Dodaj do ulubionych

Tanie przewozy do Holandii

07.04.10, 00:51
Firma LUXADA proponuje tanie przewozy do Holandii. Obsługujemy województwa: Śląskie, Opolskie, Dolnośląskie, Świętokrzyskie, Mazowieckie, Małopolskie i Lubuskie.
Busy do Holandii wyjeżdżają w każdy wtorek, czwartek, sobotę i niedzielę. Przejazd do Polski jest możliwy w poniedziałek, środę, piątek oraz sobotę.

tel kom. (+48) 888 999 143
tel. (+48) 77 543 15 67

Zapraszamy na naszą stronę internetową ----> Przewozy Holandia
Obserwuj wątek
    • asia_1212 Re: Tanie przewozy do Holandii 09.10.13, 10:27
      a ja polecam firmę eubusy.pl/
      również tanie przewozy osob i paczek wszystkie dane i trasy podane sa na tej stronce:)
    • kkarolinka12 Re: Tanie przewozy do Holandii 03.09.14, 20:44
      A ja poszukuję kierowcy z LUXADY Ma na imię Krystian i w grudniu konczy 24 lata pomoże ktos ?
    • b.r23 Re: Tanie przewozy do Holandii 07.04.16, 12:16
      polecam również wprowadzić swoje trasy do serwisu www.giveyourbox.com - serwis ten skupia osoby, które dużo jeżdżą o różnych krajach/ miastach i przy okazji zechcą dostarczyć czyjąś przesyłkę.

zapraszam :)
    • speedy-gonzales Re: Tanie przewozy do Holandii 07.02.17, 17:44
      Dla odmiany zapraszamy do skorzystania z przewozów naszej firmy: Busy Speedy Gonzales - Niemcy Dania Holandia Posiadamy wiele nowych komfortowych busów i darmowe wifi. Codzienne wyjazdy i powroty.

Wiele zadowolonych klientów - sprawdź opinie na naszym Facebooku.

tel: +48 606 292 300

Rezerwacje telefoniczne, SMS lub przez naszą stronę internetową.
      • luk_kur Re: Tanie przewozy do Holandii 17.05.19, 11:34
        Dzis tj.17.05.2019 zadzwonilem do waszej firmy z ktora jezdze zawsze zarowno z Holandi do Polski jak i z Polski do Holandi i zostalem uswiadomiony ze Panstwa firma nie obsluguje trasy Cieszyn woj slaskie do Ommen Holandia gdzie przez ostatnie cztery wyjazdy moje z Polski czy tez z Holandi podrozowalem z Wasza firma bez problemu jestem rozczarowany wrecz rozgoryczony informacja z wszej strony myslalem zemozna polegac na Panstwa firmie!Okazuje sie ze jest zupelnie inaczej !
        • luk_kur Re: Tanie przewozy do Holandii 17.05.19, 11:38
          Co zrobił by normalny obywatel pytam Was "Speedy Gonzales"? Obsmarowal by Was i nie zostawil suchej nitki ja zycze powodzenia w rozwoju !
    • iwonka005 Re: Tanie przewozy do Holandii 23.09.17, 10:15
      Osobiście polecam Holandiaexpress.pl jeżdżę tylko z nimi. To najlepsze busy do Holandii. Tanie bilety, kompleksowa usługa i prosta rezerwacja. Kursują kilka razy w tygodniu w usłudze door to door. Warto skorzystać.
    • alfonzohailey Re: Tanie przewozy do Holandii 26.10.17, 08:39
      Ile kosztuje u was transport Polska - Holandia, powiedzmy z Torunia? Jak wyposażone są wasze busy do Holandii. Posiadają klimatyzacj ?
      To bardzo ważne, trasa jest długa.
    • google333 Re: Tanie przewozy do Holandii 31.07.18, 11:15
      Polecam www.przewozyconnect.pl busy do Holandii z Lublina
    • klli Re: Tanie przewozy do Holandii 16.09.18, 17:40
      Jak dotychczas najlepsze przewozy do Holandii wykonuje bus-holandia.pl, każdy kurs realizowany jest od drzwi do drzwi. Jeśli chodzi o cenę to nie odbiega zbytnio od innych ofert.
    • google333 Re: Tanie przewozy do Holandii 13.11.18, 10:48
      Proponuje tanią firmę www.przewozyconnect.pl busy do Holandii
      tel. +48503774667
    • krzysztofziolko1985 Re: Tanie przewozy do Holandii 26.12.18, 14:52
      Ja miałem ostatnio okazje po raz pierwszy podróżować z firmą eurotrip24.pl/przewozy-do-niemiec/ i zostałem mile zaskoczony. Kierowca, który przede wszystkim widać, że zna się na swojej pracy. Żadnego kluczenia, szukania adresów, pełen profesjonalizm (oby więcej firm zatrudniało takich bo po 4 latach jazdy z innymi firmami na różnych trafiałem) Busik świeży i czyściutki: Dla mnie to ważne w końcu każdy chyba lubi jeździć w komfortowych warunkach. No i to co dla mnie było najważniejsze, cały czas miałem kontakt z kierowcą. Poinformowano mnie o której będzie. Poźniej dostałem od kierowcy wiadomość... wszystko naprawdę świetnie.. z czystym sumieniem polecam firmę eurotrip24.pl/przewozy-do-niemiec/ i kierowcę Dariusza. Pozdrawiam Krzysztof
    • klli Re: Tanie przewozy do Holandii 07.02.20, 07:33
      Oferty na przewozy do Holandii można znaleźć na stronach busy-travel.pl/busy-do-holandii.html oraz bus-holandia.pl
    • monika24l Re: Tanie przewozy do Holandii 30.03.20, 16:54
      Praca Zdalna dla Każd.ego - Nowy biznes 0nline, Zarobki ponad 20.000zł miesięcznie, hit roku 2020, wysokie i stałe dochody, praca zdalna wystarczy smartfon lub laptop, teraz każdy może tak zarabiać, zapisz się bezpłatnie tu: zarabianiezdalne.pl
      Od razu po zapisaniu otrzymasz system do zarabiania, który pozwoli Ci jeszcze dziś zarobić pierwsze pieniądze!
    • art1010 Re: Tanie przewozy do Holandii 10.03.21, 15:44
      po kilku firmach przewozowych trafiłem na taką stronę busydoholandii.org i zamówiłem busa, w końcu jestem pozytywnie zaskoczony. Mieszkam 30 kilometrow od Tarnowa i pierwszy raz nie musiałem nigdzie dojeżdzać. Przyjechali po mnie pod dom, odebrali i zawieźli do celu. CIesze się, że nie musiałem z walizami i swoimi rzeczami czekać na jakiejs stacji w Tarnowie czy dworcu. Na pewno zamówie ponownie
    • janek894 Re: Tanie przewozy do Holandii 12.03.21, 15:43
      Szybkie przelewy zagraniczne.TransferGo do wysyłania pieniędzy za granicę! Kliknij my.transfergo.com/pl/r/NDXoEl lub użyj NDXoEl, aby wypróbować samodzielnie ZA DARMO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka