ja.nusz 11.08.09, 13:29 Jeżeli ktoś chce się dowiedzieć co Zydzi mają na sumieniu, to musi po prostu założyć tu wątek o zbrodniach jakichkolwiek innych nacji. Jest tutaj taka automatyczna szczekaczka, która zadba o odpowiedni przypływ informacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thunder-mug Sprzeciw! Jogo lordowska Mość! 11.08.09, 13:37 ja.nusz napisał: CytatJeżeli ktoś chce się dowiedzieć co Zydzi mają na sumieniu, to musi po prostu założyć tu wątek o zbrodniach jakichkolwiek innych nacji. Jest tutaj taka automatyczna szczekaczka, która zadba o odpowiedni przypływ informacji. Sprzeciw! Jogo lordowska Mość! Tutejsze forum jest wyłącznie dla niemiaszkowych faszystów zarezerwowane... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Antyżydowski automat 11.08.09, 14:01 Na szczęście podział na nacje, czy jak powiada przedmiot tego wątka - etnie, to zamierający anachronizm ustępujący podziałowi na jednostki, czyli (jakby powiedział przedmiot tego wątku) indywidua. Odpowiedz Link
thunder-mug A tu dowód powyższej tezy... 11.08.09, 14:28 zbyfauch napisał: Cytat > Na szczęście podział na nacje, czy jak powiada przedmiot tego > wątka - etnie, to zamierający anachronizm ustępujący podziałowi na > jednostki, czyli (jakby powiedział przedmiot tego wątku) indywidua. A tu dowód powyższej tezy... Odpowiedz Link
annajustyna Re: Antyżydowski automat 11.08.09, 14:06 "Automatyczna szczekaczka" - ewidentne skojarzenie z Gomulka... Odpowiedz Link
jessi_a Re: Antyżydowski automat 11.08.09, 14:51 mnie sie tam z okupacyjna szczekaczka skojarzylo Odpowiedz Link
thunder-mug Re: inny baujahr, inne asocjacje 11.08.09, 15:21 juzniewqrwionylektor napisała: > heheheheheheh Ależ Jessia jest o wiele młodsza od moich córek... Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor co się "wtrancasz"? 11.08.09, 15:26 skomentowałem skojarzenia jessi_a i annajustyna. Odpowiedz Link
thunder-mug Przecież Ciebie w tedy jeszcze nie było na świecie 11.08.09, 14:53 annajustyna napisała: Cytat > "Automatyczna szczekaczka" - ewidentne skojarzenie z Gomulka... Czy o to Ci chodzi, córko moja? Przecież Ciebie w tedy jeszcze nie było na świecie! A więc co Ty za skojarzenia możesz mieć? Cytat(...) Przemówienie Gomułki umożliwiło próbę przejęcia władzy "partyzantom", czyli frakcji PZPR o nacjonalistycznych i populistycznych zapatrywaniach, skupionej wokół gen. Mieczysława Moczara (od 1964 Ministra Spraw Wewnętrznych). Atakowali oni "syjonistów" na wszelkich zebraniach i zjazdach. Sam Moczar porównał działania armii izraelskiej do metod hitlerowców w czasie II wojny światowej. Oskarżano obywateli pochodzenia żydowskiego np. o nadużycia w UB. Do akcji "partyzantów" włączył się też "PAX" Bolesława Piaseckiego, który atakował rewizjonistów i "kosmopolitów". (...) http://pl.wikipedia.org/wiki/Marzec_1968 Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor Falanga Piaseckiego już wcześniej 11.08.09, 15:14 dała się poznać. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Falanga Piaseckiego już wcześniej 11.08.09, 15:25 juzniewqrwionylektor napisała: > dała się poznać. Polski patriota! Aż mu syna zamordowali i uciekli na Bliski Wschód... Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor widzisz jaki dobry jesteś? 11.08.09, 15:28 rozwiązałeś zagadkę kryminalną stulecia. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: widzisz jaki dobry jesteś? 11.08.09, 15:32 juzniewqrwionylektor napisała: > rozwiązałeś zagadkę kryminalną stulecia. Nix! Nix! Gdybyś uważniej czytał moje wpisy, byś wiedział o co chodzi. Dowody dostarczyłem przed kilkunastoma tygodniami... Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor Re: widzisz jaki dobry jesteś? 11.08.09, 17:57 thunder-mug napisała: Nix! Nix! Gdybyś uważniej czytał moje wpisy, byś wiedział o co chodzi. > A co? Zabiłem Pana Boga, że muszę wszystkie wpisy czytać? Odpowiedz Link
thunder-mug Re: widzisz jaki dobry jesteś? 11.08.09, 21:04 juzniewqrwionylektor napisała: CytatA co? Zabiłem Pana Boga, że muszę wszystkie wpisy czytać? ----------------------------- Odpowiedz Link
thunder-mug Chętnie bym je poczytał... 11.08.09, 15:37 ja.nusz napisał: Cytat o zbrodniach jakichkolwiek innych nacji. Oprócz o niemiaszkowych, o jakich jeszcze pisałeś? Chętnie bym je poczytał... Odpowiedz Link
lunatix Alez prosze uprzejmie. 11.08.09, 23:41 Viel Spaß bei der Lektüre. www.google.de/search?q=verbrechen+der+US+Soldaten&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:de:official&client=firefox-a Odpowiedz Link
lunatix Re: Alez prosze uprzejmie. 11.08.09, 23:43 www.google.de/search?q=verbrechen+der+US+Soldaten&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:de:official&client=firefox-a Odpowiedz Link
lunatix Re: Alez prosze uprzejmie. 11.08.09, 23:44 www.google.de/search?hl=de&client=firefox-a&rls=org.mozilla:de:official&hs=pXz&ei=FOaBSoyTHs6osgaiisHUCQ&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=verbrechen+der+franz%C3%B6sischen+Soldaten&spell=1 Zadowolony? Odpowiedz Link
lunatix Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 12.08.09, 09:55 Wiedzialem, ze jestes bardzo ograniczonym cymbalem. W sumie jestes bardzo nieszczesliwym czlowiekiem i wastkim swiatopogladzie. Mozliwe ze to mlody wiek lub uszkodzenie genetyczne. Najlepiej na ciebie nie zwracac uwagi bo krecisz sie w blednym kole. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 12.08.09, 10:20 Pytanie: "Oprócz o niemiaszkowych, o jakich jeszcze pisałeś?" skierowane bylo bezposrednio do januszka, nie do sumienia calej ludzkosci. Mnie osobiscie bardzi intryguje odpowiedz januszka, zagorzalego antyfaszysty. Odpowiedz Link
