biedroneczka33 03.08.05, 15:32 a moze wymienislibysmy sie numeremi gg lub poprostu wpisalibysmy je tutaj ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anybody1 Re: gadu-gadu 03.08.05, 15:33 niestety. korporacja mówi stanowcze nie gadu-gadu. nie mogę zainstalować. Odpowiedz Link
kocur.czarny Re: gadu-gadu 03.08.05, 15:40 j.w. Coz za ograniczenie wolnosci przez korporacje. Nie sadzilem ze to tak rozpowszechnione. Odpowiedz Link
phokara Re: gadu-gadu 03.08.05, 15:52 boss woli gadu-gadu w cztery oczy. hehehehe... zboczeniec. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: gadu-gadu 03.08.05, 16:12 o zboczeniu można by mówić, gdyby chodziło o ... hm... bo ja wiem... 32 par oczu... no bo tak, to wszystko w normie, nieprawdaż? Odpowiedz Link
bezecnymen Re: gadu-gadu 03.08.05, 16:17 iiiiitam ja mam w pracowni gg, oczywiście dla uczniów ale skoro wy nie macie to po co ja mam dawać? a zresztą... póki mam wakacje to i tak mnie tam nie ma, a jak jestem to czasu nie mam...iiiiiiiiiiii Odpowiedz Link
phokara Re: gadu-gadu 03.08.05, 16:26 Nieprawdaz. trzeba znac bossa. Wlasnie lece z nim na obiad, bo ma facet jakis problem. Jesli rozwiaze mu ten problem - sama go bede miala. Wiec mysle, ze niech spada, nie? paaaaaa Odpowiedz Link
scriptus Re: gadu-gadu 03.08.05, 18:05 ja mam GG wszędzie, gdzie bywam. Nie mam bossa, który by mi tego mógł zabronić. Zatem, jeżeli ktoś ma GG i chce ze mną GGadać, dam na @ )))) Odpowiedz Link
hela74 Re: gadu-gadu 03.08.05, 18:38 ja mam gg tylko w domu i rzadko jestem na gg, ale jakby ktoś bardzo!!! chciał, to numer mogę posłać na @ Odpowiedz Link
berek_76 Re: gadu-gadu 03.08.05, 22:07 Ja mam GG, przy kompie siedzę duuuuużo i chętnie pogadam. Ale tak publicznie to nie podam. Jak ktoś chce, niech się do mnie usmiechnie ładnie ))))))) Ale uprzedzam, że ja to gaduła jestem. ----------------------- Berek, mama Żaby (11.06.2002) i Dasi (19.03.2005) You've got to kick a little Odpowiedz Link
eevita Re: gadu-gadu 04.08.05, 10:00 O... co prawda,rzadko sie tu udzielam, ale kibicuję wszystkim rozwodnikom .. i chciałam juz podac moje gg, ale jak zobaczyłam tę niechęc do przekazania tej informacji, to się zastanowiłam..ciekawe, dlaczego nikt nie chce tu podac swojego gg? Hmmm... I do żadnych konstruktywnych wniosków nie doszłam.. ) A moze zrobię dobry początek?? Prosze bardzoo.3860333. I jakos nie obawiam sie fali obscenicznych mejli.. A może i szkoda...))) Odpowiedz Link
md0512 Nie cierpię GG... 04.08.05, 13:38 Cześć Nie cierpię GG, za to preferuję e-maile. GG mam oczywiście zainstalowane ale tylko po to, żeby czytać opisy ludzi - fajna zabawa. Jak ktoś chce pogadać ze mną - zapraszam na e-maila: marcinmd@plusnet.pl Odpowiedz Link
anybody1 Re: Nie cierpię GG... 04.08.05, 15:29 uff, ja tez nie cierpię, myślałam że jestem jedyna na świecie Odpowiedz Link
phokara Re: Nie cierpie˛ GG... 04.08.05, 15:31 U mnie jeszcze gorzej... nie wiem nawet, co to jest to GG. Odpowiedz Link
scriptus Re: gadu-gadu 04.08.05, 15:21 masz racje, wlasciwie, to juz kiedys podalem numer GG na forum , nie maproblemu, zebym podal jeszcze raz 7060732 Odpowiedz Link
julka1800 Re: do eevita 04.08.05, 15:48 dlaczego nie podaje numeru GG na forum proste kilka m-cy temu jak zaczynałam bytnośc na forum /nie tym - innym/ podalam numer. Po kilku dniach odezwał sie "nieznajomy", rozmawialiśmy, moze godzine, drugiego dnia tez mnie zaczepil, znowu rozmowa i tak od slowa do slowa przeszedl do tego w co wlasciwie jestem ubrana, jaka nosze bieliznę, potem napisał cos co mnie wprawilo w zdumienie, chyba to nie mialo byc do mnie, mysle ze GGdadal jednoczesnie z kilkoma osobami i mu sie "pomyliło" Wiecej nie napisał. A ja nie podaje juz numeru GG. Uraziłam kogoś? Odpowiedz Link
scriptus Re: do eevita 04.08.05, 16:04 Dlatego ja dokladnie opisuje swoje kontakty i nie dyskutuje z nieznajomymi, ktorych nie mam w kontaktach, dopoki nie okresla sie, co oni zacz i skad sie "znamy" ;D Odpowiedz Link
jarkoni Re: do eevita 04.08.05, 17:07 Jaki problem z gg? Jeśli ktoś mi nie odpowiada to go blokuję, proste...A rozmowy przez maile jednak nie są na zywo..Mój numer gg 3523878... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: gadu-gadu 04.08.05, 19:06 słuchajcie...niektórzy z nas mają kiepskie doświadczenia z upublicznionym komunikatorem, niekoniecznie gg, do tej pory jeśli ktoś chciał ze mną gadać pisał maila dawałem nr gg tlena, skypa do wyboru i się gadało.... po kiego moj numer osobom, którym potrzebny nie jest? Odpowiedz Link
scriptus Re: gadu-gadu 04.08.05, 22:43 To jeżeli chcesz ze mną gadać, to skorzystaj z tego numerku : 7060732, tylko napisz, żeś Bezecny ;DDDDD Odpowiedz Link