jp66 06.12.07, 07:02 ja - całuski od dzieci, super koszulę i dużżżooo słodyczy.) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 07:41 ja dostałam CZEKOLADĘ i usmiechy od Mikołajów w pracy ale dzień się jeszcze nie skończył!!! Odpowiedz Link
marek_gazeta Ja na razie nic 06.12.07, 08:56 ...ale mam kilka ładnych koleżanek w pracy, może któraś się domyśli. Odpowiedz Link
nicol.lublin Re: Ja na razie nic 06.12.07, 09:11 ja zastanawiam się właśnieod wczoraj,że to przykre, że właśnie pierwszy raz od wieeeeeeeeeeeeelu lat nie czekało na mnie nic pod poduszką. i nie o prezent przecież chodzi, tylko sentyment jakiś mnie ogarnął. na szczęście rozpakowywanie prezentu przez 2-latkę daje dużo radości i zdecydowanie poprawia nastrój. przepraszam za smęcenie w wesołym wątku, ale u mnie wszystko takie pierwsze w tym roku... Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Ja na razie nic 06.12.07, 09:12 ...laurkę.I buzi.A wczoraj kolejna sprzeczka o Mikołaja. Dzieci po raz kolejny zaczęły mnie ingiwilować w temacie wiary w istnienie Mikołaja.Bo przecież mamciu, nie jesteśmy juz dziećmi... Moja odpowiedż ucięła wszelkie dyskusje. Jak dla mnie to możecie sobie nie wierzyć.Tylko kto Wam teraz kurna przyniesie prezenty jak Mikołaja nie ma? Wierzą, wierzą i jeszcze raz wierzą))) Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 09:21 Ja dostałam od MIKOŁAJA kolczyki(Młoda sama zrobiła), od kolegi słodycze, od koleżanek owoce, a co bedzie do wieczora nie wie nikt Pozdrawiam Odpowiedz Link
grajfrut Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 09:35 Ja nic I nie zapowiada się inaczej, niestety. Jak zostałam sama to i Mikołaj o mnie zapomniał... Muszę znowu polubić samotność to wszystko nie będzie takie przykre. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 12:43 Sytacja się rozwija- teraz wjechały na stół pierniczki i kawa indonezyjska Odpowiedz Link
akacjax Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 09:49 No cóż, zbytnią jestem realiską i Mikołajowe prezenty kojarzą mi się tylko z dziećmi i dzieciństwem. Za to teraz prezenty robię sobie sama-nie czekając na okazję. Zawsze trafione! Odpowiedz Link
julka1800 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 10:17 buziaki po 3 od kazdego domowego spiocha razem 6)) Odpowiedz Link
blizej-nieba Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 10:28 A ja dostałam naprawdę super prezent Dzieci wstały bez marudzenia i przeciągania tego w nieskończoność To niestety możliwe jest tylko raz do roku...... Odpowiedz Link
anetakor Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 10:30 ja dostała prezent przez duże "P", a właściwie "S" - urodziłam Stasia i jestem przeszczęśliwa Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 14:58 Ja też gratuluję, choć to chyba prezent dla tatusia? Odpowiedz Link
julka1800 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 15:57 Moje gratulacje jeden Koziorozec, a teraz ...prawie drugi Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 10:30 Mikołaj się ulitował nad moim kręgosłupem i dostałam mopa o którym marzyłam ) i nowy czajnik - taki fikusny Odpowiedz Link
a.b1 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 10:50 ja to bardzo niegrzeczna byłam...tylko cała serie o lekarzach w Korei czyli MASH .....i hmmmmm...do tej pory mi sie oczy błyszczą ;- )) Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 12:17 a ja dostałam kartke z ocenami od najstarszego ...i przyznam sie szczerze wyjatkowo mnie w tym roku zaskoczyl :o((( Odpowiedz Link
a.b1 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 12:26 biedroneczka33 napisała: > a ja dostałam kartke z ocenami od najstarszego ...i przyznam sie szczerze wyjat > kowo mnie w tym roku zaskoczyl :o((( a zaskoczenie było pozytywne czy raczej nie bardzo? Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 15:54 oj juz chyba gorzej byc nie moze :o((( buuuuu.... Odpowiedz Link
majkel01 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 17:37 Mikołaja, czekoladę i jeszcze jakieś takie coś w czymś co wygląda jak skarpeta na prezenty. Nie wiem bo jeszcze nie odpakowałem Czekolady tez nie odpakowywałem w ramach ćwiczenia mojej słabej silnej woli ) Odpowiedz Link