lunatix Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 12.08.09, 10:38 > skierowane bylo bezposrednio do januszka Dlaczego wiec wsadzasz tu swoj pyszczek? Moja odpowiedz tez nie byla skierowana do ciebie. Prawda? A moze jednak.... bo chyba ty-to on. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 12.08.09, 10:46 lepian4 napisał: > Pytanie: "Oprócz o niemiaszkowych, o jakich jeszcze pisałeś?" > skierowane bylo bezposrednio do januszka, nie do sumienia calej > ludzkosci. > Mnie osobiscie bardzi intryguje odpowiedz januszka, zagorzalego > antyfaszysty. Mój antyfaszyzm na tle antysemistyzmu Asieka to mały pikuś. Zdarzało mi się od czasu do czasu założyć wątek np. o nierozliczonych zbrodniach hitlerowskich lub jak wczoraj o jednym rozliczonym. Tematyka jest dla mnie interesująca z tego prozaicznego powodu, że żyję w tym a nie innym kraju. Jedyną reakcją Asieka na tego typu wątki jest wywlekanie zbrodni Izreala, USA i nnych bandyckich reżymów - jak już nie raz pisałem jednego gówna nie da się wybielić przy pomocy innego łajna. Asiek jest już niestey za stary, żeby skumać tak prostą rzecz. Odpowiedz Link
lunatix Beczka smiechu. 12.08.09, 10:53 Jaki on tam rozliczony!? 1. 90-ciolatkowi dano dozywocie. 2. Dlaczego cywilne sady w Niemczech sadza zbrodniarzy III Rzeszy? O ile sie nie myle od tego sa inne, miedzynarodowe trybunaly. Efekt: Zamiast stryczka, dziadek dostal kostenloser Altenheim po przezyciu pieknego zycia, mozliwe, ze za Zahngold z Oswiecimia. I kto za to bedzie placic? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 12.08.09, 14:06 Ale dzis mamy 2009 rok i powinnismy zaczac myslec globalnie, tzn, nie tylko ronic lzy, bo 80 lat temu niedoszly austriacki malarz wzial sie za pisanie ksiazek, ktorych jego zwolennicy nie pojeli, wiec poprosili go, by z mownicy wyjasnil im wszelke niuanse? Dzis mamy anno Domino 2009!!! Zbrodnie Izraela sa dla losow swiata, rowniez Niemiec, szalenie wazne, bo pozniejsze konsekwencje ponosimy my, rzadko Izrael. Antyfaszystowskim ideologom brauje odwagi, by wreszcie przejrzec na oczy, czy jest to jedynie brak "honoru"? Dlaczego ci, ktorzy oburzaja sie, ze wczesniejsze pokolenia nic nie chialy wiedziec o eksterminacji Zydow, nie dostrzegaja dzisiejszej patologii? Czy znowu musi minac 70 lat, by pojawili sie pierwsi obroncy praw czlowieka, ktorzy nie owijajac w bawelne, odwaza sie powiedziec prawde? I czy kazdy, ktory odwazy sie zadac te pytania musi byc antysemita? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 12.08.09, 14:50 Oczywistych zbrodni nikt tu nie neguje - obojętnie czy wydarzyły się 80 lat temu czy wczoraj. Problem pozostaje ten sam - nie do przyjęcia są próby wybielania starych zbrodni tymi nowszymi - Asiek stosuje tę taktykę permanetnie. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 11:08 Janusz, mozesz nam skomentowac ponizszy tekst: Chodzi mi o kwestie wybielania zbrodni faszystowskich poprzez podawanie biezacych informacji z Palestyny Co w tym przyypadku nalezy poczac? Troche sie pogubilem Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 11:24 lepian4 napisał: > Janusz, mozesz nam skomentowac ponizszy tekst: > > Chodzi mi o kwestie > wybielania zbrodni faszystowskich poprzez podawanie biezacych > informacji z Palestyny > > Co w tym przyypadku nalezy poczac? Troche sie pogubilem Stawianie takiego pytania uważam za udawanie głupka. Jeżeli jednak rzeczywiście pogubiłeś się, to pomogę ci wrócić na właściwą drogę. Strzelanie do poddającego się przeciwnika jest zbrodnią - to nie podlega żadnej dyskusji. Jeżeli ktoś wykorzystuje taki link jako jedyny komentarz w wątku o zbrodniach hitlerowskich, to jest to (delikatnie mówiąc) próba odwrócenia uwagi od tematu. Kto na tym forum ma skłonności do takiej argumentacji powinieneś sam wiedzieć najlepiej. Odpowiedz Link
thunder-mug próba odwrócenia uwagi od tematu. 13.08.09, 11:31 ja.nusz napisał: CytatJeżeli ktoś wykorzystuje taki link jako jedyny komentarz w wątku o zbrodniach hitlerowskich, to jest to (delikatnie mówiąc) próba odwrócenia uwagi od tematu. Kto na tym forum ma skłonności do takiej argumentacji powinieneś sam wiedzieć najlepiej. Bardzo słusznie Na tym forum dyskutujemy tylko niemiaszkowe zbrodnie... A wodzirejami są uciekinierzy z pod Gdańskiej Stoczni, którzy obecnie żyją u Niemiaszków z Ałszwyckiego Zahngoldu... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 11:45 Ty skupiles cala uwage na to nasze forum. Mnie interesuje, dlaczego o tych zbrodniarzach niekiedy sie pisze, a nikt nie postawi im zarzutu popelnienia zbrodni? Dlaczego nie mozna udowodnic im winy? Bo ich dziadkowie byli przez austriackich malarzy przesladowani? Tak jest niestety, zwykle gdy Izrael przegina pale, wspomina sie pospiesznie zbrodnie hitlerowskie. To juz jest patologine i powinno byc karane. W tym przypadku zamordowano kobiety, dzieci i dwoje staruszkow. Brak mi slow!!! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 11:56 Zbrodnia jest zbrodnią i zbrodniarzy należy ścigać. Dlaczego piszesz, że nikt nie postawił Izraelowi zarzutu popełnienia zbrodni? Przeczytałeś cały artykuł, czy tylko nagłówek? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 12:05 Tak przeczytalem caly artykul. Wynika z niego, iz Izrael tworzy raporty o tych zbrodniach. "Jeden z raportów, piąty w kolejności, kwalifikował jako "zbrodnie wojenną" wystrzeliwanie przez palestyński Hamas ze Strefy Gazy rakiet przeciwko cywilnej ludności izraelskiej." Ja jednak nie o tym mowie. Chce jedynie dowiedziec sie, dlaczego izraelscy zolnierze nie ponosza odpowiedzialnosci za mordowanie i gwalcenie dzieci i kobiet? Dlaczego wolno im bezkarnie uzywac zywych Palestynczykow jako zywe tarcze? Pytan jest wiele, ale podam jeszcze jedno: dlaczego nie wolno organizacjom humanitarnym dostarczyc do Palestyny cementu? Ten raczej nie wybucha. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 12:16 Nie bardzo rozumiem dlaczego przekręcasz fakty, skoro jak twierdzisz przeczytałeś cały artykuł. Izrael tworzy raporty? W artykule jest mowa o rapottach HRW - co ma ta organizacja wspólnego z państwem Izrael. tinyurl.com/nud4qt Sama armia izraelska wszczęła 14 dochodzeń w stosunku do własnych żołnierzy - to też raczyłeś przeoczyć. Czy dochodzenia doprowadzą do udowodnienia winy i skazania to już niestety inny problem. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 12:36 14 dochodzen!!!!! Zadnego skazania winnych, conajwyzej publikowanie raportow o winie Hamasa i retrospekcje dziejow Hitlera. Nic wiecej tam sie nie wydarzylo!!! Dlaczego? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 12:41 Lepian, jesteś mistrzem w udzielaniu wymijających odpowiedzi - chylę czoła. Odpowiedz Link
lunatix Abrakadabra. 13.08.09, 12:50 Bo on jest (jak sam twierdzi) politycznie korrekt. Cokolwiek to wogole znaczy. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 13:06 Powstan z kolan!!!!! I powiedz prosze, jakie pytanie "wyminalem". Takowe musialo zostac postawione, skoro udzielem wymijajace odpowiedzi. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 13:29 Na kolanach jeszcze nie byłem, ale nie wykluczam, że jeszcze mnie powali, jak będziesz tak dalej tworzył. Twoje wymijające odpowiedzi były bardziej przemilczeniami, pominięciami i przekręceniami - z raportów HRW zrobiłeś raporty Izraela a 14 dochodzeń armii Izraelskiej zanegowałeś. Abyś nie stracił wątku powiem ci raz jeszcze jakie jest moje zdanie: strzelanie do poddającego wroga jest zbrodnią i powinna ona być konsekwentnie ścigana. Jeżeli ktokolwiek próbuje zbrodnie Izraela usprawiedliwiać holocoustem, to jest to skandal. Na tym forum podejmowane są próby usprawiedliwiania zbrodni III Rzeszy zbrodniami np. Izraela czy USA - i dokładnie ten fakt mi nie leży - nie mniej i nie więcej. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 13:35 Na tym forum podejmowane są próby usprawiedliwiania zbrodni III Rzeszy zbrodniami np. Izraela czy USA - i dokładnie ten fakt mi nie leży - nie mniej i nie więcej. Mozesz podac szczegoly, czy sa to tylko subiektywne domysly? Na tym forum sa raczej tylko okrzyki oburzenia i szkalowanie wszystkich, ktorzy krytycznie oceniaja "polityke zagraniczna" Izraela, Integrationsdingsda i nowe obyczaje na Weihnachtsmarkcie. Zreszta jest to zjawisko globalne, wiec nie zawezajmy go do tego forum Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 13:45 lepian4 napisał: > Mozesz podac szczegoly, czy sa to tylko subiektywne domysly? > Na tym forum sa raczej tylko okrzyki oburzenia i szkalowanie > wszystkich, ktorzy krytycznie oceniaja "polityke zagraniczna" > Izraela, Integrationsdingsda i nowe obyczaje na Weihnachtsmarkcie. Teraz kpisz sobie w żywe oczy - mam przytaczać przykłady poraz dziesiąty, dwudziesty czy setny? Kurza pamięć jest w takich przypadkach bardzo wygodna. Może spróbuj ty podać jakiś przykład, w którym ja bronię zbrodnie Izraela. A o multikulti i tych innych z pewnoćcią jeszcze będzie nie jedna dyskusja - temat pokrewny ale jednak trochę inna działka. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 14:06 Wiem, multikulti, to dzialka Jureeka. Nigdy nie zarzucalem ci obrony zbrodnii Izraela. Wyzywanie od antysemitow (ostatnio mozna z toba normalnie pogadac, wiec nie przytocze innych przykladow) jest jednak twoja ulubiona dyscyplina. Janusz, te nasze forowe faktycznie przyjanie ewoluowaly do granic absurdu. Od dawna tutaj widac, ze kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Po co dorabiac teraz do tego ideologie? Jesli juz przynajmniej sto razy przytoczyles jakies przyklady na proby usprawiedliwienia zbrodnii III Rzeszy zbrodniami Izraela lub USA, to prosze cie, bys to uczynil jeszcze jeden raz. Jaka to roznica? Mi najwyrazniej umknelo to uwadze. Odpowiedz Link
jureek Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 14:33 lepian4 napisał: > Jesli juz przynajmniej sto razy przytoczyles jakies przyklady na > proby usprawiedliwienia zbrodnii III Rzeszy zbrodniami Izraela lub > USA, to prosze cie, bys to uczynil jeszcze jeden raz. Jaka to > roznica? Mi najwyrazniej umknelo to uwadze. Wątek jest co prawda dość wysoko i nawet się w nim wypowiadałeś, ale jeśli umknął Ci uwadze, to proszę bardzo: forum.gazeta.pl/forum/w,51283,98866986,98866986,Lepiej_pozno_niz_pozniej.html Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 14:39 Przeczytalem do stwierdzenia: "istnieje subtelna różnica, której zwykły volksdojcz nie jest w stanie zauważyć" i sie wylaczylem. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 14:57 lepian4 napisał: > Przeczytalem do stwierdzenia: "istnieje subtelna różnica, której > zwykły volksdojcz nie jest w stanie zauważyć" i sie wylaczylem. Z całą pewnością nie wyłączyłeś się, ale asiekowe wpisy na tamtym wątku mogą właśnie służyć jako przykład argumentaji wg motta " a w Ameryce to murzynów biją". A poza tym Asiek nigdy nie zaprzeczył, że ma pochodzenie foksdojczowskie - wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 15:01 A wlasnie dzisiaj wkleilem link, o czarnym olimpijczyku, ktory dumny byl ze wspolnego zdjecia z Hitlerem, choc caly swiat do dnia dzisiejszego uwaza, ze faszystowski malarz tak sie wkurwil na murzyna, ze pospiesznie opuscil stadion. To niby kiedy zrobili to tajemnicze zdjecie? Tez relatywizowalem zbrodnie III Rzeszy Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 15:20 Nie widziałbym w tym nic dziwnego gdyby Adolf podał rękę Owensowi. Podczas igrzysk Niemcy chcieli pokazać się z jaknajlepszej strony - dlatego w Berlinie nie było w tym czsie śladu antyżydowskiej propagandy. Teza istnienia takiej fotki musi jedna zostać udowodniona - chętnie bym sam zobaczył minę wodza. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 15:25 Bez znaczenia jest mina Adolfa. Istotne jest jednak to, ze jest to sprzeczne z antyfaszystowska propaganda, ktora glosi, iz austriacki malarz byl z natury zly, niesympatyczny i wiecznie na niearyjskie ssaki wkurwiony. Gdy jeszcze wezmie sie pod uwage, ze amerykanski prezydent w tamtych czasach nie pogratulowalby zwyciestwa swemu czarnemu rodakowi, zaczynamy relatywizowac zbrodnie III Rzeszy, co nie? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 15:45 lepian4 napisał: > Bez znaczenia jest mina Adolfa. Istotne jest jednak to, ze jest to > sprzeczne z antyfaszystowska propaganda, ktora glosi, iz austriacki > malarz byl z natury zly, niesympatyczny i wiecznie na niearyjskie > ssaki wkurwiony. Wybacz, ale w tym czesie Adolf nie był już austriackim malarzem a niemieckim kanclerzem austriackiego pochodzenia. Antysemityzm i rasizm A.H. nie jest bynajmniej jak sugerujesz wymysłem antyfaszystowskiej propagandy a niepodważalnym faktm, którego Fuhrer nie nawet nie zamierzał ukrywać. Poza tym był brzydki, niesmpatyczny i z ryja mu śmierdziało. Już w "Mein Kapf" pisał co o tym wszystkim myśli - dla przypomnienia nadmienię, że "dzieło" to Adolf pisał w pierdlu w 1924 roku. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 15:49 Uscisnal dlon murzynowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 16:05 lepian4 napisał: > Uscisnal dlon murzynowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z gruntu dobry człowiek. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 16:18 Relatywizujesz zbrodnie III Rzeszy!!!!! Odpowiedz Link
jureek Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 16:47 lepian4 napisał: > Uscisnal dlon murzynowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stalin też dzieci po główkach głaskał. Jaki dobry człowiek, nie? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 17:16 Jasne, tylko Stalinowi wyretuszowali ochraniarzy. A o Adolfie nie mowi sie dzis, ze murzyna usciskal, lecz ze zaliczyl amok na widok jego zwyciestwa, wszak pokonal roslych, aryjskich blondynow. Zreszta nie warto skupiac swej uwagi na dyktatorach. Faktem jest, ze Amerykanin, o ciemnym zabarwieniu skory, poczul sie poraz pierwszy w swym zyciu, normalnym czlowiekiem: Adolf mu pogratulowal! Odpowiedz Link
jureek Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 16:48 lepian4 napisał: > Bez znaczenia jest mina Adolfa. Możliwe, że dla Ciebie bez znaczenia, ale ja jednak chętnie bym ją zobaczył. No to dawaj to zdjęcie. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 17:40 Za tydzien wnuczka zwyciezcy, Marlene Dortch, z 1936 zawita na MS w Berlinie. Jej dziadek Jesse Owens ließ sich zwischen zwei Sprüngen von seinem deutschen Konkurrenten Luz Long den entscheidenden Rat für den Sieg geben. W ten sposob zwyciezyl jako sportowiec, jako czlowiek dowartosciowal sie: aryjski konkrent traktowal go z powaga, Führer go usciskal... Cos, czego nigdy w Ameryce nie zazanal! Pewnie z wdziecznosci jego wnuczka nosi tak faszystowskie imie a la lata 30-te. Zreszta podczas nadchodzacych zawodow 136 atletow amerykanskich bedzie nosilo inicjaly Jesse Owens. W Belinie das steinerne Oval stadionu przetrwal do dnia dzisiejszego, praktycznie w stanie nienaruszonym. Moze by tak zatkac ten Schlitz im Flachdach, by nie budzic dawnych symboli von Führer und Herrschaft? Jureek, moze nasza Angela wybiegnie ze swym glebokim dekoltem i przycmi echo dawnych czasow i nie bedzie potrzebne ci stare zdjecie o ktorym jest mowa w kilkuset ksiazkach, najczesciej czarnych amerykancow? Odpowiedz Link
jureek Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 17:53 Lepian, zlituj się. Jak Ty potrafisz ciągnąć gadki o niczym. Ja tylko o zdjęcie prosiłem, a Ty znowu elaboraty piszesz. Czy to taki wielki problem dla Ciebie wkleić link do zdjęcia, skoro już go gdzieś wklejałeś, jak sam napisałeś? Być może jest to zdjęcie w książkach, ale deszcz pada i nie chce mi się teraz do biblioteki ganiać. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 18:07 Wspominalem o linku, w ktorym jest mowa o osobistych gratulacjach Führera, ty dopatrujesz sie juz zdjec. Sam nie wiem, kto powinien sie zlitowac. Ostatecznie nie umiem wklejac zdjec, tudziesz z roznych innych powodow jest to niemozliwe. Mysle, ze podczas nadchodzacych zawodow, temat ten wyplynie i bedziesz mogl, nie wychodzac z domu, podziwiac pozolkle zdjecia Odpowiedz Link
jureek Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 18:20 lepian4 napisał: > Wspominalem o linku, w ktorym jest mowa o osobistych gratulacjach > Führera, ty dopatrujesz sie juz zdjec. Napisałeś tak: "A wlasnie dzisiaj wkleilem link, o czarnym olimpijczyku, ktory dumny byl ze wspolnego zdjecia z Hitlerem" Była wyraźnie mowa o zdjęciu, a nie o gratulacjach, bo Hitler w dniu zwycięstwa Owena nikomu już osobiście nie gratulował. Na początku olimpiady Hitler gratulował jeszcze niemieckim medalistom, ale gdy został za to skrytykowany przez komitet olimpijski i upomniany, że albo bedzie gratulował wszystkim, albo nikomu, to wybrał to drugie. Nie mógł więc oficjalnie gratulować Owenowi, bo nie gratulował nikomu. No to jak? Masz to zdjęcie, czy nie? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 14.08.09, 03:55 Wspomnialem o czarnym olimpijczyku, ktory byl dumny z... Reszty nie bede pisal, bo znowu wyciagniesz bledne wnioski. Hilter zostal tez twoim zdaniem tez skrytykowany i pewnie strasznie sie tym przejal. Tak sie strasznie tym przejal! Moj Boze, ale sie przejal!! Odpowiedz Link
jureek Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 14.08.09, 09:48 lepian4 napisał: > Wspomnialem o czarnym olimpijczyku, ktory byl dumny > z... No właśnie, z czego był dumny? Dlaczego nie dokończysz zdania? Poprzednio pisałeś, że dumny był ze wspólnego zdjęcia z Hitlerem. Czy ta wersja już nie obowiązuje? Jura P.S. W czasie przerwy obiadowej będę w pobliżu biblioteki. Pisałeś wyżej, że zdjęcia Owena z Hitlerem można zobaczyć w wielu książkach. Mógłbyś podać tytuł choć jednej z tych książek, żebym wiedział, o jaką pozycję pytać w bibliotece? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 14.08.09, 10:34 Jurek, znowu chcesz dyskutowac o pierdolach. Z moich wczesniejszych wypowiedzi, oraz z linka, ktory dolaczylem, wynika, ze czarnoskory byl szalenie dumny z banalnego faktu: Hitler mu pogratulowal zwyciestwa ! Podal mu nawet reke! Tego zaszczytu nie doznal by w swej ojczyznie, bo byl czlowiekiem gorszej rasy. W bibliotece zwykle prosze bibliotekarki o pomoc. Temat juz znasz. Masz tez google, po co sie znowu stawiasz okoniem? Odpowiedz Link
