Dodaj do ulubionych

Smiech na weekend

21.10.06, 17:37
Podalem ten link tez na blogu. Dla tych co nie widzieli Borat u
Jensena.Milego weekendu (Warto obejrzec calosc plus inne filmiki z
Boratem)

www.youtube.com/watch?v=gleiidNSyzs
Obserwuj wątek
    • misiazutrechtu Re: Smiech na weekend 21.10.06, 18:02
      Sorry, ale ja ani razu sie nie zasmialam ogladajac ten program. Ten caly Borat
      to kompletny kretyn a Jensen jeszcze gorszy..
      Ale jak komus sie podoba to ja nie mam nic przeciwko..
      • widmowolnosci Re: Smiech na weekend 21.10.06, 19:24
        Mnie sie podoba wiec ciesze sie ze nie masz nic przeciwko. Dzieki !
        • napolnoc Re: Smiech na weekend 22.10.06, 00:28
          Wole Borata niz jego inne wcielenie (Ali G).
          A Jansen, choc sredniawy i tak jest milion razy lepszy niz kretynski Wojewodzki.
          Z tego programu sie akurat posmialam, ale jak u Jansena sa holenderskie aktoreczki, to wole TV
          wylaczyc...
          • rocker Re: Smiech na weekend 22.10.06, 14:30
            Dla mnie żenada. Poziom podobny do prezentowanego ostatnimi czasy w MTV.
            Gdyby nie to, że aby mieć internet, trzeba wykupić abonament w kablówce, to wogóle nie miałbym telewizji. Bo tak naprawdę to jeśli oglądam telewizor, to albo jakiś dobry film, albo Discovery.

Jakie to szczęście, że każdy ma własny telewizor, a ja mogę swój wyłączyć, kiedy chcę.
            • widmowolnosci Re: Smiech na weekend 22.10.06, 21:14
              No wynika z tego zem prostak. Ja sie smialem pomimo ze oczywiscie
              wiele kliszowatosci w tym wszystkim. No nic przynajmniej szczery wobec
              siebie jestem
              • rocker Re: Smiech na weekend 22.10.06, 21:34
                Samokrytyka to bardzo dobra cecha. Ja też mógłbym się z tego śmiać, ale później byłoby sporo butelek do sprzątnięcia. Generalnie żarty tendencyjne, ale to jest chyba humor holenderski.

Czasem Jensen ma interesujące programy, ale nie oglądam go za często, żebym mógł wydać jednoznaczną opinię. Wcześniej oglądałem go dla ćwiczenia języka.
                • napolnoc Re: Smiech na weekend 22.10.06, 22:00
                  No bez przesady, nie spodziewaj sie po programie rozrywkowym w komercyjnej TV warosci
                  edukacyjnych :DDD
                  A zarty schematyczne najbardziej ciesza popoludniowa pobliczke :P
                  TV to masowa rozrywka wiec o masowym poziomie.
                  A jesli juz cos ogladasz w holenderskiej TV, to co? Jakie programy ?
                  • rocker Re: Smiech na weekend 22.10.06, 22:13
                    "publiczka" pisze się przez u otwarte.
                    Zdaję sobie sprawę, że telewizja musi mieć oglądalność i dlatego poziom programów jest dostosowany do masowego telewidza, jakich jest najwięcej. I dlatego też telewizję oglądam naprawdę bardzo rzadko. Ponadto nie mam czasu na tv, oraz rzadko który program jest w formacie 16:9 (głupio oglądać z obciętymi czołami albo pillarbox).
                    Kiedyś oglądałem "wegmisbruikers", ale to głównie po to, aby dowiedzieć się jakimi autami jeżdżą pały (najczęściej czarnym citroenem xsarą coupe).

We wrześniu dostałem od UPC cyfrowy odbiornik. I do tej pory nie miałem nawet czasu go odpakować, więc wkrótce odeślę go. Poza tym telewizja cyfrowa w wydaniu holenderskich nadawców wcale nie jest takim rewelacyjnym wynalazkiem. Znam to "od kuchni" więc wiem o czym mówię.

Pozdrawiam,

Koza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka