z Łodzi?))) Odpowiedz Link
thomaspawel Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 00:43 ależ owszem... wystarczy przejść się po wokandach łódzkich sądów i można zebrać niezłą grupę. ale liczą się tylko rozwiedzeni pozwani... Odpowiedz Link
jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:35 villemo, nie zamotany tylko w miarę odpowiedzialny, przyznaję, że to forum mnie zaczyna przerastać, a ja na ile mogę próbuję jakoś panować, zeby nie pojawili się tu nieodpowiedzialni jacyś..Nie zawsze jestem, trochę wyjeżdzam, ale staram się jak mogę...Dziś np panią pt niteczka na którymś z wątków poprosiłem, żeby nie obrażała innych i myślała co pisze... Odpowiedz Link
viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:38 )) ależ doceniam to i nawet muszę Cię pochwalić ładnie zmieniłeś nagłówek))),a ta pochwała to z urzędu ) nauczycielskiego)) więc na pewno jest coś warta) Odpowiedz Link
jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:50 villemo, zmiana nagłówka była ad hoc, bez szczególnego myślenia co i jak piszę, zresztą zawsze piszę szybko i co myślę....Mówiłem o tym, że staram się czytać wszystko co się pojawia na forum, żeby ewentualnie eliminować tych niemiłych, nieuprzejmych, wulgarnych czy też ewidentnie obrażających innych...Ale heh nie mam wiele do roboty, jak Tomaszewski w meczu z Haiti w 1974 ))))))) Aaaaa dla Twojej wiadomosci : wygralismy 7:0... Odpowiedz Link
viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 19.02.05, 22:52 oj chyba masz(patrz wątek o uwodzeniu)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:21 Kufland jest weWrocku ,mieszkam blisko niego .Ja poważnie o spotkaniu a Wy sobie dyskusje prawie nie na temat zaczeliście.Pozdrawiam Odpowiedz Link
bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:30 przepraszam w imieniu własnym i tych łazików aktualnie nieobecnych... wczorajszy wieczór jakis dziwny był, frywolnie się zrobiło i tak jakos pooooszło gdybym był z Wrocławia to juz bysmy sie na jaka kawę umówili i pogadali, ale jak juz wiesz dla mnie to kawałek drogi, więc chyba na jakis większy zjazd bym się wybrał... Odpowiedz Link
poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:36 OK to może zorganizujmy to gdzieś gdzie każdy będzie miał w pół drogi do celu .Czekam na propozycje. Odpowiedz Link
poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:38 Bo spotakć było by warto się napewno temat rozwinął by się wokół nowych może wątków? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:50 wygląda na to, że mamy tu 2 centra..Wrocław i Łódź osobiście wole sytuacje gdy ktos pełni role gospodarza, choćby po to, by zaklepac stolik wpół drogi to gdzies w okolicach Ostrowa chyba... może lepiej będzie zjechac się we Wrocku a jak się nam spodoba, to Łodzianie zrobia rewanz u siebie Odpowiedz Link
poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 09:56 nie ma problemu ylko chętni muszą się znaleść gorzej z noclegownią ...więc napiszcie kiedy możecie a stolik gdzieś się zaklepie.Zresztą z ym nie bedzie problemu u nas miejsc stolikowych dostatek... Odpowiedz Link
kasiar74 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:01 nie wyszlo w Gliwicach, Waszawie i Łodzi, no może Wrocław sie zrehebilituje. Ale rozwódki to samotne matki więc albo nie ma z kim dziecka zostawić, albo chore, albo jedzie na kolonie)Swoja droga ja baaardzo lubie Wrocław. No i teraz wygląda na to że opócz Jarkoniego byłiby jeszcze jacys faceci a jest tu ktoś z górnego śląska??? bo wygląda na to że nie ma Odpowiedz Link
jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 19:19 zabierać łyżwy kasia? Moze to lodowisko na rynku naprawdę istnieje )))))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:02 dowolny weekend, a z noclegiem dla mnie nie będzie problemu, bo nie zamierzam spaćjak nie zdąrze na ostatni pociąg to sobie posiedze na dworcu, poczytam prasę, pogadam z menelami i jakos do porannego pociągu doczłapie pozostaje poczekac na deklaracje pozostałych chętnych Odpowiedz Link
poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:14 podtrzymuję i jestem za więc jednoczmy się i spotkajmy w końcu !może za tydzień w sobotę 26.02 CO WY NA TO? Odpowiedz Link
kasiar74 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:19 do mnie przyjeżdża mąż)) i jakoś się cieszę strasznie i Wrocław odwiedzę innym razem, a byłam tam bodajże w styczniu. Bawicie się dobrze. Odpowiedz Link
viillemo zdrada:))) 20.02.05, 10:16 no nie tego to się nie spodziewałam!!!!!!! co to za tekst????? >przepraszam w imieniu własnym i tych łazików aktualnie nieobecnych... wczorajszy wieczór jakis dziwny był, frywolnie się zrobiło i tak jakos pooooszło< Bezecny dziś przepraszasz, a wczoraj to nie można było Cię uspokoić!!!!!!)))))))))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: zdrada:))) 20.02.05, 10:27 Vill zapomnialaś kto probował uspokoić towarzystwo?? przeczytaj początkowe posty a ja podatny na wirusy więc się od was zaraziłem a przepraszałem bo faktycznie wyluzowalismy deczko za bardzo, ale co tam fajnie było Odpowiedz Link