jureek Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 14.08.09, 10:51 lepian4 napisał: > Jurek, znowu chcesz dyskutowac o pierdolach. Z moich wczesniejszych > wypowiedzi, oraz z linka, ktory dolaczylem, wynika, ze czarnoskory > byl szalenie dumny z banalnego faktu: Hitler mu pogratulowal > zwyciestwa ! Podal mu nawet reke! Napisałeś też, że był dumny ze wspólnego zdjęcia z Hitlerem. Teraz juz o zdjęciu nic nie piszesz, dlatego pytam, czy ta wersja ze zdjęciem nadal jest obowiązujaca, czy też już się z niej wycofałeś. > W bibliotece zwykle prosze bibliotekarki o pomoc. Temat juz znasz. > Masz tez google, po co sie znowu stawiasz okoniem? Mówisz, że w googlach można znaleźć zdjęcie Hitlera gratulującego Owenowi? Szukałem wczoraj, ale niczego takiego nie znalazłem, no ale jesli pisałeś, że w wielu książkach to zdjęcie jest, to może w bibliotece mi się uda. Nara. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 14.08.09, 11:26 Tak, o tym zdjeciu przez cale zycie opowiadal. Byl czarnuchem, nikt nie traktowal tego powaznie. Obecnie jest juz jego wnuczka w Berlinie. Bardzo chetnie opowiada o swoim dziadku i jego przezyciach. Jest malo prawdopodobne, ze pokaza ja w niemieckiej telewizji, bo nie jest to do konca poprwnie politycuna historia. Odpowiedz Link
jureek Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 20.08.09, 11:52 lepian4 napisał: > W bibliotece zwykle prosze bibliotekarki o pomoc. Biblioterkaki starały się bardzo, ale nie mogły znaleźć żadnej książki ze zdjęciem Owena z Hitlerem. Gdybym chociaż znał tytuł lub nazwisko autora. To jak, podasz namiary do choć jednej takiej książki. Pisałes, że książek takich jest wiele, więc spełnienie mojej prośby nie będzie chyba takie trudne. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 20.08.09, 13:05 Jesli tak im tlumaczyles, jak zwykle to na tym forum czynisz, to czemu sie dziwisz? Odpowiedz Link
jureek Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 20.08.09, 13:08 lepian4 napisał: > Jesli tak im tlumaczyles, jak zwykle to na tym forum czynisz, to > czemu sie dziwisz? Tłumaczyłem, że chciałbym zobaczyć książkę ze zdjęciem Owena z Hitlerem. Trudno zrozumieć, o co mi chodziło? No dobra, nie bądź taki, tylko dawaj jakiś tytuł, czy autora. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Cos cie zatkalo moj chlopczyku. 13.08.09, 12:07 By nie zostac oskarzonym o antysemityzm podam pospiesznie link o najwiekszym zbrodniarz: zbrodniarz Odpowiedz Link
thunder-mug pięknie, literacką polszczyzną napisał: 12.08.09, 10:47 lunatix pięknie, literacką polszczyzną napisał: (Jak na polskiego patriotę na wygnaniu za chlebem u Niemiaszków przystało...) CytatWiedzialem, ze jestes bardzo ograniczonym cymbalem. W sumie jestes bardzo nieszczesliwym czlowiekiem i wastkim swiatopogladzie. Mozliwe ze to mlody wiek lub uszkodzenie genetyczne. Najlepiej na ciebie nie zwracac uwagi bo krecisz sie w blednym kole. Kochany Lunatyxie! Pięknie to z tym góglem zrobiłeś. Bardzo dobra robota. Cytat A.verbrechen der US Soldaten B.verbrechen der US Soldaten C.verbrechen der französischen Soldaten A tu jest najnowsza, dla porównania, januszkowa teoria o walce przeciw niemiaszkowemu faszyzmowi: Opublikowana dnia 11.08.09, o godzinie 13:29 CytatJeżeli ktoś chce się dowiedzieć co Zydzi mają na sumieniu, to musi po prostu założyć tu wątek o zbrodniach jakichkolwiek innych nacji. Jest tutaj taka automatyczna szczekaczka, która zadba o odpowiedni przypływ informacji. I zgodnie z tą januszkową antyfaszystowską teorią musiałbym teraz przedłożyć odpowiednią ilość trupów, które Izraelczycy przechowują w swoich szafach. Ale mnie ta januszkowa teoria wisi i powiewa. Mnie tylko cholernie wkurza fakt, że tu jakiś przybłęda z Kaszub wyłudził u Niemiaszków pozwolenie na stały pobyt. I od 29 lat łazi teraz po Niemiaszkowych piwnicach, strychach, szafach i szuka ukryte trupy. Q.M.! Wyobraź sobie sytuację, że ja wyłudzam u rządu izraelskiego pozwolenie stałego pobytu w pięknej Jerozolimie. I z głębokiej dźwięczności za ten wspaniałomyślny humanistyczny, humanitarny akt demokratycznego rządu izraelskiego zaczynam u Izraelczyków ukryte trupy po piwnicach szukać. Izraelczycy, bardzo słusznie, daliby by mi wielkiego kopniaka w duuupę. Ale u połamanych Niemiaszków każda przybłęda może tu kible gnoju na Niemiaszków wywalać! Niemiaszki się w tym niezmiernie lubują. Po każdym kiblu dostają orgazmu... Tak trzymać! Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! PS Kochany Lunatyxie! Starałem się bardzo, powyższy teks możliwie zrozumiale zredagować. Gdybyś miał nadal jakieś trudności ze zrozumieniem, nie krępuj się mnie w tej sprawie kontaktować. Stoję do usług. Odpowiedz Link
lunatix Re: pięknie, literacką polszczyzną napisał: 12.08.09, 10:55 Kochany, to moze twoj jest twoj Boy-Friend. Odpowiedz Link
thunder-mug A tak między nami, w zaufaniu... 12.08.09, 11:08 lunatix napisał: Cytat > Kochany, > to moze twoj jest twoj Boy-Friend. Jestem zdruzgotany! Kocham Cię bez wzajemności? Jak możesz być takim brutalem? Masz kamienne serce! PS A tak między nami, w zaufaniu... Dlaczego Tobie nie dali stałej wizy do Jeruzajalem? Też niewłaściwa babka? I zamiast w pięknej Jerozolimie, spędzasz swoje bezrobocie u Niemiaszków? Odpowiedz Link
lunatix Re: A tak między nami, w zaufaniu... 12.08.09, 11:11 Juz glupi q-tasie dostales malpiego rozumu. Typowe dla prymitywa. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: A tak między nami, w zaufaniu... 12.08.09, 11:29 lunatix napisał: > Juz glupi q-tasie dostales malpiego rozumu. Typowe dla prymitywa. Małpeczki są bardziej inteligentne, aniżeli Ci się wydaje. Żyją w swoich grupach, swoich zaściankach. Nie wyłudzają socjalnych świadczeń u sąsiednich grup. Ich honor im na to nie pozwala. Jak Ty to ze swoim honorem uzgadniasz, że Niemiaszkowie płacą Ci Hartz IV z Zahngold z Ałszwycu? Pekunia non olet? Odpowiedz Link
lunatix Re: A tak między nami, w zaufaniu... 12.08.09, 11:46 Droga malpeczko, ty raczej wygladasz mnie na pasozyta spolecznego. Odpowiedz Link
