mister1 04.04.05, 07:38 troll wsadzil do nicka mala litere "L" zamiast cyfry 1. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martanowa22 Re: Uwaga na trolla - misterl (litera"L" !!! ) 04.04.05, 09:27 Mister ale na forum Polacy w Holandii,w watku ,,prawdziwa twarz niejakiego mistera,, sa posty twojego autorstwa podpisane nickiem,ktory tu drzucasz jako swoj(pisala o tym nawet joanna.nl nie udzielajaca sie na tamtejszym forum,a wiec niezalezna-zreszta jak wiekszosc ).Wtedy nie oponowales,ze to nie ty a wiec skad znowu ten niby-troll znal twoje haslo?;teraz juz przesadzasz;nie sadze,zeby ktos znal nawet haslo do twojego nicka ,,mister1'',ale niektorzy uwierzyli...Teraz chyba jest czarno na bialym,przynajmniej dla mnie,ktora nie jestem tu od poczatku i do tej pory byles mi obojetny.Marta Odpowiedz Link
mister1 Re: Uwaga na trolla - misterl (litera"L" !!! ) 04.04.05, 10:16 wytlumaczenie proste - haslo bylo takie same i latwe do zgadniecia... Odpowiedz Link
martanowa22 Re: Uwaga na trolla - misterl (litera"L" !!! ) 04.04.05, 11:03 oj mister z tego juz nie wyjdziesz;dziecinne tlumaczenie,,haslo bylo takie samo...,,.A po co w takim razie uzywales 2-giego nicka i nie przyznales sie do tego?Przeciez wiele osob moglo myslec,ze to ktos inny...Przeczysz wiec sam sobie,czujesz?A bajke o hasle mozesz wciskac ,,naiwnym,,,o ktorych piszesz w 1- szym poscie.Ja nie mam podstaw,zeby ci wierzyc,bo choc jestem kobieta,to do naiwnych raczej sie nie zaliczam,a na pewno juz nie w tym konkretnym przypadku.Marta Odpowiedz Link
mister1 Re: Uwaga na trolla - misterl (litera"L" !!! ) 04.04.05, 11:41 po zablokowaniu mi nicka przez adm "Polacy w Holandii" odpowiedzialem na obelzywe posty z logon mister "L" i potem juz tego nicka nie uzywalem ( mam tez temat "Powodz w Zelandii w 1953 roku - noc z 31/1 na 1/2" na "bez cenzury" pod tym samym nickiem). Odpowiedz Link
martanowa22 Re: to tez nie ty? 04.04.05, 11:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24271&w=20028860&a=20040729 no wlasnie panie mister,czy to tez twoj klon czy ty we wlasnej osobie?I slownictwo tez niewybredne...A wiec nie kus sie juz na tlumaczenia,ze haslo ci ukradli,wymysl cos madrzejszego .Biedactwo. Odpowiedz Link
martanowa22 Re: a to? 04.04.05, 11:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24271&w=20027470&a=20028441 tu juz bez komentarzy,bo nie mam slow... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25348&w=19843321&a=19843321 gdzie piszesz,,nigdy nie przyjmujcie stanowiska zwiazanego z zadna odpowiedzialnoscia...,,-a to dobre!A co postulujesz?Lenistwo,odwalanie roboty i oszukanstwo?Wszystkim sobie sam przeczysz;nawet i to,ze przed chwilka napisales,ze pod tym nickiem,,misterL,,masz tylko post o powodzi w Zelandii.Mialam czas wiec wyszukalam,podalam i jeszcze raz udowadniam swoja slusznosc,ze tym razem wpadles.Mozesz sobie oszukiwac,ale ,,naiwnych,,,jesli ich tu oczywiscie znajdziesz.Szanse sa!Marta Odpowiedz Link
martanowa22 Re: a to? 04.04.05, 11:56 dla jasnosci-mialo byc w tym cytacie,,.....z jakas odpowiedzialnosci,,.Przepraszam za gafe. Odpowiedz Link
tadeusz.z Re: pod rozwage... 04.04.05, 12:05 Pozwolicie,ze wtrace swoje dwa zdania do dyskusji. Bog jeden wie kto i czy ,kiedy i gdzie,ale skoro pada zarzut o kradziez hasla,to samo tlumaczenie,ze haslo zostalo rozpoznane przez nieznana osobe,w tysiacach tysiecy slow ,to juz jest nierealne.No ,z wyjatkiem takim,ze nickiem posluzyl sie ktos z najblizszego otoczenia,kto znal haslo i wtedy trzeba zastanowic sie nad kwestia zaufania... Dwa-jesli twierdzisz,ze ktos ,,ukradl,,ci haslo i,,wykorzystal,,twojego nicka,to zapewne przyznasz,ze jest to osoba tobie niezyczliwa,a skoro tak,to dlaczego nie posunela sie dalej i nie ,,wyprodukowala,, wiecej postow,ktore by cie osmieszaly i dyskredytowaly,a jedynie ten jeden jedyny o naiwnosci kobiet ,i to tez napisany w bardzo powsciagliwym stylu(jesli porownamy posty ,ktore pisales wczesniej,a do ktorych linki podala Marta).No coz,to takie moje rozwazania...Tadeusz Odpowiedz Link
mister1 Re: pod rozwage... 04.04.05, 12:14 dosc prosta sprawa - na forum "Mieszkamy w Holandii" zalogowac sie nie mogl, bo byl nie zarejestrowany, na moim forum nick ten jest zablokowany. Od lat mialem bardzo proste haslo i na GW ktore i bez specjalnego programu hackerskiego mozna bylo odgadnac. Odpowiedz Link
tadeusz.z Re: pod rozwage... 04.04.05, 13:02 Co to znaczy proste haslo?Kolego,ja tez mam proste-sprobuj je odgadnac!Moglbys przynajmniej nie krecic,bo oprocz naiwnych,jak ich sam nazywasz,zagladaja tu od czasu do czasu,i nienaiwni.... I dalej podtrzymuje drugi argument,a mianowicie to,ze jesli podszywacz bylby rzeczywiscie kims innym niz ty sam,to napisalby o wiele bardziej kompromitujacy cie post i na pewno nie jeden,a twoje tlumaczenie,ze gdzies tam jestes zablokowany znowu odbiega od logiki,bo forow jest wystarczajaco duzo,by moc pisac i nie na wszysstkich chyba jestes zablokowany.Zastanow sie kolego,bo i wiecej tlumaczysz,tym bardziej sam sie gubisz a wyjasnienia nadaja sie na strone z kawalami.Tadeusz Odpowiedz Link
mister1 Re: pod rozwage... 04.04.05, 13:21 a ty, drogi kolego zastanow sie, co piszesz - bo zdaje sie ze tylko piszesz, by cos napisac.A moze sam jestes tym podszywaczem ? Zdaje sie, ze sie niezle zaplatales w swoich wywodach. Odpowiedz Link
martanowa22 Re: pod rozwage... 04.04.05, 13:36 Ty mister niczego naprade nie kumasz?Nie czujesz,ze my juz wiemy?Na moje zarzuty wcale nie odpowiedziales,Tadka posadzasz,bo coz innego ci zostalo.Po prostu dales plame,za daleko tym razem sie posunales i kompromitacja w 100%.Od tego nie da sie juz uciec i pamietaj,ze wbrew twoim opiniom nie wszyscy sa naiwni.Chyba dalsza dyskusja z toba to strata czasu,bo zakreciles sie,a tak na zakonczenie to przemysl,ze ci na ktorych,,psy wieszales,,,czyli Martin,H.olender,Grzegorz i pewnie to nie wszyscy jeszcze,nie zabrali tu glosu....Moze to oni ukradli ci haslo,hi,hi,hi.Biedactwo,uwazaj zeby ciebie ktos przypadkiem nie ukradl(chociaz i tak nie mialby pozytku,hi,hi).Marta Odpowiedz Link
martanowa22 Re: pod rozwage... 04.04.05, 13:37 moje haslo tez mozesz sprobowac odgadnac-tez mam latwe! Odpowiedz Link
mister1 wachtwoord kraken 04.04.05, 14:03 www.bregweb.nl/computer/howto/wachtwoord.php Odpowiedz Link