viillemo Re: zdrada:))) 20.02.05, 10:40 no nie przesadzaj, chyba, ze podzielasz pogląd, ze jak się ma kłopoty tego typu (forum rozwód i co dalej) to trzeba się zakopać żywcem i umartwiać(, uwążam że w tym przypadku śmiech jest jak najbardziej wskazany i biegnę na wątek "to co w życiu wazne", żeby dopisac śmiech i radość) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:01 nie przesadziłem- wziąłem tylko pod uwagę fakt, że np wczoraj wlazł być może ktos załamany, w depresji porozwodowej i zamiast na współczujących ludzi z ''garbem''trafił na grupe wesołków...można sie zadołowac na amen Odpowiedz Link
viillemo Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:17 to, ze wczoraj było wesoło to nie znaczy, ze nie umiemy współczuć...a jesteś taki pewien, ze ktoś załamany oczekuje współczucia i poklepywania po ramieniu z tekstem, nie martw się strasznie ci współczujemy ale bedzie lepiej...??????? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:18 nie mozna takich przypadków wykluczyć,,, nie wszyscy sa silni, zwarci i gotowi Odpowiedz Link
viillemo Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:23 wiem, ale nie można tez sie umartwiać, współczuć umartwiajac i analizować swoje nieszczęcie, przeciez takie postępowanie prowadzi w prostej drodze do szaleństwa!!!! a my tutaj na tym forum mam jeden cel...wyjść na prostą... Odpowiedz Link
kasiar74 Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:34 tu sie z toba zgodze dopiero jak przestałam się zamartwiac, wyszłam do ludzi, bawię się, robie to co lubie to paradoksalnie zaczeło mi sie układac powoli z meżem viillemo napisała: > wiem, ale nie można tez sie umartwiać, współczuć umartwiajac i analizować swoje > > nieszczęcie, przeciez takie postępowanie prowadzi w prostej drodze do > szaleństwa!!!! a my tutaj na tym forum mam jeden cel...wyjść na prostą... Odpowiedz Link
viillemo Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:38 mam nadzieję, że ułozy się do końca bo chyba tego chcesz?))) (tak wywnioskowałam z kilku postow))) a tak przy okazji 74 to rocznik? bo ja jestem 75 )) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:45 o raaany 30tki??? Mareczku!! dupe w troki i w siną dal.... Odpowiedz Link
viillemo Re: zdrada:))) 20.02.05, 12:47 hahahahaha, o mój drogi oczekiwałes szesnastek????????????????????????????????????????????????? o Ty bezecniku hihihi)) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: zdrada:))) 20.02.05, 11:43 no i bardzo dobrze ale powtarzam, nie wszyscy.......a forum jest miejscem ogólnodostepnym by nie rzec frywolnie...publicznym Odpowiedz Link
jarkoni Re: zdrada:))) 20.02.05, 19:21 villemo podzielam, było fajnie wczoraj, momentami aż za fajnie, ale generalnie powtórzmy to hehehehe )))))))) Odpowiedz Link
poczta301 Re: zdrada:))) 20.02.05, 19:34 istnieje naprawdę lodowisko w pięknym wrocławskim rynku zapraszam Odpowiedz Link
viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:50 poczta301, ale czy to spotaknie ma być śmiertelnie poważne?????)) bo jeśli tak to proponuję może jakieś zacnijesze miejsce niż stolik w kawiarni)) Odpowiedz Link
poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:54 ŻADNE POWAŻNE na luziku nie po to się spotkamy żeby przeżyć hooror ,ale żeby wyluzwoać i zapom,nieć w dobrym znaczeniu tego wątku Odpowiedz Link
poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 10:56 VIILLEMO tak śmiech to co jest najważniejsze żeby nie zwariowac nie prawdaż? Odpowiedz Link
poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 11:01 ok i co dalej jak tam spotakanie zainteresowana? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 11:03 śmiech przez łzy i łzy ze śmiechu??? popieram Odpowiedz Link
kasiar74 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 11:06 o to chodzi żeby sie wyluzowac upic się ale nie na smutno Odpowiedz Link
ulala.v Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 11:51 no ładnie...widzę, że silny ośrodek dolnośląski się utworzył na forum...dodam tylko, że ja też z Wrocławia Odpowiedz Link
viillemo Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 12:48 ulala.v gdzie Ty jesteś???????? napisałam do Ciebie na gg Odpowiedz Link
ulala.v Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 12:55 viillemo nic nie dostałam...napisz teraz-jestem Odpowiedz Link
poczta301 Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 14:21 ULALA.V tomoże my się spotkamy gdzieś moje gg 5344839 pozdrawiam Odpowiedz Link
mea.ww Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 20:23 Wrocław pozdrawia Wrocław i reszte świata)) mój gg 2623231 Odpowiedz Link
jarkoni Re: CZY JEST KTOŚ NA FORUM Z WROCŁAWIA? 20.02.05, 20:35 mea to Ty też Wrocław? Masz moj mail? Pozdrawiam Cię i to bardzo... Odpowiedz Link