jureek Re: A tak między nami, w zaufaniu... 12.08.09, 12:28 thunder-mug napisała: > Małpeczki są bardziej inteligentne, aniżeli Ci się wydaje. > > > Żyją w swoich grupach, swoich zaściankach. Przyganiał kocioł garnkowi. A czemu Ty w swoim zaścianku nie siedziałeś, tylko do Niemiec po emeryturę przyjechałeś? Myślisz może, że zapracujesz na tę emeryturę relatywizowaniem hitlerowskich zbrodni i dlatego bardziej Ci się ona należy niż komuś, kto nie udaje, że żadnych zbrodni nazistowskich nie było? Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Nie ze mną! 12.08.09, 13:00 jureek napisał: Cytat Przyganiał kocioł garnkowi. A czemu Ty w swoim zaścianku nie siedziałeś, tylko do Niemiec po emeryturę przyjechałeś? Myślisz może, że zapracujesz na tę emeryturę relatywizowaniem hitlerowskich zbrodni i dlatego bardziej Ci się ona należy niż komuś, kto nie udaje, że żadnych zbrodni nazistowskich nie było? Jura Kochasiu kochany! Ten temat ześwa chyba ze XXXLLL razy wałkowali. Nie uważasz, że takie ciągłe powtórki są nudne? Twoje rozważania ciągną się poprzez XXXLLL stron i wszyscy na forum zasypiają.... Nie ze mną! PS O chonorze to jestem gotów z Tobą podyskutować... Co Ty tak właściwie naprawdę sądzisz o chonorze? Żyć z Zahngoldu z Ałszwica i kubły gnoju na połamanych Niemiaszkach wylewać? Przecież świat jest tak wielki, musi to koniecznie być między skurwielonymi Niemiaszkami? Odpowiedz Link
jureek Re: Widzę, że trafiłem w dziesiątkę... 12.08.09, 14:01 ... temat dla Asieka niewygodny i uwierający, więc nie chce go podejmować. I kto tutaj o nudzie powtórek pisze? Ten sam Asiek, który kilkadziesiąt razy potrafi wklejać te same linki o przyjeździe Janusza do Niemiec, albo o Michelu Friedmannie. Twoje powtórki nie są nudne? Uważasz, że warunkiem zamieszkania w Niemczech powinno być udawanie, że Auschwitz nie było? Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Die Porträts des Generalgouverneurs... 12.08.09, 15:05 jureek pieprzy, jak połamany: > ... temat dla Asieka niewygodny i uwierający, więc nie chce go podejmować. > I kto tutaj o nudzie powtórek pisze? Ten sam Asiek, który kilkadziesiąt razy > potrafi wklejać te same linki o przyjeździe Janusza do Niemiec, albo o Michelu > Friedmannie. Twoje powtórki nie są nudne? > Uważasz, że warunkiem zamieszkania w Niemczech powinno być udawanie, że > Auschwitz nie było? > Jura ---------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: jesteś bardzo przewidywalny... 12.08.09, 15:25 ... propagandysto. Widać wyraźnie, że nie piszesz tutaj, żeby podyskutować, lecz po to, by uprawiać propagandę. Do kłopotliwych pytań się nie odnosisz, zamiast tego wolisz po raz setny wklejać te same propagandowe linki. Myślisz, że ktoś to kupi? Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Nie masz za grosz chonoru? (przez c-h)? 13.08.09, 07:50 jureek napisał: Cytat > ... propagandysto. Spójrz jakie to piękne miasto! Chcesz całe życie między Niemiaszkami zmarnować? Życie mamy tylko jedno. Nie masz za grosz chonoru? Wolisz tu w zaduchu Ałszwica żyć? Tylko dlatego, że Niemiaszki Ci pokornie buty liżą? Odpowiedz Link
thunder-mug Troskliwi opiekunowie... 13.08.09, 08:16 Ten pan opiekował się troskliwie Wiosną Mego Życia. ============================================ A ten pan opiekuje się troskliwie Jesienią Mego Życia. ============================================ Co za zbieg okoliczności! Obaj panowie należą do tej samej wybitnej etni....Eskimosów Ja zawsze twierdziłem, że: Protokoły Mędrców Eskimosów są prymitywnym fałszerstwem.... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Troskliwi opiekunowie... 13.08.09, 08:52 Cyrankiewicza był znaną komunistyczną kanalią, ale jakoś nigdzie (poza bredniami Asieka) nie udało mi się doczytać, że był Zydem - zna ktoś może jakieś źródła, które to potwierdzają? Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Troskliwi opiekunowie... 13.08.09, 09:49 ja.nusz napisał: Cytat > Cyrankiewicza był znaną komunistyczną kanalią, ale jakoś nigdzie (poza bredniam > i > Asieka) nie udało mi się doczytać, że był Zydem - zna ktoś może jakieś źródła, > które to potwierdzają? W dobie Googlizmu nie ma rzeczy niemożliwych Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Troskliwi opiekunowie... 13.08.09, 10:35 thunder-mug napisała: W dobie Googlizmu nie ma rzeczy niemożliwych. I to ma niby być dowód na to, że Cyrankiewicz był Zydem? Ty chyba sobie kpisz biedny idioto - to najwyżej dowodzi poraz kolejny o bezsprzecznej egzystencji twojego bezmózgowia. Pobaw się lepiej odkurzaczem. Odpowiedz Link
lunatix Re: Troskliwi opiekunowie... 13.08.09, 10:40 "Pobaw się lepiej odkurzaczem." Dosyc trafnie to ujoles. Odpowiedz Link
thunder-mug Pobaw się lepiej odkurzaczem... 13.08.09, 11:42 ja.nusz napisał: > > > I to ma niby być dowód na to, że Cyrankiewicz był Zydem? Ty chyba sobie kpisz > biedny idioto - to najwyżej dowodzi poraz kolejny o bezsprzecznej egzystencji > twojego bezmózgowia. Pobaw się lepiej odkurzaczem. ----------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Pobaw się lepiej odkurzaczem... 13.08.09, 11:55 thunder-mug napisała: > Googel odpowiada: > spośród około 8,020 dla zapytania:"żyd cyrankiewicz" > > 8000 sfałszowanych wpisów w polskim googlu? > > I wszystkie dokładnie i rzetelnie zbadałeś? Googlem też trzeba się umieć posługiwać. Dla zapytania "żyd Jan Paweł II" otrzymasz w googlu około 148.000 wpisów, cymbale. Jura Odpowiedz Link
lunatix Re: Pobaw się lepiej odkurzaczem... 13.08.09, 11:57 www.google.de/search?q=%C5%BCyd+thunder-mug&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:de:official&client=firefox-a Odpowiedz Link
thunder-mug Na mój chonor! 13.08.09, 10:15 Na mój chonor! Pamięć coraz bardziej zawodzi... Nu i jak z Paryżem? Trafiłem w 10-kę? Nie masz argumentów? Nie masz zamiaru dyskutować? Migasz się? Fajnie, jak Ci pokorni Niemiaszki tu buty liżą? Odpowiedz Link
thunder-mug Dlaczego wy się tak nieporadnie wysławiacie? 13.08.09, 11:22 Kochany Lunatyxu! Bardzo kochany Gadupski! Dlaczego wy się tak nieporadnie wysławiacie? U was w domu źesta tylko jiddish rozmawiali? A mówią, że Eskimosi są wyjątkowo uzdolnieni w językach... Odpowiedz Link
thunder-mug Mój klozet jest czysty... 13.08.09, 11:44 lunatix napisał: > Wode w klozecie. ------------------------ Odpowiedz Link
