mad_die 26.05.08, 22:21 Coś mi się tam o uszy obiło, że ktoś coś powiedział no i tak od słowa do słowa, myślę sobie, że trzeba by coś skombinować :D Ja proponuję moją wieś :D Ale oczywiście inne miejsca też wchodzą w rachubę ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiekbeauty Re: S P O T K A N I E 26.05.08, 22:31 Hej.Nie znamy sie jeszcze ale wiem ze czesto bywasz na tym forum:-)i ze fajna osobka jestes.Jak najbardziej kombinujmy cos ludziska:-) bo zwariowac mozna zyjac tylko praca i nauka;-))A co to za wies??ja proponuje Eindhoven:-))ale moze byc i poza byle bym rowerem dojechala;-)pzdr Odpowiedz Link
mad_die Re: S P O T K A N I E 26.05.08, 22:37 hyhyhy no to do mnie byś trochę jechała ;) w takim razie chyba Eindhoven zostaje, bo większość forumowiczów właśnie tam zamieszkuje... no tylko teraz - gdzie konkretnie i kiedy :D Odpowiedz Link
aniatko2 Re: S P O T K A N I E 26.05.08, 23:04 maddie Ty gadulo!;) z szanowna sasiadka ustalamy szczegoly i pewnie wkrotce cos tu sie skrobnie co do daty, a miejsce to chyba rzeczywiscie wygodniej dla wiekszosci eindhoven Odpowiedz Link
narutek Re: S P O T K A N I E 26.05.08, 23:15 ja sie pisze, jak zwykle! miejsce obojetne tylko gdzies gdzie mozna dziecko "zgubic" i o ludzkiej porze pliiiis :) no chyba, ze tym razem bez dzieciarni to ja jeszcze chetniej, niech sie tata z corka zajma swoimi sprawami:) Odpowiedz Link
mysza_33 Re: S P O T K A N I E 26.05.08, 23:29 oby się dziwnymi sprawami, niepojętymi dla matki nie zajmowali... żartuję oczywiście :) Ania coś proponuje 7 czerwca, w sobotę. Dla mnie bomba, nawet bez dzieciarni, bo mi małżon dopiero w niedzielę wyjeżdża, więc będzie z kim dziecko zostawić. Więc... piszcie co i jak - idziemy pobalować?! Podrinkować, potańczyć, do kina odpada, bo chcemy pogadać. Uuuuuu, ale będzie fajnie! Hohoho... Maddie a Ty wyrwiesz się od rodziny? Narutek da radę... A Indygo, a Flucha? Mam nadzieję... Femke, gdzie jesteś!? Moje dziecko by powiedziało, dzwoniłaś do mnie wiem, ale jakoś nie mogę się zebrać by oddzwonić. A Kociara? Kurcze, kurka chyba nie zjedzie z PL do tej pory :( Szybciutko mi tu pisać się Mysza Odpowiedz Link
kociara_28 Re: S P O T K A N I E 27.05.08, 08:40 Ale nam sie forum ruszylo ;) Jesli chodzi o spotkanie, to ja jak najbardziej. Jest tylko jedno ALE, mianowicie sobota to u nas w chacie zazwyczaj dzien 'zakupowo-sprzataniowy' bo monsz zajmie sie na chwile Ola a ja moge bajzel ogarnac i nie musze sama dzwigac ciezarow ze sklepu ;) Chyba, ze bysmy sie spotkaly po poludniu, to jestem na TAK. Poza tym malolata ma dopiero 7 m-cy i jest jeszcze troszke ode mnie zalezna, wiec spotkanie czysto babskie dla mnie odpada. To tyle :) Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link
mysza_33 Re: S P O T K A N I E 27.05.08, 09:30 Mamy więc 2 opcje: 1. Z małolatami dla mnie lepiej przed południem, bo młody żeśki i świeżutki, nie marudzi, czyli tak koło 11.00, bo wtedy dojezdni mają szansę się dociągnąć. Jak po południu to możemy ok. godz. 18.00. Wtedy zaprosić mogę na podwórko, pogrillujemy (grilla rozpalimy koło 17.00, co?. Każdy przynosi coś (sałatka, chlebek swojski hihihi, bigosik ;-) jak kto z PL zjedzie to kiełbaska... co tam Wam do głowy przyjdzie, by się z tym zabrać). Warunek - dobra pogoda. Ale jeśli jednak chmurki się zbiorą to może i byśmy się zebrali z dzieciarnią jednak do tego Paradijs123, to byłaby tzw. opcja B? 2. Bez dzieci proponuję wieczór, tak po 19.00, ale w przypadku przyjezdnych to znowu lepszy byłoby późne popołudnie, by potem jakoś do domu zjechać. W sumie 2 osoby, bo mam 2 materace mogę przenocować, więc pisać, jakie opcje wchodzą w rachubę... Mysza Odpowiedz Link
mad_die z dziećmi popołudniu 27.05.08, 10:16 taka opcja najlepiej mi odpowiada :) nawet bez grilla ;) wieczor bez dzieci nie wchodzi w gre, bo wieczorami mam spotkania nałogowej cycochliczki ;) wiec jak? Odpowiedz Link
flucha Re: z dziećmi popołudniu 27.05.08, 10:32 Prosze Matki ja az sie boje odezwac:))) A co byscie powiedzialy na spotkanie w Venlo, u mnie???? Bedzie mala imprezka.(WLASNIE w sobote popoludniu) Jak najbardziej z dziecmi, malzonkami i calym dobytkiem:)))) Odpowiedz Link
mysza_33 Re: z dziećmi popołudniu 27.05.08, 13:15 hm, więc ja tylko małżona zapytam czy się do Ciebie zawiezie z nami ;-) Bo generalnie jest to do zrobienia :) Co na to reszta? Odpowiedz Link
asiekbeauty Re: tak tak :) 27.05.08, 16:03 W takim razie ja odpadam.Pracuje wtedy i jedynie wieczorem moge gdzies sie wybrac ;-)Zreszta jeszcze Was nie znam wiec jazda gdzies dalej to chyba narazie odpada.Chyba ze cos sie zmieni;-)A tak wczesniej to nikt nie ma czasu na kawke gdzies do kawiarenki sie wybrac?:-)np w sob? Odpowiedz Link
mad_die hyhyyhyy 27.05.08, 17:01 > jestem za :) > > 11 czerwca po poludniu u Fluchy, tak? > nie wiem dlaczego napisalam 11 czerwca... nie wiem czemu myslalam, ze to sobota... hyhyhyhy oczywiscie mialam na mysli sobote, ale 7 czerwca, czyli wtedy, kiedy Flucha mowila, ze moze nas przyjac :) Odpowiedz Link
aniatko2 Re: z dziećmi popołudniu 27.05.08, 16:49 ja raczej poczekam na jakas 'zbiorke' w eindhoven Odpowiedz Link
flucha Re: z dziećmi popołudniu 27.05.08, 19:10 Do 7 czerwca jeszcze prawie 2 tygodnie, wiec niezdecydowane Dziewczeta zastanowcie sie??? Zapraszam !!! Odpowiedz Link
narutek Re: S P O T K A N I E 27.05.08, 22:12 mi w zasadzie pasuje wszystko czyli w eindhoven, w venlo lub u mad_die, z dzieciarnia czy bez - wsio ryba:) a jesli sa dziewczyny, ktore chca chetnie wyskoczyc sobie na piwko lub winko wieczorem bez dzietne to ja chetna tez jak najbardziej:) pamietam jak nie mialam malucha to nie bardzo mi pasowaly takie imprezy z mamusiami, tatusiami i rozbieganym potomstwem:) Odpowiedz Link
asiekbeauty Re: S P O T K A N I E 27.05.08, 22:22 Mi nie przeszkadzaja takie imprezki z rodzinka ale chetnie wyskocze tez tak bez na to piwko czy winko:-)piszcie gdzie i kiedy! Odpowiedz Link
mysza_33 mam nieodparte wrażenie, że... 27.05.08, 22:58 będą 2 spotkania, zapewne w różnym czasie... :-) Jedno zaklepane już u Fluchy (wpadłaś dziewczyno jak śliwka w kompot! Pisz co mamy przywozić na tą Twoją impezę i co to w ogóle za okazja?!) Maddie, Ja, Narutek się piszemy się na pewno, więc bój się bój ;-) Hihihihi... Drugie w Eindhoven - co powiecie piątek wieczór, po 18.00, dzień przed, czyli 6stego? Ja tam mogę być na obydwóch ;-) Mysza Odpowiedz Link
aniatko2 Re: mam nieodparte wrażenie, że... 27.05.08, 23:01 > Drugie w Eindhoven - co powiecie piątek wieczór, po 18.00, dzień >przed, czyli 6stego? ja sie dopisuje do tej drugiej opcji;) Odpowiedz Link
polishculture Re: mam nieodparte wrażenie, że... 27.05.08, 23:22 czy mlody gentelman rowniez moglby sie dopisac do drugiej opcji? ;) (jesli do tej pory nie zostanie eksmitowany za nielegalne zasiedlanie parkow krajobrazowych hihi) a tak serio to znajomy podpowiedzial, zeby wstukac fraze 'student kamer' i -jak sie okazalo- wyskoczylo sporo darmowych stronek z mega ciekawymi, prywatnymi ogloszeniami...jutro podzwonie Odpowiedz Link
femke81 Re: mam nieodparte wrażenie, że... 28.05.08, 19:12 Ja tez chceeeee:-) Kurcze - 6 czerwca - piatek tak ok 18:00 mi tez pasuje:-) wiec sie dopisuje... Basia Odpowiedz Link
mysza_33 Maddie, ale na którym? 28.05.08, 09:40 spotkaniu będziesz na pewno? ;-) Aniatko, no cieszę się, że w końcu Tobie też coś spasiło :-) A co z resztą w Eindhoven? Jakie miejsce obieracie, ma ktoś propozycje?! Polishculture, zapraszam, będzie nam przynajmniej miał kto kawę stawiać, hahahaha :))) A tak w ogóle to już tu na miejscu będziesz mieć dostęp do netu? Mysza Odpowiedz Link
polishculture Re: Maddie, ale na którym? 28.05.08, 09:53 Kolega z którym jadę bierze laptopa, nie mamy karty do bezprzewodowej łączności, ale jeśli w mieszkaniu będzie stałe łącze to tak. Odpowiedz Link
mad_die radzę... 28.05.08, 11:01 zaopatrzyc sie w te karte - mozecie nawet na miescie wtedy z netu korzystac bo w pokoju to nie wiem, czy net bedzie... Odpowiedz Link
mysza_33 Co do netu 28.05.08, 12:18 To kartę jest dobrze mieć - ja tak korzystałam wszędzie w polsce, w większym skupisku handlowym lub w centrach miast. To była super sprawa. Ostatecznie, jak już Was brak dostępu do netu przyciśnie to można iść na Universytet (politechnikę po mojemu...) do budynku gdzie jest sala senatu i taka większa stołówka, gdzie na podłodze są układy scalone. Tam chyba jest też biblioteka, ale głowy nie dam sobie urwać. W każdym bądź razie gdzieś tam jest pełno stanowisk z netem, można sobie usiąść do kompa lub wziąć swojego laptopa. Nie ja to wymyśliłam, wiem, że ludzie tak korzystają, ale jak to wygląda to bij mnie zabij nie wiem. Popieram kombinacje, ale sama za bardzo nie stosuje hihihi... Mysza Odpowiedz Link
flucha Re: ghm... no zgadnij ;) 28.05.08, 13:00 Nic a nic sie nie boje, tylko ogromnie ciesze, bo w realu to tylko z Mad_die spotkalam a i tak to bylo chwilka. Imprezka jest z okazji przeprowadzki. Nie jestesmy jeszcze do konca urzadzeni, ale jak bede czekac kiedy moj malzon w koncu wszystko zrobi, to nie wiem czy 2012 nas nie zastanie:) Odpowiedz Link
mad_die Re: ghm... no zgadnij ;) 28.05.08, 14:04 aaaa to to parapetówa bedzie :) no to w takim razie ja na pewno bede, powatarzam sie po raz enty, ale co mi tam ;) Odpowiedz Link
aniatko2 ej... 28.05.08, 16:51 > Aniatko, no cieszę się, że w końcu Tobie też coś spasiło :-) jak to w koncu? toz to tylko dwie opcje byly. juz nie rob ze mnie takiej wybrednej babki;) Odpowiedz Link
asiekbeauty Re: S P O T K A N I E 28.05.08, 12:37 Ja bede napewno na tym spotkanku 6 czerwca w Eindhoven:-)Mam nadzieje ze nie tylko ja;-)Godzina:kilka minut po 18;-))Co do miejsca to moze umowimy sie np obok Piazzy i poszukamy jakiejs knajpki..Co Wy na to? Odpowiedz Link
aniatko2 Re: S P O T K A N I E 28.05.08, 16:53 >Co do miejsca to moze umowimy sie np obok Piazzy i poszukamy jakiejs >knajpki..Co Wy na to? a moze lepiej przy karuzeli? tam wokol pelno miejsc gdzie mozna usiasc, no ale mozemy i gdzies dalej isc. mi wlasciwie obojetne;) Odpowiedz Link
narutek NIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! 28.05.08, 21:58 DZIEWCZYNY !!!Blagam Was nie robcie spotkania w piatek wieczorem bo ja abslutnie nie moge:( idziemy juz na inna impreze, wszystko ustawione wraz z dojazdami itp wiec nie moge odwolac a bardzo chce spotkac sie z Ania i Basia no i Mysza oczywiscie i reszta dziewczat! kurcze... to ja zainicjoalam spotkanie bez dzieciarni a tu data nie pasuje aaa!!! moze byc niedziela??? albo nastepny weekend 14-tego? ja niestety do konca czerwca wszystkie piatki wieczor mam zajete.. no wezcie! miejcie litosc no! Odpowiedz Link
asiekbeauty Re:Miejmy ta litosc co!;-) 28.05.08, 22:39 Niedziela moze tez byc jak dla mnie;-)Co na to reszta??ale 14-sty odpada bo wtedy jade do domku na chwile.Niedziela,8 czerwiec a godz do ustalenia.. Odpowiedz Link
aniatko2 Re:Miejmy ta litosc co!;-) 28.05.08, 22:57 jasne, litosciwe mozemy byc troche ;) Odpowiedz Link
aniatko2 Re: NIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! 28.05.08, 22:41 narutku drogi, rzeczywiscie szkoda by bylo gdybysmy nie mogly sie zobaczyc... ja w polowie czerwca wyjezdzam najprawdopodobniej wiec niestety bym odpadla gdyby przesunac o tydzien spotkanie. a moze zamiast niedzieli czwartek?? ponoc tutaj w ten dzien sie imprezuje;) poza weekendem oczywscie. ale moge i w niedziele (choc preferowalabym inny dzien;)) Odpowiedz Link
mysza_33 spokój mi tu 28.05.08, 23:15 Dla mnie może być i czwartek i niedziela, ale czekam na odpowiedź do Femke. Nie ma sprawy by w ciągu tygodnia była to np. 18.30, jeśli ktoś pracuje, a nawet 19.00. Narutku kochany, a co ty taka towarzyska jesteś bestia, co? To Venlo Ci u Fluchy nie wystarczy z nami, chcesz się ze mną 2 razy spotkać, czy mi zazdrościsz, że będę tą jedyną, która powita obie grupki forumowiczów ;-) ;-) ;-) Mysza Odpowiedz Link
aniatko2 Re: spokój mi tu 28.05.08, 23:29 mysza_33 napisała: > Narutku kochany, a co ty taka towarzyska jesteś bestia, co? To >Venlo Ci u Fluchy nie wystarczy z nami, chcesz się ze mną 2 razy >spotkać, czy mi zazdrościsz, że będę tą jedyną, która powita obie >grupki forumowiczów ;-) ;-) ;-) no ale u Fluchy nie bedzie przeciez paru osob (m.in mnie) wiec moze Narutek chce sie z nimi po prostu spotkac:) Odpowiedz Link
narutek Re: spokój mi tu 29.05.08, 14:49 no wlasnie mysza! chce zobaczyc tez inne dziewczyny nie tylko Ciebie :P a ich nie bedzie u fluchy. czwartek mi niestety nie pasuje, wogole zaden dzien w tygodniu mi nie pasuje procz soboty i niedzieli:( albo pracuje albo maz na studiach a nie mam komu malucha podrzucic. moze byc niedziela 8 czerwca tez:) cudowny weekend bede miala: 6 - BBQ, 7-parapetowa, 8-babski wieczor :) no i 11-Ladies Night w kinie :) no niby duzo imprez ale ja lubie sie z ludzmi spotykac! Odpowiedz Link
aniatko2 Re: spokój mi tu 29.05.08, 15:02 no niezla z Ciebie imprezowiczka narutku!:) w takim razie moze byc i niedziela, tylko co z Basia?? Basiu mozesz w niedziele? Odpowiedz Link
mysza_33 ok 29.05.08, 15:34 Dla mnie też może być niedziela, mimo, że w pn mam szkołę i zawsze jednak coś zrobić muszę - nie tym razem ;-) Czekamy zatem na resztę, m. innymi Basię (Femke) i ostatecznie przyklepiemy dzień. Pytanie, czy w niedzielę też o 18.00? Mysza Odpowiedz Link
femke81 Re: ok 29.05.08, 22:37 :( mi niestety niedziela, nie pasuje...ale dziewczyny spotkajcie sie - bo jak sie tak bedziemy wymieniac, to nic z tego nie wyjdzie... Ja bym moze za to wpadla do Myszy i Aniatka na chwile w piatek po pracy? przyjechalby po mnie maz...bo maja autobusy strajkowac...:( No i w ogole - w tej pracy mozna sie wykonczyc:( a w piatek to moge isc i przynajmniej w sobote sie wyspie... W weekendy to najczesciej nadrabiam obowiazki domowe...bo dom sie zapuuuuuszcza... Tak wiec - ja bym wpadla po drodze z pracy do Myszy i Aniatka - no a kiedys sie uda moze z tym spotkaniem w szerszym gronie! Napiszcie Mysza i Aniatka czy Wam pasuje:-) Pozdrowionka Odpowiedz Link
aniatko2 Re: ok 29.05.08, 22:43 Basiu! Zapraszam:) Asia (asiekbeauty )bedzie tez u mnie! Odpowiedz Link
mysza_33 Basiu, a ... 29.05.08, 23:34 ... o którym piątku Ty mówisz? Jutrzejszym? Nie ma sprawy, będzie (Asiekbeauty) i ja też do Aniatko wpadnę... Mi tam pasuje każdy piątek. Piątek to najcudowniejszy dla mnie dzień tygodnia, bo już pełen luz i wreszcie coś dla siebie i w ogóle... :) Mysza Odpowiedz Link