martanowa22 Re: wachtwoord kraken 04.04.05, 14:08 dlaczego sam nie byles taki madry przed wymyslaniem swojego hasla,a teraz nas pouczasz jak je tworzyc,zeby nikt nie ,,ukradl,,.Daj spokoj,juz nie czas na tlumaczenia,bo zaczynasz przynudzac,a nie wszyscy sa naiwni.Odgadniesz moje haslo-super latwe,dla ciebie to pestka,masz taki,,madry ,,artykul i znasz jezyk ,wiec do dziela!?Marta Odpowiedz Link
mister1 Re: wachtwoord kraken 04.04.05, 14:17 niespecjalnie obawialem sie o shackerowanie passwordu - mistera1 zarejestrowalem pare lat temu - pisywalem wtedy na innym forum a nick byl mi potrzebny do pojedynczego postu ( haslem bylo po prostu pewne popularne imie zenskie). Moja wina jest, ze po sciagniecie mnie przez jednego z uczestnikow forow holenderskich zaniedbalem zmiany hasla. PS Nie jestem hackerem i nie zamierzam niczyich hasel "zgadywac" Odpowiedz Link
martanowa22 Re: wachtwoord kraken 04.04.05, 14:23 mister1 napisał: > niespecjalnie obawialem sie o shackerowanie passwordu - mistera1 > zarejestrowalem pare lat temu - pisywalem wtedy na innym forum a nick byl mi > potrzebny do pojedynczego postu ( haslem bylo po prostu pewne popularne imie > zenskie). Moja wina jest, ze po sciagniecie mnie przez jednego z uczestnikow > forow holenderskich zaniedbalem zmiany hasla. > PS > Nie jestem hackerem i nie zamierzam niczyich hasel "zgadywac" Grzeczniutki jestes?Cos to do ciebie nie pasuje...A moze wyrzuty sumienia.Haselko bylo latwe...Moje tez jest latwe,a hackerem pewnie chcialbys byc,ale nie mozesz;daleko ci do tego,niestety,prostych rzeczy nie potrafisz logicznie wyjasnic.Wstyd mister,za daleko sie posunales i nikt ci juz nie uwierzy,ze haselko/maselko ,,ukradli,,;a pamietasz film,,o tych co ukradli ksiezyc,,.Tez ukradli,prawda?Uwazaj,zeby ciebie nie ukradli!Marta-nie naiwna,ale majaca latwe haslo(probuj mister) Odpowiedz Link
mister1 martanowa22 05.04.05, 07:44 zajmij sie martanowa22 czyms pożytecznym. I nie mow o sobie w liczbie mnogiej. Powiedz po prostu "ja ci nie wierze", a nie "nikt" ci nie wierzy. Twoja sprawa. Nie bede mial bezsennych nocy z tego powodu. Ende. Odpowiedz Link
tomaszek18 Re: do mistera pod kazdym nickiem 05.04.05, 09:33 mister1 napisał: > zajmij sie martanowa22 czyms pożytecznym. I nie mow o sobie w liczbie mnogiej. > Powiedz po prostu "ja ci nie wierze", a nie "nikt" ci nie wierzy. Twoja sprawa. > Nie bede mial bezsennych nocy z tego powodu. > Ende. wlasciwie to Marta nie popelnila bledu,bo czy sadzisz,ze to tylko jej zdanie? Nie wszyscy maja czas i wene ,zeby pisac,ale mi i mojej zonie i na pewno innym czytelnikom forow tez nie podoba sie twoja dwulicowosc;bo nikt nie ma watpliwosci,ze to ty pisales wszystkie te ohydne posty a teraz nie masz odwagi na zwykle,,przepraszam,,.Szkoda i wstyd;gdybys mial troche honoru ,to i ta bezsenna noc moglaby sie zdarzyc...Tomasz z zona Odpowiedz Link
mister1 Re: do mistera pod kazdym nickiem 05.04.05, 10:10 tomaszku - pilnuj swego honoru, moim raczej sie nie zajmuj, bardzo prosze. A "ohydne" posty jeszcze raz sobie przejrzyj, zdaje sie pamiec ci nie dopisuje. Ohyda jest dla mnie plucie na ks Bernharda czy tez zachwycanie sie islamem. Odpowiedz Link