jureek Re: Na mój chonor! 13.08.09, 11:49 Po pierwsze, nikt mi tu butów nie liże. Po drugie, nie będę się o Paryżu wypowiadał, bo w życiu tam nie byłem. Po trzecie, g...wno Ci do tego, gdzie mieszkam. To nie ja dopierdalam się do forumowiczów, gdzie mieszkają, to Ty takie pierdoły wypisujesz, choć sam też na dupie nie siedziałeś i miejsce zamieszkania zmieniłeś. Typowa mentalność Kalego. Jura Odpowiedz Link
lunatix Re: Na mój chonor! 13.08.09, 11:52 Nazwijmy ten przypadek po imieniu. "nieudacznik" Takim sie czesto miesza w glowie. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Na mój chonor! 13.08.09, 12:04 jureek napisał: > Po pierwsze, nikt mi tu butów nie liże. Po drugie, nie będę się o Paryżu > wypowiadał, bo w życiu tam nie byłem. Po trzecie, g...wno Ci do tego, gdzie > mieszkam. To nie ja dopierdalam się do forumowiczów, gdzie mieszkają, to Ty > takie pierdoły wypisujesz, choć sam też na dupie nie siedziałeś i miejsce > zamieszkania zmieniłeś. Typowa mentalność Kalego. > Jura > Q.M! Ja od prawie wieku mieszkam ciągle u siebie. Q.M! Odpowiedz Link
lunatix Re: Na mój chonor! 13.08.09, 12:07 > Q.M! Ja od prawie wieku mieszkam ciągle u siebie. Q.M! Alez my ci oczywiscie wierzymy! Odpowiedz Link
jureek Re: Na mój chonor! 13.08.09, 12:10 thunder-mug napisała: > Q.M! Ja od prawie wieku mieszkam ciągle u siebie. Q.M! Co Ty pieprzysz? Niedawno wklejałeś portret Cyrankiewicza, który podobno Tobą się opiekował. To on w Niemczech się Tobą opiekował? Zaprzeczysz, że zmieniłeś miejsce zamieszkania przeprowadzając się z Polski do Niemiec? Jura Odpowiedz Link
lunatix Re: Na mój chonor! 13.08.09, 12:14 Ta ofiara chcialaby do Niemiec. Niestety ta ofiara ma drzwi zamkniete. Dlatego musi sie niudacznie odreagowac na tym forum. Odpowiedz Link
thunder-mug Zgodnie z postanowieniami Jałtańskimi... 13.08.09, 12:17 jureek napisał: > thunder-mug napisała: > > > Q.M! Ja od prawie wieku mieszkam ciągle u siebie. Q.M! > > Co Ty pieprzysz? Niedawno wklejałeś portret Cyrankiewicza, który podobno Tobą > się opiekował. To on w Niemczech się Tobą opiekował? Zaprzeczysz, że zmieniłeś > miejsce zamieszkania przeprowadzając się z Polski do Niemiec? > Jura > Zgodnie z postanowieniami Jałtańskimi, Cyrankiewicz administrował część tego kraju, gdzie moja kołyska stała... Odpowiedz Link
jureek Re: Zgodnie z postanowieniami Jałtańskimi... 13.08.09, 12:27 thunder-mug napisała: > Zgodnie z postanowieniami Jałtańskimi, Cyrankiewicz administrował część tego kr > aju, gdzie moja kołyska stała... No więc jednak. Wyjechałeś z Polski do Niemiec, czyli zrobiłeś dokładnie to samo, co innym na tym forum zarzucasz. Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zgodnie z postanowieniami Jałtańskimi... 13.08.09, 12:39 ...tatuś wystrugał kołyskę, w której hołubili swoje małe debilątko. A kołyska ta stała gdzieś tu poniżej: A towarzysz Cyrankiewicz był z rodzinką zaprzyjaźniony - urządzali sobie takie ubeckie popijawy - a Asiek leżał zasrany w kołysce. Odpowiedz Link
lunatix 0d 12.00 cisza u thungerka. 13.08.09, 12:53 Offizielle Mittagspause in der Bücherei. Dafür die Menza ist offen. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: 0d 12.00 cisza u thungerka. 13.08.09, 13:11 lunatix napisał: > Offizielle Mittagspause in der Bücherei. Dafür die Menza ist offen. Dafür die Menza ist offen. [Jiddish] Dafür ist die Menza offen.[Deutsch] Odpowiedz Link
jureek Re: po otwarciu lodówki... 13.08.09, 13:14 ... też żyda w niej zobaczyłeś? Jura Odpowiedz Link
lunatix Re: 0d 12.00 cisza u thungerka. 13.08.09, 13:55 O doch! Dafür die Menza ist offen! Odpowiedz Link
lunatix Re: 0d 12.00 cisza u thungerka. 13.08.09, 13:56 Mala poprawda. Die Menza schon zu ist. Odpowiedz Link
jureek Re: No i co? Zatkało Cię? 13.08.09, 12:00 "A czemu Ty w swoim zaścianku nie siedziałeś, tylko do Niemiec po emeryturę przyjechałeś?" https://forum.gazeta.pl/forum/w,51283,98874379,98914914,Re_A_tak_miedzy_nami_w_zaufaniu_.html Odpowiedz Link
artur666 Wrzuc monete! Wrzuc monete! 13.08.09, 14:09 Osobiscie wole rozsadnegoZyda, niz przemadrzalego Polaczka. Milego dnia zycze. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wrzuc monete! Wrzuc monete! 13.08.09, 14:13 A ja osbiscie wole rozsadnego Polaka, niz przemadrzalego Zydka. Dziekuje i wzajemnie Odpowiedz Link
lunatix Re: Wrzuc monete! Wrzuc monete! 13.08.09, 14:19 "Osobiscie wole rozsadnegoZyda, niz przemadrzalego Polaczka." Ten nieszczesnik thunderek tego nie jest w stanie zromumiec, jest poprostu mlotem. To dla niego jak kwadratura kola. Coz oczekiwac od kogos kto do Niemiec nie ma wjazdu. Biedaczek jest zamkniety we wlasnej skorupce. Odpowiedz Link
fan.club A to coś nowego! 13.08.09, 17:01 Młotem jest ten, kto nie ma wjazdu do Niemiec. A ty, lunatic, masz ten wjazd? Bo nie jestem pewien.... Odpowiedz Link
lunatix Re: Nie chcesz odpowiedzieć - to nie! 14.08.09, 15:26 Viel Spaß dabei kapusiu. Tylko zebys od tego szukania w cos nieciekawego nie wdepnal. Odpowiedz Link
fan.club Lunatic, straciłeś dzisiaj sporo czasu... 15.08.09, 10:08 na dyskusję o której stale twierdzisz, że cię nie interesuje. I jak zwykle, na koniec wylazło z ciebie chamstwo. Typisch Maulheld! Odpowiedz Link
jureek Re: zatkało Cię nudziarzu? 15.08.09, 10:16 Nie odpowiedziałeś jeszcze: "A czemu Ty w swoim zaścianku nie siedziałeś, tylko do Niemiec po emeryturę przyjechałeś?" Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Strategia! Mój kochany! Strategia! 15.08.09, 10:36 jureek napisał: Cytat > Nie odpowiedziałeś jeszcze: > "A czemu Ty w swoim zaścianku nie siedziałeś, tylko > do Niemiec po emeryturę przyjechałeś?" > Jura Nu! Bardzo proste! Bo tu mogę niemiaszkowemu urzędniczynie ciągle Ałszwycką kojlą przed nosem machać! Strategia! Mój kochany! Strategia! Odpowiedz Link