aniatko2 wiec jesli chodzi o niedziele 30.05.08, 10:23 to z tego co udalo mi sie ogarnac chetne sa 4 osoby - asia, narutek, mysza i ja. czy wszystkie nadal zainteresowane? troche garstka sie z nas zrobila.. fajnie by bylo gdyby wiecej osob moglo dotrzec. moze w lipcu jeszcze sie uda z wszystkimi "dzieciatymi";) (ja wracam po 13.07) Odpowiedz Link
asiekbeauty Re: wiec jesli chodzi o niedziele 30.05.08, 16:11 Tylko 4??Co jest kobitki??:-)zebrac sie i przychodzic koniecznie!!:-) Odpowiedz Link
narutek niedziela 30.05.08, 20:19 dziewczyny, jesli chodzi o niedziele, to moze odlozmy spotkanie bo widze, ze nie wszystkim pasuje w taki dzien. spotkajcie sie w piatek i milej imprezki:) ja niestety w piatek nie moge, bo pracuje a po drugie to jednak spory kawalek od Eindhoven mieszkam... szkoda no ale trudno, moze uda nam sie w wakacje, chociaz w wakacje to tez sporo osob wyjezdza no ale coz... to milej imprezki raz jeszcze:) Odpowiedz Link
aniatko2 Re: niedziela 31.05.08, 00:22 narutku to w takim razie jakos w wakacje musimy sie zobaczyc! i Tobie zycze milego imprezowania:) i do zobaczenia wkrotce Odpowiedz Link
narutek Re: niedziela 31.05.08, 23:31 oczywiscie! jesli tylko Mysza mi pozwoli zobaczyc sie z Wami :P Odpowiedz Link
aniatko2 cooo?? 01.06.08, 09:01 a to musisz miec jej pozwolenie?! rodzi sie tu dyktatura czy jak hahahaha;) Odpowiedz Link
aniatko2 Myszo ma 01.06.08, 22:01 myszko no cos Ty, nie plakaj. zartowalam przeciez z ta "mysia dyktatura" ;) Odpowiedz Link
narutek Mysza 02.06.08, 17:02 no cos Ty, co to za obrazanie sie??!! przeciez to zarty byly, nie widzialam usmieszkow na koncu i jezyka? No! ja sie nie obrazilam, jak napisalas ze impreziara ze mnie i chce sie dwa razy spotykac, bo wiem, ze tak nie myslisz.kto jak kto, ale Ty jestes dobra i zyczliwa dusza i wszystkim chcesz "dogodzic" (nie doslownie, zeby zas nie bylo hehe!!)tak wiec prosze mi sie tu zaraz usmiechnac, bo nie zjem tych galaretek, co mi wczoraj dalas:) Odpowiedz Link
mysza_33 Re: Narutek, Aniatko, 02.06.08, 23:16 Eno, dziewczyny, no co wy, przecież dałam buźkę z mrugnięciem (znaczy średnik na początkua), hihihihi, też żartowałam... Jakie obrażenie, równie czysty żarcik ;-) Wszystko git. Uściski Mysza Odpowiedz Link
aniatko2 Re: Narutek, Aniatko, 03.06.08, 14:26 mysza_33 napisała: > Eno, dziewczyny, no co wy, przecież dałam buźkę z mrugnięciem (znaczy średnik na początkua) aaaa ok. a ja myslalam ze takie cos ;-( to smutna minka z lezka... eh polapac sie w tych emotikonach;) Odpowiedz Link
mysza_33 zatem 6 czerwca w Eindhoven, przy Piazza/McD 31.05.08, 00:07 godz. 18.30 chętnych proszę o kontakt na mail gazetowy :-) Odpowiedz Link
femke81 Re: zatem 6 czerwca w Eindhoven, przy Piazza/McD 31.05.08, 18:00 Hej... Przepraszam, za to nieporozumienie. Mialam na mysli 6 czerwca...bo niestety wczoraj bylam na imprezie konczacej sezon "choru" no i jak zreszta aniatko wie siedzialam w pracy do prawie 19:00:( Ale na 6 czerwca sie pisze!!! 7 niedziela - odpada:( Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
aniatko2 Re: zatem 6 czerwca w Eindhoven, przy Piazza/McD 02.06.08, 13:37 i ja tak dla formalnosci sie tu dopisuje:) ktos jeszcze chetny? Odpowiedz Link
mysza_33 a 7 czerwca u Fluchy, Venlo? 31.05.08, 00:08 Daj Flucha sygnał o godzinie i w ogóle wyślij może swoje namiary tym, co się określili, ok? Strasznie cieszę się, że się zobaczymy :) Mysza Odpowiedz Link
flucha Re: a 7 czerwca u Fluchy, Venlo? 31.05.08, 16:41 Wczoraj wyslalam na gazetowego!:) Potwierdzcie czy dostalyscie. Odpowiedz Link
mysza_33 Re: a 7 czerwca u Fluchy, Venlo? 01.06.08, 00:23 hm, mam złą wiadomosć, do mnie nie doszło... :( Flucha, czy do ciebie też można pisać na gazetowego? Może ja się pierwsza odezwę?? Mysza Odpowiedz Link
mysza_33 wysłałam 01.06.08, 22:01 i mam nadzieję, że jakoś uda się nawiązać z Tobą kontakt przez e-mail, bo na razie bez skutku. ok, papa i do zobaczenia Odpowiedz Link
asiekbeauty Re:spotkanie 6 czerwca godz 18.30 05.06.08, 22:36 dajcie znac gdzie dokladnie sie spotykamy, ok:-)?tak dla pewności;-) Odpowiedz Link
femke81 Re:spotkanie 6 czerwca godz 18.30 05.06.08, 22:56 No właśnie gdzie? może na początek u Ani lub Myszy? a później zobaczymy gdzie dalej...co? bo mi to jest tak czy inaczej po drodze...byle by tylko w pracy 'kryzysów' nie było :-( i żebym dłużej nie musiała zostać. Ja na pewno muszę gdzieś coś przekąsić...więc może do jakiegoś pubu fajnego albo 'eetcafe'? W pracy będę śledzić forum więc piszcie! Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
aniatko2 Re:spotkanie 6 czerwca godz 18.30 05.06.08, 23:05 > No właśnie gdzie? u mnie:) do jutra! Odpowiedz Link
mad_die tak sobie trąbiłam 06.06.08, 07:30 wielkiego inicjatora z siebie zrobiłam, a tu kupa... choram i nigdzie się z domu nie ruszam :( także udanych spotkań Wam życzę! Odpowiedz Link
mysza_33 Re: tak sobie trąbiłam 06.06.08, 12:05 Oj, Maddie, straszna szkoda... buuuuuuuuuuuu. Liczyłam na to, że się z Wami jutro spotkam u Fluchy. Ech. Tak bywa czasem nieprzyjemnie, życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Pa Mysza Odpowiedz Link
flucha Re: tak sobie trąbiłam 06.06.08, 13:49 Mad_die lecz sie i zebys dziecka nie zarazila:) Myszka i Narutek, czekam jutro, bo jutro juz prawdopodobnie nie bede miala czasu zagladac na forum:) Do zobaczenia!!!:))))))) Odpowiedz Link
mad_die Re: tak sobie trąbiłam 06.06.08, 21:55 Za pozno ;) dziec zarazony z gilami do pasa ;) leczymy sie razem :) Odpowiedz Link
mysza_33 Nic się nie przejmuj, bo... 07.06.08, 23:40 ...w sumie to chyba wszystko w normie. Nie pocieszę, ale chyba nie pamiętam nie rodzinnego chorowania. Zawsze pokotem po kolei, tyle, że w różnej kolejności. Jedynie to się zmieniało :( Życzę duuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka!!! Mysza Odpowiedz Link