tomaszek18 Re: do mistera pod kazdym nickiem 05.04.05, 11:09 mister1 napisał: >. > Ohyda jest dla mnie plucie na ks Bernharda czy tez zachwycanie sie islamem. nie masz jednak za grosz ani honoru ani kultury chlopie i wsyd mi za ciebie,bo ciebie na wstyd nie stac.A islam jest OK!Jak nastepnym razem bedziesz w transie produkowal posty typu,,nienawidze was baby,,czy ,,kobiety sa naiwne,,to wymysl potem madrzejsza baje niz ta,ktora masz caly czas na tapecie,ze haslo sie zwineli.Zalosny biedak co hasla mu kradna!Ukradnij tez moje i zobacz czy to mozliwe kapusniaku. Odpowiedz Link
mister1 tomaszek18 05.04.05, 12:02 czy do twego watlego umyslu nie przemawia, ze najprawdopodobniej autorem tego chamskiego tekstu jest tak przez tak ciebie powazany pan h.olender? Napisz do adm forum GW i popros o sprawdzenie IP, buraku. Mister IP: 145.4.198.* Odpowiedz Link
martanowa22 Re: tomaszek18 05.04.05, 12:55 mister1 napisał: > czy do twego watlego umyslu nie przemawia, ze najprawdopodobniej autorem tego > chamskiego tekstu jest tak przez tak ciebie powazany pan h.olender? > Napisz do adm forum GW i popros o sprawdzenie IP, buraku. > Mister > IP: 145.4.198.* >jestes smutnym poszukiwaczem lepszej przyszlosci i zakompleksionym slusarzem w kraju tulipanow-niestety tej dziecinady nie da sie ujac inaczej. > > > Odpowiedz Link
mister1 martanowa22 05.04.05, 13:00 martonowa22 - wszystko w porzadku w podsufitce ? Ja w tym kraju tulipanow pewno dwa razy dluzej "siedze" niz ty sobie latek liczysz ( a slusarstwem nigdy sie nie trudnilem. A wiesz , czym tego rodzaju rzemieslnik sie zajmuje ? pewno nie.) Odpowiedz Link
martanowa22 Re: martanowa22 05.04.05, 13:11 mister1 napisał: > martonowa22 - wszystko w porzadku w podsufitce ? > Ja w tym kraju tulipanow pewno dwa razy dluzej "siedze" niz ty sobie latek > liczysz ( a slusarstwem nigdy sie nie trudnilem. A wiesz , czym tego rodzaju > rzemieslnik sie zajmuje ? pewno nie.) za to wiem na pewno,ze wszystkie posty misteraL sa twojego autorstwa,bo ten,,jezyk,, nietrudno poznac. Odpowiedz Link
mister1 Re: martanowa22 05.04.05, 13:27 widze ze jestes znawczynia literatury. Chyba bardzo lubilas wagary. Latwo to poznac po braku stylu i sensu w twej mazgraninie. Odpowiedz Link
martanowa22 Re: martanowa22 05.04.05, 13:29 mister1 napisał: > widze ze jestes znawczynia literatury. Chyba bardzo lubilas wagary. Latwo to > poznac po braku stylu i sensu w twej mazgraninie. ty jestes jeszcze glupszy niz myslalam,ale heca...??? Odpowiedz Link
mister1 Re: martanowa22 05.04.05, 13:37 jak sie nie ma argumentow, to najlepiej sie mowi "glupi jestes". Nie mam o tobie zbyt wysokiego zdania, ale to wynika z twych, niestety niezbyt madrych wypowiedzi. Odpowiedz Link
martanowa22 Re: Uwaga na trolla - misterl (litera"L" !!! ) 05.04.05, 13:37 a to,co Reszka pisze na Polacy w Holandii to tez nie ty?Ktos sie podszywa? Jestes zalosny,nawet rolniczej sztuki nie znasz...,a o seksie gadasz (czytaj:piszesz)...????????????????????????? Odpowiedz Link
mister1 Re: Uwaga na trolla - misterl (litera"L" !!! ) 05.04.05, 13:41 nie jsetem reszka ani jakas inna weszka. O seksie nie pisuje, nie jestem seksualnym gawedziarzem. Sztuke rolnicza znam - w zeszlym roku zasadzilem pelargonie. Odpowiedz Link