thunder-mug klej dla wypadających szczęk... 15.08.09, 11:55 thunder-mug napisała: Cytat > jureek napisał: > Cytat > > Nie odpowiedziałeś jeszcze: > > "A czemu Ty w swoim zaścianku nie siedziałeś, tylko > > do Niemiec po emeryturę przyjechałeś?" > > Jura > > > Nu! > > Bardzo proste! > > Bo tu mogę niemiaszkowemu urzędniczynie ciągle > > Ałszwycką kojlą > > przed nosem machać! > > Strategia! Mój kochany! Strategia! Szczęka wypadła? Poszukaj w Googlu! Tam mają taki klej dla wypadających szczęk... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 09:50 Nowy bajtrag do antyzydowskiego automatu Pomijam fakt, ze cudni i kochajacy Zydzi zamieszani sa znowu w jakas palestynska afere. Mnie interesuje tylko jedno: Czy nerki i inne organy bezboznych Palestynczykow sa wystarczajaco koszerne dla wybranych ludzi. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 10:21 Zsastnawia mnie dlaczego dziennikarskie przypuszczenia prezentujesz tutaj jako fakt. Niestety jest to tak mało sprawdzalne, jak np. to, co robi twoja stara z bezrobotnym hydraulikiem z sąsiedztwa kiedy ty jesteś w robocie. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 10:33 Inny bajtrag, troche konkretniejszy Gdyby chodzilo o Tanje Ott, byly by podane aktualne zdjecia, najlepiej calej rodziny, miejce zamieszkania... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 10:59 W jednym punkcie muszę przyznać ci rację - zupełnie inna sprawa. Ten artykuł powinien cię właściwie zaboleć, bo podważa propagowany przez ciebie mit o nietykalności żydowskich przestępców. PS. Wymiar sprawiedliwości USA traktuje zatrzymanych jako podejrzanych a lepian już ich skazał - Freisler się chowa. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 11:06 Tego przestepstwa nie da sie juz wyretuszowac. Ot cala tajemnica. Szukali kogo innego- na biezaco opinie publiczna informowali- trafili na patologicznych rabinow. Zastanawiam sie, kiedy Obama przyzeknie, ze pozamyka wszystkie izraelskie wiezienia, gdzie niewinnym Palestynczykom wycina sie organy? Januszku, gdybys byl madrzejszy, dostrzegl bys moje pytanie. Mnie interesuje jedynie, czy palestynskie nerki sa koszerne dla wybranych ludzi? Jesli nie rozumiesz, o co mi chodzi, nie dyskutuj ze mna. Pogadaj sobie lepiej z Jureekiem o moich szkoleniach propagandowych. Duzo wiecie juz na ten temat, dyskusja zawsze sie wam klei... Pa skarbenku! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 11:42 A po co mam retuszowac twe brednie? Nie kazdego zony zdradzaja, tudziez porzucaja zaraz po slubie, podczas gdy oblubieniec z plecakiem pelnym wodki konstruowal szance ideologiczne na tylach wroga. Twa wiedza i twe doswiadczenie powoli przerasta twe mozliwosci intelektualne i zamiast obrazic rozmowce, wyrzucasz z siebie unterdrückte Gefühle. Mysle, ze znany ci juz psycholog w Caritasie wiecej ci pomoze, niz ja. Chce zebys wiedzial, szczerze zycze ci rychlego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 11:48 Lepianie, nie podniecaj się - ja chciałem tylko udowodnić, że przyłapany (poraz kolejny) na pisaniu bredni i przekręcaniu faktów i uznawaniem za pewnik jakieś półprawdy - zmieniasz temat i rżniesz głupa aż w oczy szczypie. Odpowiedz Link
jureek Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 11:54 ja.nusz napisał: > rżniesz głupa aż w oczy szczypie. Teraz to już poważnie obraziłeś jego żonę Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 13:07 Nadeszla ta pora, gdy nadwornym antyfaszystom, oredownikom multikulti propagandy zabraklo sensownych argumentow! By tradycji stalo sie zadosc pohulaja sobie po bliskich rozmowcy, choc im zupelnie nieznanym. Wyciagnijcie tylko nocniki. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 13:18 Widzisz lepianie, znów bredzisz. Jechanie po twoich bliskich było oczywistą bzdurą - nie gorszą i nie lepszą od tych, które ty wypisujesz. A kiedy już pisanie tych bzdur zostanie ci udowodnione, wkładasz łeb w piach lub zaczynasz bredzić na inne tematy. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 13:36 Bzdury o wodzce i zaplakanej zonie sam wypisales. Do kogo masz pretensje? Zwroce ci jednak uwage na banalny fakt: pytalem sie jedynie, czy palestynskie nerki sa koszerne? Nie odpowiedziales mi na to pytanie. Zamiast tego wymachujesz z Jureekiem antyfaszystowska maczuga. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 13:54 Zadając pytanie o koszerne nerki, wydaje ci się najwyraźniej, że jesteś wyjątkowo dowcipny - mylisz się niuniek - takim pytaniem pokazujesz tylko poraz kolejny swój zakuty łeb. A gdzie tu widziałeś jakąś antyfaszystowską maczugę, to pozostanie już twoją słodką tajemnicą. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 14:21 Nie ukrywam swej niewiedzy. Doceniam nawet twe doswiadczenie, wklad i zaangazowanie w kragach Fati. Jesli nie masz ochoty mi tego wytlumaczyc, nie obrazaj mych bliskich. Nie sa tak spektakularni, jak ty i twoje zony. Zupelnie nie rozmiem, dlaczego y na tym forum nie moge uzywac "przenosni". To tez two przywilej? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 15:06 Co twoja przenośnia miała znaczyć, to chyba nawet asiek skumał. Ja pozwoliłem sobie jedynie zauważyć, że ona mi delikatnie mówiąc, nie leży. Używaj więc sobie przenośni do woli, a każdy już je sobie jakoś dopasuje - ja nie mam z tym najmniejszego problemu, bo znam na wylot twoje poglądy. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 15:56 Spytaj sie hydraulika, moze zrozumiesz przenosnie tak, ze ci przypadnie do gustu. Pewnie myslisz tez, ze kibel nam sie zapchal, gdy jestem w pracy? Znajac moje poglady odpowiedz prosze na pytanie odnosnie koszernosci nerek. A jesli tego nie potrafisz, przejdz sie na spacer. W taka pogode wszystkie Neubürger przeciez wylaza, Tee i Pfeife trinken Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 16:02 lepian4 napisał: > Znajac moje poglady odpowiedz prosze na pytanie odnosnie koszernosci Do tej zabawy proponuję zaproś asieka - on ma taki bystry umysł. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Antyżydowski automat 20.08.09, 16:43 Znowu zablysnales swa elokwencja, bystroscia umyslu. Nic nie jest tak potrzebne w zyciu Antify- Myslicieli, jak jaskrawo zarysowany widok utpoii. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Szanowne nożyce... 20.08.09, 15:31 ...przeoczyły jeszcze coś o 10:21. Lepian nazwałby to po polsku Schlamperei. Odpowiedz Link