majkel01 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 20:08 dodam jeszcze że nie dostałem rózgi Zatem grzeczny byłem cały rok Ale nie wiem czy warto. W sumie taką rózgę idzie przeżyć, a zgodnie z prawem Murph`ego "Wszystko, co dobre, jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie". Wybór należy do ciebie ) Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 17:46 Pod poduszką leżała płyta mojego ukochanego przed laty zespołu ("Armia"). To nie ja ją tam wsadziłam wieczorem, zaprzeczam Młoda przyniosła laurkę i inne cuda własnoręcznie wykonane. Poza tym Mikołaj coś trafić do mnie nie może, bo po cudzych domach podarki rozsiewa. Między innymi do Rodziców zajrzę, to zobaczę, co tam Święty wykombinował) Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 19:57 Ja musialam chyba być niegrzeczna, bo nic nie znalazłam pod poduszką . I było sie godzić na rozwód, na I sprawie i to bez orzekania o winie )))). Odpowiedz Link
munieca Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 20:03 A u mnie właśnie był teść z podarkami Dostałam wiśnie w czekoladzie z alkoholem Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 20:38 cosmopszczolka napisała: > Ja musialam chyba być niegrzeczna, bo nic nie znalazłam pod > poduszką . I było sie godzić na rozwód, na I sprawie i to bez > orzekania o winie )))). Dostałaś święty spokój, koniec szarpaniny... i wolność, nawet jeśli jeszcze ma gorzki smak. Wcale nie tak mało) Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 21:51 > Dostałaś święty spokój, koniec szarpaniny... i wolność, nawet jeśli > jeszcze ma gorzki smak. Wcale nie tak mało) Jesli tak podejść to faktycznie koniec szarpaniny. Tylko fajnie jednak jest coś pod poduszką wyszperać)). Mikołajowe pozdróweczka Odpowiedz Link
oinga Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 06.12.07, 21:02 Smutno mi jak poczytałam Mój Mikołaj nie przyniósł nic, nie dał nawet buziaka choćby na przywitanie Odpowiedz Link
biedroneczka33 na pocieszenie :))) 06.12.07, 21:47 www.zyczonka.ovh.org/gdzie-moj-prezent.html Odpowiedz Link
tropfe36 Mnie Mikołaj naprawdę zaskoczył :- ))) 06.12.07, 22:04 Ponieważ moje 7 letnie dziecko głęboko jeszcze wierzy w Mikołaja, więc żeby malec nie czuł się rozczarowani- mamusia nie dostała nic, zrobiłam sobie prezent.: kalendarz i dobra kawa.. Totalne zaskoczenie było w południe..Mikołaj posłał dla mnie prezent przez Exa- elektryczny nawilżacz..Dodam,że od tygodnia ostro choruję na anginę czyżby chciał mi ulżyć w cierpieniach ?? Odpowiedz Link
jarkoni Re: Mikołaj be.. 06.12.07, 22:32 Mnie dał katar, gorączkę i dreszcze.. To pewnie przez długotrwałą zmianę koła wieczorem 2 dni temu, wjechałem w straszną dziurę i opona pękła z hukiem..Ciemno, zimno, TIR-y prawie po plecach przejeżdżają, głupiego kamyka do podłożenia pod koło nie ma nigdzie, jeszcze wgniotłem próg auta, bo za płytko wstawiłem sprzęt.. Pechowy dzień, a dziś jeszcze brak prawdziwego Mikołaja.. Odpowiedz Link
grajfrut Re: Mikołaj be.. 06.12.07, 22:48 A mój się poprawił, w pracy na każdego czekała czekoladka, a szefowa zorganizowała mikołajkowe pieczenie gofrów, pyszności A jak szłam do pracy to już pewna byłam że o mnie zapomniał, a tu takie miłe zaskoczenie )) Odpowiedz Link
aron95 To ja nie rozumię ? 06.12.07, 22:53 Dlaczego Wy "stare konie" na coś liczycie ?. Toć to święto dzieci ? To my mamy być "mikołajami" Odpowiedz Link
jarkoni Re: :-) 06.12.07, 23:31 To nam się już nic od życia nie należy? A ja znów zacząłem wierzyć w Mikołaja... I co Ty na to? Odpowiedz Link
julka1800 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 07.12.07, 10:59 ...zrobilam sobie prezent wczoraj, mięciutki szalik-futerko, ktorym bede sie otulac w zimowe dni bajer Odpowiedz Link
mindsailor Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 07.12.07, 11:03 jak zwykle, nie to, o co prosiłam książkę autora, którego nie trawię i słodycze. ale dziś w ramach rekompensaty, kupię sobie kolczyki, korale i torebkę. może jeszcze rękawiczki skórzane Odpowiedz Link
z.odzysku A mnie się Mikołajki nie całkiem udały... 07.12.07, 12:11 ... i wcale nie chodzi o to, że nie dostałem prezentów. Dostałem, a jakże, córki też dostały... niestety atmosfera nie dopisała. Odpowiedz Link
piotrosz25 Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 07.12.07, 16:28 No i idąc po ciosie czyli po napisaniu kilku słów w innym temacie, powiem, że na Mikołaja dostałem bardzo miły prezent od kogoś bardzo miłego. Odpowiedz Link
artemisia_gentileschi Re: Co dostaliście od Mikołaja ? 07.12.07, 18:33 Buziaki od Mlodych, i kupilam sobie fajna bluzke)) Odpowiedz Link