Dodaj do ulubionych

PRACA W AMSTERDAMIE

31.01.07, 18:54
SZUKAM OSÓB,NAJLEPIEJ KOBIET( ze względu na lepszą organizację pracy) DO PRACY W MAŁYM SKLEPIKU SPOŻYWCZYM W AMSTERDAMIE.JEST TO SKLEPIK W KTÓRYM SAMA PRACOWAŁAM PONAD ROK A WŁAŚCICIEL JEST MOIM DOBRYM PRZYJACIELEM I DLATEGO PRÓBUJE ZNALEŚĆ KOGOŚ NA MOJE MIEJSCE.OSOBY ZAINTERESOWANE POWIENNY MIEĆ PRZEDE WSZYSTKICH CHĘĆ DO PRACY, ZNAĆ J. ANGIELSKI ( jeśli holenderski to super)I BYĆ KOMUNIKATYWNE. PRACA NIE JEST CIĘŻKA A GODZINY PRACY MOŻNA DOSTOSOWAĆ DO SWOICH INNYCH OBOWIĄŻKÓW.JEŚLI KTOŚ CHCIAŁBY SIĘ DODATKOWO CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ PROSZE PISAĆ NA MEJLA.POZDRAWIAM - JEWANA
Obserwuj wątek
    • mad_die Re: PRACA W AMSTERDAMIE 01.02.07, 13:38
      Będę niegrzeczna, ale CHYBA ZAPOMNIAŁAŚ WYŁĄCZYĆ CAPSLOCK'A ...
    • jewana Re: PRACA W AMSTERDAMIE 01.02.07, 16:38
      a czy ty jakiś problem że pisałam wszystko wielkimi literami???
      • mad_die Re: PRACA W AMSTERDAMIE 08.02.07, 13:09
        Generalnie nie, ale w internecie pisanie WIELKIMI LITERAMI oznacza nic innego tylko KRZYK. Więc jeśli lubisz sobie pokrzyczeć lub jeśli chciałaś to ogłoszenie o pracę wykrzyczeć, to nie ma problemu.
    • faful1 Re: PRACA W AMSTERDAMIE 08.02.07, 09:12
      Czy praca jest nadal aktualna?
      • jewana Re: PRACA W AMSTERDAMIE 10.02.07, 16:50
        jak najbardziej.szukam osoby która myśli o tej pracy poważnie tzn. nie na 1 miesiąc a na dłużej. Pod każdym względem można się dogadać z właścicielem, można kilka godzin dziennie pracować a czasem i więcej. prawdopodobnie sama zjawie się w Amsterdamie na 9 dni żeby pomóc właścicielowi. jakieś pytanie?prosze o kontakt mejlowy.pozdrawiam
        • shakira241 Re: PRACA W AMSTERDAMIE 28.02.07, 20:52
          witam cie serdecznie!Mam na imie Agnieszka od niedawna mam pozwolenie na prace
          we wszystkich sektorach na 5 lat w holandii mieszkam od roku aktualnie szukam
          pracy jestem komunikatywna dyspozycyjna mam 24 lata mieszkam niedaleko leiden.W
          polsce pracowalam w biurze jako informatyk fakturzysta w supermarkecie.Jestem
          zainteresowana ta praca oto moj adres agii5@op.pl
          • iza30_1979 Re: PRACA W AMSTERDAMIE 28.02.07, 21:18
            witaj
            w jaki sposob udalo ci siedostac pozwolenie na prace na 5 lat
            masz meza holendra?
            ktos za ciebie to zalatwial i to jeszcze na wszystkie sektory
            ja dostaje na jeden sektor i to czasowe gdzie musze chodzic i przedluzac
            pozdr. iza
            • tusku Re: PRACA W AMSTERDAMIE 09.03.07, 12:03
              Dobre pytanie.
              • azza4 Re: PRACA W AMSTERDAMIE 09.03.07, 13:40
                Mam partnera Holendra (wlasciwie tylko mieszkamy razem na papierze)i w geemente
                poinformowali nas,ze jak zaplaci 800 euro i zdaje sie oswiadczy,ze mnie
                utrzymuje to moge normalnie we wszystkich sektorach pracowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka