rita78 16.11.04, 23:47 bo my tu tak gadu gadu, ale jakby ktos chcial rózne smieszne rzeczy na mailiki to ja mam pare perełek:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastka72 Re: kto chce smieszne??? 16.11.04, 23:51 No ja normalnie kobity nie poznaje :))) dawaj pewnie jak leci na bloga na maila :) lubiany przeze mnie bardzo Piotr Baltroczyk - powiedzial kiedys do widza zaczynajac kabareton "ja nie wiem co pan pije - ale podoba mi sie jak dziala " nastka Odpowiedz Link
rita78 Re: kto chce smieszne??? 16.11.04, 23:54 normalnie ci powiem ze ja naprawde nic nie pije...jakos mi tak dzisiaj caloksztaltnie sie zrobilo :) jak sie np. w pracy nudze to tez mojej kolezance pokazy z piosenkami robie...dobrze ze dziecko moje nie widzi bo by nie uwierzylo. Odpowiedz Link
rita78 Re: kto chce smieszne??? 16.11.04, 23:52 ale ja nie wiem jak adresy wasze mam znalezc....glupia taka sie robie w tej samotnosci, jakas serialami , teleturniejami i forami wszelakimi otłumaniona... jakas podpowiedz, prosze to wysle z chcecia Odpowiedz Link
nastka72 Re: kto chce smieszne??? 16.11.04, 23:54 rita78 napisała: > ale ja nie wiem jak adresy wasze mam znalezc....glupia taka sie robie w tej > samotnosci, jakas serialami , teleturniejami i forami wszelakimi otłumaniona... > jakas podpowiedz, prosze to wysle z chcecia do nickow dodajesz tylko @gazeta.pl nastka Odpowiedz Link
nastka72 Re: kto chce smieszne??? 16.11.04, 23:59 no niech cie matka twoja zaraz tu poczyta :))))))) buziaki Rita ,mialam naprawde paskudne dni ostatnio a gebusia mi sie dzis cieszy jak dawno nie cieszyla :) nastka Odpowiedz Link
rita78 Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 00:01 ona mnie zna i wie ze jak depresja mi mija to tak ze mna jest...czekaj czekaj jak to sie nazywało??? schi schi...zofrenia????:))))) ps. zartowałam oczywiscie a smiesznosci do widma, awe i nastki wlasnie poslalam...ale glosniki musicie miec Odpowiedz Link
rita78 DOSTaliście???? 17.11.04, 00:10 cisza sie jakas chwilowa zrobiła...wszyscy czytaja i ogladaja mam nadzieję...te niecenzuralne to nieocenzurowane są...ale wy chyba nieobrażliwi jesteście .... Odpowiedz Link
nastka72 Re: DOSTaliście???? 17.11.04, 00:11 ja nic nie mam Rita nastka72@gazeta.pl tam slalas ? nastka Odpowiedz Link
rita78 Re: DOSTaliście???? 17.11.04, 00:14 SIE POMYLILAM , WLASNIE MI WROCILY TE DO CIEBIE CO MIALY BYC. JUZ WYSYLAM JESZCZE RAZ Odpowiedz Link
rita78 Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 00:19 nastka poszlo. WSZYSTKIM wyslalam 4 wiadomosci i tyle do kazdego powinno dojsc. Odpowiedz Link
rita78 UCIEKLI WSZYSCY!!!! 17.11.04, 00:25 czemu nikogo nie ma???? no bo ja teraz nie wiem czy wam sie podobalo tylko spac poszliscie czu poprostu zniesmaczeni, oburzeni itd...i w ogole to nie wiem czy podochodzilo...ide zapalic a wy mi tu posty piszcie. PAYUTA ratuj!!! Odpowiedz Link
nastka72 Re: Usmolony poradnik :))) 17.11.04, 00:27 poplakalam sie ,normalnie sie poplakalam ze smiechu ! japonki i pianista - k a p i t a l n e :) rita - imienniczko ;) my sie tak latwo nie oburzamy ;) pozdroofka nastka Odpowiedz Link
payuta Re: Usmolony poradnik :))) 17.11.04, 00:29 Tez dostalam ide sprawdzic ---czekac na mnie P.P. Odpowiedz Link
rita78 Re: Usmolony poradnik :))) 17.11.04, 00:38 no to wam po jeszcze jednym wysle i koniec na dzisiaj bo sama sie juz z siebie smieje....a rano wstac musze :) Odpowiedz Link
rita78 Re: Usmolony poradnik :))) 17.11.04, 00:42 poszlo po dwa ale z jednym sie pomylilam i z adresu mojego mezusia poslalam....ale to ode mnie jest bo on nic nie wie ze sie jego poczta posluzylam niechcacy Odpowiedz Link
payuta Re: Usmolony poradnik :))) 17.11.04, 00:43 Sie ubawilam ,jesssu jak mi to dobrze zrobilo ,sluchajcie jutro sie odwdziecze ,potrenuje z rana i cos wam wszystkim wysle,teraz naprawde mosze isc spac bo o 6:30 pobudka,podejrzewam ze z bolem brzucha ciezko sie spi ,ale bol ze smiechu nie z przejedzenia wiec moze latwiej pojdzie.Holera cielsko mi sie jeszcze trzesie ze smiechu jak ja sie poloze taka trzesaca????P.P. Odpowiedz Link
nastka72 Re: Usmolony poradnik :))) 17.11.04, 00:44 dobranoc hehe wszystkim hehe dzieki rita hehe :)) nastka Odpowiedz Link
payuta Re: Usmolony poradnik :))) 17.11.04, 00:51 Tez dobranoc Rita duze dzieki,pa do jutra P.P. Odpowiedz Link
joanna.nl Re: UCIEKLI WSZYSCY!!!! 17.11.04, 15:20 czy ja tez moge cos dostac? :-)) pozdrawiam z zachmurzonej warszawy zuska Odpowiedz Link
rita78 Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 09:48 jak chcecie to dzisiaj wieczorem moge nastepne wyslac bo wlasnie sie obsmialam w pracy:))) Odpowiedz Link
grazyna10 Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 10:40 Oj dziecko, dziecko. Nalezy ci sie lanie od wlasnej rodzicielki. Wszystkim smiesznosci wyslalas a matka to co. Juz szoruj do komputera i do matki slij. I popraw mi sie na przyszlosc. Pamietaj - matka jest tylko jedna. Odpowiedz Link
rita78 Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 10:59 mamusia gdyby czasem poczte odbierala to by miala juz dawno...ale zeby nie bylo zem wyrodna corka to ci wysle kochana moja ale wieczorkiem bo mam w domowym komputerku. a w ogole to mamusia sie odezwac miala i nic...no to z nudow takie zamieszanie zrobilam na forum wczoraj Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 11:08 Rita dawaj i dla mnie! A link o Wlochach i kafeterie podkradlam ci dla dziewczyn z forum kobieca polonia. Dziewczyny beda ci dozgonnie wdzieczne. A tak poza tym to widze,ze niezle rozkrecilas to towarzystwo,wiec musze tu czesciej zagladac. Pozdrowionka Odpowiedz Link
grazyna10 Re: do Nastki 17.11.04, 18:46 Nastka, nie jest tak zle. Ale dziecku, nawet doroslemu trzeba czasem dydaktycznym smrodkiem zalecic. Niech wie co to szacunek dla rodzicielki. Pozdrowka. Odpowiedz Link
zuzka71 Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 11:19 i ja poprosze na adres gazetowy.dzieki.ales cie sie wczoraj uchachali, szkoda ze wy tak po nocy, nad ranem niemal. pozdrowka.zuz Odpowiedz Link
rita78 Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 11:33 no ja tez niezadowolona jestem ze tu tylko w nocy urzeduja wszyscy bo dzisiaj do pracy zaspalam przez te wczorajsze dowcipkowanie. piszcie kto chce to powysylam wieczorkiem... Odpowiedz Link
saviera Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 20:30 Ja tez poprosze !!!! W koncu udalo mi sie to pudlo chyba naprawic,nie wiem tylko jak to zrobilam..... wiec i humorek tez mam troche lepszy chociaz za oknem zimno ,ciemno ,wieje i deszcz pada....brrrrr A czegos do smiechu nigdy nie za duzo... Groetjes Saviera Odpowiedz Link
awe38 Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 20:32 slij mi Rita, slij bo mnie myszowaty wkurzyl dzisiaj i mam humor do bani... bardzo wquta awe Odpowiedz Link
rita78 Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 21:14 awe wyslalam ze dwa ale nie wiem czy pomoga...mam nadzieje jest tez blog jako niespodzianka :)) Odpowiedz Link
c.holender Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 23:27 tez Wam cos wrzucilam na poczte gazetowa (do wszystkich, ktorzy sa w tym watku), bo zdaje sie, ze na blogu nie mozna filmikow, a pasowalby do antydepresyjnego :-) Odpowiedz Link
nastka72 Re: kto chce smieszne??? 17.11.04, 23:32 holender super filmik :) tez odeslalam :) rzeczywiscie szkoda ze na blogu tych filmikow nia da rady :) bo widze ze dzisiaj hot line ;) z filmikami na naszych mailowych lacach :))) pozdro, nastka Odpowiedz Link
rita78 Re: kto chce smieszne??? 18.11.04, 08:21 filmik jest super...juz wiem dlaczego nie jestem bogata...w takich sytuacjach kocham swoje 38 m kwadratowych.... no szkoda ze tam nie mozna na tym blogu filmikow... ale ja sobie wszystkich wpisalam do poczty jako grupe i jakby cos bede slala hurtowo...chyba ze ktos nie chce Odpowiedz Link
mister1 Re: kto chce smieszne??? 18.11.04, 09:47 members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf Odpowiedz Link
grazyna10 Re: kto chce smieszne??? 18.11.04, 10:32 Mister, tak sie nie robi. O malo zawalu nie dostalam. Dobre to jest. Odpowiedz Link
mister1 Re: kto chce smieszne??? 18.11.04, 11:20 grazyna10 napisała: > Mister, tak sie nie robi. O malo zawalu nie dostalam. Dobre to jest. tez sie dalem nabrac - szukalem tych szczegolow a tu...brrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: kto chce smieszne??? 18.11.04, 11:23 ty nas chyba chcesz do grpbu wpedzic! ze tez ja taka glupia nawet po tych komentarzach jeszcze dalam sie naciagnac... lobuzie jeden! Odpowiedz Link
majalatkowska Re: kto chce smieszne??? 18.11.04, 11:37 to i ja poprosze! pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
mister1 Re: kto chce smieszne??? 18.11.04, 12:33 members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf tylko nie dostan zawalu... Odpowiedz Link
rita78 Re: kto chce smieszne??? 18.11.04, 19:00 mister1 napisał: > members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf > > tylko nie dostan zawalu... DZIĘKI WIELKIE!!!!ZA OSTRZEŻENIE!!!!!!!NIC NIE POMOGŁO....mało nie umarłam Odpowiedz Link
saviera Re: kto chce smieszne??? 18.11.04, 14:23 Dzieki , dzieki , serdeczne dzieki za linki....naprawde swietne. Wczoraj wieczorem udalo mi sie tez wejsc na Blog antydepresyjny...super pomysl. Narazie obejrzalam kilkanascie filmow , ale posmiac to sie posmalam ( razem z myszowatym )....hihihi.On oczywiscie posci to dalej do swoich znajomych , niektore sa naprawde "vet" jak mowi moja latorosl.....hihihi. Groetjes !!! I odrazu prosze o wiecej , to dobre antidotum na taka pogode.... > Saviera < Odpowiedz Link